اینو میشه؟نقل قول:
تو 2009 یادمه همیشه سرور خوب بود ولی اونیکی لگ داشت!
Printable View
اینو میشه؟نقل قول:
تو 2009 یادمه همیشه سرور خوب بود ولی اونیکی لگ داشت!
مرسي .نقل قول:
بفرما این ستینگ خودمه اپلود کردم برات
اصلا درست نميشه .
چي كنم ؟!
رزوليشنش درست نمي شد كه با ستينگت درست شد ولي جوي استيك رو نميشناسه .
چي كنم ؟
توی setting برید به زبانه ی Controller و در اون قسمت در بخش Device گیم پدتون رو انتخاب کنید.نقل قول:
رزوليشنش درست نمي شد كه با ستينگت درست شد ولي جوي استيك رو نميشناسه .
من هرچي تنظيم مي كنم سيو نميشه
دوباره كه ميرم توي ستينگ مثل اولشه
چي كنم ؟!
دوستان من رو حالت top player خیلی قوی بودم و می تونستم بازی رو ببرم....ولی از وقتی این پچ bundes و بعدش هم روی اون پچ جدید ورژن 0.6 رو نصب کردم روی همین حالت top player بازی ها خیلی سخت شده...دروازه بان ها فوق العاده باهوش شده اند و پاس کاری های حریف هم فوق العاده سریع شده...ممکنه سازندگان پچ حالات و درجات سختی بازی رو دست کاری کرده باشند؟
سوال دیگه این که حالت super star چرا من ندارم؟
حسین جان در رابطه با متنی که شما زحمت کشیدی و اینجا بازگو کردی نظرم اینکه منم تا الان کلی گیج شدم و میشه گفت دو روزی هست که PES بازی نکردم.....
وقتی برای اولین بار نسخه نهایی رو بازی کردم خیلی خیلی ناراحت شدم درست برعکس بازی کردن دمو!
راستش دموPES2010 عالی بود! سرعت بازی کمتر بود و زمان پاسخ دهی هم زیاد که این فوق العاده بود.
من هنوزم نسخه نهایی رو 5 تا بازی 10 دقیقه ایی کامل انجام ندادم! دلیلشم اینه که همش بدنبال راههای کاهش سرعت بازی بودم.آخرشم به نتیجه نریسیدم.بعضی مواقع سرعت بازی کم میشد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم سرعت بازی دوباره زیاد میشد! اگه یادت باشه من چند روز پیش تو تاپیک گفتم که 75HZ سرعت بازی کم میشه و و واقعا هم شد ولی فرداش که میخواستم بازی کنم دیدم دوباره سرعت بازی با همون تنظیمات جدید زیاد شد! خلاصه کلی کلافه شدم و گفتم تا راه حل دائمی پیدا نکنم طرف بازی نمیرم!
یه موضوع دیگه اینکه فکر کنم زمین بازی هم توی این موضوع بی تاثیر نباشه! نمیدونم چرا بازی در زمین سانتیاکو برنابئو سرعتش خیلی زیاده ولی در انفیلد کمتره!
واقا خیلی حیف بود.آخه دمو به این قشنگی.......................:19:
خیلی ناراحت شدم از این سرعت بالای بازی.آخه چرا..؟؟؟؟؟.................
این کونامی هم که هممون رو گیج کرده.اونم از فیفا که هر چقدر نسخه کنسولیش رو بازی میکنم بیشتر بدم میاد ازش...............
از همه دوستان خواهش میکنم که اگه راه حلی برای این موضوع پیدا کردید بگید.
منم فردا میرم گزارش گر ایتالیایی رو دان میکنم تا شاید سرعت بازی بهتر بشه.
نقل قول:من نزدیک 5-6 ماهه که فوتبال بازی نکردم اما امروز که بازی رو خریدم اولین بازیم رو در مقابل منچستر برداشتم و 4-1 بردم الان هم تو مستر لیگ, تمام بازیهام (5 بازی) رو بردم و 3 بازی آخر رو 10-9-9 گل زدم. کاری که اکثرآ میکنم و پیشنهاد میکنم شما هم حداقل توی 1بازی امتحان کنید اینه که از کنار, حمله رو شروع میکنم و بعد بصورت مایل وارد محوطه 18 قدم حریف میشم و 1 پاس عرضی یا رو به عقب میدم و... البته بهتر که 2بازیکن تو محوطه اماده داشته باشید (نمیدونم چرا اما کامپیوتر, خیلی روی این تاکتیک, تابلو بازی در میاره و اکثرآ هم این شیوه جواب میده. اینم بگم که منم روی درجه متوسط بازی میکنم)نقل قول:
راستی دوستان, ممنون میشم طرز خرید بازیکن رو بگید
خب دوستان سلام.وقتی دمو اومده بود همه نواقص و از این حرفا میزدن ولی الان هیچی.
من شروع میکنم.
منم وقتی دو روز پای این بازی نشستم میخوام نواقص و ارزش های این بازی رو بنویسم.اول از همه ارزش ها رو مینویسم چون همیشه باید نیمه ی پر لیوان رو دید.ارزش ها:1.روی منو عالی کار کردند و من از (خوب . بد . عالی.)بهش عالی میدم.2.نور پردازی زمین بازی بسیار عالی شده و من بهش عالی میدم.3. چمن هم که حرفی توش نیست عالی شده.4.دویدن بازیکن ها هنوز رباتیک هست اما از قبل خیلی بهتر شده.5.افساید گیری خیلی عالی شده.6.صورت و استیل بازیکن ها خیلی طبیعی شده.7. شوت زدن بازیکن ها خیلی به واقعیت نزدیک شده.(منظور حرکت پا و ضربه به توپ)8.جام باشگاههای اروپا واقعا عالی طراحی شده.9.تکل زدن بازیکن ها خیلی خوب شده.همچنین بازیکن ها وقتی در حال تکل پاس یا ارسال میکنند خیلی طبیعی به نظر میاد.10.تور دروازه ها واقعا عالی شده.(وقتی توپ به تور میخوره خیلی طبیعیه)11.بازی واقعا سخت شده.من تا دو روز پیش هیچ بازی رو نمیتونستم ببرم و حتی گل بزنم.نواقص:1.اولین چیزی که به نظرم میرسه اینه که اشتباهات داوری به جز افساید گیری واقعا زیاد شده.در این صحنه ها مبینید که بازیکن منو نفله کردند:کد:http://rapidshare.com/files/298647844/PES2010_REPLAY03.bin.html
کد:http://rapidshare.com/files/298648711/PES2010_REPLAY04.bin.html
2.کفش هایی که در ادیت گذاشته شده از سال قبل بد تر شده(از نظر من)3.دروازبان ها هوش مصنوعی برتری از سال قبل ندارند و شاید بدتر هم شده اند.4.توانایی بازیکن ها خیلی از واقعیت دوره!!!شما اگه رونالدو در رئال رو با نانی در منچستر مقایسه کنید میبینید که نانی بر رونالدو سروری میکنه!!!5.انیمیشن جدیدی در بازی ندیدم.6.قدرت رئال خیلی کمتر از قبل شده.7.یا من بلد نیستم یا این که انتقال منتقه ی بازی خیلی بد شده.دریبل اصلا نمیشه بزنی.!!!!!!!ارزش یا نقص هست رو نمیدونم!!!!
يكي كمكم كنه !
اين ستينگ من مشكل داره .
چيكار كنم ؟
چه مشکلی داره؟؟نقل قول:
وارد ستينگ مي خواي بشي نميره تو بايد از Run as بري
وقتي ميري تو هرچي تنظيم ميكني مياي بيرون اصلا سيو نميشه و عين روز اولش ميمونه .
چي كنم ؟!
چیزی به فکرم نمیرسه ولی بازی رو دوباره نصب کنید احتمالا درست میشه.نقل قول:
یا شما وقتی میاید بیرون ok میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
ایندفعه اول apply رو بزنید بعد ok رو.
:10::10:
دوستان کسی تا حالا تو ویندوز 7 با کیت سرور مشکل پیدا کرده.من وقتی که کیت سرور رو نصب میکنم و بعد میرم که بازی رو بال بیارم این ارور زیر میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من چیکار کنم لطفا کمکم کنید.
مشکل از دایرکس هست.نقل قول:
گفته دوباره نصب کنید تا مشکل حل بشه(نوشته ی ارور)
برو از این جا:نقل قول:
فایلش رو download کن بریز تو c:/windows/system32کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37
کسی این حرفئ تایید میکنهنقل قول:
سلام دوستان امروز من این بازی رو گرفتم.بعد از اینکه دو بار بازی رو به دلیل خراب بودن دی وی دی عوض کردم
بالاخره سالم از اب در اومد.
جدا این کونامی کارش درسته.خوشم اومد از جمله ای استفاده کرده که لازم بود...تغییر...واقعا خوبه که کونامی فهمید باید کمی تغییر تو بازی داد ولی بعضی جاها تو این دو ساعتی که فعلا باهاش کار کردم اعصابم رو خورد کرد...
اولین چیز این بود که به نظر من یکم حس بازی رو برده به سمت فیفا.نمیدونم چجوری بگم که قابل درک باشه ولی سبک مثل همیشه نیست...منو بازی هم زیاد جذاب نبود ولی باز هم خوبه من که اسم این منو رو در به در میذارم!!!
گرافیک بازی که جای خود داره خوب کار شده کیفیت صورت بازیکن ها هم عالی است.
در کل تا اینجا که بد نبوده نسبتا حال داد ولی همین عنصر مخصوص کونامی هست که نمیذاره من این بازی رو با فیفا عوض کنم.دم کونامی گرم...به نظر من که خیلی از فیفا بهتره.
حسين جون يه زحمتي بكش لينك دانتود مستقيم اين گزارشگر هاي ايتاليايي و اسپانيش رو بده تا بديم دانلود كنندنقل قول:
راستي من مونيتورم 19 وايد الجي هستش و گرافيك ati 3870 512 به نظرت با مشخصات من تو ستينگ بازي چه رزولوشني رو انتخاب كنم تا بهترين كيفيت رو داشته باشم از هر لحاظ ؟
واينكه تا حالا به غير از اون برداشتن تيك و تغيير رفرش ريت راه ديگه اي پيدا نكردين واسه تغيير رسپانس تايم تو بازي ؟
ممنون ميشم جواب بدين
دوستان من هر کاری میکنم نمی تونم تیک LB رو از تو قسمت ستینگ حذف کنم.حذفش میکنم ok میکنم باز اضافه میشه.رو رزلوشن های مختلف هم تست کردم .راهی هست ؟؟ ...
خدمت شما دوست عزیز در ضمن هیچ قلقی هم نمیخواد فقط باید کپیش کنی توی پوشه img بازی .نقل قول:
کد:http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=55020
نقل قول:
مصطفی جان من آپشن فابل 2009 رو بخاطر هک کردن درجه سختی بازی پاک کردم . نسخه 2010 شما هم سرعتش کمه یا زیاد شاید سرعت بازیت کمه که نمیتونی تمام تیمها رو ببری .
نقل قول:
راستش امین جان من دیگه کم کم داشتم متقاعد میشدم که دیگه نسخه 2010 رو بازی نکنم چون بازی برام آسون و یکنواخت بود اما با این تغییری که توی سرعت بازی اتفاق افتاد که بازیو واقعا سخت کرده ( آماری که گذاشتمو دیدی که ) حقیقتا خیلی خوشحال و امیدوار شدم و الان شاید توی این تاپیک فقط چند نفری باشن که از این بازی به اندازه من لذت میبرن .
لینکشو چند سطر بالاتر گذاشتم . در مورد تغییر ریسپونس تایم چند صفحه قبل گفتم که میشه نسخه نهایی بازیو شبیه نسخه دمو کرد فقط باید راهشو پیدا کنید من اینکار رو بصورت اتفاقی با تغییر گزارشگر به ایتالیایی انجام دادم .نقل قول:
همونطوریکه که گفتم مطمئنا خود فایل گزارشگری زمان پاسخ دهی رو تغییر نداده بلکه روی عامل تغییر دهنده تاثیر گذاشته من بصورت فنی نمیتونم علت این تغییر رو مشخص کنم اما این واقعیتیه چون زمان پاسخ دهی و سرعت بازی برای من خیلی عوض شده راستش الان بندرت میتونم تیمیو ببرم .
من که هنوز مات این بازیم
درسته بازی اونطوری که تعریفشو می کردن نبود
اما به نظر من واقعا عالی شده
تنها اشکالش اینه که هم راحت گل میزنی هم راحت گل میخوری من که اینطوریم
البته من از سرعت بازی بسیار راضیم و خیلی از سرعت بالای بازی لذت می برم
در کل من نمره ی 9.2 رو به بازی میدم
عزیز به فیفا توهین نکن!!نقل قول:
این قسمتها که علامت زدم(1و2) ماله چیه
توی این قسمتها باید یه بازیکن رو انتخاب کنیم جریانش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميدونه چطوري ميتونم Vsync توي pes2010 رو توي كارتهاي ATI فعال كنم ؟
Nvidia يه گزينه داره كه هر بازي رو بخوايم انتخاب ميكنيم و گرافيكش رو تغيير ميديم
ATI اگه داره ممنون ميشم كمك كنيد
دوستان گزارشگری ایتالیایی رو بخاطر زمان پاسخ دهی دانلود نکنید ( اگه دوست دارین یک زبون دیگه رو هم تجربه کنید دانلودش کنید ) چون عامل اصلی تغییر زمان پاسخ دهی این نیست درسته که روی زمان پاسخ دهی تاثیر گذار بوده اما همونطوریکه چند بار هم گفتم عامل اصلی چیز دیگه ایه که باید شناخته بشه . اصلا ممکنه گزارشگری توی کامپیوتر شما بی تاثیر باشه بنابراین من در مورد این مساله هیچ ضمانتی نمیکنم که توی کامپیوتر شما هم تاثیر گذار باشه .
قابل توجه دوستانی که حوصله طولانی شدن مستر لیگ برای تشکیل تیم مورد نظر رو ندارن و میخوان با یه تیم منتخب از پیش ساخته شده تو مستر لیگ شرکت کنند و با همون تیم مسابقه بدن:
1.برای اینکار ابتدا باید از فایل ادیت خودتون (PES2010_EDIT) از تو آدرس زیر:
C:\Documents and Settings\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
یه کپی بگیرین تا بعد از انجام مراحلی که در زیر ذکر میکنم اون رو جایگزین کنین (خیلی مهمه).
2. تو بازی از منوی اصلی به پوشه ادیت میرید و از اونجا به قسمت Teams> register player میرید و تیم مورد نظرتون رو انتخاب میکنید.
3. حالا وارد منوی اسامی بازیکنا شدین در اینجای کار دو راه برای خلاص شدن از دست بازیکنهای اتیقه (درست نوشتم؟) قبلی دارین یا اینکه اونها رو با دکمه Y (همون دکمه پاس تو عمق) که در زیر تصویر میبیننید حذفشون کنید یا اینکه انها رو به تیمهای دیگه انتقال بدین که برای انتقال دادنشون یاید روشون دکمه پاس رو بزنین و به تیمهای دیگه ای که در سمت راست تصویر میاد انتقال بدین البته این یه نوع جایگزینی که برای جلو گیری از اتلاف وقت میتونین جایگزین بازیکنهای مورد علاقتون بکنینشون.
4. خب بعد از خلاص شدن از بازیکنای قبلی حالا باید بازیکنای مورد نظرتون رو به وسیله Add+ که بالای اسامی بازیکنا وجود داره
از تیمهاشون پیدا کنین و به تیمی که انتخاب کردین انتقال بدین.
5. خب حالا که همه بازیکنا رو انتقال دادین وارد قسمت مستر لیگ میشین و تیمی رو که ساختین انتخاب میکنین و طبق روال عادی مستر لیگ رو شروع میکنین و اولین کاری که میکنین کف برمیشین و بعد سیو میکنین.
6. خب حالا مهمترین قسمت کار شروع میشه تا خرابکاریهاتون رو درست کنین:
از بازی خارج میشید و فایل PES2010_EDIT رو که قبلا کپی کرده بودین در جای قبلی:
C:\Documents and Settings\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
که همون پوشه سیوهاتونه پیست میکنین.
7. در آخر هم از من تشکر میکنین (آدمک خندون). (راستی چرا ایمجا نمیشه شکلک گذاشت؟)
به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر.... .
البته یه چیز لازم به ذکره اونم اینه که اکثر بچه ها ابنجا خودشون استادن و من قصدم این بود که اگر کسی بلد نیست یاد بگیره پس منو ببخشین که در حضور اساتید محترم پیام بازرگانی بازی درآوردم.
ارزش بازی کردن رو داره ؟
کمـــــــــــــــــــــــ ــــکنقل قول:
سلام
حسین جان من هم از این اسون شدن بازی خوشم نمیاد و واقعا مثل خودت خیلی مواقع شده که خسته شدم
آخه اصلا بازی سختی نداره و همش میبری
به نظر من پاسخ دهی دمو بدک نبود ولی کمتر از اون واقعا ناجور نیست ؟
آخه این که پاس رو برنی ولی 2 ثانیه بعد پاس بده یه جور ناجور میشه :دی
به نظر من اگر بشه کاری کرد بدون تغییر زمان پاسخ دهی بازی سخت تر بشه بهتره
چون اگر زمان هم زیادی تغییر کنه غیر طبیعی میشه که زیاد دلچسب نیست حداقل برای من
ولی هر راهی واسه سخت تر کردن بازی پیدا کردی ما رو هم در جریان بذار
موفق باشی
یه چیزی بیشتر از ارزش :دینقل قول:
ارزش بازی کردن رو داره ؟
من یکی که منظورت رو نمیفهمنقل قول:
این قسمتها که علامت زدم(1و2) ماله چیه
توی این قسمتها باید یه بازیکن رو انتخاب کنیم جریانش چیه
توی اون هفته ها یا روز ها تیم تو بازی نداره ولی اگر در لیگ های دیگه مسابقاتی باشه میتونی روی اون جا کلیک کنی نتایجشون رو ببینی وگرنه که هیچ
شماره 1 که قسمت بازیهای ملی رو نشون میده ولی بقیش رو نمیدونم.شاید هقته آزاد مثل عید یا چیز ریگه ای باشه مثل تعطیلات زمستونه یا انتقلات شایدم برای تمرین باشه.:10:نقل قول:
ببینم من تمرینم غیر فعاله یعنی چی توضیح بدین.:41:
تا وقتی که مشکل ریسپانس حل نشده نهنقل قول:
من چرا توی پنالتی مشکل دارم.
هرجهتی بزنم توپ میره اوت. فرقی هم نداره جهت رو محکم بزنم یا آروم !
فکر میکنم شاید از 'گیم پد باشه. میخوام بدونم بقیه با پنالتی مشکلی ندارن؟
درضمن response time توی 2009 هم بود تغییرش که وقتی vsync رو غیرفعال میکردیم یکم بازی سریعتر میشد الانم اثر داره غیر فعال بودنش ولی خیلی کم شده! بعد بازی توی غروب حداقل از نظر من یکم سریعتر و بهتره!
باید بگم مساله ی اصلی عادت کردن به 2009 هست که بازی خیلی بیش از حد سریع بود و غیر واقعی الان یکم بیشتر به شبیه سازی نزدیک شده بازی و البته برای شروع کار سخت بنظر میاد.
دوستان کمک کنین مشکل پنالتی زدن من حل بشه ممنون میشم. میخوام بدونم بقیه مشکل ندارن موقع پنالتی زدن البته با گیم پد های معمولی؟!
مهدی جون یافتم اینا مربوط به بازیهایی میشه که هنوز برنامه ریزی نشده مثلا فرض کن هفته 23 خالیه واین همون هفته ای که مثلا مسابقات جام قهرمانان دور رفت حذفی قراره برگزار بشه ولی چون هنوز تیمها تو حالت گروهی تشریف دارن و صعود نکردن پس برنامه ای داده نشده که حتما بعدا پر میشه.
قربانم بروی متوجه شدی؟
شما گفتین فریم ریتو به 75 تغییر بدین مشکل حل میشه مگه این مساله برای شما حل نشد ؟نقل قول:
توی پنالتی اول باید دکمه شوت رو بزنی معد جهت بدینقل قول:
هر چقدر که شوت رو بیشتر نگه داری بیشتر میره بالا و چپ و راست رو هم باید به اندازه نگه داری ، اگه زیاد نگه داری میره بیرون
دمت گرم آره خيلي از فيفا بهترهنقل قول:
كلا روي پي سي كونامي سروره درست طبق گفته آرمين جان
ويرايشگر نيومد ؟ اي بابا
بابا حسين جان اينا معلوم نيست اصلا بازي مي كنننقل قول:
چند روز پيش داشت مي گفتن اه اه چه بازي بديه
بعد به قول خودشون رفتن ريسپونس تايم رو درست كردن با فريم 75 بعدش گفتن اها حالا ايسن شد بازي
بازي به اين ميگن
حالا بازمن ...
معلوم نيست اينا كدوم وري هستن
ارمین جون ممنون
یه آموزش ساخت چمن پیدا کردم ببین به کارت میاد ، البته مال 2009
سلام عزیزان همونطور که قول داده بودم آموزش
ساخت چمن برای pes 2009-10 چند روزی که آماده
شده اما اول برای باز کردن فایلهای چمن با گیم
گرافیک استدیو باید فایل بنر های رنگی رو دانلود و
قبل از باز کردن فایل چمن باز کنید تا بعد بپر دازیم
به آموزش.
سلام اینم آموزش ساخت چمن برای 2009 هنوز 2010 به دستم نرسید تا برسه ...نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/254169730/unnamed_21.rar
چون با عجله ساختمش اگه کسی ایراد داشت بگه تا حلش کنم اونی که سر فرصت ساختم گم کردم تو هارد
اینم فایل متنی و راهنمای برای تمام استادیوم های 2009 واسه ساخت چمن بدردتون میخورهنقل قول:
کد:http://www.persianupload.com/4287232
نقل قول:
کد:http://up.--------.com/3/1256676080.rar
بچه ها اپشن فیلی هست که اسم ولوگویه تیمها با ترانسفرها رودرست کنه؟