سلام
با این پول ال سی دی چی پیشنهاد میدید؟
اولویتم 100 هرتز باشه
گیرنده دیجیتالم داشته باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
با این پول ال سی دی چی پیشنهاد میدید؟
اولویتم 100 هرتز باشه
گیرنده دیجیتالم داشته باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام .
بین سونی 40EX720 و سامسونگ 40D6920 که قیمت هردو حدود 1.500 هست. کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
کسی نیست اطلاعات بیشتری در مورد اینا بده ؟ ...نقل قول:
اگه سخته و حوصله نیست حداقل طبق شناخت خودتون اینا رو اولویت بندی کنید ... البته اگه شناخت درست و حسابی دارید ! ...
منتظرم من ... :19::19::19:
ممنون ... :11:
دیگه چیزی دیگه نمیخوای LED و سه بعدی:13:
خجالت نکش بگو:31:
برادر حداقل یه تومن جور کن
جور کردی خبر بده
منم همین سوالو دارم لطفا یکی جواب بده . قیمتاشونم اگه بگین که بهترنقل قول:
راستی بچه ها ال ای دی 42 هم داریم؟؟
فکر کنین بعد 6 سال که عضو اینجا هستم این تازه 100 مین پستم بود
دوستان متخصص!
بهترین ال ای دی غیر 3 بعدی موجود در بازار را لطفا معرفی بفرمایید..سپاسگزار
بچه ها فرق ال سی دی . ال ای دی و پلاسما دقیقا چیه ؟ چرا پلاسما ارزون تر ؟ یه تی وی 3 بعدی پلاسما چرا از یه مدل ال ای دی معمولی ارزون تر در می یاد
منم همین سوال رو دارم :11:نقل قول:
اینجا رو ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل ارزونی پلاسما ارزون تموم شدن تکنولوژی ساختشه البته اگه میخای بری سمت پلاسما فقط دنبال نئو پلاسما باش
سلام...
تلویوزیون تا 1.200تومن چی پیشنهاد میدید ؟
با تشکر :40:
با سلام
فردا میخواهم برای تماشای کانالهای اس دی یکی از تلویزیونهای زیر را بخرم، لطفا کیفیت و امکانات و میزان برق مصرفی و میزان انعکاس نور در این تلویزیونها را باهم مقایسه کنید و اگر در این رده قیمت گزینه بهتری وجود دارد پیشنهاد دهید.
با تشکر
LG 42PT351
SAMSUNG 43D450
SAMSUNG 40D503
SAMSUNG 40D550
آقا یکی کمکم کنه :19:... مُردم اینقدر داد زدم ...
یکی اینا رو واسم اولویت بندی کنه ... از بهترین به بدترین ... plz
Panasonic 40ST30
LG 42LW5700
Samsung 40D6000
Samsung 40D6940
Sony 40NX720
Sony 40HX800
Sony 40EX720
مرد حسابی تو رنج 500 تومن حداقل 6 مدل 32 اینچ میتونم بخرم اما 50 هرتز کمک نمی کنی چرا مزه میریزینقل قول:
بضاعتم همینه دیگه:31:
یعنی پلاسما از led بهتره ؟؟ خوب مدلهای خوبشو تا 2 میلیون معرفی کنین 46 و 50 اینچ مرسینقل قول:
سقف قیمت و سایز رو مشخص کنیدنقل قول:
پلاسمای خوبم داریم که از ال ای دی گرون ترهنقل قول:
خوب شما اگه بخوای واسه خودت بخری تا سقف 2 میلیون چی میخری و کدوم مدل ؟نقل قول:
با توجه به بودجه شما ال جی گزینه مناسبی است کیفیت خوب قیمت مناسبنقل قول:
سونی هم خوبه قیمتش بالاتره
من یه ال ای دی 47 اینچ 100 هرتز به بالا از ال جی می خرم این مدل رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
ال ای دی 47 اینچ 47LV55000
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
اینا همش اشغالهنقل قول:
دو تا tv از نوع نئو پلاسما موجودند که تو کل این فروم کسی رو اونا از نظر کیفیت حرفی نداره بله اساتید میگن از full led هم بهتره دو تاش هم مال پاناسونیکه ولی قیمتش بالای 2 میلیونه (فکر کنم 2.5 تا 3 تومن) تو تاپیکه قیمتها قیمتشو زدننقل قول:
1- VT30
2-ST30
اینم تاپیک مخصوص این دو تاست
اگه پلاسما میخای فعلا همین دو مدل پیشنهاد میشه
ولی اگه حدود 2 تومن میخای من lg lw95000 nano full led رو پیشنهاد میکنم خودم هم دارمش فعلا ازش راضیم
یعنی واست قیمت - سه بعدی یا دو بعدی مهم نیست؟(اینا رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنماییت کرد)نقل قول:
تایید میشه اگر میخوایی چیز بدرد بخوری باشه و 3بعدی فقط همون vt30 panasonic که بهترین 3بعدی در دنیاست وگواهی THX هم داره که این موضوع رو تایید میکنه این مدل جای هیچ بحثی رو ندارهنقل قول:
46 اینچ- 2 منقل قول:
دوستان فرکانس تصویر با انطباق تصویر چه فرقی میکنه؟
مثلا یک جا دیدم زده بود فرکانس تصویر 200 هرتز و انطباق تصویر 100 هرتز؟
42st30نقل قول:
40nx720
40d6000 سری 6 سامسونگ شامل 6920-6940-6960
40hx800
40ex720
درمورد lg شناخت ندارم.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
پلاسما 42st30 پاناسونیکنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خونسردیتو حفظ کن:10:
دوستمون تمسخر نکردن،منظورش این بود آخه با بودجه کم توقع زیادی داری شما!
این 6 مدلی که میگی چیا هستن !؟
من این دو مدل رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
sony KDL-46EX520
lg lw5500
من در فکر خرید مدل 46D7770 و یا مدل 46D8880 هستم
میخواستم بدونم آیا این دو مدل ارزش خریدن داره و یا نه چون کمی دودل هستم بخاطر کیفیت ساخت آنها و یا در صد خرابی تلویزیونهای سامسونگ و یا اینکه میگن اینها تو ایران تولید میشه!!؟؟
بنظر شما یکی از این دو تا را بخرم یا اینکه برم سونی مدل 46NX710 که مدل 2010 هست را بخرم؟
LED بودن و 3D بودن و همچنین کیفیت برام مهم هست
در ضمن کسی میدونه قیمت سونی مدل ذکر شده در بالا تو ایران چقدره؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بدون در نظر گرفتن قیمت اولویت بندی کنید ... راستش من اطلاعات درست و حسابی در مورد تی وی ها ندارم ... اگه غیر 3D تو اینا هست plz از لیست حذفش کنید (بهم بگید) ...نقل قول:
اگه لطف کنید یه توضیح مختصر در مورد هر کدوم هم بدید که دیگه شرمنده میکنی :11: ... (مزایا ، معایب)
EX520 علیرغم امتیازات بسیار بدلیل ضعف در عملکرد در پخش مسابقات ورزشی از انتخاب هام خارج شده ( بچه های فروم EX520 بر روی این نکته تاکید داشتند)، تصویر بسیار با کیفیت در پخش مسابقات ورزشی از جمله فوتبال، دو و میدانی و.. این دست ورزش ها با تحرک زیاد برای من اولویت اوله ...نقل قول:
ال جی هم (جسارت نباشه به مالکین محترم این پنل) زیاد حال نمیکنم...
فکر کنم برای D6920 اقدام کنم...البته بنا به توصیه برخی دوستان رفتم دنبال شارپ LE830 ولی فکر میکنم اختلاف قیمتش با سری 6 غیر واقعی است
منم با ال جی حال نمیکردمنقل قول:
ولی وقتی رفتم جمهوری و همه رو تک تک مقایسه کردم دیدم ال جی به خصوص برای 3D بهترین هست
خودتون هم برید و تست کنید و خیلی هم به حرفها تکیه نکنید
برای اون موارد هم که گفتید ( مسابقات ورزشی از جمله فوتبال، دو و میدانی و.. این دست ورزش ها با تحرک زیاد برای من اولویت اوله ... ) LW 65100 ال جی رو بهتون پیشنهاد میکنم
:31::31::31:نقل قول:
این چند مدل ولی واقعا نمی دونم کدومشون رو انتخاب کنم:
سامسونگ
ال سی دی » 32اینچ » LA32D465
ال سی دی » 32اینچ » LA32D475
ال سی دی (مدل "32 D400)
ال سی دی (مدل "32 D450)
سونی:
32BX320
32EX400
32BX310
32EX500
پاناسونیک
TH-L32C30A
TX-L32C3B
از اونایی که خوشم اومد گیرنده دیجیتال نداشتند حالا با ذکر دلیل بفرمایید کدومشون رو بگیرم
یا قید 100 هرتز و بزن یا صبر کن تا شاید فرجی بشه
دوست عزیز به نظرم سونی رو نباید با سامسونگ مقایسه کرد چون سونی از نظر کیفیت و کمیت ویژگی هاش با شارپ قابل مقایسه هست .نقل قول:
دوست عزیز در مورد مدل ex520 سونی باید بگم مدل خوبیه ولی با توجه به مشکلی که توی پخش مسابقات ... دارد برات مناسب نیست . منم در مورد تلویزیون الجی با نظرت موافقم .نقل قول:
حالا میمونه انتخاب بین D6920 سامسونگ و le8300x شارپ که قبل از مقایسه قیمتش باید بگم یکم بی انصافیه مقایسه این دو برند با هم چون تکنولوژی کواترون که باعث خلق تصاویر زنده و بینظیری شده فقط در انحصار شارپ هست و با توجه به مشخصاتش و پانل ژاپنی اش خیلییی برتره . در مورد قیمت این مدل le8300x سایز 40 اینچش میدونم که 1990 تومنه در حالیکه باهاش یه بلوری پلیر شارپ که قیمتش 300 تومنه و دو تا عینک 3D شارپ که روی هم قیمتشون 160 تومنه (2*80 تومن) به عنوان هدیه روی این tv میدن که اگه آنها رو حساب کنی میبینی قیمت tv اش میشه 1530 تومن در حالیکه D6920 قیمتش 1850 هست و بنا به دلایلی که گفتم قابل مقایسه نیست ! ضمن اینکه قیمتشم به خاطر هدایاش کمتره !
این مدلایی که گفتی کدومش 500 تومنه !؟
اگه بتونی حدود 600 هزینه کنی،من 32D585 رو بهت توصیه میکنم که خودم دارمش و عالیه.
یه تاپیک هم در همین مورد درست کردم که تو امضام میتونی ببینی که اطلاعاتی اونجا هست شاید به دردت بخوره...
به نظرم حیفه که به خاطر 50 یا 100 تومن یه TV برداری که ازش ناراضی باشی...
باز خوددانی...
:11:
درود
لطفا منو در مورد خرید led 6960 سامسونگ راهنمائی کنید آیا ارزش خرید داره یا نه سپاس از شما
دوست عزیز ال ای دی غیر 3 بعدی که توی بازار زیاده ! اگه بگی چقدر میخوای هزینه کنی و چه چیزاییش برات مهمه بیشتر میشه راهنماییت کرد .نقل قول:
1-Panasonic 40ST30 نئو پلاسما سه بعدینقل قول:
2-Sony 40NX720 ال ای دی سه بعدی
3-LG 42LW5700 ال ای دی سه بعدی
4-Samsung 40D6940