وایمکس قطع شد مبین نت
Printable View
وایمکس قطع شد مبین نت
طبیعیه، خودش وصل میشهنقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
نقل قول:
دوست من اگر منتظر رایتل میخوای بمونی همین مبین رو بگیر. چون رایتل که هنوز کاملا رو هواست و تازه در بهترین حالت یه چیزی میشه تو مایه های GPRS ایرانسل که باز هم ثباتش از وایمکس -حتی همین مبین- کمتره.
مگه توی ecare ریز مصرف میزنه؟؟؟ اگه میزنه میشه بگید تو کدوم منوشه!!!!! :18:نقل قول:
بچه های من توی یکی از نمایندگی های مبین نت کار میکنم (شهر کرج)
اگر سوالی یود در خدمتم
دوستم زنگ زده به مبین نت میگه که شبا سرعت من میاد پایین، کارشناس مفت خور مبین نت هم بهش گفته که:
چه سرویسی دارید؟
دوستم: 1 مگ.
مفت خور: خوب شما باید یک مگ رو تقسیم بر 8 کنید ، میشه چند؟
دوستم: میشه 128.
مفت خور: حالا 128 رو تقسیم بر 8 کن باز دوباره میشه چند؟
دوستم: میشه 16 .
مفت خور: خوب، سرعت شما از 16 پایین تر هم میاد؟
دوستم : نه!
مفت خور: خوب پس شما هیچ مشکلی ندارید، خدانگهدار.
--------------------------------------------------------------
یکی نیست بگه چی شد؟ یک مرتبه قانون مند شدید ؟ چرا تا همین 20 روز پیش این مشکلا نبود؟ دزدی جدیده دیگه.
خلاصه که مبین نت در کنار همه نامردیهاش محدود کردن سرعت دانلود شبانه را هم بهش اضافه کرد. جالبه من نفر 128 ای بودم که از مبین نت همون هفته اول سرویس گرفتم. 1 سال و نیم پیش . خدا شاهده اولاش هم تعرفه هاش هم سرعت دانلودش و هم ساعات رایگانش عالی بود. یادش بخیر 512 با حجم 20 گیگ میگرفتیم 40 تومن ، شبا افت سرعت نداشتیم و جمعه ها کلا رایگان بود!
راهی که این شرکت در بر گرفته : اول مردم رو گول میزنیم ، 1 سالی بهشون حال میدیم و یک عالمه مشتری جمع میکنیم و بعد که اسمی در کردیم حسابی میتازونیم. این 1 سالی رو هم که بهشون حال دادیم بجاش زجرشون میدیم.
یه موقعی همه میگفتن ایرانسل فلان و .. الان میبینیم که هرجا میریم خونه دوست ، آشنا و .. میگن" ایرانسل عالیه! ما که راضی هستیم." مبین نت فقط یاد گرفته گرون کنه، سرعت کاهش بده و ساعات رایگانشو برداره. همین روند رو ادامه بده شک نکن راحت میتونی جیب خودتو با این پولای حروم پر کنی.
سلامنقل قول:
سوالی بود من دارم از طرح 1 مگ 40 گیگ برج 7 استفاده میکنم با قیمت ؟= 57800 ! و الا شده 90 تومان !ولی برای من تا زمانی که تمدید کنم همون قیمت قبلی هستش
اگه ماه اینده شارژش نکنم !و 3 ماه اینده بخوام شارژش کنم ٰ با همون قیمت قبلی محسوب میشه؟
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
من نمیخوام طرفداری کنم ولی وقتی که ملت میریزن به دانلود کردن نفس سرور میبره !باید یه سری محدودیت ها تا سرور منفجر نشده اعمال کنند.نقل قول:
من هم نمیخوام بد مبین نت رو بگم ، ولی دوست عزیز اصلا با حرفت موافق نیستم. همونطور که گفتم اوایل خیلی هم خوب بود. ولی الان که این همه مشتری جمع کرده با این محدودیت هایی که داره اعمال میکنه فقط میخواد پول خرج نکنه، مشکل از خساست مسئولای مبین نت هست چه ربطی به مردم داره. ایرانسل داره 512 نا محدود میده 60 تومن. 1 مگ نا محدود میده و 2 مگ نامحدود . این همه یوزر و شرکت هم دارن ازش این سرویس هارو میگیرن مثل چی دانلود میکنند. شما همچین میگین ملت که انگار فقط تو ایران هست که مردم زیاد دانلود میکنند! من خونه قبلیمون که خطم فیبر نوری نبود و راحت adsl داشتم سرویس نامحدود داشتم و هرروز صبح تا شب دانلود میکردم یک روز نشد افت سرعت داشته باشه. اینترنت برای دانلود، وبگردی و .. هست دیگه وقتی شبانه رایگان میکنه پس غلط هم میکنه سرعت رو میبنده. کم پول نمیدیم که تازه هرماه گرونتر هم میکنه.نقل قول:
دقیقا.نقل قول:
آقا من ایرانسل دارم.
سرویس 512 با 4گیگ در ما. بدون دانلود رایگان.
الان میخوام کوچ کنم مبین نت. به دلیل اینکه دانلود رایگان نداره.
ولی خداییش سرعتش روزو شب خوبه. یعنی 64 تا رو بهم میده.
بدیش اینه که به هیچ وج نمیتونم دانلود کنم.
نظر شما چیه ؟؟؟؟
نقل قول:
منم از اول فروردین وضعیت دانلود شبانم خرابه سرویسم هم 1 مگ هست 12 ماهه 9 گیگ 67000 تومن دادم
من یه چیزی رو نفهمیدم اینا توسایتشون زدن 1 به 4 اونوقت به 8 نفر میدن (یعنی دارن دروغ میگن)
چند روزه هی شک میکنم به مودمم گفتم شاید مودمم مشکلی داره یا لینک ها مشکلی دارن
که مطمئن شدم که سرعت عمدی از ساعت 2 تا 8 میارن پایین
دیشب که با سرعت 24 تا 32 دانلود میکردم :18:
منم میخاستم زنگ بزنم پشتیبانی
اگه قراره این جور جواب بدن زنگ نزنم ؟؟!
این دیگه چه حرفیه خب ملت فقط 6 ساعت دانلود میکنند 18 ساعت دیگه رو فقط یه سایت رو باز میکنند یا ایمیل چک میکنندنقل قول:
در ضمن اینا پل مفت زیاد میگیرن وظیفشونه که خدماتی که اعلام میکنند به درستی اعمال بشه
کسی نمیاد روزا 8 -9 گیگ ناقابل دو روزه بر باد بده
اونوقت ما چرا 50 60 هزار تومن بدیم که فقط یه ایمیل چک کنیم خوب باید دانلود کنیم
من همه نیاز های اینترنتی و نرم افزاری رو از اینترنتم برآورده میکنم چه نرمافزار چه بازی و ....
این روزا هم که یه نرمافزار ناقابل شده 5 -6 هزار تومن خب از اینترنت دانلود میکنم هزینه ای هم نمیدم
علی جان وایمکس داتک چطوره؟نقل قول:
آقا وحید باید اکانت بسازیم من نصب کردم خوب بود و بعضی سایتها وا نمیکنهنقل قول:
بچه ها این بهتر از مبین نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 512 با 24 گیگ یکساله 200 با مودم رایگان
نقل قول:
دوست من خب دانلود رایگان نداره این. تنها دلیل انتخاب مبین توسط من و دیگر دوستان دانلود رایگانشه
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
داتک سرویساش گرونتره از مبین و ایرانسلنقل قول:
پاک شود لطفا ..
- پشتیبانی معمولاً مشغول است و اگر هم موفق به تماس شدید معمولاً پاسخ ها ناکارآمد و تکراری است.نقل قول:
- شبها میشه گفت وبگردی غیرممکن است و سرعت دانلود به شدت افت میکنه که باید تعداد زیادی کانکشن همزمان برای دانلود ایجاد کنید؛ شاید سرعت کامل را دریافت کردید.
- سیستم کنترل حساب اینترنتی ضعیف است و خرید اینترنتی و تغییر تعرفه فقط با تماس ممکن است.
- مشتری که هست اما در مورد ارزش نمایندگی گرفتن باید با توجه به شرایط خودتان، مشتری و شرکت طرف قرارداد، داشتن صرفه اقتصادی را محاسبه کنید.
وحید جان ایرانسلم 4 گیگ دانلود بیشتر داره که میشه 20 تومننقل قول:
راستی خانم گفت شارژر فندکیش 30 تومنه:18: چه خبر زیاد نیست
بین ایرانسل و مبین نت کدوم قطعیش کمتره
میگن مودم ایرانسل بهتره درسته؟
سلام دوستان
1 چرا سايت مبين نت 2 تا 8 باز نميشه( حداقل برا من كه اينطوريه)
2 حجم استفاده شده از شبكه رو دقيق و با وجدان حساب ميكنه يا...
3 جمعه ها 8صبح تا 2 بعد از ظهر رايگان هست يا نه؟
خيلي ممنون!
متاسفانه سرویس 1 مگ 12 ماه 9 گیگ سرعت دانلودم دیشب هم 32 بود
اگه 128 رو بر چهار تقسیم کنیم میشه 32
اگه به پشتیبانی هم زنگ بزنم احتمالا میگن سرویس 1 به 4 و سرعت minimom شما همینه
تازه لینک ها دانلود مو با لیچر های پولی مستقیم میکنم یعنی لینک ها دیگه آخرشه
مشکل اینه که همه میخوان دانلود کنند و وقتی کم میارن همه اینکارو می کنند:
همه اینکارو کنند چه شود.نقل قول:
که باید تعداد زیادی کانکشن همزمان برای دانلود ایجاد کنید؛ شاید سرعت کامل را دریافت کردید.
البته حق دارید خیلی ها گرفتند برای دانلود ٰ ولی اخه محدودیت هاشو ببینید اصلا می صرفه ؟ ADSL مخابرات چیزی بگیرید با صرفه تره به خدا هزینش الا شده دو برابر مبین نت
و هم اینکه این همه فشار همه دارن وارد میکنند
من که مبین نت رو برای دانلود نگرفتم درسته 1 مگ 40 گیگ دارم
فقط برای ماموریت هام و اطراف که میرم استفاده میکنم و دانلود هم میکنم ! ولی نه همیشه همیشه..
با غر زدن دوستان اینجا هیچ هیچ هیچییی فایده نداره
بیخود دلتون چرکین نکنید
من فکر نمیکنم سرعت رو ببندند و محدودیت دانلود اعمال شده جایگزین بستن سرعت هستش .نقل قول:
که بتونند ترافیک رو تحت کنترل بگیرن ! چرا که احتمال میدم و حتما همینطور هستش که پهنای باند کم دارن و جوابگوی این همه مشتری نیست !
منم دقیقا همین رو میگم این سرویس به درد دانلود نمیخوره و وقتی همه برای دانلود بگیرن همه چیز همه کس میاد پایین ! ای دی اس ال بگیرید دوستان اگه میتونید
در مورد سرویس ای دی اس ال طبیعتا از نظر من تو ایران بازدهی ADSLبیشتر از وایمکسه !پهنای باند قوی داری داره چون یه شرکت نیست ! همه پخش هستند بین چندین ICP که هرچند فکر میکنم انگشت شماره تعدادشون اصلیشون تو ایران
ولی اینجا فشار روی یکی هست ! مبین نت
برای من سرعت نمیگم خوبه نمیگمم بده من هر موقع دانلود میکنم 130 120 کیلو در ثانیه دارم پینگمم 300 هستش و هیچ وقت تو این 8 ماه مشکلی نداشتم ولی اینجا میبینم ملت دارن میریزن توصیه میکنم اگه میتونند ADSLبگیرن
من خودم برای دانلود الا تو خونم ADSLدارم و درسته :
پینگ بهتری نسبت به مبین نت داره
سرعت دانلود بهتری داره
بازم میگم: من فکر نمیکنم که شرکت شیر فلکه سرعت رو شبها میبنده !بلکه این خود مشترکین هستند که دارن فشار میارن شرکت داره از راه سیاست حجم مصرفی جلوی مشتری ها میگیره
قوانینش رو بخونیدٰ گفته این سرویس نمیدونم بین 8 نفر یا 4 نفر اشتراکیه ٰخوب .... وقتی حساب کنید خیلی از دوستان نوشتند بله سرعتی که اشتراکیه به ما میده (در واقع ناراحت هستند) شرکت تنها جواب منطقی که میتونه بده به زبون خودمونی اینه که:
قبل از خرید مگه نمیدونستید که سرعت به Xنفر اشتراکیه ؟
خوب؟ چرا خریدید ؟
پس قبول کردید و مشتری ما شدید.
نکته : من اصلا طرفدار ایرانسل و مبین نت و... نیستم هرچا کیفیت باشه من اونجام.
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
حق دارید که شبها دانلود کنید و طبق قرار داد باید بهتون اون سرعت رو بدهنقل قول:
این دیگه چه حرفیه خب ملت فقط 6 ساعت دانلود میکنند 18 ساعت دیگه رو فقط یه سایت رو باز میکنند یا ایمیل چک میکنند
در ضمن اینا پل مفت زیاد میگیرن وظیفشونه که خدماتی که اعلام میکنند به درستی اعمال بشه
کسی نمیاد روزا 8 -9 گیگ ناقابل دو روزه بر باد بده
اونوقت ما چرا 50 60 هزار تومن بدیم که فقط یه ایمیل چک کنیم خوب باید دانلود کنیم
من همه نیاز های اینترنتی و نرم افزاری رو از اینترنتم برآورده میکنم چه نرمافزار چه بازی و ....
این روزا هم که یه نرمافزار ناقابل شده 5 -6 هزار تومن خب از اینترنت دانلود میکنم هزینه ای هم نمیدم
ولی سوالم اینه که شبها چه سرعتی میده :؟ یعنی اگه اکانت شما تقسیم بر 4 نفر شده باشه ٰ اون سرعت تقسیم شد ه رو میده؟اگه اره که جای بحثی نیست
ولی ! اگه نه پایینتر از حد ممکنه و افتضاح بازاره باید جوابگو باشند چون ظاهرا پهنای باند دارن کم میارن در این صورت
اینجوری قیمت جدید رو باید بدی دوست عزیزنقل قول:
ما داریم :8:نقل قول:
یکی از نمایندگی های کرجیم
گاهی وقت ها نمی تونم wifi مودم رومیزی رو ببینم یا پیدا کنم کسی به این مشکل برخورده؟ باید چندبار خاموش و روشن کنم که شانسی ببینمش
معمولا هم وقتی خاموش و روشن میکنی اینجوری میشه فعلا فقط رو لپتاپ های Dell تست کردم این مشکل وجود داشته
گوشی مشکلی تو دیدن wifi نداره
سلام
ببینید، وقتی شبها دو نفر از 4 نفر که روی یک اتصال اشتراک دارند، با دانلود منیجر شروع به دانلود میکنند، دیگه پهنای باندی برای نفر سوم که فقط میخواد وبگردی کنه نمیمونه.
کاش میشد که پهنای ساعات رایگان را یکنفره کنند. یعنی مثلاً اگه من 512 گرفتم، در ساعات رایگان 128 اختصاصی و نه اشتراکی داشته باشم.
اینجوری عادلانه تره. گدشته از این، بنظر میاد پهنای باند ساعات رایگان بر بیش از 4 نفر تقسیم شده. یعنی شبها واقعاً سرعت افتضاح میشه.
وایمکس موبین نت. 1مگ - 8گیگ در ماه. اهواز. :
دوستان البته امروز ثبت نام کردم. و حساب من الان روی حالت دمو است. به نظر شما به این خاطره که سرعت بالاست؟
چطوری از دمو در میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
کاملا طبیعی حدود 100 مگابایت دمو داره که اگه تا زمانی که اشتراکت فعال بشه میتونی استفاده کنی
سرعت هم برای همه میبرن 2 مگ تا هم تبلیغ بشه هم یجور ظاهر سازی هست
شانست رو چه دیدی شاید تو هم مثل من دیگه هیچ وقت از دمو در نیاد :31::8:نقل قول:
سرویس 128 ...
اینجا نفاوتاشونو میگم:نقل قول:
داتک 512 اش ماهی 5 تومن گرون تره اما:
1- شبانه اش که رایگانه افت سرعت نداره
2- قسمت فروش در ساعات اداری و پشتیبانی 24 ساعته هر موقع زنگ بزنی جواب میدن و واقعا پیگیری میکنن و لازم باشه کارشناس پشتیبانی رایگان میاد خونه (البته اگر مشکل از شرکت با مودمش باشه رایگان میاد)
3- سایتش واقعا درست و حسابی و روونه و پرداخت آنلاینش چه برای ترافیک چه تمدید سرویس همون موقع شارژ و پرداخت ر واعمال میکنه و اکانت فعال میشه
4- هر گیگ اضافه اش 4500 ه که قیمت خوبیه
5- مودم وایمکس داشته باشید ببرید شرکت همون موقع روی شبکه خودشون تنظیم میکنن و مودم فعال رو تحویلتون میدن میاین خونه از همون لجظه استفاده میکنید
پوشش هم توی تهران عالیه
مشکلش اینه که فعلا فقط تهران رو تحت پوشش داره ئ شهرای دیگه نمیگیره
oooooooooooooooooooook
تو تنظیمات وای فای مودم کانال (Channel) رو تغییر بده.نقل قول:
دوستان اگر rssi : 79 باشه به نظر شما آنتن دهی خوبه ؟ چند باشه خوبه ؟؟؟
خوبه. عدد خاصی نمیشه گفت اما من با 85- هم مشکلی نداشتم. هر چقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتره.نقل قول:
دوستان الان کلی به مودم ور رفتم تا همچین سیگنالی به من داد.
به نظر شما با همچین سیگنالی دیگه مشکل سیگنال ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر وصل شده و پینگ هم غیر طبیعی نیست، سیگنال تاثیر محسوسی توی سرویس نمیگذاره.نقل قول:
به نظر بنده اگر میخواهید با نهایت سرعت و خیال راحت دانلود داشته باشید یه چند متر کابل شبکه وصل کنید مودم را رویروی دکل مبین نت یا بی تی اس های همراه اول بگذارید
من خودم همین کار را کردم مودم راروبروی دکل گذاشتم الان سگنال 100 و دانلود با ریت سرعت 31 کیلوبایت را دارم
همچنین اگر میخواهید مطمئن بشید که به بهترین BTS وصل شدهاید میتوانید بعد از یادداشت فرکانس ها، همه را پاک کرده و هرکدام را به تنهایی تنظیم، تنظیمات را ذخیره، مودم را ریبوت و سیگنال را بررسی کنید تا به یک BTS با بهترین شرایط متصل شوید.
دوستان ما هم جدیدا به جرگه مبین نت داران پیوستیم. از ایدیاسال پارسآنلاین راضی بودیم ولی برای اینور اونور که میریم مجبوریم نت دیگهای باشه که دیروز مبیننت اوکی شد.
بنظرتون با توجه به سرویس ۵۱۲ یه ساله ۲۰ گیگ ، با این مودم جدیدا BM632w این سرعت و پینگ معقوله؟ خوبه؟ ضرر نکرده باشیم :دی
با این مشخصات عالیه یچیزی اونورتر هم هست سرعت دانلود رو 102 هست
سلام دوستان
خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه
آیا جمعه ها موبین نت از ساعت 2 بامداد جمعه تا 2 بعد از ظهر جمعه(12ساعت) ترافیک مصرفی رو رایگان کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه تو سایت موبین نت چیزی ننوشته!!!!
دیگه جمعه ها که رایگان بود تموم شده بچه ها مودم بیرونی مبین نت امکان وای فای داره؟