همینه . تازه همون یک گیگ هم نصفش رو هم مصرف نکردی باقیش میپره . بعد می پرسی چی شد . بعد میگند هاپو خورد. !نقل قول:
Printable View
همینه . تازه همون یک گیگ هم نصفش رو هم مصرف نکردی باقیش میپره . بعد می پرسی چی شد . بعد میگند هاپو خورد. !نقل قول:
با سلامنقل قول:
سرعت ها اطلاح شده در ضمن بعضی مواقع بر اثر قطعی گیت ویهای کشور سرعت کاهش میباد و در نتیجه سرعت مشترک نیز کم میشود
چه سرویس دارینقل قول:
اقای امید لطفا شماره تلفن دارای سرویس را برام پیامک کن با هم بررسی کنیمنقل قول:
این یعنی این که مخابرات دزدیدشو به نهایت رسونده دیده حجم کم کردن کفایت نمی کنه گفته از این ورم ی دزدی بکنیم همچنین که از سرعتا میدزدن ! از طرح ها میدزدن دلیلشم فقط ووفقط برای سود بیشتر ( حروم خوری ) بیشتر هست و عزیز کردن خودشون پیش تهرانی ها( بالاییها )نقل قول:
سامانه هم ک کاملا مشخصه دقگه مشکلی نداره همه چی ارومه ! ییاسیستمتون ویروسیه یا ا ینکه کسی از خططون سو استفاده کرده شما زنگ به 2020بزن مک مودمتو بگو ذخیره کنن :d
سلام
اقای ملک جعفریان سرعت ها ازکی اصلاح شده تا دیشب که خبری نبود؟
ازامشب اجرا می شه؟
اقای امید لطفا شماره تلفن دارای سرویس را برام پیامک کن با هم بررسی کنیمنقل قول:
اقای امید لطفا شماره تلفن دارای سرویس را برام پیامک کن با هم بررسی کنیم
شبانه ظلایی 2 مگا نقره ایی 1 مگا و برنزی ؟نقل قول:
طرح بعثت.یادش بخیر اولش روی 350بود چه دورانی بود همش تبلیغ مخابرات رو میکردم وهرکی میپرسید از کجا اینترنت بگیرم میگفتم از مخابرات بگیر.اما یهو سرعت ها شد 128 گفتم عیب نداره اینم خوبه اما دیگه تبلیغ مخابرات رو نکردم الانم که شده 90 کیلو بایت و . . .نقل قول:
[QUOTE=malek jaffarian;7966267]شبانه ظلایی 2 مگا نقره ایی 1 مگا و برنزی ؟[/QU
اقا ممنون خدا خیرتون بده یک معدرت هم بخاطر صبح که غیبتتون رو کردم که ایشون رفت دیگه هم نمی یاد
بهرحال اصلاح شبانه خبر خیلی خوبی بود امیدوارم مشکل حجم واعتبار بچه ها هم حل شه که یک نفس راحتی بکشیم
سلام اقای ملک جعفریان تکلیف این گیگ هایی که کم شده چی میشه ؟
اول هفته میگن تا اخر هفته درست میشه، اخر هفته میگن نه نمیشه هفته به هفته همین موضوع تکرار میشه.
پشتیبانی 2020 که اصلا هیچی اگه کسی به پشتیبان رسید خیلی کارش درسته.
8413535 هم که اصلا بعضیاشون یاد ندارن PC روشن کنن بعضی ها هم انصافا خوبن.
سلام
دوستان همونطور که در پست های قبل مشاهده کردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تذکر لازم رو داد
لطفا رعایت کنید.
چند بار باید تذکر داد؟!
با تشکر
یک سوال داشتم از شما ایا تهران هم از کاری ک شما دارین میکنین درجریانه منظورم طرح هاییی هست که دارین ؟ البته بعید میدونم در جریان باشن چون سرخود شدین بزودی خبرشو میشنوین از تهران مجبورتون میکنن ک طرح های بیخودو ور دارین و طبق ابلاغیه قانونی عمل کنین
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
خب دیگه همینجوری سر میدواننت تا موقعی ک خودت بیخیالش بشی ! پشتیبانی 2020هم 10-12 نفر کلا بیشتر نیستن شب ها ام ک میشن 3،2 تا روزای تعطیلم همینطور !نقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
امروز یهو از تاریخ انقضا اعتبار من نزدیک 6 ماه کم شد
این کارا یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس ام اس شد مهندس .نقل قول:
عرض شود که من آخرین بار که یادمه 11 گیگ کامل داشتم .
که بعد از اتفاقات 11 سپتامبر و سامانه گیج میزد رفتم چک کردم دیدم حجمم شده 2.5 گیگ /
توی ریز کارکرد زده بود یه روز 4.5 گیگ من توی روز دانلود کردم و یک روز 2 گیگ . یک روز هم ...... خلاصه سرجمع میشد 29 گیگ . من موندم اگر هم من دانلود کردم و باید از حجمم کم میشه ( که دانلود هم نکردم ) چطوری من 29 گیگ دانلود کردم ؟
شماره تلفن سرویس را برام بفرست با هم بررسی کنیمنقل قول:
تمام این طرح کشوری ارسال شده استنقل قول:
شماره سرویس ؟نقل قول:
چه حجمی از شما کم شده شماره سرویس را پیامک من بررسی کنیمنقل قول:
مهندس باور بفرمایید اون توضیحاتی که الان عرض کردید بهم رو شما از توی سامانه گرفتید . خوب سامانه چیش درست بوده که بخواد آمار ریزکارکردهاش درست باشه .
من سه ماهه شارژ کردم 06/18 تا 09/18 م . تا دقیقا 07/20 هم من فقط دو گیگش رو مصرف کرده بودم.
بعد چطور میشه من توی اون چند روزی که سامانه قاط زده بود و توی ساعاتی که من پای اینترنت نبودم من 8 گیگ دانلود کرده باشم ؟
نه تنها من بلکه بیشتر دوستان نیز همین مشکل رو دارند .
قبول کنید مشکل از سامانه است .
[QUOTE=babak2111;7966272]حل شده به سامانه شخصی مراجعه شود تمامی اطلاعات مصرف آنجا هست بررسی کنید در صورت مشکل شماره تلفن سرویس به موبایل 09151150001 پیامک شودنقل قول:
اگر طرح بعثت 90 با شد به 128 افزایش میدهیمنقل قول:
مهندس هر وقت صلاح دونستید پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم پاسخ بدید .
همه دوستان مشتاق هستند ببینند پاسخ شما چیه !
برید اینجا :
نقل قول:نقل قول:
شماره سرویس پیامک شد .
با تشکر از جناب مهندس
خیلی ممنون
ممنون.باور کنید همین الان که دارم این کامنت رو می نویسم سرعت دانلود از سرور های خارجی شده 4 کیلو بایت و کمتر اما از سرور های داخلی 90هست لطفا به این هم رسیدگی بشه سرعت ها چه از سرور داخلی و چه خارجی یکسان باشد.نقل قول:
ادرس مک شما دقیق در سامانه و در ردیف مصرف هستنقل قول:
منهم تشکر و شب بخیر دارمنقل قول:
سلام مهندس
کی سرغت دانلود از سرور های ایرانی رو به 10 مگ می رسونین تا ما سریع تر از ایران دانلود کنیم.
منظور این پست ؟نقل قول:
حالا 10 مگ نه ولی به 4 مگ میرسونیمنقل قول:
درسته . همون .نقل قول:
در ضمن تعداد تشکرهای زیر همون پست هم یعنی اینکه همه دوستان منتظر پاسخ شما هستند .
جناب مهندس اگه امکانش هست پاسخ من رو هم بدید.
8GB همین طور الکی از حجمم کم شده. بدون اینکه من استفاده کنم.نقل قول:
سلام اقای ملک جعفریان تکلیف این گیگ هایی که کم شده چی میشه ؟
اول هفته میگن تا اخر هفته درست میشه، اخر هفته میگن نه نمیشه هفته به هفته همین موضوع تکرار میشه.
پشتیبانی 2020 که اصلا هیچی اگه کسی به پشتیبان رسید خیلی کارش درسته.
8413535 هم که اصلا بعضیاشون یاد ندارن PC روشن کنن بعضی ها هم انصافا خوبن.
به اضافه ی دانلود شبانه هایی که تو مدت خرابی دانلود میکردم.
اینکه رو 90؟؟؟ چرا دروغ میگید؟؟ طلایینقل قول:
با سلامنقل قول:
یعنی الان شما 90 کیلوبایت دانلود دارید؟
آقای امید شما هم چک میکنید؟
شماره تلفن سرویس پیامک شود تا با هم بررسی کنیمنقل قول:
بله سرعت من هم روی 90 هست. طرح طلایینقل قول:
منم 90
سوال 3-4 صفحه قبل من هم بی پاسخ موند
بله مهندس . همون 91 بیشتر نمیره .نقل قول:
تازه از سایت داخلی هم تست کردم .
این مدرکش :