سینمایی که قابلیت ضبط از بلوری روی هارد داشته باشه من ندیدم تا الاننقل قول:
ولی بلوری پلیر با این امکان هست که خودش به تنهایی بالای 3 میلیون قیمت داره.
اگه از این امکان صرف نظر کنید سینما خانگی ال جی مدل آریانا امکانات و صدای خیلی خوبی داره.
Printable View
سینمایی که قابلیت ضبط از بلوری روی هارد داشته باشه من ندیدم تا الاننقل قول:
ولی بلوری پلیر با این امکان هست که خودش به تنهایی بالای 3 میلیون قیمت داره.
اگه از این امکان صرف نظر کنید سینما خانگی ال جی مدل آریانا امکانات و صدای خیلی خوبی داره.
بهترین حالت اینه که با گوش خودتون تست بگیرید و ببینید کدومش با سلیقتون بیشتر جور در می یاد. ولی با این قیمت به نظرم می ارزه.نقل قول:
در مورد ظاهرش هم فکر می کنم زیبا تر و کلاسیک تر از دو مدل دیگه هست البته این کاملاً شخصیه و سلیقه خودتونه ولی از نظر من ظاهر RS777 ظرافت و کیفیت ساخت بالایی نداره
دستگاه بدون پلیر تو محدوده قیمتی شما نیست و گرونتره.با این بودجه می تونید مدل DZ640 سونی رو تهیه کنید.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من رفتم تو فکر خرید یک سیستم صوتی و الویت برام شفافیت صداست
خیلی تو فکر حجم صدا نیستم
یعنی اصلا نمیخوام حجم صدا فدای کیفیت اون بشه
فقط هم برای موسیقی
اصلا برای اتاقم میخوام که یه اتاقه 3*4 هستش
خودم تو فکر دستگاهای کومبو یاماها هستم
اگه 2.1 باشه بهتره
لطفا من رو راهنمایی کنید.
بودجه هم 600 الی 800
من بهتون میکرو های فای دنون رو پیشنهاد میدم.مدل M38 .پرس و جو کنید ببینید هنوز هم موجود هست یا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون از كمكتون ولي اين مدل دوتا بلندگوي ايستاده داره تو رنج500تا600امكانش هست 4تا بلندگوي ايستاده داشته باشه؟
ضضمنا آيا لزومي داره كه مارك تلويزيون با سينماي خانگي يكي باشه؟يا ميتونه دو مدل متفاوت باشن
به طور معمول چه قدرت وات صدا كيفيت خوب و قابل قبولي داره،به طور متوسط منظورم هست
با تشکر دوست عزیز:11:نقل قول:
قیمت ندارید؟
و اینکه خروجی هدفون این دستگاها چطوره؟
و ایا روی اون کار شده؟
در ضمن همه ی این دستگاها flac رو ساپورت میکنن دیگه؟
میتونین با mcr-550 یاماها مقایسه کنید
چون یک مغازه از خیلی وقت پیش خرید کرده میگه 600
اینجور که پرس و جو کردم قیمت خیلی مناسبی داره.
و اینکه اگه بودجمو تا 1 ملیون ببرم
ایا میتونم از برند فوکال چیزی رو مد نظر داشته باشم
چون خیلی تعریف شفافیت صداشو شنیدم.
خیلی ببخشید طولانی شد.
قیمت قبل از گرونی ها حدود 600 تومن بود.نقل قول:
در مورد خروجی هدفون عرض کنم که منظورتون از اینکه کار شده یا نه متوجه نشدم.خروجی هدفون هستش دیگه.بهرحال اصل صدا توی سیستم هست که پردازش میشه و از بلندگو و یا هدفون خارج میشه.
ساپورت cd صوتی و mp3 و wma داره.
من نرمی صدای محصولات دنون رو بیشتر می پسندم نسبت به یاماها.
فوکال محصولات خوبی داره ولی تو زمینه میکرو های فای فعالیت نمی کنه.باید بلندگو جدا بگیرید و آمپلی فایر جدا و پلیر جدا که هزینه رو خیلی می بره بالا.البته محصولاتی به عنوان مولتی مدیا داره که اساس تولیدش به عنوان بلندگوی کامپیوتر هست و دارای آمپلی فایر داخلی هست منتهی نمی دونم اینجا پیدا میشه یا نه و اگر هم باشه با چه قیمتی.البته اگر هم باشه بعید می دونم زیر یک میلیون باشه.
مدل 870 ال جی.در مورد پایونر هم مطمئن نیستم که هنوز مدل 787 پیدا میشه یا نه.اگر پیدا بشه عالیه.نقل قول:
نه لزومی نداره.
خروجی صدای 300 وات برای استفاده معمولی کافیه و اگر از اونم بیشتر بود ایراد نداره.
اگه بلندگوهای ایستاده سینمای خانگی رو کنار تلویزیون در دو طرف قرار بدیم امکانش هست صدای دستگاه باعث خراب شدن تلویزیون در بلند مدت بشه و تاثیر منفی در عملکرد و کارایی تلویزیون بذاره؟؟
یه سوال دیگه:با توجه به نوسانات بازار و دلار آیا خریدسینمای خانگی این روزها به صلاح هست؟یا بهتر صبر کنم تا بازار اوضاعش بهتر بشه؟
امکان ارزانتر شدن سینمای خانگی تو بازار هستش؟
اصولاً میدان مغناطیسی بلندگوها تأثیر کمی روی تلویزیونهای LED , LCD و پلاسما دارند و بلندگوهایی که Magnetically Shilded روشون نوشته رو می تونید به راحتی کنار تی وی بذارین.نقل قول:
در مورد زمان خرید هم والا نمی دونم چی بگم چند ماه پیش هم بحثش بود که بعضی ها می گفتند الان نخرید ارزون می شه ولی ارزون که نشد هیچ، بدتر هم شد.
یادمه حدوداً 3 ماه پیش با یکی از دوستان رفته بودیم که اسپیکر بگیره همین جامو 606 اون موقع فقط 2 تا مغازه داشتند می کفتند 1280 رفتیم پیش یه بنده خدایی گفت من الان تموم کردم ولی دارم می یارم اگه برسه حول و حوش 800 تا 900 می دم که من بهش گفتم که بیعانه بدیم بعداً بیایم بگیریم که قبول نکرد و دوستم مجبور شد و به همون قیمت خرید و متاسفانه نه تنها هیچ وقت ارزون تر نشد بلکه شنیدم قیمتش بالاتر هم رفته. قیمت دقیق رو الان ندارم ولی اگه رایان یا بقیه دوستان دارند بفرمایند ببینیم اوضاع بازار چطوره.
سلام
کسی از دوستان این مدل از سونی رو داشته SONY HT-DDWG800 ?
تفکیک صداش و کیفیتش خوب هست؟
حدودا چه قیمتیه؟
ايران نديدم! شما تو بازار ديدي:44:نقل قول:
نه عزیز . یعنی اینکه خیلی وقته بازار نرفتم.نقل قول:
من تا حالا این مدل رو ندیدم.نقل قول:
دوستان فیلم Battleship رو دیدم.صدای بسیار عالی ای داره.پیشنهاد می کنم ببینید.
John Carter روی نسخه سه بعدی دیدم.خیلی رو سه بعدی ضعیف بود البته با توجه به اینکه سه بعدی فیلم برداری نشده و بعدا تبدیل به سه بعدی شده نباید بیشتر از این انتظار داشت.ولی داستان قشنگی داشت.
سلام به دوستان گل!
من می خواستم سیستم ماقبل تاریخ خونه رو عوض کنم! دنبال سیستمی بودم که:
1. استفاده ازش راحت و بی دردسر باشه! منظورم خوندن فرمت های مختلف و زیر نویس هست!( پدر و مادر بنده حوصله سر وکله زدن با این جور دستگاه ها رو ندارن)
2. در مقابل مبلغ پرداختی کیفیت ساخت و صدای خوبی داشته باشه!
3. بالاخره ظاهرش خوب باشه ، اگر طراحیش درحد نمونه های کانسپت نبود مهم نیست!
4. برای یه سالن متوسط حدودا 70 تا 80 متر خوب باشه!
5. مورد استفاده بیشتر فیلم هست و گهگاه هم موزیک برای مهمونی! :7: :8:
با شرایط بالا بنظرمتون
1. دنبال سینمای خانگی باشم یا ست های های فای؟ یا هر دو؟
2. آیا نیازی به خرید دستگاه HTPC در کنار سیستم بالا دارم؟ ( متاسفانه تاپیک خودش 4 ماهه به خواب رفته !)
3. آیا راهی هست که از دست سیم کشی های سینمای خانگی خلاص شد؟
4. با توجه به موارد بالا چقدر باید بودجه درنظر بگیرم؟ 1 ، 2 ، 3 یا بیشتر
پیشاپیش از جواب دوستان ممنونم!
سلام.نقل قول:
1-با توجه به نیازتون سینما خانگی برای شما مناسب تر هست.
2-اگر به گفته خودتون می خواهید که پدر و مادرتون استفاده راحت و بی دردسر داشته باشند پس یک HTPC مناسب نیست ولی اگر خودتون بخواید استفاده کنید HTPC عالیه.جایگذین HTPC هم می تونه یک دستگاه HD پلیر باشه که همراه با رابط کاربری راحت تر و ارزانتر ولی کمی انعطاف پذیری کمتر هستش که زیاد مهم نیست.(نکته ای که باید عرض کنم اینه که اگر اهل فیلم دانلودی یا خرید فیلم و سریال روی هارد هستید به این گزینه فکر کنید در غیر این صورت نیازی نیست و یک سینما خانگی به تنهایی کار شمارو انجام میده)
3-سینما خانگی های وایرلس هست که البته اونا هم سیم کشی خاص خودشون رو دارند.بهرحال سیم کشی جزوی از سیستم هستش.
4-بودجه دیگه بستگی به جیب شما داره.شما حداقل 1/5 برای یک سیستم خوب و HD پلیر نیاز دارید و هرچه بودجتون رو بیشتر کنید مطمئنا انتخاب های بهتری دارید.
بهرحال شما بودجتون رو مشخص کنید تا ببینیم چی مناسب تر هست برای شما.
من یه سینمای خانگی می خوام HDMI V1.4 باشد و قابلیت پخش ISO و سایر فرمت ها را داشته باشه سه بعدی رو سپورت کنه خودم PS3 دارم توضیح اینکه تی وی من lm67100 از ال جی می باشد پیشنهاد بدین سازگار بودن با این تی وی نیز برام مهم هست کیفیت نیز برام مهمه قیمت تا 1 میلیون تومان
ممنون میشم
هیچ سینما خانگی ای قابلیت پخش فایل های ISO رو نداره.شما باید در درجه اول برای پخش این فرمت یک HD پلیر تهیه کنید و با باقیمونده بودجتون یه سینما خانگی تهیه کنید.نقل قول:
HD پلیرتون رو انتخاب کنید و ببینید چقدر از بودجتون باقی می مونه تا بتونیم کمکی بکنیم.
نقل قول:
Battleship رو دیدم خود فیلم هم هیجان زیادی داره من هم خوشم اومد. در مورد صدا هم موافقم از اون فیلم هایی هست که حسابی از سیستم کار می کشه. (البته من با هدفون دیدم)
من که پنل سه بعدی ندارم ولی کلاً با سه بعدی حال نکردم.
سلام رایان جاننقل قول:
اقا این مدل که شما گفتی رفتم قیمت کردم 1 تومن
حالا دارم فکر میکنم احتمالا همون یاماها 600 خیلی بیشتر بیارزه
نظر شما چیه؟
یه سوال دیگه اینکه میخواستم ببینم اسپیکرهایی نظیر ادیفایر ایا از لهاذ کیفیت صدا توی همین رده ی قیمت قابل مقایسه با این دستگاها هستند یا خیر؟
خیلی ممنون.
سلام.نقل قول:
خیلی گرون شده.
با توجه به قیمت اون مدل یاماها بله حق باشماست قیمت بهتری داره و ارزش خرید بیشتری داره.
اسپیکر کامپیوتر اصلا با یک میکرو های فای قابل قیاس نیست.
ممنون از پاسخ شما . یک HD پلیر خوب با قیمت مناسب اگه معرفی کنید ممنون میشمنقل قول:
Egreat 300rs حدود 550
ایکس ویژن از بین دو مدل 232 و 353 کدوم یکی بهتره؟
چقدر گرون شده.با این هزینه میشه یک HTPC تهیه کرد.البته این مدل بسیار کامل و خوبیه ولی تو این قیمت اگر با کار کردن با HTPC مشکلی ندارید من HTPC توصیه می کنم.نقل قول:
ضمن تشکر اگه میشه بیشتر توضیح بدید این HTPC چی هستنقل قول:
دوستان من اگر قسمت باشه در آواخر مهر ماه می خوام 717 بخرم . تا اون موقع هر کسی این سیستم رو داره و یا باهاش کار کرده و تجربه صداش و تصویرش رو داره خواهشا اینجا ذکر کنه.
با تشکر از کلیه دوستان
یه pc که از اون به عنوان یه پلیر استفاده میکنی . اطلاعات بیشتر توی تاپیک زیر :نقل قول:
از نظر مشخصات کلی هردوشون full hd هستن و ...نقل قول:
ولی با توجه به اینکه 353 مدل high version گیرنده های xvision هست ، برد و قدرت سیگنال بهتری داره .
سلام.فیلم Journey 2 The Mysterious Island روی نسخه سه بعدی دیدم.
تصویر عالی بود.برای دوستانی که می خوان یه فیلم سه بعدی زیبا ببینند یکی از بهترین گزینه هاست.
سلام
کمک برای خرید آمپلی به صرفه
من قصد خرید یه آمپلی فایر رو دارم که اگه دسته دوم باشه چه بهتر.
بین پایونیر 320k و 420K و دنون 1312 و یاماها 361 موندم
به نظرتون کدوم یک از تفکیک و صدای موزیکالتری برخورداره؟
اگه کسی از دوستان قیمت این چهار مدل رو داره ممنون میشم .
میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبورم اگه کسی آمپ کارکرده برای فروش داره بهم پ-خ کنه ممنوم میشم.:42:
سلام.با توجه به اینکه کارکرده می خوای پس از هر مدلی گیرت اومد باید بگیری.نقل قول:
ولی اگر بخوای نو بخری محصولات دنون به نظر من موزیکال تر هستش.
حالا هی بگو سه بعدی دل ما رو آب کن :8:نقل قول:
پژمان جان.شما که داداش مایی.هروقت دوست داری بیا با هم بشینیم فیلم ببینیم.نقل قول:
سلام
من می خوام یه سیستم بگیرم، بیشتر برای موسیقی گوش دادن، ولی می خوام باهاش فیلم هم ببینم. ترجیح می دادم یه سیستم میکرو های فای بگیرم، چون هم معمولن صدای موزیکال بهتری داره، هم جمع و جور و استریو هست (نیازی به 5.1 ندارم) اما مشکل من اینه که می خوام صدای فیلم رو هم حتمن پخش کنه. و چون معمولن تمام فیلمهام رو با تلویزیون می بینم، لازمه که بتونم از خروجی اپتیکال تلویزیون برای اتصال صوتی به سیستم استفاده کنم. تلویزیونم فقط خروجی اپتیکال داره، و هیچیک از سیستمهای میکرو های فای با قیمت مناسب هم ورودی اپتیکال ندارند. راه حلی سراغ دارید؟ ممنون.
سلام.نقل قول:
باید با این شرایط قید میکرو های فای رو بزنی.یا اینکه هم میکرو های فای بگیری و هم یه سیستم برای فیلم.
سلام. یکی از دوستان یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و پول خرید سینما خانگی رو نداره میخواد یه اسپیکر 5.1 بخره وصل کنه بهش. خواستم ببینم همین اسپیکر های رایج 5.1 برای کامپیوتر روش جواب میده؟ مستقیم بهش وصل میشه یا تبدیل اینا میخوره؟ تلویزیونش قدیمیه، میتونه صدای تلویزیون رو روی اسپیکر هایی که به این DVD Player وصله داشته باشه دیگه؟ تا 100 تومن چی پیشنهاد میدین و با 200 تومن چی؟
متشکرم.
سلام آقایون...
من یه مشکلی دارم: من لپ تاپمو به تلویزیون با HDMI وصل میکنم , تلویزیون هم با کابل اپتیکال به سینما وصله ولی مشکلی که دارم اینکه صدای فیلمی که با لپ تاپ بخش میکنم دالبی نیست و استریوه....در حالی که فیلمم صداش 5.1 کانالست
رفتم تو تنظیمات صدای لپ تاپ دیدم گزینه ی بلندگو های سراند غیرفعاله:
چطور میشه این گزینه رو فعال کرد؟
ممنون میشم پاسخمو بدید