شوخی کردم دوست عزیز :n11::n11: :n11:نقل قول:
ابلیس را همینطوری واسه خنده گفتم.:n08:
مهدی جان شرمنده:n16:
Printable View
شوخی کردم دوست عزیز :n11::n11: :n11:نقل قول:
ابلیس را همینطوری واسه خنده گفتم.:n08:
مهدی جان شرمنده:n16:
ابلیس :n02:
تا اونجایی که من میدونم میان ترم ها تا 18 ام دی باز بود البته اگه تمدید نشده باشه که من جایی خبر تمدیدش رو نخوندم . متاسفانه به نظر میاد مثل سال قبل بعد از تموم شدن امتحانات برای ثبت میان ترم هم باز نشه . من خودم ترم قبل به خاطر 2 صدم یه درس 4 واحدی رو رد شدم و هی منتظر باز شدن ثبت میان ترم بودم که از شانس بدم باز نشد :n03: جالبیش اینجاست استاد یادش رفته بود به من میان ترم بده :n30: تا حالا اینجوریش رو دیده بودید :n27:
استاد ریاضی ما گفت که زمان مشخصی داره و بعدش دیگه میبندن
پسر تو دیگه کی هستی ؟ اسمت مهدی ولی نکنه میگن بهت ابلیس :n02: ... بعد این جمله یعنی چی ؟ :n02:نقل قول:
با استاد صحبت کن مخشو بزن
کامپیوتر یک مثال بود حالا محسن جون ... آره یه عده ی خاصی رو مثال زدم ... آخه آدم یه آستانه تحمل داره و یه آستانه تهوع ... بعضی ها کاری میکنن که هر دو رو رد کنیم :n02:... جدی میگمنقل قول:
به امید استاد شدن بچه های گل این تاپیک :n11:
آخه منحرفی دیگه :n02: مخشو بزن تو اون جمله یه کنایه بود : مگه فارسی پاس نکردی ؟ :n08:نقل قول:
با استاد صحبت کن مخشو بزن
کنایه از اینکه ازش نمره بگیر :n02::n08:
دوستان امیدوارم دیگه از فردا این نتایج امتحان شنبه رو بذارن تا حداقل از فردا 4روز منتظر بمونم تا نتیجه ی امتحان فارسی بیاد.عذاب علیم شده برای من:n03:
نقل قول:
شماره و رمزتو بده یه چرخ بزنم ببینم :n02:
دانشجوها کسی نبود یه راهنمایی کنه؟دلتون نمیاد ماهم داشنجو شیم؟:n02:
تو سایت سنجش دفترچه راهنماشو گذاشته (پیام نور بدون ازمون) ولی کارت اعتباری مخصوص اون یا گزینه ثبت نام نداره(تا 24 دی هم بیشتر وقت نی)!
ایا همون کارت اعتباری سراسریه؟یعنی با خرید اون باید پیام نور رو انتخاب کنی؟
خدایی نمیدونم ..... وگرنه با بقیه ی دوستام هیچ فرقی نداری ... :n16:نقل قول:
منم نمیدونمنقل قول:
ولی چون وقت کمه انو حتما از پست بپرس معمولا این کارت های اعتباری رو پست هم میفروشه
من فکر کنم باید بری اینجا همه چیو نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجام کارت و بخر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این نتایج رو نمیذارن که نمیذارن اه:n15:
دوستان یه سوال فنی.میگم من که 26 دی آخرین امتحانم هست و امتحان رو دادم از کی ثبت نام ترم جدید شروع میشه؟
سلام ممد رضا . معمولا دوهفته بعد از پایان امتحانات همه ی دانشجویان ( 9 بهمن آخرین امتحانه فک کنم ) ..... زیاد عجله داری برای جبران ، هااااااااا :n02:نقل قول:
معمولا از اخرین امتحان تا اغاز ثبت نام یه ماه طول میکشه تا اونجایی هم که من میدونم آخرین امتحان 15 یا 17 بهمن هستش اگر اشتباه نکنم :n13:نقل قول:
سلاااااااااام مهدی دلم برات تنگ شده بود.نبودنی تو این تایپیک خلاء شما بسیار حس میشه
بالاخره آخرین امتحان 9بهمن هست یا 15 یا 17 بهمن؟
لطف داری ممد جون ..... اختلاف بین علما افتاد :n08:نقل قول:
من فکر کنم 9 بهمن باشه ... مطمئن نیستم ....
+
مطمئن شدم . آخرین امتحان 9 بهمن :n01:
این + و اطمینانت 2حلقم:n02:نقل قول:
پس بعد از 9 بهمن 2هفته تا شروع ثبت نام میکشه.میدونی آخه میترسم دیر ثبت نام کنم کلاسا پُر بشه.قبلش اعلام میکنن؟چجوریاست؟
:n02:نقل قول:
بعد از یکی 2 هفته میری تو سایت ... قسمت ثبت نام میزنی بعد تهش بهت تاریخ و ساعت باز شدن ثبت نام رو میگه ... اوایل ظرفیت درس ها زود پر میشه ولی بعدش اضافه میکنن ظرفیت رو :n02:
اوه اوه ابلیس (:n09:) درست گفته آخرین امتحان 9 بهمن هست :n02: انتخاب واحد هم از 14 الی 22 بهمن هستش و شروع کلاس ها هم 1 اسفند هست که معمولا با یه هفته تاخیر شروع میشه
میگم این اعلام نتایج تو سایت گلستان ارتباطی به ساعات اداری داره یا ممکه یهو 12 شب هم نتایج بیاد؟
بالاخره من 14 بهمن باید انتخاب واحد کنم یا 2هفته بعد از 9 بهمن؟قضیه چیه؟چرا شما دوتا باهم هماهنگ نیستین؟:n13:نقل قول:
ربطی نداره ..... هر ساعتی باید منتظر نمره بود .... :n02:نقل قول:
اون آخرین امتحانه . انتخاب واحد از 14 ام تا 22 ام هستش که باید تو این فرجه انجامش بدی البته تو حذف و اضافه هم میتونی تغییرش بدینقل قول:
این که میشه مرگ تدریجی...اضطراب تدریجی...مرگ تدریجی یک رویا:n02:نقل قول:
میگم شما از کجا اطلاع داری که انتخاب واحدها در این تاریخ انجام میشه؟هرسال به همین منواله؟نقل قول:
اتفاقا هیجان داره ... هر لحظه ممکنه بهت بگه که تا چه حد ر ی دی :n02:نقل قول:
اتفاقا این عمل رو درحد انجام دادم.یعنی برگه رو با wc اشتباه گرفتم اساسی:n02:نقل قول:
از تقویم دانشگاهینقل قول:
کد:http://pnuna.com/wp-content/uploads/Taghvim-91-92-1.png
http://pnuna.com/wp-content/uploads/Taghvim-91-92-2.png
http://pnuna.com/wp-content/uploads/Taghvim-91-92-3.png
http://pnuna.com/wp-content/uploads/Taghvim-91-92-4.png
http://pnuna.com/wp-content/uploads/Taghvim-91-92-5.png
واقعا باید به شرف عمه مسئولین پیام نور شمیرانات درود فرستاد...هر ترم حوزه امتحانی رو عوض میکنند.این ترم هم افتادیم دانشگاه صنعت آب تو اون سر دنیا.......تو یه سالن که مگس پر بزنه مراقب رو هوا خفش میکنه
چه باحال.به ازای هر سال یه تقویم جدید میدن؟نقل قول:
و اینکه اینجا شروع کلاس ها رو زده شروعش 23 بهمن.درسته؟؟؟آخه شما گفتید اول اسفند
ایشون با یک هفته تاخیر حساب کردن :n02:نقل قول:
نقل قول:آره هر سال تقویم میدن که البته ممکنه تغییر کنهنقل قول:
نمیدونم قاطی کردم امروز از ظهر دارم فرمول میخونم اونقدر که سردرد گرفتم :n03: الان یه لحظه ساعت رو نگاه کردم 10 و 52 دقیقه دیدم یه بار دیگه نگاه کردم 11 و 52 دیدم :n02: زیاد به حرف من اعتباری نیست :n09:
پس شروع کلاسا 23 بهمنه ! میرم برای فول 6 :D
بروبچ مثل اینکه سایت گلستان نمیخواد امشب مارو سکته بده:n02:به حتم دیگه اعلام نتایج موند برای فردا
بریم یه موزیک بزنیم به بدن.گذاشتم شب کلاه قرمزی و بچه ننه رو دانلود کنه.خیر سرم 23 سالمه:n02:
GOOD NIGHT/BEST DREAMS
ایشالله قبول بشی :n16:نقل قول:
منم برای امشب عصر یخبندان 4 رو گذاشتم برای دانلود :n02: من هنوز کودکم :n09: از الان دارم برای بعده امتحان یکشنیه چیز میز جمع میکنم بیام بشینم نگاه کنم :n08:
شبتون بخیر من برم بخوابم صبح زود بیدار شم
عزیز دل برادر هر چند روز یک بار سایت اخبار پیام نور رو چک بکن تا از آخرین اخبار پیام نور مطلع بشی یا بیا اینجا مهدی هست در خدمتت :n02:نقل قول:
آره دهن سرویس :n02:نقل قول:
سرویس پیام نوری مهدی در خدمت شماست ....
با تخفیف دانشجویی :n08:
یه سوال خیلی حیاتی دارم که اگه کسی جوابشو با استناد می دانه بگه .
من در قم زندگی می کنم چون رشته ای را در استان قم نداشتن در ازمون فراگیر کارشناسی واحد پیام نور ی در استان تهران را انتخاب کردم . اگه حد نصاب نمره را بیارم . اجازه تحصیل در انجا را دارم . یا هرکسی باید استان خودش باشه . اگه نشه کاری می شه کرد اخه خیلی زحمت کشیدم برای خواندش