دوستان من این ترم 17 واحد داشتم دارم امتحان میدم یه درس 4واحدی که میدونستم میافتم نرفتم سر جلسه امتحان حالا میخواستم ببینم من یه امتحان 2 واحدی دیگه میخوام نرم میتونم این کار کنم روی کارنامه تاثیر داره ممنون میشم بگید
Printable View
دوستان من این ترم 17 واحد داشتم دارم امتحان میدم یه درس 4واحدی که میدونستم میافتم نرفتم سر جلسه امتحان حالا میخواستم ببینم من یه امتحان 2 واحدی دیگه میخوام نرم میتونم این کار کنم روی کارنامه تاثیر داره ممنون میشم بگید
اینطور که دوستان صفحات قبل گفتن تا سه تا درسو می تونی نرینقل قول:
نقل قول:
بله موردی نیس .......
نقل قول:
شما حداقل باید 8واحد در هر ترم پاس کنید
اگه پاره وقت باشید میشه 6واحد
و حداکثر 3درس رو میتونید غیبت کنید در جلسه امتحان که ماده35 میشن و حذف موجه میشن
سلام.
من الان در یک واحد دانشگاه آزاد دانشجو هستم.(ورودی مهر 90)
حالا میخوام بدونم میشه دانشگاه و گرایش رشتم رو با شرکت در کنکور 91 عوض کنم؟
یک عده میگن تا ترم 2 میشه.ولی تو پیوست وظیفه دفترچه (تذکر 2) نوشته افراد مشمول که از معافیت تحصیلی استفاده می کنن ، مجاز به شرکت در آزمون نیستند.
اگه میشه شرکت کرد ، کد وظیفه رو چی بزنم؟
نقل قول:
سلام
خب این بستگی به این داره که شما متولد نیمه اول باشید یا دوم؟از نعافیت استفاده کرده باشید یا نه ...
ولی با خود واحدتون صحبت کنید در برخی موارد تغییر رشته را موافقت میکنن البته بسته بهتراز علمیتون و اون رشته ای که میخواهید بروید دارد.........
موفق باشید ........
ممنون.:11:نقل قول:
نیمه دوم 70.برگ سبز داشتم که قبول شدم.
از پرند میخوام بیام تهران.رشته کارشناسی کامپیوتر نرم افزار که میخوام برم سخت افزار.
دوستان مهلت ثبت نام تا کی هست؟
نقل قول:
تا 28 یعنی یکهفته دیگه تمدید شد
موفق باشید .......
مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز 28 دی ماه می باشد.
کسی میدونه ثبتنام ترم بهمنیا کی شروع میشه
تا کی هست
سلام به دوستان!
یک سوال.من رشتم تجربیه،میخواهم غیر پزشکی مهندسی های رشته ریاضی رو بزنم.به نظرتون قبول میشم؟استان فارس هم هستم،شیراز-چه شهری بزنم و چه رشته ای؟؟؟اصلا ازاد ریاضی خوب هست؟
سلام ...
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از کی شروع میشه ؟! اصلاً شروع شده ؟!
سلام دروس خونده شده تو یه واحد از واحد های ازاد رو میشه تطبیق داد تو یه واحد دیگه اگه تو کنکور سال بعد فبول بشیم؟
منظورم همه دروس هستش(عمومی پایه اصلی اختصاصی)
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
بستگی داره چه رشته و چه جایی رو مدنظر دارید.مراکز استان ها عموما سخته قبولی شهر های دیگه اسون تر.نقل قول:
اگه درس خوبی دارید و علاقه به رشته خاصی حتما برید.من خودمم تجربی بودم ولی توی مهندسی الان درس می خونم راضیم.
بله میشه تطبیق داد .نقل قول:
میشه......البته باید بالای 12 باشه نمرتون...نقل قول:
سلام دروس خونده شده تو یه واحد از واحد های ازاد رو میشه تطبیق داد تو یه واحد دیگه اگه تو کنکور سال بعد فبول بشیم؟
منظورم همه دروس هستش(عمومی پایه اصلی اختصاصی)
کسی جواب منو نمیدونه
گفتن از هفته اول بهمن شروع میشهنقل قول:
خودشون اعلام میکنننقل قول:
تو سایت دانشگاهی که قبول شدین میگن
میشه بعد از امتحانای ترم مهر
مرسی
امتحانای ازاد کی تموم میشه
من تهرانم
برای ما که ششم بهمننقل قول:
کی تهرانمرکزه
سلام کسی نمی خواد یه جوابی بده ؟ :19:نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
دانشگاه آزاد همین جوریه همیشه بیشتر از ظرفیتی که اعلام میکنه دانشجو میگیره دلیلشم اینه که مثلا اگر ظرفیت رشته ای رو 110 نفر اعلام کرده باشه و 330 نفر بگیره همه اون 330 نفر (به دلایل مختلف) نمیرن آزاد ثبت نام کنند بنابراین
هرکس که تراز قبولی رو بیاره قبولش میکنند من خودم رشته حقوق واحد کرج زدم قبول شدم ظرفیت رو 100 نفر اعلام کرده بود در صورتی که 470 نفر گرفت!
نقل قول:
خب این بستگی به علاقه شما به رشته مورد نظر و گرایشش داره.
قبول شدن توی ازاد و رشته های غیر پزشکی زیاد سخت نیست ولی خب باید دروس ریاضی و فیزیک رو که اخ محسوب میشن در و بتونید بزنید. و این بسته به مهرات شما د دروس ریاضی و فیزیک دارد...
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نقل قول:
سلام دوست من هنوز شروع نشده میتونید توی سامانه ازاد ثبت نام کنید شروع شد اس میزنه واستون موفق باشید.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان ترم آخرم و 21 واحد دارم. فردا هم یه امتحان دارم که این امتحان پیش نیاز پروژه و یکی دیگه از درسامه. حالا می خواستم ببینم اگه من این امتحان رو فردا حذف کنم و بزارم واسه معرفی به استاد, آیا پروژه و اون یکی درسم که امتحان فردا پیش نیاز اونه, حذف میشن؟! یا چون ترم آخرم حذف نمیشن؟! ممنون میشم اگه سریع جواب بدن دوستان
دوستان یک سوال تو یک ترم هیچ کدام از امتحانارو نریم بدیم حذف ترم میشه؟
چون ترم آخرید مشکلی پیش نمیادنقل قول:
فقط 3 تا درس رو میتونید نرید سر جلسه تا حذف بشهنقل قول:
برای حذف ترم باید برید آموزش
سلام.
اقا من يه درس 3 واحدي نرفتم امتحان كه حذف بشه ولي الان تو سايت برام زده غيبت غير موجه و 0 حساب كرده :41::18:
چيكارش كنم؟ چرا حذفش نكردن پس؟
مورد ندارهنقل قول:
اگر درست نشد . ميرويد امتحانات اصلاح ميشه.
مطمئنيد؟ اينكه مي رم امتحانات يعني كجا ؟ الان امتحانام تموم شده ها ااااا. نمره اكثر درس هام هم اومدهنقل قول:
باید میرفتین قبل امتحان حذف اضطراری میکردین ..
الان فکر کنم دوباره باید پاسش کنید :41:
برو پیش مدیر گروه ازمایشی بگو نیومدی اصلا / اصلا واسه هر امتحانی یه برگه میارن که امضا کنی بغل اسم و عکست که حضورتو اعلام کنینقل قول:
منم امتحان فیزیک 1 چون استاد بدرد نخوری داشتیم خیلیا نرفتیم امتحان بدیم که حذف شه
=========
نه عزیز نیازی به این کارا نیست حذف اضطراری هم برداشته شده دیگه اتفاقا من وسطای ترم رفتم که حذف کنم فیزیک 1 و پولشم بگیرم گفت نمیشه دیگه گفت میتونید امتحانش نیای حذف میشهنقل قول:
تا 3 درس شرکت نکنی حذف میزنن واست ولی اگه کمتر از 12 واحد بشه واحدای یه ترمت صفر میزنن
پس مشكلش رو فهميدمنقل قول:
الان تو كارنامم تو سايت 11 واحد نمرش اومده. 6 واحد ديگه مونده و اين 3 واحد رو نرفتم. پس براي همين صفر زدن:18:
نقل قول:
سلام دوست من یادم رفته بود پستتون را ج بدم خوب شد یاداوری کردید....
مطابق دفترچه : دانشجويان مشمولكه از معافيت تحصيلي استفاده مينمايند مجاز به شركت در آزمون سال91 دانشگاه نميباشند. با این حساب اگر شمااز معافيت تحصيلياش استفاده كرده ديگر نميتواند با در كنكور شركت كند مگر آنكه كارت پايانخدمت يا معافيت دائم و ... داشته باشيد.
این طبق دفترچه هستش حالا شما مراجعه بکنبد به دفاتر پلیس +10 و ازشون سوال کنید ....
شاید راهی داشته باشد ....
موفق باشید...
دوست عزيز:نقل قول:
برخي اوقات مسئول امتحاتات حالا به هر دليلي سيستم رو طوري تنظيم ميكنن كه حذف غيرموجه بشه و 0 وارد بشه.
شما دايره امتحانات ميرويد و به مسئول ميگوئيد حذف امتحان كردم و 0 وارد شده.
براتون درست ميكنن.
دانشگاه ازاد نياز به حذف اظطراري نداره و فرقي با حذف امتحان ندارد.
آنا: مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون سراسری سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی که از 21 دیماه تمدید شد، فردا چهارشنبه پایان می پذیرد.
به گزارش آنا، از آنجایی که مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون سراسری پزشکی وغیرپزشکی سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی تا فردا چهارشنبه 28/10/90 تمدید شده است، داوطلبان فقط تا ساعت 24 فردا مهلت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.
داوطلبان طی این مدت می توانند با مراجعه به پایگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام از طریق کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب اقدام کنند.
دفترچه راهنمای آزمون مذکور نیز از طریق پایگاه اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده و دریافت است و داوطلبان در صورت تمایل می توانند با مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشور نیز نسبت به تهیه دفترچه راهنما اقدام کنند.
همچنین به منظور سهولت دسترسي داوطلبان به كارتهاي اعتباري ثبتنام آزمون سراسري سال 91 دانشگاه آزاد اسلامي و با هماهنگيهاي به عمل آمده با بانك ملي ايران از تاريخ پانزدهم دي ماه تا پايان مهلت ثبتنام اين آزمون، متقاضيان ثبتنام ميتوانند از طريق كليه خودپردازهاي بانك ملي ايران نسبت به خريد شناسه ثبتنام اقدام کنند.
فروش اينترنتي كارتهاي اعتباري ثبتنام آزمون از طريق كارتهاي عضو شبكه شتاب و از طريق پايگاه ثبتنام الكترونيكي مركز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كماكان ادامه خواهد داشت.
سلام به همه :31:
من الا دانشجوی ازاد هستم به خاطر پاره ای ازمشکلات میخوام دانشگاه رو عوض کن و بیام کرج.
العان من کنکور بدم و قبول بشم میتونم بیام کرج؟(از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟- یک بار علمی کاربردی ضایع شدم:31:) من میخوام ترم بعدی رو مرخصی بگیرم باید چقدر از شهریه روبدم؟
راستی میشه مرخصی نگیرم و به جاش دفترچه رو پست کنم و برم سربازی بعد اگه قبول شدم برم دانشگاه( با توجه به اینکه یک بار مرخصی تحصیلی برای دانشگاه فعلیم گرفتم)
ادیت: تو تذکر ها نوشته دانشجوهای مشمول مجاز به شرکت تو ازمون نیستن( مگه میشه) یعنی باید برم سربازی؟
من الان ابهر میخونم رشته برق ومیخوام بیام کرج شیمی متولد 69/12/29 هستم میتونم ثبت نام بکنم؟
دوســتان این ســایت دانشــگاه آزاد بــرای شمــا بــاز میـــشه؟ :
کد:http://78.109.199.244/Loader.aspx?azt=1
اره مشکلی ندارهنقل قول:
کسی نظری نداره؟؟نقل قول: