نقل قول:
نوشته شده توسط
nelahe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بله تا چند بار که پرینت می فرستم می ماند
مگه اینکه سیستم را ریست کنم که کلاً از بین برود
2- دنبال فیلمش هستم
سلام . شما از کنترل پنل و از قسمت پرینتر ها ، روی پرینترت کلیک راست کن و گزینه printing preference رو بزن . حالا تب basics رو انتخاب کن ، حالا تعداد کپی و عمودی و افقی کاغذت رو تعیین کن و apply تا خودش خودکار ذخیره شه . حالا دوباره از تب paper/quality نوع کاغذت هم A4 کن و حالا OK .
روی چاپگرت هم کلیک راست کن و گزینه set as default رو هم بزن .
پشینهاد میکنم درایور چاپرت رو پاک کن و با توجه به نوعش رو از سایتش راه انداز آپدیت شده اش اونجا هست ، رو بگیر
مثلا اگه از شرکت HP هست بیا این لینک و نوعش رو بگو و دانلود کن ، معمولا زیر 6 مگ هستن .
کد:
http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
والا فیلمی سراغ ندارم .
نقل قول:
نوشته شده توسط
amirpers
دوستان من هر چند وقت یک بار تو وورد به یه مشکل عجیب و غریب بر می خورم که نمی دون ممشکل از منه یا برنامه.
ببینید.
من تو وورد 2010 یه صفحه باز کردم و توش یه جدول درست کردم.
(البته قبلش بگم که زبان نوشتاری من تو وورد به صورت پیش فرض فارسیه و لی خود وورد و منو ها و ... انگلیسی)
این جدول رو من وقتی می خوام توی خون هاش تایپ کنم فارسیه. وقتی کیبورد رو تغییر می دم و زبان ویندوز انگلیسی میشه می تونم تو یه خونه انگلیسی تایپ کنم اما وقتی میرم تو خو نه های دیگه فارسی میشه. هر چی کیبورد ویندوز رو تغییر میدم ، مال ویندوز تغییر می کنه اما زبان خود وورد رو فارسی می مونه.
تنها راه چاره اش اینه که فایل رو ببندم و دوباره باز کنم و دوباره روز از نوع و روزی از نو !!!!!!
یعنی دوباره تو یه خونه انگلیسی و خونه های دیگه فارسی..
چه کار کنم ؟
سلام . شما از قسمت word option سپس advanced سپس از قسمت show document content ،
numeral رو بر روی context گذاشتی ؟
جدولتو با استفاده از تب insert و گزینه table و گزینه insert table طراحی کن به این صورت که columns یعنی تعداد ستون هات و rows یعنی تعداد ردیف هات .
حالا بعد از طراحی هموشونو به حالت انتخاب کن و نوع فونت و اندازشو تعیین کن .
نکته رو یادآوری می کنم ....
1- اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .
نقل قول:
نوشته شده توسط
nelahe
سلام
چطور تمام پاورقی های یک فایل ورد را پاک کنیم
چه شماره های موجود در پایین ورد
چه شماره های موجود در متن
هر چی پاورقی هست
پاورقی ها در ورد 2010 بصورت عدد 1 که ریز هست معمولا در بالا پا پایین صفحه می شه پیداش کرد که اگه این عدد 1 رو پاک کنید . همه آن پاورقی هم پاک میشه .
منظورتون رو از چه شماره های موجود در پایین ورد
چه شماره های موجود در متن
رو متوجه نشدم .