نقل قول:من اپلودش کردم.لینک عکس چیلتر بود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:من اپلودش کردم.لینک عکس چیلتر بود:نقل قول:
:n18:سلام دوستان من جدیدا تو یه سایتی خوندم که تو این بازی درصد مزرعه اصلا 100% نمیشه .
طبق گفته این سایت اون ورژن از بازی که تو آمریکای شمالی انتشار پیدا کرد تا 98% پیش میره و بقیه ورژن هاش (همونایی که ما داریم ) تا 88% بیشتر نمیشن.
اینم متنش:
Farm Percentage
Your farm percentage doesn't actually affect whether or not you win or lose the game. In the North American version of the game the maximum percentage you can get is 98%. In some other versions of the game Power Berries don't count towards your total and you can only get 88%.
You get 1% for each Power Berry (10% total)
1% for each heart your dog has (10% total)
1% for each heart your horse has (10% total)
2% for each building upgrade you have (10% total)
1% for each chicken you own (10% total)
1% for each cow and/or sheep you own (20% total)
1% for each heart your wife has (10% total)
1% for each heart your child has (10% total)
1% for every 8 recipes you cook (8% total)
:n27:در ضمن تو این بازی فقط 64 نوع غذا میشه درست کرد که در برای هر 8 غذا 1% به درصد مزرعه اضافه میشه.
متنش:
Cooking
Once you buy the first house upgrade in Harvest Moon: Back to Nature you can use your new kitchen to cook up various recipes. For every 8 different recipes you cook you'll get 1% added to your farm percentage and there are a total of 64 recipes in the game.
:n28:در مورد الهه باید بگم فقط 2 تا بیشتر نیست یکی kappa و اون یکی هم Harvest goddess .( که خودم و بیشتر شما اونا رو دیدین )
اینم عکساشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:تنها راه بدست آوردن شکلات اینه که تو روز 14 زمستان که مسابقه Winter Thanksgiving (هدیه دادن) هست شما میتونید از کسی که دوستش دارین شکلات بگیرین . در ضمن ممکنه که دیگر دختران در طول بازی به شما Chocolate Cake بدن که اونا بدرد آشپزی نمیخوره.
:n20:اون جایی که تو تابستان میری ساحل یه بطری پیدا میکنی بعد Kai میاد پیشت ازت میخواد اونو بدی بهش بعد یه عطر ( یا معجون عشق ) میده تازه فهمیدم چطوریه من قبلا که رفته بودم گرفته بودمش ولی جدیدا هر کاری میکردم نمیشد . این عطر استفاده خاصی نداره ولی به عنوان هدیه فقط میشه به بقیه بدی.
برای این که وقتی رفتی ساحل این دمو رو ببینی باید بعد از طوفانی که میاد باشه (تو تابستان چند بار طوفان میاد) و رفاقتت با kai حداقل 120 باشه.
شما برای این که رفاقتت :n11: رو زیاد کنی باید به اون چیزایی که دوست داره بدین :
هر کدوم از بالاییا تو روز معمولی +9 حساب میشن ولی تو روز تولدش ( 22 تابستان) +45 تا حساب میشه.
Bodigizer, Bodigizer XL, Bread, Butter, Flour, Large Fish, Oil, Pizza, Turbojolt, Turbojolt XL and Wine
اینم عکسش .میدونم زیاد خوب نیست ولی چیز بهتری پیدا نکردم
نقل قول:
داداش فقط بگو چجوری گلخونه دوم رو ساختی عکسش زیاد مهم نیست
نقل قول:
داداش سال سوم رو رد کردم اما نشد بسازم نمیدونم ایراد کجاست
ساختم حتما میگم اما لطفا به دروغ متهم نکنید که راست گفتم
ميان هاروست مون تو و هاروست مون من
تفاوت از زمين تا اسمان است ali dt
سلام
اون عکسی که من گذاشتم واسه ی هاروست مون 64 بودش.....یکی از بچه ها یه عکس گذاشته بود که می گفت این شهره....منم گفتم این عکس شهر نیست...این عکس یه نسخه ی دیگه از هاروست مون هست
110hk
این سیو کیه این سیو کیه این ساختمونه چیه توضیح توضیح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
ميان هاروست مون تو و هاروست مون من
تفاوت از زمين تا اسمان است ali dt
توضیحتوضیح عکس سیو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خونش هست اول بازی تو نینتندو 64
این واسه یه ورژن دیگه از بازی هست..
سلام
چون نتونستم گلخونه دوم رو بزنم دارم از اول بازی میکنم
1 راهنمایی میخوام
چطوری بذر گل از کارن بگیرم
یه سرچی زدم.نقل قول:
سلام این واسه بازی هاروست مون 64 هستش...زیاد جالب نیست...خودتونو درگیرش نکنید....
دوستان من در این بازی با پپوری ازدواج کردم .اگه قلبش کم بشه و بره خونه مامانش میشه با کس دیگه ای ازدواج کرد؟
اگه بچه داشته باشه و بره خونه مامانش چی؟
نمیدونستم تخم اون گله زردا رو فقط با ازدواج با کارن میشه بدست آورد وگرنه از همون اول با اون ازدواج میکردم :n29:
تازه فهمیدم:n28:
این ورژن بازی هم خیلی قشنگه من وقتی بچه بودم بازی کردم.البته این ورژنی که ما بازی میکنیم پیشرفته تره!
تو این ورژن قبلیه آلاچیق و شیروانی و این چیزا داره ولی یادم نمیاد که ازدواج میکرد یا نه ،یا اینکه چه دموهایی داشت ;)
اگه بره میتونی بری باهاش صحبت کنی و برگرده. نمیتونی با کس دیگه ای ازدواج کنی.نقل قول:
تخم اون گل رو هم نیاز نیست با کارن ازدواج کنی اما قبل از ازدواج باید میگرفتی. تو فصل بهار سال اول یا دوم بهت میده که باید قلبش حداقل آبی باشه.
کسی هنوز نتو نسته بیشتر از 88%% بره :n17:
هنوز بیش از 88 کسی تو این سایت عکس نزاشته
اما هستن کسایی که دیدن
چه طوری باید زمینتو شخم بزنی؟؟
کج بیل ( شخم زن )
خیلی وقته دلم میخوام دوباره بازی کنم، شاید همین روزا از اول دوباره شروع کردم:n02:،البته تا اونجایی که ممکنه کامل. دوستان کسی بازی میکنه؟
من دارم بازی میکنم.سومین باره که به خاطر اشتباهاتم از اول میرم .الان سال دومم و حسابی پیشرفت کردم.از هیچ رمزی هم استفاده نکردم :n09:
منم که بازی رو از اول شروع کردم
اینم اولین فستیوال گوجه که برنده شدم
این هم عکس دمو برای من و کای در شب آتش بازی:
بنده هم به اميد خدا يك زندگي جديد در روستا شروع كردم...:n02::n02:
منم دوباره از اول شروع کردم گاهی میرم، الان بهار سال اول هستم هنوز...:n02:
من هم از اول دارم میرم. الان هم 3 پاییز هستم و تازگی دموی Gray رو دیدم. پیشرفت هم زیاد داشتم و تا الان دمویی رو از دست ندادم.
فقط در مورد دموی عطر کای، گزینه دوم رو بزنیم چه اتفاقی می افته؟ که کای میگه ممکنه در یه روزی. اون شخص ناشناس رو ببینی؟
این و همون زمان PS1 یه مدتی بازی کردم خداییش این بازی حوصله می خواد چه حوصله ای دارید ها !
اصلا این بازیه یا کاره ؟ :n13:
من هر وقت بازی می کردم احساس نمی کردم دارم بازی می کنم بیشتر شبیه زحمت کشیدن بود ...
دموی غذا پختن ann برای cliff شاید بعضی ها ندیده باشن: 13 بهار سال اول
این دموی Gray چطوری دیدینقل قول:
سلامنقل قول:
به نقل از جناب ایمان رضا:
29- دمو معروف گری
دو ردیف اخر مزرعه خودتان از جنوب مزرعه را از ابتدا بازی دست نزنید تا در یکی از روز های پاییز دموی چهار روزه ببینید که به نظر من زیباترین دمو بازیه
برای من روز اول پاییز این دمو رخ داد. بعد هم این دمو ادامه داره. بعد از اینکه دمو چهار روزه کامل تموم شد باید رفت به میدان اصلی و ادامه دمو رو دید.
پ.ن: وقتی به بعد از سه سال فکر میکنم و یاد روزمرگی و تکراری شدن بازی می افتم اصلا انگیزه واسه بازی رو از دست میدم. سرکاری بزرگی هست اگر درصد مزرعه 100% نشه و اتفاقی نیافته.
و جالب تر هم میشه اگر سالها افزایش پیدا کنه ولی نه کسی بمیره(مثل Barley) و نه کسی پیر بشه. کوچکترین انتظار اینه که حداقل بچه آدم توی بازی بزرگتر بشه. کاش سیو چهارساله رو داشتم و ادامه میدادم.
فعلا گذاشتم کنار بازی رو. تا وقتی یه نفر چیز جدیدی کشف کنه.
من که به مزرعه دست زدم نمیتونم دموی گری رو ببینم؟
فکر نمیکنم ربطی به مزرعه داشته باشه در هر صورت میشه دید.
من تا حالا ندیدم
باید چه کار کنم که ببینم؟
دوستان یه سوال دیگه،من یه بار توی حوض 99 تا ماهی ریختم و حوض پر شد و بعد رفتم با گری صحبت کردم که بیاد حوض رو در کنه،اما حواسم نبود و تعدادی از ماهی ها رو فروختم اما دیگه نیومد درست کنه :n28: حالا هم حوض رو پر کردم ولی دیگه نمیشه که باهاش صحبت کرد بیاد .میشه کاری کرد؟
نقل قول:
گری خودش میاد برای روز تولدت و 3 گزینه میده که یکیش حوض هست
اینم دموی نامه نگاری هریس