برا منم این مورد زیاد پیش اومده!نقل قول:
نه درست میشه!
Printable View
برا منم این مورد زیاد پیش اومده!نقل قول:
نه درست میشه!
به چندتا از رفیقام هم گفتمنقل قول:
اونا هم همین مشکل رو داشتن
فک کنم دارن بن میکنن مارو :31:
ایشالا که درست بشه این مشکل
ممنون :11:
یکی گفت اینترانت ملی رو دارن تست میکنن!! :31:نقل قول:
برای بیشتر یاهو داران همینجوریه مثل اینکه.
من ورژن 11 نسخه فول که تازه اومده نصب کردم ولی یک مشکلی هست
من قبلا برای هر کانتکت Detail وارد کرده بودم و مشخصاتش رو ذخیره کرده بودم اما تو ورژن جدید Contact Detail هاشون پاک شده و چیزی نمایش داده نمیشه
برای کسی این مشکل وجود داره ؟
این که خیلی افتضاحه تو ورژن این ymsgr1100_2009_us امکان Archive Message نیست ! یعنی واقعاً راهی نداره ؟
شمامیتونیدازبرنامه های جانبی دراین زمینه استفاده کنید مثل Super Yahoo Messenger Archive Decoder:20:نقل قول:
لینک دانلودکد:http://www.fileserve.com/file/fH77KtN
سلام
من وقتی با دوستان می خوام چپ کنم در yahoo messneger پی ام ها رو خودم می بینم ولی وقتی می خواد به صفحه که بره یعنی اوکی بزنم پی ام رو که رفیقم بخونه پی ام نشون داده نمیشه و حتی هم پی ام های اونو هم نمی تونم ببینم
چیکار کنم درست بشه ؟
ممنون
ملاحظه کنید :نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
سلام .
آقا ما قبل از آپدیت به ورژن 11 این مشگل رو داشتیم که گمان میکردیم با آپدیت به ورژن 11 مشگل بر طرف میشه که نشد!
و اما مشگل:
خوب همونجوری که توی عکس مشخص هستی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از باز شدن پنجره IM پیغامی ارور مانند! که مربوط به اسکریپت هایی میشه که نمیدونم چی هستش! که با زدن هر کدوم از دکمه های Yes یا No هیچ تغییری احساس نمیکنم!
اما میدونم یه جای کار میلنگه! ضمن اینکه همونجور گفتم قبل از آپدیت این مشگل بوده به همراه یه مشگل دیگه که:
پنجره رادیو یاهو! همونجوری که میبینید لود نمیشه! ( اینـترنت ایران نیست که نیاد و بگیم فــیــلتره!) قبلآ میومد مشگلی هم نبود! حتی این Addon رو یه بار پاک کردم و دوباره نصب کردم باز هم نشد!
لطفآ راهنمایی کنید
ممنون.
سلامنقل قول:
داخل Run عبارت Regsvr32 urlmon.dll رو بنویسین و OK.
اگر مشکل حل نشد:
به Internet options اینترنت اکسپلرر برین و از تب Advanced تیک گزینه Enable third-party browser extensions رو بردارین.
آقا نشد! هم اینکه اون پیغام خطای اسکریپت هنوز میاد و اینکه هنوز رادیوی یاهو درست نشده و کار نمیکنه! در واقع وقتی موج مورد نظر رو انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته! اینجوری میشه:نقل قول:
هیچ بحبودی توی کار ما حاصل نشد!
1)من میخام یه آواتار برای آیذیم بزارم بطوری که هروقت به دوستان پی ام میدم اونا آواتار منو ببینن باید چکار کنم؟
................
2)از آوتار پیش فرض خود یاهو استفاده کردم که نمیدونم آواتار هست یا نه؟ چون فقط یه لینک
حالا میخام این لینک را حذف کنم باید چکار کنم ..عکس پیوست شده
میشه بگید...چطوری میشه آواتار برای آی دیم قرار بدم؟؟؟نقل قول:
سلام .
آقا ما قبل از آپدیت به ورژن 11 این مشگل رو داشتیم که گمان میکردیم با آپدیت به ورژن 11 مشگل بر طرف میشه که نشد!
و اما مشگل:
خوب همونجوری که توی عکس مشخص هستی:
بورو به منوی Messenger و از اونجا گزینه My Display image از اونجا میتونی!نقل قول:
نقل قول:
هنوز در پی جواب هستم! راهنمای کنید دیگه!
سلام
تو این ورژن جدید صدا ندارم یعنی Talk غیر فعاله
چیکار کنم؟
از VPN استفاده کُن.نقل قول:
فرقی نمیکنه در هر دو حال استفاده کردم با VPN و بی VPNنقل قول:
درود
حتما اطلاع دارید یاهو نسخه جدید و فاینال مسنجر خودشو مدتیه منتشر و برای دانلود دراختیار عموم قرار گذاشته..
من هم این نسخه ی جدید و ابتدا از سایت فایل هیپو دانلود و نصب کردم مشکلی نداشت. ولی بعد از دو سه بار لوگین که باهاش کردم درست موقعی که sign in میشه و میخواد off هارو نشون بده هنگ میکنه و همون پنجره ی هنگ معروف ویندوز 7 میاد که رنگ پنجره سفید میشه و فقط میشه بستش! کلافه ام کرده...
تا حالا کلی آف اینطوری از دستم پریده الکی و بی دلیل!! اول گفتم شاید مشکل از جاییه که دانلود کردم. رفتم از سایت خود یاهو دانلود کردم و به صورت آنلاین نصبش کردم ولی باز گاهی وقتا همینطوری میشه! جالب اینه اصلا به تعداد اف هم کاری نداره که احتمال بره چون تعداد پی ام ها زیاد بوده نتونسته لود کنه.. همین الان یکی از ایدی هامو که باز کردم فقط دوتا دونه اف داشت که باز درست موقعی که این پنجره میاد بالا هنگ کرد... مشکل از چیه؟ چه چیزی کم داره اخه؟؟
ویندوز 7 سرویس پک هر دو نسخه 32 بیت و 64 بیت دارم ( روی pc و لپتاپ ) و رو هر دوشونم همینطوریه
Try کُننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
فدای تو بشم پست منو کامل خوندی؟؟؟ من مشکلم با سفید بودن صفجه چت نیست!! مشکل من هنگ کردن پنجره ی off هام موقع sign in هستش.. البته فقط توی نسخه جدید یاهو یعنی نسخه ی 11.0.0.2009 :10:نقل قول:
منم گفتم Try کُن عزیز من ؛ شاید درست شد.نقل قول:
کردم نشد... مرسی:10::41:نقل قول:
بچه ها روشی هست که مثلا روم 111 پره خیلی سریع توش رفت؟دیگه 10 بار پشت سر هم امتحان نکنیم.
نقل قول:یاهو سوپرا - ورود به چت روم هایی که فول هستند با برنامه Y! Supra
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6262961
سلام
من با یاهو مسنجر یه مشکل دارم.
آخرین ورژنش یعنی 11 را هم نصب کردم.اما نمیتونم وب دیگران را ببینم.
یعنی اصلا کانکت نمیشه که وبشون را ببینم.در مورد ورژن 10 و 9 هم همینطوره .لی تو ورژن 8 دزست میشه ولی تو وژن 8 کامپیوترم هنگ میکنه و مجبور میشم ریستش بکنم.
وب هم درسته ما لپ تاپه و ویندوز هم 7
کسی این مشکل زا داشته؟
مدتی است که یاهو مسجر اصلا sing in نمی شود یاهومسنجر 11 هم نصب کردم ولی درست نشد
ضمنا enternet explerer هم هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ومجبورم با فایر فاکس کار کنم
من از اینترنت وایمکس ایرانسل استفاده می کنم
هر دو مشکل به احتمال خیلی زیاد برمیگرده به استفاده شما از فیلتـــرشکن !! به احتمال هم از برنامه اولتـــراسرف استفاده کردی.
شما در تنظیمات Internet Option تو کنترل پنل به تب Connections برو و در پایین روی LAN Settings کلیک کن و تیک ------ سرور رو بردار و ok کن . در همون تب کانکشن در داخل کادر اگه کانکشنی وجود داشت ، انتخابش کن و در سمت راست روی Setting کلیک کن و باز در کادر Prox y Server تیک رو بردار و ok کن
درست شد دستت درد نکنه ممنون
نقل قول:
یه شیر پاک خورده ای کار مارو راه بندازه!
سلام
من یاهو 11 نصب کردم
وقتی میخوام یه فایلی رو برای دوستم بفرستم یا اون برای من بفرسته تقریبا تا آخراش میره و بعدش قطع میشه و مینویسه A problem occurred while transferring the file "IMG_1191.jpg". The transfer has been stopped.
چرا اینطوریه؟!
سلام .
بعد از دانلود آخرین ورژن IE ، پیغام هایی که تو یاهو مسنجر رد و بدل میشه دیده نمیشن !:41:
خواهشا راهنمایی کنین .
کسی نیست بدونه مشکل من چیه ؟؟
احتمالا سیستم شما ویروسی شده شما این پست پایین ببینید :20:نقل قول:
لینککد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
نه نداره اسکن کردم .نقل قول:
بهترین برنامه برای حذف تبلیغات یاهو!
کد:http://abrplus.co.cc/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Advert Options
Remove Main Messenger Advert
Replace Change Room Banner
Remove Chat Room Advert
Replace Webcam Adverts
Replace Video Call Advert - ( Yahoo Messenger 11 and 10 Only )
Remove IM Statusbar Advert - ( Yahoo Messenger 11 and 10 Only )
Other Options
Enable / Disable Multiple Instances of Yahoo Messenger 11, 10, 9, or 8
Disable "Automatically start Yahoo Messenger" - ( When Windows Starts )
Enable / Disable Smiley Search - ( Yahoo Messenger 11 and 10 Only )
Yahoo UI Options
Remove Insider Button
Remove Email Button
Remove Mobile Button
Remove Voice Button
Remove Contact Card
Remove Plugins Toolbar
Remove Contacts Tab
Remove YUpdates Tab
Remove System Notifications
سلام دوستان، من یه مشکل قدیمی دارم. پی ام من فقط به اونایی که تو add liste هستن. چه کار کنم؟ کمک کنید لطفا
بله این مشکل بعد از به روز کردن اینترنت اکسپلور به وجود میاد شما باید با این برنامه کامپیوترت رو اسکن کنینقل قول:
این لینک دانلودش مشکلت حل میشهکد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
سلام
بضی اوقات که میخام وارد شم این میاد:
نسخه ی Yahoo Messenger v10.0.1241 Final
سلام کانکت بودن سیستمت را بررسی کن
بعد گاهی وقت ها این مساله به خاطر تعیین پروک سی سرور هست از internet option تب connection گزینه lan setting چک کن ببین آیپی و پورتی وارد نشده باشه
یا از همین تب کانکشن مورد استفاده تو ببین و setting را بزن ببین تو قسمت p roxy server چیزی وارد نشده باشه