شما تو کدوم مرکز هستین؟نقل قول:
Printable View
شما تو کدوم مرکز هستین؟نقل قول:
دوستان كسي پيدا نشد پاسخ بنده را بدهد.............
بنده به دنبال سرويس خوبي در مركز توحيد هستم كسي پيشنهادي ندارد ؟؟
دوستان من ایترنت 512 دارم و با 80 هم دانلود میکنم
ولی به نظرم صفحه ها یکن دیر لود میشن
مشکل چیه؟
در ضمن PING من خیلی بالاست (750) علتش چیه؟چطور میشه پایین آورد؟
مشکل از پینگتونه باید پشتیبانی وضعیت خطتون رو چک بکنه.نقل قول:
کدوم شرکت ؟نقل قول:
این که صفحه ها دیر لود میشن احتمال زیاد از ISP ولی میتونه از شما هم باشه شاید سیستمت خیلی سنگین شده یا ویروسی شده . شما یکبار ویندوز عوض کن و با یک آنتی ویروس آپدیت شده چک کن ویروس نداشته باشه . ولی باز هم به احتمال خیلی زیاد از isp که ازش سرویس گرفتی .
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
درسته وقتی پینگ بالا باشه صفحات هم دیر لود میشن . اما ممکنه باز ار شرکت هم باشه چون بعضی از شرکت ها سرعت دانلود میبرن بالا ولی به پینگ فکر نمی کنند یا نمی خواند فکر کنند . ولی ایشون هم درست می فرمایند شما با پشتیبانی هم تماس بگیر و مشکلت را بگو .نقل قول:
سلام
من میخوام از شات ADSL بگیرم.
می شه از مودم خودش استفاده نکنم و برم یه مودم خوب از بازار تهیه کنم؟ آخه شنیدم مودم های خودش گرونه و نمی ارزه.
در ضمن نصب رو حتما باید خودشون انجم بدن یا خودم هم می تونم؟
سلامنقل قول:
راستش شاتل را نمیدونم ولی شما میتونی بری مودم از بیرون بگیری و از شاتل ای دی اس ال بگیری . نصب هم میتونی خودت نصب کنی میتونی هم از شرکت بیان نصب کنند فرقی نداره . از شاتل باز هم برای اطمینان بپرس ولی همین رو بهت میگند.
بله می تونید مود رو از بیرون تهیه کنید ولی شاتل Linksys قبول نداره به بهانه اینکه با تجهیزاتشون که زاکسله سازگار نیست درصورتی که من تا ماه پیش که 9 ماه از این شرکت سرویس داشتم به هیچ مشکلی بر نخوردم جز اینکه خودشون سرعت شبانه رو میاوردن پایین و به مودم ربطی نداشت. نصب رو می توانید خودتون انجام بدید ولی در هر دو صورت پول راه اندازی رو میگیرند ازتون. پس اگر پول راه اندازی میدید بهتره خودشون زحمتش رو بکشند.نقل قول:
مودم زاکسل که شاتل میفروشه 59 تومن رو هم شما با همون گارانتی می تونید 45 تومن بخرید.
نو رو خدا یکی منو در مورد adsl لایزر راهنمایی کنه
ازش چی شنیدید؟خوبه یا بده؟
بعد معمولا سرویس های 386/512 سرعت دانلودشون چه قدره؟
فکر نکنم بیشتر از 3 نفر جدیدا رفته باشند لایزر که هنوز هم مثل اینکه سرویسشون وصل نشده داخل خود تاپیک لایزر بپرسید بهتره.نقل قول:
سلام
آقا ما یه کم تاپیک رو خوندیم ولی خیلیه بخوام همش رو بخونم
میگم من دنبال اینم ببینم سرعت ISP هایی مثل داتک - صبا - شاتل - آسیا تک - سپنتا - پارس آنلاین - فن آوا توی 128 حجمی(توجه کن آقا منظورم سرویسه 3 گیگ در ماهه ) چه قدره و کدوماش شبا رایگان داره (داتک و شاتل و صبا که میدونم داره )
مثلا من شنیدم داتک 128 معمولا سرعتش رو 90 کیلوبایت هست من چون برای بازی آنلاین میخوام حجم نمیخوام و حجم 3 گیگ در ماه کاملا کفایت میکنه و سرعت و پینگ بالا میخوام
کلا هرکسی که 128 محدود حجمی داره هم بگه سرعت دانلودش چقدره هم این که شبا رایگان داره یا نه و هم این که محدودیت حجمش 3 گیگ هست یا کمتره (چون من دیدم بعضی جاهام 2گیگ میدن)
اینترنت 512 نامحدود شاتل. ویژه ی هنرمندان با ماهیانه 20 تومان در هزمزگان!
دوست من الان اونجاست و داره استفاده میکنه.:27:
خوش به حالش!!!
کد:http://sharji.com/index.php?option=com_content&view=article&id=497:1389-05-06-21-39-20&catid=47:1388-12-26-13-27-42&Itemid=190
نقل قول:
مودم رو ریست کن ، هر دو اتصال ( مودم و کامپیوتر ) رو قطع کن، 10 دقیقه صبر کن ، مجدد وصل کن و مودم رو کانفینگ کن
ای پی جایی رو که پینگ میکنی رو تریس کن ببین مشکل از کجاست
شبکه داخلی و established connections رو چک کن، سند / رسیو اضافه نداشته باشی
سیستم رو اسکن کن ( ویروس / تروجان ... )
یه اکانت با اختیارات ادمین بساز و باهاش پینگ رو چک کن
مرحله ی 1 > 2 باید مشخص کنه محل دقیق مشکل کچاس،
سلام دوستان
اقا من یه راهنمایی برای مشکلم میخواستم که جایی بهتر ازینجا نجستم!:31:
ما متاسافانه خطوطتمون فیبر هست و قادر به نصب ADSL نیستیم!
اما چند روز پیش نماینده ای از شرکت صبانت اومده توی محل سکونتمون ( ما در یک مجتمع با 12 بلوک سکونت داریم) و طرح هایی را برای اینترنت پرسرعت برای ما اعلام کرده که به شرح زیره :
1: هر بلوک مبلغ 300 هزار تومن برای اتصال بهاینترنت این شرکت که (که همون Wifi هست) باید بپردازه.
2: مبلغ ماهانه بستگی به سرعت اینترنت از 7 تا 20 هزار تومن هست.
اما مشکل من اینجاست که این شرکت میگه ما با استفاده از کارت شبکه به شما سرویس میدیم و به ما چیزی به نام مودم نمیدن!
حالا میخواستم بپرسم که این چجوریه؟ یعنی برای هر بلوک یک مودم Wifi قرار میده و با استفاده از کارت شبکه اینترنت را Share میکنه!!؟
اگه این طوریه یعنی هر چقدر تعداد مشترکین بیشتر بشه سرعت کاهش پیدا میکنه؟
ممنون میشم اگه دوستان من رو راهنمایی کنن یا اگه سوالم را جای مناسبی نپرسیدم بازهم منو راهنمایی کنن!!:31:
TNX
سلام
من تا حالا از آسیاتک می گرفتم که دیگه متاسفانه نامحدود نمی ده! بیشترین حجمی که می ده 20 گیگه که خیلی کمه!
می شه یه جای دیگه معرفی کنین که برای صادقیه 256 نامحدود بده؟
مبین نت خوبه؟ به درد می خوره؟
مبین نت 256 نامحدود نداره.نقل قول:
داتک داره که اندازه پول خونشه شده ماهی 75 تومن که هرکی بخره یکچیزیش میشه چون با 80 تومن 1 مگ نامحدود مبینت رو میدن.
ایرانسل هم داره 256 ماهی 48 تومن اسمش نامحدوده ولی سقف دانلود داره که اپراتوراش هم جواب نمیدن.
سپنتا یا همون نماینده پیشگامان هم 256 نامحدود رو میده 49900
مخابرات هم داره 256 که باز هم اگر مدرک جوری کنی Ip اون ولید نیست ممکنه تو تورنت مشکل داشته باش هزینش هم دو ماهی 25000 .
دوستان این مبین نت فقط وایمکس داره؟
ADSL نداره؟
خیر نداره :نقل قول:
کد:http://www.mobinnet.ir/
ممنوننقل قول:
مبین نت 512 نامحدود می ده خیلی ارزونتر. اون به درد نمی خوره؟
دوستان مبين نت چيجوريه ؟ براي همه ي شهر ها هست ؟
هنوز قطعا نمیشه گفت عالیه چون هیچکس تو سایت فعلا سرویسش وصل نشده.. ولی دلیلی نمیبینیم که بخواد سرعتش پایین باشه چون داتک هم 512 رو یک زمانی 50 تومن میداد.نقل قول:
512 نامحدود مبین نت ماهی 60 تومنه در حال حاضر.
سلام من توی شهرک اکباتان می شینم.
مرکز مخابرات ما صالح طبری هست. به سایت شاتل و پارس آنلاین و شهراد و صبا نت و ... که سر زدم دیدم نوشتن مرکز ما رو ساپورت می کنن.
بعد رفتم مخابرات پرسیدم که خط خونمون PCM هست یا نه که خوشبختانه نبود.
توی همین تاپیک دیدم که بعضی ISP ها تو بعضی مرکز ها سرویس خوبی ندارن.
کسی هست که تو همین مرکز از شاتل سرویس داشته باشه؟
اصلاً چطور میشه فهمید کدوم ISP واسه مرکز ما بهتره؟
نميتوني بفهمي كه كدوم بهتره ! هركدوم مزايايي دارن
مثلا يكي آشنان ! يكي بند " پ " يا همون پارتي رو دارن ! يكي ...
سعي كن از اوني بگيري كه ارزون تر و شلوغتره، مثلا isp ما فقط 11 نفر هستند كه پشت تلفن هستند و تلفن هر دقيقه زنگ ميخوره و هر 11 نفر هم هميشه مشغول فك زدن هستند كه آقا اين اينجوريه اون اونجوريه !
مراكز شلوغ معمولا كيفيت و خدمات خيلي بهتري دارن كه شلوغن، وگرنه كسي كه پيششون نميره
گاهي هم پيش مياد كه ميبيني كه مراكز شلوغ خيلي بد ترن كه اين اصلا معقول نيست به نظر من
مثلا ما هميشه ميريم يك رستوران معروف كه بسيار هم شلوغه و فوق العاده سريع، يه بار تصميم گرفتيم بريم يه جايي كه خلوت تره اما خب اونم معروف بود ... سرويسي كه از رستوران اولي ميگرفتيم اصلا قابل مقايسه با سرويس رستوران دومي نبود
سرعت فوق العاده و خدمات عالي تركيب بسيار خوبيه
بنابراين باز هم پيشنهاد ميكنم از جايي بگير كه شلوغتره
دوستان این شرکت عصر انتقال داده ها از زیر مجموعه های شهراد به حساب میاد ؟
جسارت نباشه :10:متاسفانه این استدلال شما تو ایران فقط در مورد کبابیها و کله پزی ها صدق میکنه.واسه اینکه تو ایران همه دنبال پول درآوردن هستند وقتی تعداد مشتریها از یک مرزی میگذره دیگه واسشون فرقی نمیکنه و استاندارها رو رعایت نمی کنند. در مورد اینترنت هم چون به صورت اشتراکیه و معمولا با ضریب 8 به بالا به اشتراک گذاشته میشه هر چی شلوغ تر باشه کاربران بیشتری همزمان استفاده می کنند و سرعت شما کمتر میشه.همون وضعی که توی سرویسهای شبانه پیش میاد و پشتیبانها جز شلوغ بودن مرکز بهانه ای دیگه ندارند.نقل قول:
شرکت عصر انتقال داده ها PAP هستش و شرکت شهراد زیر مجموعش هست. می توانید زیرمجموعه هاش رو در تهران و شهرستان داخل قسمت زیر ببینید:نقل قول:
کد:http://asretelecom.net/resellers/
سلام به همه دوستان عزیز
لطفا راهنمایی کنید
من استان کردستان زندگی میکنم - شهرستان مریوان
اینجا دو شرکت بیشتر نداره برای اینترنت پر سرعت .
من اینترنت پر سرعتی میخوام که پهنا بانده زیادی داشته باشه .
متاسفانه یکی از شرکت های که اینجا پهنا باندش خوبه نمیتونه به شماره من اینترنت بده چون سرویسش رو ندارن و مجبورن این اینترنت این محوطه رو دادن به شرکتی که پهنای باندش ضعیفه .
حالا یه سئوال ؟
من نمیتونم از اینترنت یه شهرستان دیگه استفاده کنم ؟
حالا مجاز یا غیر مجاز ؟ با دیش و ماهواره و .....
میشه راهنمایی کنید ؟
من اینترنت رو برای شیرینگ ماهواره ای میخوام و باید اینترنتم بدون تایم اوت باشه با پینگ پایین .
الان من با این سرویسی که در اختیار دارم پینگم پایین هست بین 250 تا 180 و تایم اوت خیلی کمی دارم و میشه گفت که اصلا ندارم .
یه سئوال دیگه اینکه آیا میشه اینترنت وایمکس ایرانسل رو انتقال داد به ----- ؟
نه اون سرویس بدردت نمیخوره چون سند رو از یکجا میکنی رسیو رو از دیش پینگ میره بالا. معمولا پینگ این سرویس زیر 500 تا 600 خیلی کم ممکنه بیاد. بله میشه وایمکس رو انتقال داد منتها باید مودم داخلی از نو Wi Fi رو بگیری که روتر 4 پورت هم هست یا اگر بیرونی رو میگیری باید یک روتر 4 پورت هم بخری.نقل قول:
ببینید ----- من خودش شبکه داخلی داره و مستقیمه سیم شبکه به پشت ----- میخوره
من اگر از وایمکس ایرانسل استفاده کنم
باید مدام کامپیوتر روشن باشه ؟
راهی هست که بشه وایمکس ایرانسل رو pppoe کرد .
در ضمن من اگه وایمکس رو استفاده کنم باید از خروجی lan مادربرد اینترنت رو به ----- بدم ؟
عزیز می دونم لینوکسیه ورودی Lan داره.حتی خود لینوکسیها میشه روشون کانکشن ساخت.نقل قول:
گفتم که اگر مودم 80 تومنی بگیری یک خروجی Lan بیشتر نداره واسه همین باید مودم به یک روتر وصل کنی که 4 تا پورت خروجی بهت بده که کم کم 30 تومنه پس بهتره مودم Wi Fi رو بگیری که خودش 4 تا خروجی داره وایرلس هم داره می تونی تو خونه هر جا خواستی کانکت بشی یا مثلا آداپتور وایرلس بگیری بزنی به USB دستگاه به صورت وایرلس بهش اینترنت برسونی.اگر هم مودم بیرونی بگیری اون هم یک خروجی بیشتر نداره باید واسش Router 4 پورت بخری.
توضیحش رو دادم دیگه خود مودم رو میشه بدون دخالت کامپیوتر به ----- وصل کرد.
آقا اینها خالاف قوانین این سایته همونجا که می خوای اکانت بخری بپرسی یادت میدن.
وایمکس هم میخوای بگیری مبین نت باید بگیری ایرانسل اونور نیست تازه سنندج راه افتاده زنگ بزن نمایندون ببین می تونند اگر دید مستقیم داری واست کار بکنند یا نه . اگر نه که مجبوری همون َAdsl بگیری.شانس ندارید مرز اونور هم کوهستانیه وگرنه از کردستان اونور تا حالا بهتون اینترنت میرسید.
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=5&ContentID=54
سلام دوستان
آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از اینترنت هم اصلا استفاده نمی کنم و این چراغ ADSL چشمک میزنه.و مرتب از شارژم کم میشه
چطور میتونم بفهم چی از اینترنت استفاده میکنه؟؟؟؟؟
کسی به ما جواب نمی ده؟
دوستان میخوام از عصر انتقال داده ها سرویس بگیرم...
فقط تو لیست تعرفه هاش نوشته اینترنت پرسرعت 20GB ....... حالا این اینترنت پرسرعت سرعتش چقدره ؟ :31:
بعد کسی از دوستان تو مرکز مخابراتیِ شهدای گمنام از این شرکت اینترنت داره ؟
کلا نظرتون رو هم در موردِ عصر انتقال داده ها بگین ممنون میشم :20:
از 56 Kbps :2:به بالا تو ایران پرسرعت محسوب میشه. فکر نکنم بتونی از خودش سرویس بگیری باید با یکی از نمایندهاش قراردادببندی باز این رو از خودش بپرس. خیلی جالب شد شهراد و اوراکل نمایندگی از دو تا PAP نمایندگی دارند :27:شاید هم لیستشون قدیمی باشهنقل قول:
کد:http://asretelecom.net/resellers/
کد:http://dadehgostar.ir/main/default.asp?vlms=reseller2&province1=%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86
دوستان ديروز SMS اومد از شهراد مبني بر اينترنت پرسرعت ماهي 7500 زنگ زدم اطلاعاتي دادن مبني بر اينكه حجم دانلود ماهيانه 1 گيگ هست و شير اون هم 1 به 4 هست و تا حدود 200 هم دانلود مي ده :18: بعد گفت توي منتطقه ما كه توحيد هم هست به راحتي حداكثر 1 هفته اي سرويس رو برقرار مي كنند به نظر شما حرف اپراتورشون درسته ....
والا تو سایت شهراد که نوشته از 128kbps تا 1024kbps هست سرعتش! اینم احتمالا همینطور باشه...نقل قول:
خودشون هم سرویس میدن اینطور که من تحقیق کردم :31:
فقط یه مشکلی من دارم، من الان یه معرفی نامه از دانشگاه دارم ولی توش ذکر شده : " این نامه برای دریافت اینترنت پر سرعت از مبین نت صادر شده " حالا میشه با این نامه از شرکت های دیگه سرویس گرفت ؟ گیر نمیدن به اینکه چرا اسم مبین نت تو نامه هست ؟ :13:
چرا از لحاظ کاری درست نیست ولی شاید گیر ندن چون بازارشون یکم آشفته شده.نقل قول:
کسی اینجا تو منطقه پونک(پیام نور) اینترنت داره که پینگ 4.2.2.4 براش همیشه زیر 200 یا حدود 200 باشه؟
اگه هست لطفا بگه چه سرویسی و از کدوم شرکت.ممنون.
سلام. کسی اینجا از حسابگر کرمانشاه استفاده میکنه؟
سلام،
من الان 128 شاتل دارم.
شنيدم پارس آنلاين هم شبانه رايگان داره. درسته؟
الان 128 پارس آنلاين سرعت دانلودش چنده؟ مثل قرارداده يا بيشتر؟ سرعت دانلود شبانه چي؟
شرکتي هست که دانلود سرعت شبانه رايگانش بيشتر از قرارداد 128 باشه؟