آسیاتک روزی نیست که دیسکانکت نشه !! نمی دونم چرا اینجوریه سیستمشون
Printable View
آسیاتک روزی نیست که دیسکانکت نشه !! نمی دونم چرا اینجوریه سیستمشون
روزی 30_40 بار دیسکانکت میشه
سلام دوستان تنظیمات مودم واسه سپنتا لطف میکنید بگید چیه؟ من 128 گرفتم زیر 24 ساعت وصل شده.....
256 نامحدود بگیر سرعت دانلود 21 تا 32 هست.نقل قول:
دوستان من خط تلفنم رانژه شده ولی میگن که خطت کافو هست واسه همین چراغ ای دی اس الش روشن نمیشه!
میخواستم بدونم این مشکل قابل حل هست خود پشتیبانی آسیاتک میگه مشکل حل میشه
اگه 5_6 گیگ بیشتر حجم نمیخوان 256 حجمی بهتره، هرچند که 128 نامحدود گرفتن ظاهرانقل قول:
اینترنت هم وصل نیست یا فقط چراغش روشن نمیشه؟!نقل قول:
وقتی رانژه شده باشه دیگه نباید مشکلی برای کانکت شدن وجود داشته باشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این اینترنت یه جورایی اوضاش خرابه
پینگ خوبه، تایم اوت نداره، سرعت بد نیست، قطعی از دیروز ظهر نداشته
ولــــــــــــــــــــی نمیشه بازی آنلان کرد، پینگ توی بازی خیلی میره بالا
نمیدونم چه مرگش شده دیگه :42:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم. پینگ گوگل و 4.2.2.4 170 هست ولی توی lol همش یا دیسکانکت میشم یا فول لگنقل قول:
این اینترنت یه جورایی اوضاش خرابه
پینگ خوبه، تایم اوت نداره، سرعت بد نیست، قطعی از دیروز ظهر نداشته
ولــــــــــــــــــــی نمیشه بازی آنلان کرد، پینگ توی بازی خیلی میره بالا
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن
اصلا چراغ روشن نمیشه و وصل هم نمیشه!ضمن اینکه خط رانژه شده تو خود سایت هم نوشته خط شما رانژه شده بعدش همون اس ام اس هم اومد که خط رانژه شده اما اصلا چراغ روشن نمیشه با دوتا مودم هم امتحان کردم.نقل قول:
امروز چشمش نزنیم خوبهنقل قول:
باید از طریق پشتیبانی پیگیری کنید وقتی کانکت هم نمیشه، وظیفه دارن تا زمانی که مشتری به اینترنت وصل بشه همه کارهارو پیگیری کنننقل قول:
البته اینجا یکسری دوستان تجربه زیادی در مورد شکایت و کار اداری دارن :31:
آره خوبه... جالبه وقتی ارم نت خوبه ماتریکس هم خوبه.... نتیجه چی میشه؟؟؟؟ همش زیر سره کله گنده هاس...نقل قول:
سلام بچه ها کسی تازگی ها اسیا تک شیراز را شارژ کرده من زمانی که با ارم نت بود شارژ کردم حالا تموم شده می خوام باز شارژ کنم .سرعتی که الان میدن چطوره؟قبلا که 128 گرفته بودم روز 500کیلوبایت دانلود میداد ساعات مجانی 50 کیلو الانم مثل قبله؟
مدت اعتبار باقي مانده: 1 روز
یعنی امروز تمام هست یا فردا هم هست؟
سرعت روز 150 سرعت شب 30نقل قول:
حجم هم باید بالای 5 گیگ بگیرید تا شب مجانی باشه
نمیدونم!نقل قول:
از اول سرعتتون همین بود یا بعد از تمدید جدید؟یه حسی میگه اسیا را بیخیال شم برم سراغ یه شرکت دیکه بدشانسی کافو نوری هم هستمنقل قول:
بعد از تمدیدنقل قول:
بقیه دوستان هم همینطور بودن، بعد از تمدید سرعتشون کم شد
انگار امروز هم نمیشه آنلاین بازی کرد نه؟ :sq_11:
ویرایش: فکر میکنم مربوط به همین بستن سوکس، پورت ها و از اینجور چیزا باشه
با 128 اینقدره سرعت؟یعنب 256 بیگیرم سرعت دو برابر میشه؟نقل قول:
شانس ما را ببین هر چی لازم داریم کمیاب میشه هیچ شرکت دیگه ای رانژه نمی کنه حتی مخابرات به دانلود شبانه احتیاج دارم.حالا چیکار کنم؟
بله 128 .نقل قول:
نمیدونم ولی تا اونجا که یادم میاد یکی از دوستان 512 داشت سرعتش همین قدر بود، دقیق یادم نیست.
اگه منظورتون از مخابرات همون 20 نت هست دانلود شبانه نداره.
الان فقط یه شرکت یکی از دوستان میگفت سرعت شبانه خوبی داره که صبانت بود، ولی فقط یه نفر میگفت خوبه حالا این آقا از طرف خود شرکت صبانت بود یا نه خبر ندارم. من خودم 2 سال پیش از صبانت داشتم اصلا راضی نبودم، حالا شاید معجزه شده باشه (فقط جهت اطلاع گفتم)
سلام
من صبانت دارم
احساس میکنم خیلی گرونه
میخوام شرکت عوض کنم
من سرعت 30 تا 50 برام کافیه ولی ترجیها نامحدود باشه چون زیاد وبگردی میکنم و فقط اهنگ دانلود میکنم .
نکته خیلی مهم اینه که ارزون باشه .
نکته مهم تر اینه که قطعیش کم باشه .
به نظرتون چه شرکتی برام مناسب تره
خیلی ممنون
چنده صبانت؟ سرعت چطوره؟نقل قول:
حدودا چقدر حجم در ماه لازم دارید؟
----------------------------------------------------------------------------------
عمق فاجعه رو میشه از جمعیت تاپیک فهمید، همیشه تو قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " پر از آدم بود، همه بحث میکردن که از کدوم شرکت اینترنت بگیرن و چیکار کنن تا اینترنتشون بهتر بشه، ولی الان 10 کاربر عضو شده بیشتر اینجا نیستن، معلومه دیگه همه از داشتن یه شرکت سرویس دهنده خوب ناامید شدن:20: .
به قول دوستمون آرش همش زیر سر کله گَنده هاس، فعلا همه شرکتا وضعیت بدی دارن
کم کم داریم از شرایط شعب ابی طالب وارد موقعیت قبرستان بقیع میشیم!
:16:
به شبی 1 گیگ راضی بودیم گرفتن ازمون گرفتن همونه خدایی اینترنت داریم؟تازه خواستیم کاربا لینوکس را تجربه کنیم دیگه با این سرعت تعطیل دقیقا بعد از تمدید سرعت روز از 500 اومد 150 حالا ببینیم شب چیکار میکنه
در سایت report.asiatech.irنقل قول:
اونجا که نوشته Expire Date تاریخ و ساعت دقیقی که تمام میشه رو زده
من هم سال ها صبانت بودم 2 سالی میشه به آسیاتک آمدمنقل قول:
آسیاتک قیمتش ارزانتره از صبانت اما کیفیتشم جدیدا افتضاح شده و هیچ تعریفی نداره
اگه سرویس 128 بگیری سرعت روزانه حدود 150 اینا و سرعت شبانه بیشتر از 30 نمیشه
زمانی که من سرویس 512 آسیاتک رو هم داشتم سرعتم با سرویس 128 یکی بود چه شبانه چه روزانه
اما بعضی دوستان می گن جدید سرعت شبانه سرویس ها فرق می کنه بسته به نوع 128 بودن یا 512 بودن یا 1024 یا غیره
اوضاع خرابه... الان هم ماتریکس و هم آسیاتک عین هم میرن جلو... اگه اون قطع هست اینم قطه.... جالبترش اینکه که اگه پینگ مثلا آسیاتک 100 تا میره بالا ماتریکس هم دقیقا 100 تا میره بالا...:sq_2: من بیشتر کلیپ و فیلم آنلاین نگاه میکردم.... نمیدونم چه بلایی سره اینترنت آوردن که اصلا با س ا ک س نمیشه فیلم آنلاین دید.... دیگه مفتشم گرون شده... من که دیگه فقط 3 ماه 3 گیگ تمدید میکنم.... ارزش نداره با این اوضاع و سرعت 6 گیگ بگیرم....نقل قول:
منم امروز افت سرعت شدیدی داشتم.(شاتل).
همین یه سرعت روزانه داشتیم که به گاج رفت.:sq_13:
کی اینجا میگفت همیار نت سرعت شبانش معادل روزانس ؟؟
الان من گرفتم مثه چی پیشیمونم !!
سرویس 512 سرعت دانلود شبانه رو 25 !
روزانه 120
آسیا تک داشتم با بهترین سرعت رفتم همیار ، واقعا مزخرف هست !
آسیا تک روزانه سرعت دانلود 240 بود
شبانه 70 - دم دمای صبح هم 120
سلام
دوستانی که آسیاتک دارن و سرویس جدید رو تمدید کردن سرعت دانلود شبانشون تو سروس های 128 و 256 و512 چند است
128: روز 150 شب 30نقل قول:
قبلا تمام سرویس ها سرعتشون یکی بود یعنی سرعت 512 هم مثل 128 بود.
اما دیروز یکی از دوستان شنیده بود که جدیدا سرعت سرویس های مختلف فرق کرده، ولی به نظر من زیاد روش حساب نکن.
دوستان من , امروز سرویس 128 من با اون سرعت شبانه افتضاح تمام شد بعد عصر رفتم به ناچار سرویس 2 مگ گرفتم ماهی 5 گیگ 33هزار تومان
الان سرعت دانلودم در حالت تک لینک ماکسیمم 90 هست اما 3 فایل همزمان گذاشتم یکیش 90 یکیش 80 و یکیشم حدود 70 هست که با هم 240 این ها میشه :sq_14:
حالا من نمیدونم چون شب اوله دارن یک حالی می دن یا شایدم داره از روزانم کم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه از این آسیاتک بی کیفیت چیزی بعید نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 همیارنت
شبانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بگید همیارنت سرعت روزانش با شبانش یکیه !
میگماااااااااااااااااااا
چرا اینترانت اینقدر گرونـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــه
شبکه ملی داخل کشور سرعت 128 کیلوبیت (289750 ريال + آبونمان)
شبکه ملی داخل کشور ، سرعت 512 کیلوبیت (788500 ريال + آبونمان)
80 هزارتومن واسه اینکه بخوای اینترنتی کارای بانکی انجام بدی؟ سر گردنس؟
حالا کی چیزش خله بیاد اینترانت بگیره.دی:نقل قول:
اگه هم یکی چیزش خل باشه بخواد بگیره این قیمتو که ببینه جا میزنه :27:نقل قول:
اینم که ما فکر میکردیم خوبه توو زرد از آب در اومد.... یه همیارنت داشتیم که اونم به ف ا ک رفت....نقل قول:
بعد از 25 روز انتظار واسه جمع آوری آسیاتک خراب شده، از شرکت بیست نت سرویس 1مگابیت نامحدود با قیمت 55.900 گرفتم. مرکز امیر کبیر
سرعت از 125 تا 140 نوسان داره و این 2 روز اصلا افت نداشته.
من که راضیم
دوستان من به خاطر اينكه خط خونمون pcm بود حدود بيست روز پيش درخواست يه خط ديگه دادم(فلكه سردخونه) و همون موقع هم هزينشو ريختم حساب ولي هنوز نيومدن وصل كنن؟
كسي نميدونه چقدر طول ميكشه و بايد از كجا پيگيري كنم؟
یه سر برو دفتر خدمات ارتباطی اگه اونجا ثبت نام کردی و اگه شماره پیگیری چیزی داری برو امور مشترکین مرکز مدرسنقل قول:
دو هفته طول میکشه تقریبا
زلزله اومدددددد امروز 20:26
ممنون بابت پاسخنقل قول:
128 دارم ماهی 3 گیگ که سرعت دانلودم 200 هست که زیاده برام ! 50 برام بسه
ترجیح میدم نامحدود بگیرم ولی حدود 5 گیگ در ماه میخوام که نهایتا 500 مگش برا دانلوده
تکرار میکنم
ارزون باشه و بدون قطعی
بازم ممنون
آره زلزله اومد خفن.... من که گلاب به رووتون دست به آب بودم انگار فشنگ پریدم بیرون...:sq_2:نقل قول:
هر سال یه دونه می آد حالا نکنه مث دعفه قبلی نه قبلیش (!) یه دونه دیگه بیاد پشتش ؟