سرعت من از ديروز خيلي عاليه. مشكلي ندارم
Printable View
سرعت من از ديروز خيلي عاليه. مشكلي ندارم
فعلا که خوبه اما موقعی که خواستم کانکت بشم حدود 6 دقیقه طول کشید یه بار هم یه 3 دقیقه آنتن پرید اما بهتر از روزای قبل شده
با سلام
من وقتی کانکت هستم تا چند ثانیه بعد، دیگر صفحات وب لود نمیشود. و باید WiMAX Connection Manager را یکبار دیسکانکت و مجدداٌ کانکت کنم تا بتوانم به وبسایتها ورود کنم. ولی بعد از چندین ثانیه دیگر با اینکه ظاهراً WiMAX Connection Manager کانکت میباشد، مجدداً هیچ سایتی باز نمیشود و مشکل تکرار میشود!
آیا این چنین مشکلی ربطی به ایام مبارک دارد؟ یا باید گفت : لعنت بر ایرانسل ظالم.
با تشکر فراوان
همون گزینه اول صحیح استنقل قول:
امیدوارم تا شنبه 1 شنبه درست شه وگرنه زنگ میزنم پشتیبانیشون کاشه کوزشونو میریزم بهم!!!
اعصاب نذاشتن آخه !!!سایتم به زور باز میکنه بعد هر 6 ماه 280 تومن یه جا میریزم تو حلقشون!!برای 512 نامحدود!
سلام دوستان من الان سرعت ۱۲۸ دارم میخوام ۵۱۲ بگیرم....
بهم گفتن باید یه متن با مهره مغازه ببرم به یکی از نمایندگی های فروش ایرانسل... حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه متن باید دقیقا چی باشه؟
سلام علیکمنقل قول:
با احترام گواهی میشود که آقا/خانم---------- کارمند این شرکت بوده و نیاز به اینترنت پرسرعت با پهنای 512 کیلوبیت میباشد
(ته برگه هم باید مهر و امضاشرکت باشه برگه هم باید دارای سربرگ و...باشه)
اگه سرويس حجمي داشته باشيم مودم روشن باشه ولي سيستم خاموش باشه از اينترنت استفاده نميشه؟؟؟ يا كلا روشن باشه حجم رو مصرف ميكنه چون مودم من Auto connect هست
سلام دوستان
سرعت بنده تا دیروز 260 بود نمی دونم امروز چه مرگش شده ایرانسل روی 50 یا 60 همش سرعتم
از دوستان کسی مشکل بنده رو داره ؟؟؟؟
هروقت از اینترنت استفاده کردی حجم کم میشه وگرنه اگه مودم روشن باشه و هیچ مصرفی نداشته باشی تاثیری برات نداره و هیچ مصرفی هم نخواهد داشت....نقل قول:
نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم
بنده الان اصفهانم و متاسفانه امروز سرعت افتضاح هستشنقل قول:
شما هم اکنون اصفهان هستید ؟
نقل قول:
نه من تهرانم. ولی در کل زیاد فرق نمیکنه کجا باشی
سرویستون 2 مگ شما ؟نقل قول:
بله... سرویس منم 2 مگِ...نقل قول:
دوستان سلام چندتا سوال داشتم
در حال حاظر سرويس من 128 نا محدود خانگي هست (مودم هم outdoor هست) و قصددارم سرويس يك مگ بگيرم .
1. با توجه به اينكه قبلا سرويس 128 دارم چيكار بايد بكنم ؟؟ سرويس قبلي رو كنسل كنم ؟؟ يا گزينه مودم اشتراكي رو انتخاب كنم ؟؟ اگر گزينه مودم اشتراكي رو انتخاب كنم اونوقت هم براي سرويس جديد و هم سرويس قديم ، ماهيانه بايد پول بدم ؟؟
2. سرويس پرسرعت رو به پزشك هم ميدند ديگه ؟؟ (خواهرم دكتره ميخوام از امكاناتش سوء استفاده كنم !!!:31:)
3. اعتباري بگيرم يا دائمي ؟؟
1-برای تبدیل 128 به 1 مگ یا باید 128 رو کنسل و از دور خارج کنید و یا تماس بگیرید با ایرانسل و به شماره فکسی که میدن براشون نامه رو فکس کنی که خودشون دستی آپگرید کنننقل قول:
2-به هرکی که بخوای میدن فقط باید رو یه کاغذ سربرگ دار درخواست رو بنویسی و پایینش هم مهر و امضا
3-اعتباری چون یهو دیدی قاطی کرد به جای مثلا 30 تومن 300 تومن قبض اومد:18:
کسی اینجا هست که در اصفهان از وایمکس ایرانسل استفاده کنه؟؟؟؟
میخوام بدونم کیفیت به چه صورت هست؟؟ پبنگ؟ سرعت دانلود؟ قطعی؟؟
من بیشتر میخوام سرعت وبگردی خوبی داشته باشه؟ سرویس 128 خوبه بگیرم؟؟
بسیار ممنون از شما .نقل قول:
یعنی به نظر شما خواهرم که دکتره میتونه نامه بنویسه که سرویس یک مگ به من بدن ، میشه همچین چیزی ؟
البته خواهرم مهر مخصوص پزشکان رو داره (همون نظام پزشکی) کاغذ سربرگ هم همونی که دکترها توش نسخه مینویسند این هم قبوله به نظر شما ؟
یا اینکه به نام خواهرم ثبت نام کنم ولی خودم استفاده کنم ؟
البته اگر همون روش اول انجام بشه خیلی خوبه چون باز به نام خودمه !
واسه تغییر تعرفه از 128 به 256 یا بیشتر باید تاریخ انقضای اعتبارتون معلوم باشه! مثلا اگه ماه به ماه شارژ میکنید. آخرای ماه برین تو سیستم کنترل حساب و اون چیزی رو که میخواین تو تعرفه ، تغییر بدید.
خود به خود اس ام اس میادو ازتون میخواد هزینه ی اشتراکش رو پرداخت کنید.
نامه هم باید به نام خود شما باشه. و یک سربرگ کافیه با مهر مرکز.
((نامه باید به صورت نامه و نام خانوادگی یا شماره کاربردی ( 09411) و سرعت مورد نظر که درخواست دارید))
اون نامه رو بعد از پرداخت پول به صورت فکس ارسال میکنید! ( حتما یک کپی ازش داشته باش)
نقل قول:
1.پینگ تا چند مدت پیش بالای 800 بود که 2 هفته ای هست روی 200 تا 300
2. سرعت دانلود :
128=16
256=32
512=64
1مگ=128
2مگ=256
3.بنده 128 پیشنهاد نمی کنم
چرا 128 پیشنهاد نمیکنی؟؟نقل قول:
چون سرعتش کمه به درد دانلود نمیخوره...درواقع برای شما 128 واقعی میبندن که سرعت دانلودتون میشه 16 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
نقل قول:
من بیشتر واسه وبگردی میخوام دانلود زیاد ندارم
سرویس های 128 ، 256 ، 512 و..... توی سرعت لود صفحات وب باهم تفاوتی دارن؟؟
در کل شما پیشنهاد میکنید من وایمکس بخرم؟؟؟
قطعا" فرق میکنه...نقل قول:
اگه adsl ساپورت میشه چرا وایمکس؟!
دوستان شیرازی من به مودم وای فای با طرح تعرفه 1مگ نامحدود دارم برای فروش
خواهش میکنمنقل قول:
مهم نیست که کی نامه رو مینویسه و یا مال کجاست فقط مهم اینه که سربرگ دار باشه با مهر و امضا همین
برای تغییر تعرفه هم اول زنگ بزنید به ایرانسل ببینید در حال حاضر تغییر میدن همین اکانت رو یا نه اگر آره که همین اکانت رو آپگرید کنید وگرنه که مجبورید یه اکانت دیگه بسازید و اکانت دیگه هم میتونه به نام هر کسی باشه فقط توی نامه باید شخصی که اکانت به نامش هست معرفی شده باشه
دوستان ببخشید هی سوال میکنم فقط خواستم بدونم معرفینامه پزشک قبوله یا نه ؟؟
نیان به ما بخندن :31:
بله قبوله هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
باز من اومدم !!! :31:
نامه بايد تايپ بشه يا دستي هم قبوله ؟
شرایط نامه برای همه شرکتانقل قول:
1- نامه باید سربرگ و شماره داشته باشه
2- نامه باید تایپ بشه
3- نامه باید به نام کسی باشه که سرویس اینترنت به نام اونه
4- نامه باید دارای مهر و امضاء باشه
5- در داخل نامه حتما باید پهنای باند مورد نظر قید بشه
6- گیرنده نامه هم باید شرکت یا isp باشه که ازش سرویس میگیری(که در این حالت میشه "شرکت خدمات ارتباطی ام تی ان ایرانسل" )
ببین دوست خوبم من وقتی می خواستم بگیرم دادم بابام یه سربرگ از شرکتشون اورد خودش هم نوشت طرف هم که اومد بگیره اشکالی نگرفتنقل قول:
1-سربرگ بله ولی شماره مهم نیستنقل قول:
2-دستی هم میتونه نوشته شده باشه
3-مهم نیست که کی نامه رو امضا میکنه مهم اینه که توی نامه اون شخصی که اینترنت به نامش هست معرفی شده باشه
زیاد به نامه گیر نمیدن.منم اول مونده بودم نامه از کجا گیر بیارم تا اینکه از یکی که مغازه داشت یک نامه برام درست کرد و مهرشو زد زیر نامه بالاش هم نوشت شرکت فلان.حتی توش سرعت هم قید نکرده بود و فقط نوشته بود این شخص نیاز به اینترنت پرسرعت داره
سرويس 1 مگ، مشهد، ساعت حول و حوش 9:15 شب 16 اسفند
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه سراغ سرورهاي خارجي نرفتم كه بيشتر از اين جوش نيارم
آخه اين چه وضعشه؟!!! شورشو درآوردن ديگه
سلام
من امروز صبح نامه رو فکس کردم . کی جوابش میاد ؟؟؟
همه چیز رو کامل نوشتم .
اسم صاحاب وایمکس
کد ملی
شناسه وایمکس
سرعت 512 نامحدود
دلیل : برای پژوهش و تحقیقات (خالی بندی :31:)
دوباره پینگ سر به فلک داره میکشه دیگه دارم خسته میشم اگه هر بار که اینطوری میشه اعصاب ادم خورد بشه دیگه کارم به دیوونه خونه میکشه
شیراز امروز 4 بار به مدت 15 دقیقه انتن داشتم کسی دیگه این مشکل رو داشته؟:13:
امروز 17 اسفند مشهد سرعت 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من از ديشب داغون شده. چند تا فايل پي دي اف ميخواستم دانلود كنم بيچاره شدم. براي بقيه هم همين طوره؟ كسي زنگ نزده پشتيباني ببينه چرا اين طوري شده؟
نقل قول:
ببین من 3 روزه از این مشکلات زیاد دارم. زنگ هم که میزنی پشتیبانی میگن ما مشکلی نداریم کامپیوترت چک کن. همینه دیگه کاریش هم نمیشه کرد.
من تهرانم... تقریباً روزی 8 تا 10 ساعت سرعتم نصف میشه
زنگ هم زدم میگن مشکلی نیست.
با عرض سلام ... دیشب رفتم خونه ی دوستم با پهنای باند 256 adsl سرعت دانلودم رو 140 بووووووووووووووووووووود :18: اخه چرااااااااااااااااااااااا اااااا پولمو ریختم تو جوب وایمکس گرفتم :41: