کارت شبکه کامپیوتر رو یک بار disable و دوباره enable کنیدنقل قول:
Printable View
کارت شبکه کامپیوتر رو یک بار disable و دوباره enable کنیدنقل قول:
واقعیت من همین طور سرعت زیاد کردم الان 1 مگ هستمنقل قول:
میشه بگید از کدوم قسمت میشه افزایش سرعت دادنقل قول:
من که جایی تو سایتش پیدا نکردم
سرعت مخابرات تو adsl چطوره ؟
کدام سرویس adsl مخابرات بخرم که تو دانلود ازیتم نکنه /
میصرفه اینترنت از مخابرات بگیرم ؟
میشه راهنماییم کنید
اینترنت مخابرات بیشتر بدرده دانلود میخوره چون نامحدود هست و پینگش بالانقل قول:
سرعتی که هم میخوای بستگی به خودت داره
سرعت 512 تو دانلود 60-70 هست
بقیه رو هم با همین میتونی بدست بیاری
اتفقا من میگم پینگ خیلی خوبی دارهنقل قول:
از سرور ۸.۸.۸.۸ متوسط ۱۵۰ هستش
شاید از امثال شاتل سرویس ندارین :n02:
شاتل پینگش بالای ۴۰۰ هستش پشتیبانی هم میگه خیلی عالی هستش این پینگ:n04:
از این آدرسنقل قول:
[HTML]http://crmtct.tct.ir/pasna/systems/services/html/Index.shtm[/HTML]
یوزر و پس هم همون یوزر و پس adsl هستش .
سلام
اون دسته از دوستانی که 1 مگ نامحدود دارن ؛ شما هر دوماه چقدر بابت ADSL میدید ؟
حدود 90 تومننقل قول:
یه ماه بود یه مگ کرده بودم که میاندوره ( یعنی مال یه ماه) 56 تومن اومد قبض !!! واسه همین بلافاصله کاهش دادم به 512 چون اصلا بالای 50 تومن هزینه نت شخمی مخابرات دادن منطقی نیست ! در صورتی که تو سایتش زده یه مگ 38 تومن :n04:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:احتمال اینو نمیشه داد که چون از اواسط دوره تغییر سرویس دادید مبلغ سرویس قبلی و فعلی که انتخاب کردید، هر دو لحاظ شده باشه ؟نقل قول:
:n29: اینکه داخل و اینترانتنقل قول:
بچه ها پر-اکسی سا-کس برای شما کانکت میشه یا هنوز مشکل داره؟:n16:
متاسفانه :n02: کانکت میشهنقل قول:
واسه من الان تونل و inet کل میکنن و هیچ مشکلی ندارن:n16:نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه :n02: کانکت میشه
واسه من الان تونل و inet کل میکنن و هیچ مشکلی ندارن:n16:
برای من مشکل داره.با چند تا اکانت هم تست کردم ولی یا پراکس-ی فایر قرمز میشه یا کلی طول میکشه که بخواد نتیجه رو اعلام کنه.
سلام
از دیروز عصر اینترنت مخابرات من فعال شده ولی من 1024 ثبتنام کردم واسم روی 160 بستن.سرعت دانلود هم از 25 بیشتر نمیره
بهشون زنگ زدم میگن چون سیم کشی فیبره ما از اینجا نمیتونیم سرعت و نویز رو ببینیم و باید به مخابرات خودتون استعلام بگیریم که اونجاببینن بعد واسه ما بفرستن که گه ایرادداشت رفع کنیم.
با این وضعیت ما با اینا خیلی مشکل خواهیم داشت.
مودم من زایکسل هست
از اطلاعاتی که مودم راجع به سرویس میده نمیشه نویزم رو چک کرد؟
جالبه الان زنگ زدم پیگیری کنم میگه درسته.همه جارو تست کردیم مشکلی نداره سرعت وسرویس شما.حالا هر چی بهش میگم مودم داره میگه سرعت دانلود و اپلودمو که شما رو چند بستی بازم نمیفهمه و میگه کندی سرعته.میگم شما سرویس منو رو 1 مگ ببند بعد کند بودنش به دردک باز میگه رو 1 مگه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا چه باید کرد؟ماهی 40 تومن پام حساب میکنن با سرعت 128 به اسم 1 مگ!!!واقعا نمیفهمم صاحاب نداره؟!!لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟!
اصلا امکان نداره که پهنای باند خطتون رو که خودشون بستن یا نویز رو نتونن تشخیص بدن.نقل قول:
اصلا بهشون بگو که پهنای باند خطم رو روی 1 مگ ببندید ببین اونا میتونن یا نه.
فیبر که کیفیتش بهتر از مسی هست
با 5 6 تا از این مثلا کارشناساشون صحبت کردن.
همش هیمنو بشون میگم که بابا خودتون ببینید رو چند بستین لظفا درستش کنید.
بعد میگنسرعت دانلودت چنده میگم نهایت 24 میگن پس درسته.فقط کندی سرعت داریم کلا
هر چی بهشون میگن رو 1 مگ ببندین بعد کندیش مشکلی نیست واقعا نمیفههمن و یا خودشونو میزنن به نفهمی
آقا واسه من 2 روزه اینترنتم که یک مگ بوده شده 128!!!
چیکار کنم الان؟ این دیگه چه مسخره بازیه درآوردن جدیداً:n21:
اقا به همون گاگول بگو اقا جان یه ایمیل بده به من تا عکس سرعت مودمم رو برات سند کنم تا با چشم خودت ببینی.تو ایران اساسا باید دفعه سوم یک خرده محکم برخورد کنی تا طرف بفهمه تازه بار اول چی گفتی.نقل قول:
ببخشید من خودمم از این مشکلات داشتم یک خرده حس همدردیم قلمبه شد یکم تند صحبت کردم:n16:
نکنه شما کرج هستین؟نقل قول:
یعنی به جای اینکه سرعت رو بیارن پایین و کند کنن رو 128 میبندن؟!
آره من کرجم . قبلا خوب بود و 130، 140 بود سرعتم .پریروز شد 256 و امروز شده 128!!!نقل قول:
احتمالا فردا هم میشه 64 .
خدا ازشون نگذره . اینهمه پول میدیم برای این سرعت:n29:
واسه شما هم یک مگ هست؟ایا ازشون پیگیری کردین ؟چی میگن؟نقل قول:
بد شانسی واسه من رو از اول 128 بستن.نکردین 2 روز بزارن 1 مگ باشه بعد..
حالا چه کنیم؟
اره واسه منم یک مگه مثلا خیر سرشون.نقل قول:
والا پریروز که 256 شده بود که کاری نکردم ، گفتم حتما دم انتخاباته و این حرفا شاید امروز مشکل داره و درست بشه .
دیروزم اصلا خونه نبودم که امتحان کنم . اما امروز که از شرکت اومدم خونه دیدم که دیگه 256 هم نیست و شده 128!
والا چی بگم ما که دستمون به جایی بند نیست . بقول شما زنگ هم بزنیم جواب درست و حسابی که به ادم نمیدن . موندم همینطوری که چیکار کنم:n29:
snr خط تون هم تغییری داشته؟نقل قول:
اصلا کلا کارشناسای مخابرات هیچی بلد نیستن
یه یارو اومد خونمون میگفت من 14 تو مخابرات واحد دیتا کار میکنم نمیدونست snrخط چیه میگم نویزم بالاست snrخطم خیلی پایینه میگه ربطی به اینا نداره ما وظیفه داریم اینترنت رو سالم بهتون بدیم
این شد جواب؟
راست میگن اینترنت رو بهمون میدن ولی بدون کیفیت.
برای شبانه من راحت 10 بار قطعی داشتم
تلفنت نویز نداره منظورم گوشی هستنقل قول:
ظاهرا نویز داری
نقل قول:
مهم downstream مودمه اونجا چند زده من 2 مگ دارم ( که دیروز کردمش 1 مگ چون دانلود نمی کنم دیگه زیاد ) تا 4 مگ هم نشون میده این speedtest ...
با چند دان کنی مهمه .
خوب برو بکن 256 ماهی 12 بده. چرا ماهی 40 پول بی زبون میدی بهشون؟نقل قول:
الان واسه من قاط زده و سرعت به 150 کیلوبایت هم میرسه:n02:
نقل قول:مشکلت 90 % داخلی و از سمت خودتون هست، SNR خطت خیلی پایینه، یعنی روی خطت نویز هست.نقل قول:
این کار ها رو بکن؛ چک کن ببین SNR رو میتونی بیاری بالا ( بالای 20 ) یا نه
1- کل تلفن ها رو از پیرز در میاری و فقط میازی مودم به خط وصل باشه، بعد تست میگیری.
2- اگه روش بالا جواب نداد باید مودم ورداری ببری سرخط ( سیم ورودی کوچه به داخل ساختمان ) وصل کنی اونجا تست بگیری.
3- اگه اونجا هم وضع همین بود باید بری نامه بدی به مخابرات که سیم کشی شون مشکل داره و بگی روی خط من نویز هست، و محکم واستی بیان برات خط رو بررسی یا عوض کنند.
:n16:
تایید میشهنقل قول:
1- کل تلفن ها رو از پیرز در میاری و فقط میازی مودم به خط وصل باشه، بعد تست میگیری.
فراموش نکن که مستقیم
یعنی حتی اسپلیتر هم نباشه
یادمه اون موقع وقتی جای پورت تلفن و کامپیوتر رو تو اسپلیتر اشتباه می زدم نویز وحشتناکی می افتاد
نقل قول:ممنون از راهنماییهاتون.نقل قول:
فکر کنم از نویز بود چون گوشی رو که از پریز کشیدم سرعتش درست شد اما SNR بازم نهایتا به 10 میرسه و بالاتر نمیره
حالا یک مشکل جدید واسم پیش اومده از وقتی که این کار رو کردم . قطعی اینترنت به طرز وحشتناکی زیاد شد! دیشب توی 2 ساعت از 9 تا 11 حدود 30 یا 40 بار قطع و وصل شد اینترنت!
نمیدونم چه مرگشه تا چند رو پیش مثل ساعت کار میکرد .حالا اینطوری شده . آخه ما که هیچ تغییری تو خطامون ندادیم و چیزیو اضافه و کم نکردیم . میشه یهویی خط روش نویز بیوفته؟
با یک بارون یا زنگ زدگی یا خیلی از عوامل دیگهنقل قول:
نمیدونم چه مرگشه تا چند رو پیش مثل ساعت کار میکرد .حالا اینطوری شده . آخه ما که هیچ تغییری تو خطامون ندادیم و چیزیو اضافه و کم نکردیم . میشه یهویی خط روش نویز بیوفته؟
حالا یک بار با اسپلیتر بدون تلفن امتحان کن
جواب رو اعلام کن
الان تغییر سرویس بدیم به روز قیمت جدید حساب میشه ؟!
یعنی مثال از 512 کاهش بدیم به 256 - از همون روز تعرفه روزانه 256 حساب میشه ؟!؟
اعصاب نمیکشه دیگه ! :n02:
اگه بخواییم درخواست جمع اوری کنیم باید بلند شیم بریم مرکز مخابرتیمون یا از طریق سایتی جایی هم می شه در خواست جمع اوری داد؟؟ چقدر طول می کشه تا جمع کنن؟
فقط مراجعه حضوری صاحب خط به مرکز!نقل قول:
2ساعته جمع میشه.