یه وقت سرتو کلاه نذارن بری بگیری!! فقط به درد خود آزمونای کانون میخوره به درد کنکور نمیخوره ( موضوع اصلی این کتاب سوالات آزمونای کانونه خودت تا تهش رو بخون)نقل قول:
یه وقت سرتو کلاه نذارن بری بگیری!! فقط به درد خود آزمونای کانون میخوره به درد کنکور نمیخوره ( موضوع اصلی این کتاب سوالات آزمونای کانونه خودت تا تهش رو بخون)نقل قول:
لطفاً ثواب کنیدنقل قول:
شخصیت آواتارت دکترای حقوق داشتنقل قول:
پزشک نبود که
شما تو هر رشته ای می تونید دکتراتون را بگیرید
ولی به نظر من که تجربی هستم همون ریاضی بمون
اگر می خوای بیایی تجربی باید خیلی مخ باشی مگر نه ....
تو این سبک کتاب نداریم غیر از این ، نه ؟!نقل قول:
نقل قول:
حیف که تبریزی..ولی اگر تهران هستی یا آشنا داری..برو میدون انقلاب و از مغازه های دست دوم فروشی اونجا آمار بگیر...به احتمال زیاد پیدا میکنی..:10:
اشکالات متداول قلمچی کتابش خوبه... سوالای کنکورهای سراسری سالهای اخیر رو هم داره(سوالهایی از کنکور که تو آزمونای کانون اومده بود ولی خیلیا اشتباه زدن...) از هر مبحثی 10 یا 15 تا سوال داره و همه ی سوالهاش نکته هایی داره که اگه کوچکترین اشتباهی بکنی سوال رو غلط میزنی و سوالاش جالبه... به نظر من میرزید که براش پول دادم...نقل قول:
برا آینه ها کتاب سفید گاج رو استفاده کردم که پاسخنامش خیلی خوب و مختصر همه چی رو که لازمه که در مورد بازتاب نور و شکست نور رو برای کنکور بدونی رو توضیح داده... فقط فرمولها و نکته هایی که لازمه بدونی رو گفته و فرمول اضافی و الکی نگفته و من با خوندن اون تمام سوال های کنکور این چند سال اخیر(و حتی غیراخیر!!) از مبحث بازتاب و شکست نور به راحتی حل کردم....:46:
آره ايشون پزشك نبودن :20:نقل قول:
البته كاش پزشك بودن چون حداقل وقتي كه به جرم ملي كردن نفت ايران انداخته بودنش زندان ميتونست اونجا از خودش مراقبت كنه :41:
===
اتفاقا چون مخ هستم ميخوام بيام تجربي :27:
واسه فیزیک پیش 2 چی پیشنهاد میکنین ؟
بهترين كتاب ممكن فقط و فقط مبتكران - محمودزاده هست .نقل قول:
نشر الگو هم بد نيست
اين هم توضيحاتشه :
نقل قول:
ویژگیهای کتاب:ـ آموزش این کتاب بر پایهی پرسشها، مسئلهها و تستها است.ـ بیان این مطالب در بخش آموزش کاملاً تشریحی و مفهومی است، به گونهای که علاوه بر کنکور، در حل مسائل تشریحی نیز کاربرد دارد.ـ در بخش آموزش علاوه بر بیان راهحلهای کلی و مفهومی، روشهای کوتاهتر و سریعتر نیز برای حل تستها (با ذکر محدودهی مجاز برای استفاده از آنها) آموزش داده شده است.ـ در پایان هر فصل دو مجموعه تست (شامل تستهای کنکور و تألیفی) با پوشش فراگیر و با ترتیب آموزشی آورده شده است. در بخش آموزش نیز در هر قسمت، شمارهی تستهای مرتبط با آن قسمت ذکر شده است.ـ پوشش کامل تستها حتی بخشهایی از کتاب را نیز در بر میگیرد که تاکنون در کنکور سراسری از آنها سؤالی طرح نشده، ولی قابلیت طرح سؤال دارد.ـ در هر فصل مجموعه تستهایی تکمیلی وجود دارد که علاوه بر سؤالات مفهومی در سطح کنکور، شامل تستهایی مشکلتر نیز برای چالش دانشآموزان برتر است.
بخشي از كتاب رو ميتونين دانلود كنين
کد:http://www.olgoopub.net/sn/books/pt/full/id/37
سلامنقل قول:
به نظر من تا قبل از عید هر کتابی خوندی واسه یادگیریه مهم نیست
اما از بعد از عید حتما حتما کتابتای خود سازمان سنجشو بگیر و بخون
تمام سوالای کنکوریو که در پیش داری در اون کتاب خواهی دید.
موفق باشی
سلام آقا ما ميخوايم براي ترم 2 اين كتابا رو بگيريم ، به نظر شما كدومش خوبه :
1 - شيمي پيش 2 خيلي سبز
2 - 30 سال رياضيات آبي كانون
3 - شيمي 2و3 آبي كانون
4 - رياضيات پايه رمزينه
5 - آمار گاج سفيد يا رمزينه
6 - فيزيك پايه 30 سال كنكور كانون
7 - ادبيات 4 كتاب در يك كتاب كانون
8 - عربي آبي كانون
البته من براي شيمي 2و3 ابي كانون 6 سال پيش رو دارم به نظرم خيلي قديمي شده ميخوام جديدشو بگيرم ، بعد من براي رياضي 2 از گاج سفيد و براي حسابان از چندتا كتاب ضعيف ديگه استفاده ميكردم ( البته تو كارنامه جمع بندي حسابانم بهترين درس بود با تراز 6000 و درصد 40 ) بعد وضعيت فيزيك پايم هم مثل شيمي پايه ميمونه يعني كتاب آبي كانو (10 سال فيزيك پايه آبي ) رو دارم ولي اونم مال 5 سال پيشه و قديمي شده و ميخوام آپديتش كنم
حالا به نظر دوستان لازمه اين تغييراتو بدم يا نه؟ به جاي اين كتابا چي پيشنهاد ميديد؟
من چون اولين باري بود كه تو كانون ثبت نام كردم (از مهر ثبت نام كردم و اي كاش از چند سال پيش ثبت نام ميكردم ) به همين دليل ترم اول يه نوع تمرين براي ترم دومم بود به همين خاطر هر چي تو توانم هست و ميخوام براي ترم دوم پياده كنم لطفا نظري ، چيزي داريد بگيد استفاده كنيم تا موفق شيم :11:
نقل قول:پیداش کردم:26:نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟؟
هندسه پایه چی خوبه؟؟؟
نشر دریافت کتابش چطوره؟؟؟
دوستان نظری ندارید اگه کمکم کنید ممنون میشم>>>>....>>>>>>نقل قول:
به نظر من بین ( آمار گاج سفيد يا رمزينه) گاج سفید رو انتخاب کن ... من از امار رمزینه زیاد راضی نبودم !!! .. ( گاج سفید رو استفاده نکردم ... ولی فکر میکنم بهتر از رمزینه باشه ! ( البته من ویرایش پارسال آمار رمزینه رو دارم ... امسال نمیدونم تغییری کرده یا نه ! ))نقل قول:
شیمی پیش 2 فار بگیر حجمش زیاده ولی ارزششو داره _ من هیچی از فصل 4 نمی دونستم ولی اینو خوندم عالی بود !!نقل قول:
تست دیف به نظرم ده استاد خوبه -- حسابانشم مثکه بد نیست
تست شیمی مبتکران بگیر !!
آمار گاج سفید !!
فیزیک پایه گاج سفید یا مبتکران
ادبیات مبحثی : املا و لغت + تناسب مفهومی - انتشارات دریافت
عربی اونو نمی دونم ولی عربی مهر و ماه بنظرم کتاب خیلی خوبیه _ نشر الگو هم خوبه تالیف خاکبازان !!
شيمي پيش 2 صرفا برا تست ميخوام ، خيلي سبزم به خاطر خوبي پيش يكش ميخوام بگيرم!نقل قول:
تست ديفم چون ( آبي تيپ بندي كرده + پاسنامه نسبتا خوبش + چون haniii هم خريده !!) ميخوام بگيرم ، رياضي پايه هم رو دست رمزينه نيومده
آمار رو چون دوستان تاييد كردن ما هم تاييد مكنيم و گاج سفيد ميگيريم
فيزيك هم به نظر خودم كلا آبي از بقيه كتابا بهتره البته از لحاظ ترتيب چون گاج و آبي هر دو سوالاي كنكور گذشته رو دارن پس از لحاظ محتوايي فرقي ندارن ولي پاسخ نامشون مهمه كه كدوم بهتر باشه! راستي كدوم بهتره؟
ادبياتم كه اونم براي تست ميخوام البته من خودم ادبيات زياد تست نميزنم آخرين تراز آزمونمم 6400 بود ، آبي رو چون 3 ادبيات و زبان فارسي رو با هم داره پيشنهد دادم اگه كتاب ديگه اي هست بگيد؟ اين انتشارات دريافت همه پيش و پايه رو با هم داره؟
ضمنا شيمي پايه هم ميخوام 2و3 با هم باشن ، اگه جدا باشن زياد به جزئيات ميپردازن نميشه رسيد همشو زد ، به غير آبي كانون اگه كتاب خوب ديگه اي سراغ داريد دريغ نكنيد؟
به نطر من فیزیک گاج از ابی قوی تره
فار یعنی از مبتکران روونتر توضیح داده؟
چه درسی ؟؟نقل قول:
اگه شیمیه که من از آموزش شیمی مبتکران خوشم نیومد !!
به نظر شما شيمي پيش 2 مبتكران بهتره يا خيلي سبز؟چون يكي از دوستام ميگه بازرگان شيمي 2 را ميخواسته خيلي مفهومي توضيح بده بخاطره همين زياد خوب نيست و ميگه خيلي سبز بهتر از مبتكران توضيح داده ،اما يكي ديگه از دوستام ميگه خيلي سبز خوب نيست مبتكران خوبه .حالا كدومش را بخرم؟؟؟؟؟؟؟
من مبتکران داشتم فوق العاده عالی بود البته کتاب خیلی سبز رو ندیدم ولی همین طور ندید بهت پیشنهاد میدم مبتکران بخرینقل قول:
من از معلممون پرسيدم خيلي سبزو پيشنهاد داد براي پيش 2نقل قول:
براي شيمي 3 هم مبتكران
براي شيمي 2 هم 10 استاد
بچه ها تست دیفرانسیل پیش 2 چی بگیرم ؟
رمزینه فک نکنم تستش بیاد !
جایی برای تعویض کتاب سراغ دارید؟ 2 تا حسابان و یه هندسه2 آبی از پارسال دارم که تقریباً بازشون هم نکردم.
کتاب های قلمی چو رو انگار میشه به کتاب فروشی داد به نصف قیمت (البته شرایط کاملش رو نمی دونم)
ینید من ترازای کانونم اصلا" خوب نیست درسایی که تا حالا با کانون اومدم جلو دینی و شیمی بود بقیش رو نرسوندم حتی درسی مثل هندسه و گسسته رو اصلا" روشونو باز نکردم می خوام ببینم من الان باید چه جوری بخونم متاسفانه من در شهرستانم و هیچ کسی نیست منو راهنمایی کنه . چه جوری بخونم اخه اگه از الان خوب بخونم میتونم رتبه 2000 منطقه 3 بیارم . راستش پشتیبان قلم چی گفت از الان باید روزی 10 ساعت بخونی واسم خیلی سخته یعنی نمیکشم من زبانم در حد صفر بود ولی با راهنمایی شما که گفتین تیک ایت بخونم درصدم شده 30 و از کمکاتون واقعا" ممنونم . کسی میتونه بگه هر درس رو چه جوری بخونم ریاضی ام خیلی ضعیفه !!! کتابامم زیر مینویسم اگه بهتر هم میشناسید بهم بگید:
زبان انگلیسی :مبتکران شهاب اناری و تیک ایت و درک مطلب مبتکران
دین و زندگی: همگامان(اگه اینو بخونم دیگه اصلا" کتاب رو نخونم)+ایات گاج
ادبیات: قرابت و املا و واژه دریافت هامون سبطی . ارایه رمزینه زبان فارسی هم دوجلدی دریافت
فیزیک :پیش اندیشه سازان چ84 . سوم خیلی سبز دوم و اول هم اندیشه سازان تو یه جلد
شیمی : مبتکران
حسابان و دیف : رمزینه (کتاب کلاس) + ابی کانون
هندسه : گاج سفید
گسسته: گاج سفید +مبتکران جوادی
عربی: ایاد فیلی + فن ترجمه نشر الگو
خوب همینا بود . اگه میشه بگید روزانه بخونم یا هفتگی.مرسی . اگه نظراتون رو بگید خیلی لطف میکنید
پشت کنکورم کلاسم نمیرم
سلام
نشر دریافت(هامون سبطی) برای کلیه دروس تجربی و ریاضی کتابهای جمع بندی چاپ میکنه.
اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=194&Itemid=125
ببین داداش من شخصا توصیه میکنم که اول کتابو بخونی بعدا بری سراغ تست آخه میگی ضعیفی ولی اگه تو این دو ماه بتونی کتابای درسی رو خوب خوب بخونی من تضمین میکنم زیر 1000 بیاری !:10:نقل قول:
درسته،دهه فجره این طرح تعویض کتابش.ولی فقط میتونی همون کتاب رو بگیری با نصف قیمت (چاپ جدیدش). من هم که اگه این کتابها به دردم خورده بود تا حالا استفاده کرده بودم، در نتیجه فکر نکنم یه همچین کاری کنم.نقل قول:
این کتابفروشیهای اطراف میدون انقلاب چهطوریه تعویض کتابشون؟ به تیپ کتاب نگاه میکنن و تو اون مایهها میتونی ازشون کتاب بگیری (مثلاً نو باشه کتاب نو،قلمخورده باشه قلمخورده،تست باشه تست،تشریحی باشه تشریحی و ...) یا چه میدونم،کتابها رو با ترازو میکشن مثلاً بعد میگن میتونی 6 کیلو کتاب از ما بگیری؟ :31:
بچه ها شما برای علوم انسانی 14 کتاب علوم انسانی (گاج سفید) پیشنهاد میکنید یا سنجش آخر؟
کدومشون بهتره؟
کاملا تایید میشه...نقل قول:
درود دوستان
این کتاب ریاضیات تجربی خیلی سبز خوب هست ؟ خوب درس داده ؟؟
می خوام ببینم اگر می تون از روی کتاب ریاضی را بخونم اگر نه که استاد بگیرم
من حداقل 10 یا 20 بزنم تو کنکور دانشگاه آزاد
درود!
بچه ها من از اول سال تا حالا گسسته و هندسه هیچی نخوندم ، به نظرتون تو این فرصت چی بخونم ؟؟؟؟؟؟ هندسه و گسسته ی سبز خوب نیست؟؟؟؟ ( الان کتاب کانون دارم ، چند تا تست گسسته خوندم ؛ اصلا خوب نبود )
دیگه اینکه واسه قرابت چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
پیشاپیش thanks
دوستان کتاب اموزش توپ توپ برای امتحان نهایی فیزیک 1 پیش میخوام ممنون میشم معرفی کنید
سریع
هندسش که خوب نیست گول نخور !!نقل قول:
گسسته : فار - مبتکران تالیف جوادی - گاج سفید
هندسه : مبتکران یا گاج سفید
تحلیلی : فار - نشر الگو
کتابی که بدرد تشریحی بخوره احتمالا همون کتابایه غلامعلی محمود زاده ( مبتکران !! )) باشه !!نقل قول:
من این کتاب ریاضی تجربی خیلی سبز رو دارم.از اول سال با این کتاب کار کردم و نتایج خیلی خوبی هم داشته به نظر خودم.یه مزیتی که نسبت به سایر کتابها داره اینه که از خوندنش خسته نمیشین(مثل سایر کتابهای این انتشارات).نقل قول:
تستهاش هم خیلی زیاد نیست.ولی ماهیگیری رو یادتون میده که هر تست دیگه ای هم که از اون مبحث اومد،بتونین راحت پاسخ بدین.
درود به شمانقل قول:
من کتاب دیدم فقط تست داره
من درس نامه می خوام با تست
کتاب آموزشی خوبی هم تو بازار نیست
پس اجبارا باید یه استاد بگیرم البته استاد که نه یه دانشجوی قوی که مسلط باشه به مباحث تا بتونه من تا 20% ریاضی برسونه
ميگم اين رمزينه و خيلي سبز چرا دوساله كه سايتشون راه نيافتاده ؟
تنها كتاب خوب واسه امتحان نهايي همون كتاب درسيه مطمئن باش اگه كتاب رو خوب بخوني نمره خوبي ميگري :46:نقل قول: