سلام
بچه ها نقدتون نسبت به لپ تاپ ASUS A42JA چیه؟
این کانفیگشه:
Intel® Core™ i7 Processor 740QM
DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
14" 16:9 HD (1366x768) LED backlit
ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 2G VRAM
سلام
بچه ها نقدتون نسبت به لپ تاپ ASUS A42JA چیه؟
این کانفیگشه:
Intel® Core™ i7 Processor 740QM
DDR3 1066 MHz SDRAM, 2 x SODIMM socket for expansion up to 8GB SDRAM
14" 16:9 HD (1366x768) LED backlit
ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 2G VRAM
حیفه که توی سایتی به این جامعی و کاملی ، دو سه نفر مسئول و خبره وجود ندارن که بتونن کاربرها رو راهنمایی کنن و جوابشون رو بدن.
من بالاخره لب تاپم رو گرفتم
سونی
VPCEB36FG 1210 تومان
مزایا
کم صدا
طراحی خوب
کانفیگ خوب
داغم که فعلا نمیکنه
صفحه نمایش فوق العاده عالی فغلا 6 ساعت روشم چشام خسته نشده ولی گردنم شکست 1080 * 1920 FULL hd
معایب :
موندن جای انگشتان رو کله هیکل سیستم
نقل قول:
لپ تاپ خوبیه و همچنین مدل N43JQ هم می تونه انتخاب خوبی باشه.
نقل قول:
این لپ تاپ روش Win Vista نصب هست؟؟؟؟؟؟
.
.
.
راستی اگه ساکن تهرانی یه نمایندگی تو تهرانم داره سرزمین رایانه خواستی پیام بده بهت بگم...
تا 1 ملیون 500 چی میشه خرید؟ بهترین کانفیگ
سون پروفشنال روش نصب هستنقل قول:
تاپیک انقدر ریپلای خورده که نمیشه چیزی توش پیدا کرد!! اگه سوالم تکراریه شرمنده...
چند تا لپ تاپ دور و بر 1.5 تومن انتخاب کردم. دنبال گزینه ای هستم که از نظر گرافیک به مشکلی برنخورم. هم از لحاظ برنامه های مهندسی و هم یکمی گیم...
ترجیحا وایو می خوام. سوال اصلی ام اینه که بین ATI 5650 1GB و GeForce GT 425M 1GB کدام قوی تره و قدرت بیشتری داره؟
مدل های انتخابی خودم اینا هستند:
EA 3MGX
i5-460M
3 Cache
4 DDR3
500 HDD
DVD-RW
ATI HD 5650 1024MB-2743 MB
---------------------------------------------
F13 JFX
i7-740QM
6 Cache
4 DDR3
500 HDD
DVD-RW
GeForce GT 425M 1024MB-2806MB
نقل قول:
اون مدلی که سرزمین رایانه آورده روش فقط dos هستش ، که احتمالا به خاطر ارزون دراومدنش بوده ( مثل رم 4 گیگش به جای 8 گیگ و هارد 5400 ش) با همه این احوالات به نظر من نسبت به قیمتش عالیه ف با توجه به cpu جدیدش که اصطلاحا apu هست و کارت گرافیگ خوبش(عالی نیست ولی بسیار خوبه)
من هنوز نمیتونم pm بدم . میشه لطف کنی آدرس نمایندگی تهران سرزمین رایانه رو بگی.ممنون میشم.
سلام کسی asus n53sv جایی واسه خرید سراغ نداره؟
شرکت سزمین رایانه یه مدلشو آورده که 4 گیگ رم داره و هاردش 54000 هستش . قیمتش هم 1,340,000نقل قول:
گرافیکها رو اینجا مقایسه کنیدکد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html
در مورد سایز 13.3 کسی نظری نداره؟
به مشکل بر نمیخورم باهاش؟
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
نقل قول:
به نظر من نداشتن ویندوز اصلی به دلیل اینکه تو ایران زندگی میکنیم و هیچ ساپورتی نداره ویندوز
و همچنین
کمتر شدن قیمت
حسن هست برای لپتاپ:40:
N53SV-SZ190d همچين مدلي از n53sv وجود نداره مي تونيد تو google سرچ كنيدنقل قول:
فقط اين سايت همچنين مدلي دارد
من در مورد اين سايت شك دارم به نظرم يا كلاهبرداره يا مسئول سايتش بي سود است
بچه ها نظرتون راجع به کیفیت ساختو دوام Dell چبه؟
من اصلا از dell خوشم نمیاد ولی این مدا با کانفگ عالیش آدمو وسوسه میکنه.
Dell XPS L501-D
من خودم قبل از این HP dv6-3190 انتخاب کره بودم.
کلا یه لپ تاپ همه فن حریف می خوام(البته تقریبا و در ضمن کیفیت تصویر و تا حدودی صدا هم برام مهم)
حالا به نظرتون چیکار کنم؟
فکر نمی کنم شرکت چندان غیر معتبری باشه ، از نظر نام گذاری هم به نظر من پسوندهای مدلها رو خود اون شرکتهایی که اونها رو به Asus سفارش میدن میذارن و دلیلی نداره که کانفیگ مدلی که تو ایران هست با اون مدلی که تو آمریکا هست یکی باشه ، ولی هردوشون مشمول کانفیگهای قابل انتخابی که شرکت Asus کرده باید باشن ( که اینگونه هم هست ) مواردی هم که تغییر میکنه شامی هارد ، مقدار رم ، hd یا full hd بودن ، و cpu اون هستش.نقل قول:
مدلی که سرزمین رایانه آورده رو هم خودش سفارش داده به احتمال زیاد ، نامگذاریش هم مربوط به کالاهای خودشه ، sz مخفف سرزمینه! و بقیه اش هم کد کالا.
کاش مدلی رو اسمبل میکردن که هاردش 7200 باشه ، به نظر من اگه رزولوشن full hd رو انتخاب میکردن بهتر بود و نصب نبودن سیستم روی اون ، برای پایی آوردن قیمته و واسه ما ایرانیها خوب :31: بلو ری نداشتنش هم به نظر من مشکلی ایجاد نمیکنه.
خدا کنه یک کانفیگ قویتر این مدل رو هم بیارن
اگه من جای شما بودم ، یه نیم نگاهی هم به Asus N53SV و Asus N53SN مینداختم.نقل قول:
در مورد 3190 ؛ من تو فرومهای خارجی خوندم که انگار صدای فنش زیاده و فنش هم اغلب اوقات کار میکنه.
متأسفانه بیشتر لپ تاپهای دل پرستیژ ندارن ، تمام خوبی لپ تاپ به پرفورمانس اون برنمیگرده!
فكر نكنم تا اونجايي كه من ميدونم اسوس تو ايران نمايندگي نداره كه بخواد سفارش بده تا همون رو بياره و توي اين سايت يك سري كانفيگ هايي رو ميزاره كه اصلآ وجود نداره مثلآروي لپ تاب هاي سري k رو نوشته كه usb3 دارن كه اگه شما جايي ديديد كه اين جوري بود به من هم خبري بديد(حتي خود سايت اسوس را هم مي توني چك كني). قيمت هاي اين سايت هم مشكوك است قيمت هاش از تهران بدون گارانتي هم ارزون تره چه برسه كه اين سايت يك سال هم گارانتي مي كنه و هزينه ارسال هم رايگان است.نقل قول:
من خودم مي خوام n53jq بخرم و اگه n53sv اين قيمت باشه حتما اين رو مي خرم
دوستان تو همین فوروم ، میگفتن که این شرکت تو تهران هم نمایندگی داره ، فکر کنم به هر حال ارزش سرزدن رو داشته باشه . در ضمن اخیرا علاوه بر ویستا پخش رایانه و الماس و امرتات ، مادیران هم انگار نمایندگی Asus گرفته . متآسفانه هنوز این مدلها رو نداشت.به هر حال الان هم گارانتیها چندان با هم فرقی ندارن.نقل قول:
آره میدونم . تو ایران فکر نمیکنم شرکت معتبری وجود داشته باشه که سفارشا رو بیاره ، بیشتر شرکتهای کوچیک و غیر معتبر هستن که این کارو انجام میدن یعنی شما مدلی رو که میخواهید از سایتهای معتبری مثل ebay و amazon و ... انتخاب میکنین و اونها اون مدلو واستون میارن.
1.تمام اين شركت هايي كه گفتي فقط وارد كننده عمده هستند نه نمايندگي.نقل قول:
2. اين شركت تا اونجايي كه تو سايتش توشته تو تهران فقط شماره تلفني نوشته و ننوشته شركتش كجا هست و شركت اصالتآ اهوازي هست اين هم سايت خودش
اگه خارج بودم مي تونستم به خاطر همين هست كه براي اينكه مدل n53jq را بخرم تا الان 3 ماه صبر كردم و اميد وارم كه اگه n53jq نيو مد . مدل n53sv بياد!!کد:http://sarzamin.ir/index.php?feedback
نقل قول:
توی صفحه اصلی سایت شرکت مذبور شماره تلفن نمایندگیش تو تهران رو داده ( فکر میکنم تو طبقات بالایی مجتمع پایتخته ) انگار قراره نمایندگی شیراز و اصفهانش هم دایر بشه.
اسم اون شرکتها هم ، به جز مادیران هنوز ، جزو همکارهای asus تو خود سایت asus ذکر شده.
[/QUOTE]ا
n53sn به دردم نمی خوره چون من می خوام حداقل core I7 باشه .[/QUOTE]
اين هم كه Intel® Core™ i7 2630QM داره كه اين cpu جديد ترين نوع cpu اينتل هست
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK
ا
n53sn به دردم نمی خوره چون من می خوام حداقل core I7 باشه .[/QUOTE]
اين هم كه Intel® Core™ i7 2630QM داره كه اين cpu جديد ترين نوع cpu اينتل هست
[/QUOTE]کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=x8kw5iLRkgwTkczK
خوب تو ایران هست با این کانفیگ ؟
چنده؟
تو ریویو ها زده تاچش ضعیفه
:10:
دوستان عزیز
اینجا کسی ما رو راهنمایی نمی کنه
من یه لپ تاب از 1 ملیون تا 1.5 می خوام؟
تو اون سايتي كه من زدم براي خاور ميانه اينها رو زدهنقل قول:
Israel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ServPro Ltd.-HaBanay, Holon
+972-3-5598555 ( 8:30 - 5:30, Sunday - Thursday)
Habanai 38 Holon 58856
ServPro Ltd - HaMashbir, Haifa
+972-4-8492817 ( 8:30 - 5:30, Sunday - Thursday)
HaMashbir, 11 Haifa, Israel
ServPro Ltd - Har Hotsvim, Jerusalem
+972-2-5860750 ( 8:30 - 5:30, Sunday - Thursday)
Habanai 38 Holon 58856
ServPro Ltd - HaDayag, Eilat
+972-8-6370338 ( 8:30 - 5:30, Sunday - Thursday)
HaDayag, 8 Eilat
ServPro Ltd - Kanot
+972-8-8593449 ( 8:30 - 5:30, Sunday - Thursday)
Kanot industrial area
ServPro Ltd- Petah Tikva
+972-3-9202260 ( 8:30 - 5:30, Sunday - Thursday)
Zabutinski 90 Petah Tikva
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pakistan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Shing Technologies Inc. *
+9221-5824561 (09:00-18:00 Mon.~Fri.)
Karachi
D22, Block 9, Main Gizri Road, Clifton ¡V Karachi, Pakistan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Saudi Arabia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Asus Al-Aqlemia Trading Est.
+966-1-460-3216 (09:00-18:00 Sat-Wed)
Riyadh
P.O. Box 68185, Riyadh 11527 Al Rossais Commercial Center, 8th Floor Office # 806, Olaya, Riyadh Saudi Arabia
</SPAN> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Syria [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Digital Plus Co. *
+963-21-2246260
Aleppo
Kurdy Bldg.,East Sok El-Intaj St., Al-Mohafaza, P.O.Box 8676, Aleppo, Syria</SPAN>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Turkey [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ASUSTeK Computer (Turkey) Pty Ltd
+90-216-524-3000 (09:00~18:00 Mon.~Fri.)
Istanbul Service Center (09:00-18:00 Mon.~Fri.)
Alemdag Cad. Masaldan Is Merkezi No:46 D.1 Kisikli, Uskudar , ISTANBUL, TURKEY.
Ankara Service Center (09:00-18:00 Mon.~Fri.)
Ata Mahallesi 4. Cadde No:96/C Ovecler / Ankara.
</SPAN>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] United Arab Emirates [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ASUS Service Center
#402, 4th Floor Dubai National Insurance Building
85 Rd, Port Saeed Rd | nr Flora Creek Hotel,Deira, Dubai
113499 United Arab Emirates
Tel: +971-4-2958941
Fax: +971-4-2948674
(9:00-18:00 Sun.-Thur.)</SPAN>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Macedonia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pakom Company
+ 389 2 3202893 (09:00-17:00 Mon-Fri)
15-ti Korpus br. 3 town:Skopje </SPAN>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Canada [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Asus Service Center Canada
+1-888-678-3688 (24 hours)
Markham
802 COCHRANE DR, UNIT 2, MARKHAM, ONTARIO, CANANDA L3R
ايراني نيست؟؟؟!!!
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
خوب ما چه كار كنيمنقل قول:
بگو چي ميخواهي تا مشاوره بدن
مثلا اينكه چه ماركي ميخواهي
براي چه كاري مي خواهي
اين نميشه كه بگي كه من لپتاب با اين قيمت مي خوام هزار تا لپتاب با اين قيمت هست
سونی سری Eb خیلی مناسب هستنقل قول:
i3 4.4
hard 500
ati 1 gig
---------------------------
i 5
hard 500 ati 1gig blu ray
----------------------------------
از 1200 نا 1450
نقل قول:
اینا که مال خاورمیانه نیست که. برای دیدن نمایندگیهای تو خاورمیانه ، روی گزینه middleeast باید کلیک کنید ، تا بیان . اگه دقت کنین بین اسم کشورها ، یک گزینه middleeast هم وجود داره و اون گزینه هایی که من نوشتم اونجاست.
باسلام
من مي خوام لپ تاپ بگيرم اما تو چند تا مدل موندم .
مدلهاي:
ِdell XPS L501
Sony F136 fxb
HP DV6 3190
HP dv3052
كسي مي تونه راهنماييم كنه بگه كدوم يكي بهتره؟
اگه سيستمي بهتر درحدود 1.3 تا 1.5 با كانفيگ:
سي پي يو i7- i5
گرافيك برام خيلي مهمه هرچي بالاتر بهتر
برند هم dell - sony -hp
رام هم از 4 يا 6
مانيتور 14 -16
اطلاعاتي درموردش داريد لطفا بگيد.
خيلي ممنون.
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال یه لپ تاپ مناسب برای فتوشاپ - برنامه نویسی و .... می گردم
زیاد اهل گیم نیستم بیشتر کارم وب - برنام هنویسی و فتوشاپ هستم
دنبال یه لپ تاپ هستم که دارای هاردSSD باشه
و سرعتش مناسب باشه LED داشته باشه + چیز هایی که به صورت عرف روی لپ تاپ ها هستش
تو سایت دیجی کالا و چند تا دیگه دور زدم ولی چیزی به پستم نخورد
قیمت هم تا 1.5 بودجه هستش ولی هر چی کمتر بهتر چون دانشجو هستم
از برند های خوب مثل MSI - asus , ....باشه چون بعدا اگر خدایی نکرده به مشکل خوردم کسی باشه که جواب بده
با تشکر
نقل قول:
EA 36 FG/B
با گارانتی سه ساله ایران رهجو
1360 تومان
کیفیت صفحه نمایش عالی که چشماتون خسته نشه
14" وزن مناسب 2.2KG
core i5
ATI 5650 1 GB
4GB RAM
لطفا یه لبتاب 14 اینچی با کانفیگ خوب تا 1400000 معرفی کنین .
ممنون
به نظرتون گارنتی ای شرکت سرزمین رایانه معتبر ؟ رفتم تو سایتش 5 تا نمایندگی تو تهران داره بیشترش تو میدان ولیعصر
خوب همین که میناخانوم معرفی کردن 14 اینچه دیگهنقل قول:
من تا حالا ازشون خرید نکردم و ندیدم کسیم خرید کرده باشه امانقل قول:
اینهایی که شما دیدین نمایندگی فروش لپتاپ نیستن،بلکه نمایندگی فروش نرم افزارهاشون هستن
برا تهران فقط یه شماره دادن 88790211** و بس!!!
قیمت لپتاپهاشون مخصوصا مارک ایسوس بیش از حد ارزونه، به نظر من خیلی شک برانگیزه...!
من تا جایی که میدونستم سعی کردم کمک کنم،در هر صورت انتخاب با شماست، بازم پرس و جو کنین
MSI GE600نقل قول:
MSI FX603
بین این دو تا مدل کدوم بهتره بگیرم از هر نظر(قدرت اجرای برنامه و بازی و اینترنت و گارانتی):
HP:
Pavilion DV6t-3000پردازنده: Core i7-740QM,1.73GHz،رم:8GB،.هارد:.750GB،.گرافیک:ATI Radeon 5650 , 4GBپردازنده: Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
Dell:XPS L501
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT435M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی
نمیدونم HP بهتره یا DELL?
مشخصاتشون تقریبا یکی هستن ولی نمیدونم گرافیک کدومشون بهتره ?
مدل یا مارک دیگه ای هم هست که با بودجه 1.5 میلیون بهتر از اینا باشه؟
ممنون
نقل قول:
به نظر من قیمت هاش گرون هست.
شما همون مدل Asus که می گی ارزون هست بگو تا من تهران آدرس بدم بری ارزونتر بخری.
تا قیمت 1200
یه لپ تاپی که پردازنده قوی و رم بالای داشته باشه
برای نرم افزارهای مهندسی
صفحه نمایشش 15 اینچ باشه.
لپ تاپ با کیفیتی باشه
تو این قیمتا sony خوبه ؟نقل قول:
منظورم اینه که با این پول بهتر نیست یه hp یا asus بخرم با کانفیگ بالاتر ؟
یا اینکه ارزش داره که برای سونی پول بدم ؟
در ضمن 14 اینچی با cpu corei7 هم هست تا 1500000 ؟
کسی جایی سراغ نداره asus n53sv با گارانتی معتبره بفروشه؟
دوستان هر کی نظر یا سوال در مورد لب تاب asus n53sv داره بیاد این جا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=468755