نه من صلوات می فرستم تا صبح سرعت فیکس می مونه ... :27:
نه فقط فایل رو با هم بزار جوری که High Task بشه سیستم و فن روشن بشه ...
من پهنای باند رو می ترکونم 20 تا فایل باهم میزارم ...
Printable View
نه من صلوات می فرستم تا صبح سرعت فیکس می مونه ... :27:
نه فقط فایل رو با هم بزار جوری که High Task بشه سیستم و فن روشن بشه ...
من پهنای باند رو می ترکونم 20 تا فایل باهم میزارم ...
دوست عزیز ببین الان اینترنتم 128 هست و همین الان دارم با سرعت 220 به بالا دانلود میکنمنقل قول:
اگه چند پست قبل رو هم دیده باشید میبیند که بعضی ها اومدن گفتن که ما رفتیم 1 مگ گرفتیم ولی سرعتمون تو تیم شبانه تغییری نداشته
تنها کسی که تو تیم شبانه با سرعت بالا دانلود میکنه شمایی
ببینید من که 1 مگ دارم واسه شبانه اگر باهم فایل ها رو نزارم و پهنای باند رو نترکونم سرعت روی تک فایل 60 هست در خوشبینانه ترین حالت مگه این که باهم بزارم 230 رو پر کنه حالا فکر کنم با 128 کانکت شم اونم تک فایل ....سرعت میره زیر 30 ...نقل قول:
عزیز دلم 128 هم با 220 دان می کنه اما نه فیکس ...
یعنی میگی نرم افزاره شرکت واسه شما کار نمی کنه ...
همه سرویس های 220 دان می کنن اما فقط 128 هست که فیکس نیست و اولش رو با سرعت بالا دان می کنه بعد میاد روی 64 ..
خودم دارم که میگم دیگه ...
شما با IDM دانلود می کنی؟
منم تا قبل از این که سرعت صبا اینقده افتضاح بشه به روش شما دان میکردم.
یعنی 5 تا فایل توی IDM میذاشتم ، 3 الی 4 تا هم توی تورنت. خوب بود!! این اواخر با 220 دان میکردم. اما توی این 10 روزه دیگه صفحه گوگول هم زورکی باز میکنه !!:41:
سلام. مرسی از همه. من اکثر نظرات رو میخونم.
یه چیزی هم بگما. هر جا میری هیچ کس از isp ش راضی نیست.
تاپیک آسیاتک میری شاکی هستند.... اینجا همینطور... پیشگامان... شاتل... پارس آنلاین...
در کل اوضا خرابه... من خودم پیشگامان دارم این چند روز هم سرعت دانلودش بالاپایینه پینگش داغون شده
به نظرم باید تا آخر ماه رمضون صبر کرد... من فقط میتونم دعا کنم که صبانت برگرده به شرایط ایده آل
چون من خودم هم میخوام صبا بگیرم...
فقط 2 تا سوال....
1- الان که شبانه داغون شده اگه فرض کنید من 2 مگ بگیرم شبانه رایگان 100 درصد سرعت دانلود 256 کیلوبایت رو به من میدن؟؟
2- پینگ سرویس 512 با 2 مگ فرق میکنه؟
من 1 مگابیت دارم سرعت شبانم خوب بود دیشب سرعت از 190 تا 248 متغیر بود از شرکت هم که 2 مگابیت داره تست کردم همینه و هیچ فرقی ندارهنقل قول:
من امروز هم تست کردم دیدم 36 مگ کم کرده از حسابم د رحالی که سیستم رو گداشتم ساعت 5:56 خاموش بشهنقل قول:
دوستان من دیشب شبانه گداشتم دانلود صبح پاشدم دیدم 70 مگابایت کم کرده از حجمم
دوستانی که قبلا این اتفاق براشون افتاده بود زنگ زدن پشتیبانی یا واحد فروش؟؟؟ حجمی که از جسابتون کم شده بود رو برگردوندن؟؟؟
=========
الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میگه انداخته دیگه نمی دونم
من با وایرلس دانلود میکنم و مودمم هم اتوماتیک کانکت ولی روی ساعت 6 تنظیم شده که هر دوز سیستم خاموش میشه ولی مودم رون میمونه که مثلا امروز 2-3 ساعت بعد مودمو خاموش کردم وقتی بیدار شدم صبی الان ایشون میگن خوب حتما دانلود مرده دیگه میگم ساعت 6 سیستمم خاموش شده هر روز همینه برنامه خاموش میشه میگه ما از کجا بدونیم ....بعد گفت خداحافظ واقعا نمی دونم این شعور کارکنان صبا در چه حد
دوستان الان چی کار کنم بنده ؟؟ کار نمی شه کرد؟؟؟ اگه بخواد هر روز اینقد کم کنه که حجمی نمی مونه واسم
نقل قول:
دوستان من امروز هم تست کردم دیدم 30 مگابایت از اکانتم کم کرده
دوستان راه حلی رو بلدن که حجم کم نشه
من بالا هم توضیح دادم مودمم اتوماتیک کانکت یعنی هر وقت که روشن میکنم کانکت نشون میده داخل سیستم حالا چه استفاده کنی چه نکنی
من دیشب بعد از ساعت 1 خاموش روشن کردم تا مطمئن بشم صبح مصرفی رو 0 بندلزه که دیدم 30 مگ انداخته سیستم هم ساعت 6 روشن بوده ولی مودم تا ساعت 8:30 که بیدار شدن ونم خاموش کردم ولی بعد از ساعت 6 هیچ استفاده ای از مودم نشده 100000000000000% مطمئنم
سیستم خاموش شده ولی مودم روشن که هیچ دستگاهی هم بهش وصل نبوده ولی خو توی ریز مصر تایم رو تا وقتی مودم رو قطع نکنم لاگ میندازه
آقا می دونم دیگه چی کار کنم هر روز که ساعت 6 نمی تونم پاشم مودم رو هم خاموش کنم وقتی چیزی به مودم وصل نباشه یا کسی ازاش استفاده نکنه فقط روشن باشه که حجم کم نمی کنه
دوستان راه حل چی ؟؟؟
واسه منم امروز اینطوری شد 56 : 5 خاموش شده ولی 60 تا کم کرده ...
ساعت هم که دقیقه ...
دوستان چطوری هست پس تو این سایت زده از ساعت 2 تا 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گیج شدم!!!
کامپیوتر من هم ساعت 5.50 صبح اتوماتیک خاموش شده، مودم هم ساعت 6.20 خاموش کردم الان 30 مگ کم کردهنقل قول:
پشتیبانی هم هرچی میگیرم اشغاله!!!
یه جمع زدم حدود 200 مگ تو یک ماه گذشته کم کرده
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
من که به پشتیبانی زنگ زدم گفتن تو شبانه چون از همه جا وصل میشن و یوزر و پسورد رو برداشتن افت سرعت پیدا کرده و گفتن تا بعد ماه رمضان به احتمال زیاد سرعت ها بالا میره و این که سرعت شبانه در سرویس 1 مگ یا 2 مگ مثل همه فکر ننم با با 128 فرق داشته باشه چون بعضی ها میگن سرعت بالا است و بعضی ها میگن سرعت پایینه ولی من میگم یکم صبر کنید شاید سرعت ها بالا بره در مورد پینگ هم اطلاعی ندارم
دوستان الان اینجا کسی تو روزانه مشکل سزعت نداره الان بره من 10 روزه رو 3 کیلو مونده من صبر کردم گفتم شاید تا امروز درست بشه ولی نشده اینطور که معلومه روزانه همه درسته ؟
یه حالی بهشون بدم حیف اینجا نمیشه گفت
شما شب روی سرعت 40 -60 کیلو حساب کن
در مورد پینگ هم وضعیت جالب نیست
شما فعلا این تاپیک دنبال کن هر زمان سرعت و وضعیت مثل گذشته شد تو همین تاپیک اعلام می کنیم
درحال حاضر چه شب چه روز اوضاع خرابه شب که افتضاح روز هم به یه مقدار بهتره متوسط
سلاممن یه سرویس 128 گرفتم ولی سرعت دانلودش با idm رو حدود 227 کیلو بایت هست.قبلا هم همین سروس رو با همون قیمت می گرفتم سرعتش رو 68 بود.البته من این دفعه مودمم رو هم عوض کردمو وایرلس گرفتم.به نظر شما مربوط به مودمم هست یا اگه نیس چرا سرعتم این قدر زیاد شده؟
ربطی به مودم نداره صبا از اواسط اردیبهشت سرعتها رو به 2 مگ ارتقا داد ...برای همه سرویس ها ...
نه 512 کافیه بیشتر نیازی نیست البته به اینم بستگی داره که کجا هستی و مرکزت چقدر کشش داره به هر حال 128 به بالا سرعت فیکس هست روی 220 ...نقل قول:
نه پینگ فرقی نمی نه ...
میخواستم از دوستانی که سرعت پایین دارم خواهش کنم کنسول مودم رو نگاه کنن ببینن مودم با چه سرعتی Up شده ...
حدس می زنم اونایی که سرعت پایین دارن با سرعت پایین Up شدن ...
اگر DownStream 2048 بود و سرعت پایین بود حتما مشکلی هست یا روی مرکز یا روی خط اما اگه کلا با سرعت پایین Up بود که باید ببینین چرا پایین Up کردن ...
به مودم هیچ ارتباطی نمیتونه داشته باشه. و در ضمن برخی از دوستان که از سرعت های بالا میگن استثنائاتی! هستند که دلایلش مشخص نیست. اون چیزی که مشخص هست برای اکثر کاربران سرعت دانلود شبانه کاهش پیدا کرده و عمدتا به زیر 60 رسیده.
برای مثال من همیشه از سرعت های 256 دوستان 128 دار میخوندم مطالبی ولی در طول این چند سالی که من در مرکز تهران صبا هستم هیچوقت دانلود شبانم بیشتر از 128 نبوده. گاهی اوقات بنا بر تغییراتی سرعت ها کاهش پیدا می کرد ولی افزایشی در کار نبود. هر چند اینبار با تغییر سیستم این کاهش به نظر سراسری هست به جز شاید در مراکزی که این تغییر را اعمال نکردند.
اونایی که تغییر سرویس میدن مثلا 128 رو میکنن یه مگ باید زنگ بزنن پشتیبانی بگن که پهنای باندشونو زیاد کنن downstream line و میگم که تنظیمات مودم تو همون صفحه اول معلومه باید زنگ بزنی با مسئول پشتیبانی صحبت کنی اون اینکارو برات میکنه
نه چرا حرف بی اساس می زنین من همیشه سرعتم بالای 230 هست روز و شب اگر شک داری بازم عکس بزارم چون چند صفحه قبل گذاشتم ...
دیشب هم 230 بود عین هر شب ...
این یعنی چی؟؟من قبلا 128 بودم الان 512 شدم باید زنگ بزنم یا خود شرکت درست میکنه؟؟نقل قول:
من همونیم که باهاش bf3 بازی میکردی مهندس هر کی ندونه من که میدونیم از اینترنت چیزی نمیدونی .نقل قول:
من حرف بی اساس میزنم؟
اره دادا زنگ بزن به پشتیبانی بگو میخوام با مسئول پشتیبانی صحبت کنم بعد خودش وصل میکنه بگو سرعتت چقدره تا پهنای باندتو زیاد کنه بگو بذاره رو 2048 البته باید سرعت 1 مگ باشه تا 200 کیلو دانلود کنی فیکس وگرنه هر چقدر که سرویست کمتر باشه سرعتتم کمتر میشه در ضمن یه بار که پهنای باندت و زیاد کرد دیگه نمیخواد هر دفعه زنگ بزنی خودش رو همون میمونه هر سرویسی که شارج کنی اوناییم که میگن با 128 با 200 ثابت دانلود نمیکنن بعده 10 ثانیه میاد رو 60 70نقل قول:
نه بابا فک نکنم اینطوری باشه وقتی یه سرعت میگیری همونو بهت میدن دیگه قرار نیس که زنگ بزنی شخصا بهشون بگی اگه اینطوری بود همه کاربرا باید زنگ میزدن دستی میبرد بالا اصلا با عقل جور در نمیاد!!!
شما خودت زنگ زدی؟؟؟
منم فکر نمیکنم که اینجوری که شما میگی اشه
آخه برا چی باید زنگ بزنی پشتیبانی؟
وقتی که یه سرعت رو سفارش میدی همونو برات اعمال میکنن نیازی نیست زنگ بزنی پشتیبانی!!
سلام دوست من اشتباه میکنی من 128 دارم چهار ساله سرعت روزانه و شبانم 200 به بالا بوده الان هم سرعت روزانه م همونقدره ولی 10 روزی میشه که سرعت شبانم پایین اومدهنقل قول:
البته فراموش نکنیم که در شهرها و مراکز مختلف مطمئنا با هم فرق دارن و هیچ ربطی هم به اضافه کردن پهنای باند نداره چون همش اتوماتیکه و پشتیبان اگر هم بخواد دسترسی به این امکان رو نداره مطمئن باشید:40:
نه داداشی منظورم این نیست که همه زنگ بزنن گفتم اگه سرعتت پایینه با یه مگ مثلا رو 60 70 کیلو زنگ بزن اگه رو 130 140 که هیچی البته اونموقعی که درست نه الان که داغونهنقل قول:
میگه تو سیستم تعریف شده؟
سیستم و تعریف کن ببینم عمویی؟
هنوز فرق سرعت و پهنای باند و نمیدونی وا نکن بده بیرون bf3 هم من یادت دادم چیکار کنی وگرنه اونم تشخیص نمیدادی
الان با پشتیبانی برای بار هزارم تماس گرفتم بالاخره گفتن تا ده روز دیگه پهنای باند جدید رو تزریق میکنن و سرعت ها مثل قبل میشه
دوستان شما هم با 83852 تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید شاید درستش کنن
بله ما هم وقتی تو شهرک ولی عصر بودیم اونجا کسی نمیدونست اینترنت چیه با 128 با 130 کیلو بایت دانلود میکردیم .نقل قول:
الانم حق با شماست اتوماتیکه
جالبه تا 1:05 سرعت 230 هست بعدش اول سرعت صفر میشه بعد رو 18 فیکس میمونه!
ولی قبل از این که اکانت ها رو یکی کنن با 220 دانلود میکردم
Data Rate هم روز هم شب 2048 هستش
کسی میدونه دلیلش چیه؟
دوستان کسی زنگ نزنه پشتیبانی حق با دوستانه خودشون تنظیم میکنن اشتباه از بنده بود .
نقل قول:
این هم سرعت همین الان منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر این مسائل با هم دعوا نکنید چون حرف هر دو طرف تا جایی درسته
همه ناراضی اونوقت فقط شما بعد از خراب شدن سرعتها داری توی هر صفحه 3 بار پز سرعت بالاتو میدی مدیر عامل صبا نت هم که بود تا الان خسته میشد از اینهمه تبلیغ کردن.اصلاً شما خود اینترنت:42:نقل قول:
بیشتر از 4 ساله روی چند تا از خط هام سرویس صبا نت دارم با تمام فراز نشیب هاشون هم کنار اومدم ولی این بار دیگه تغیرات ناگهانیشون زیاد بود مثل کم شدن سرعت یکی شدن اکانت ها تغییرات ساعت ها کم شدن حجم و قطعی ها و مکلات و اختلال سیستم و.. حداقل این همه تغییر بد را در طول چند ماه پیاده میکرند نه در عرض یک شب
کاش کسی که تصمیم میگیره هر چند و قت یکبار تغییراتی بده به به شعور کاربرانی که چند ساله باهاشونن توجه کنه
بره منم صفحه speed test و باز نمیکنه سرعتم 3 کیلوبایته :20:نقل قول:
عکسه خودته تو پروفایلت ؟ معلومه روانی شدم جیگرنقل قول:
خب پس معلوم میشه که سرعت روزانه تو مراکز مختلف با هم فرق دارن حالا به دلیل شلوغی مرکز یا نمایندگی یا ...نقل قول:
ولی واسه شبانه عجیبه که از هرکسی میپرسم میگه داغون شده غیر از این رفیقمون emolovely:31: