بــرای تنظیــم کردن کشیدگیشون به صورت اتوماتیک میتونید از گزینه های justify هم استفاده کنیننقل قول:
نه اینو میخوام درست کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری حرفارو یکم کشیده تر کنم که آخر خط عین هم باشه؟
Printable View
بــرای تنظیــم کردن کشیدگیشون به صورت اتوماتیک میتونید از گزینه های justify هم استفاده کنیننقل قول:
نه اینو میخوام درست کنم.
چه جوری حرفارو یکم کشیده تر کنم که آخر خط عین هم باشه؟
سلام و تشکر . ببخشید این که گفتید کجاست ؟:20:نقل قول:
جواب سوال من رو هم بدین ممنون میشم
نقل قول:
آقا مورد اول رو که گفتید رو همون persian تنظیم بود.نقل قول:
مورد دوم که تو notepad کپی کنم متاسفانه جواب نداد.
مطلب این پیج رو شما کپی کنید ببینید برای شما هم مثلا بجای 5/6 میشه 6/5 ؟
کد:http://www.iiees.ac.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=737:-1581389-&catid=72:2008-06-22-06-52-01&Itemid=842
سلامنقل قول:
تو این قسمت میتونید این کارو انجام بدید:
سلام. یه پیشنهاد :نقل قول:
این صفحه وب رو ذخیره توی pc . حالا با ورد این صفحه رو باز کن به عنوان وب پیج .
حالا اینجوری روش کار کن . امیدوارم جواب بگیری /// :20:
:41:
درود. یه کلمه تو متن من هست که خیلی زیاده و اشتباه نوشتم ..بخوام اینا رو تک تک درست کنم مکافاته
نرم افزار ویراستار هم دارم اما نمیدونم تو این مورد جواب میده یا نه ...
تو خورد Word 2007 نمیدونم این قابلیت داره یا نه... حالا خودتون این مثال امتحان کنیــد
مثال :
محکوم علیه اشتباه هست ...
باید بنویسم محکوم ( نیم اسپیس : crtl+ dash ) علیه که علیه به محکوم یه خورده بچسبه چون 1 کلمه خونده میشه
این کلمه می شود رو خود نرم افزار ویراستار خدا پدرش بیامرزه نیم اسپیس رعایت کرده ولی این مورد رو بالایی رو برفرض نمیدونم چی کارش کنم
حالا نمیدونم راه سریعترش چیه
سلام . یعنی موقع خروجی چاپگر بیان کنار هم یا توی همون ورد ؟؟؟؟نقل قول:
نفهمیدم میخوای چیکار کنی ....نقل قول:
ولی خوب از قابلیت replace استفاده کن . :20:
داخل فایل ورد میخوام باشهنقل قول:
سلام ...گ
دو تا سوال :
1. اعداد کسری رو چه جوری بزنم ؟؟
2.فرض کنید یه علامت + داریم ...
میخوام 4طرف این علامت بنویسم ...
یعنی روی خود +
؟؟
ورد هم 2007 ...
سلام
فرمولای ریاضی که تو منوی insert قرار دارن(یعنی اونجا اینو بزنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در مورد سوال اولتون این که میتونید از این روشی که عکسشو میذارم استفاده کنید:
سوال دومتونم که این مسیرو میرید و با یه کم دستکاری میتونید درستش کنید:
که من به عنوان نمونه خودم اینو درست کردم(البته اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم)
نمونه:
نقل قول:
سلام
مرسی
راستش بیشتر دنبال فیلم هستم
چون تا حالا فیلمی ندیدم
نقل قول:
سلام
بله تا چند بار که پرینت می فرستم می ماند
مگه اینکه سیستم را ریست کنم که کلاً از بین برود
2- دنبال فیلمش هستم
دوستان من هر چند وقت یک بار تو وورد به یه مشکل عجیب و غریب بر می خورم که نمی دون ممشکل از منه یا برنامه.
ببینید.
من تو وورد 2010 یه صفحه باز کردم و توش یه جدول درست کردم.
(البته قبلش بگم که زبان نوشتاری من تو وورد به صورت پیش فرض فارسیه و لی خود وورد و منو ها و ... انگلیسی)
این جدول رو من وقتی می خوام توی خون هاش تایپ کنم فارسیه. وقتی کیبورد رو تغییر می دم و زبان ویندوز انگلیسی میشه می تونم تو یه خونه انگلیسی تایپ کنم اما وقتی میرم تو خو نه های دیگه فارسی میشه. هر چی کیبورد ویندوز رو تغییر میدم ، مال ویندوز تغییر می کنه اما زبان خود وورد رو فارسی می مونه.
تنها راه چاره اش اینه که فایل رو ببندم و دوباره باز کنم و دوباره روز از نوع و روزی از نو !!!!!!
یعنی دوباره تو یه خونه انگلیسی و خونه های دیگه فارسی..
چه کار کنم ؟
سلام
چطور تمام پاورقی های یک فایل ورد را پاک کنیم
چه شماره های موجود در پایین ورد
چه شماره های موجود در متن
هر چی پاورقی هست
سلام دوستان
بعد از اینکه ویندوز عوض کردم ، همه فایل های وردی که داشتم به هم ریختن !
حاشیه هاشون ، فونت هاشون و ...
با وجود اینکه همون فونت ها رو هم دوباره به ویندوز اضافه کردم !
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام
ورد 2010 ویندوز سون: توی بخش فرمول نویسی بعضی عبارات بصورت bold هستن و اونها رو به حالت معمولی تغییر میدم اما با باز کردن فایل دوباره همون عبارات بصورت bold در میان و تغییرات ذخیره نمیشن. این مشکل فقط مختص بعضی از بخشهای فرمول نویسیه.
lممنون ازت ...نقل قول:
میشه بگی اینا توی 2003 هم وجود داره یا نه ؟؟
کجاش ؟؟
سلام . آقا گشتم پیدا شد ، بگرد هست.....نقل قول:
بیا این لینک آموزش :
:20:کد:http://amozeshe-internet.blogfa.com/cat-36.aspx
سلام . شما از کنترل پنل و از قسمت پرینتر ها ، روی پرینترت کلیک راست کن و گزینه printing preference رو بزن . حالا تب basics رو انتخاب کن ، حالا تعداد کپی و عمودی و افقی کاغذت رو تعیین کن و apply تا خودش خودکار ذخیره شه . حالا دوباره از تب paper/quality نوع کاغذت هم A4 کن و حالا OK .نقل قول:
روی چاپگرت هم کلیک راست کن و گزینه set as default رو هم بزن .
پشینهاد میکنم درایور چاپرت رو پاک کن و با توجه به نوعش رو از سایتش راه انداز آپدیت شده اش اونجا هست ، رو بگیر
مثلا اگه از شرکت HP هست بیا این لینک و نوعش رو بگو و دانلود کن ، معمولا زیر 6 مگ هستن .
والا فیلمی سراغ ندارم .کد:http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
سلام . شما از قسمت word option سپس advanced سپس از قسمت show document content ،نقل قول:
numeral رو بر روی context گذاشتی ؟
جدولتو با استفاده از تب insert و گزینه table و گزینه insert table طراحی کن به این صورت که columns یعنی تعداد ستون هات و rows یعنی تعداد ردیف هات .
حالا بعد از طراحی هموشونو به حالت انتخاب کن و نوع فونت و اندازشو تعیین کن .
نکته رو یادآوری می کنم ....
1- اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .
پاورقی ها در ورد 2010 بصورت عدد 1 که ریز هست معمولا در بالا پا پایین صفحه می شه پیداش کرد که اگه این عدد 1 رو پاک کنید . همه آن پاورقی هم پاک میشه .نقل قول:
منظورتون رو از چه شماره های موجود در پایین ورد
رو متوجه نشدم .
سلام . آقا ما دو نوع فونت فارسی داریم . نوع B و نوع 2 ، کدومو نصب کردی /؟؟؟نقل قول:
از کنترل پنل ، پوشه فونت ببین درست فونت نصب کردی یا نه ؟ یعنی هستن اون فونتها ...
آیا موقع نصب آفیس هیچ پیغامی نداشتی ... آخه بعضی از شرکتهای پخش نرم افزار ، دست کاری کردن و نتونستن درست رایت کنن . من خودم با این مشکل برخورد داشتم و یه گروه نرم افزاری دیگه استفاده کردم .
آنهایی که به صورت بولد هستن یه معنی دیگه می دن و هر کاری کنی همونطور می مونن .نقل قول:
التماس دعا ....:20:
قبلا فونت های B رو داشتم ، الان هم همونا رو دارم !نقل قول:
آفیسم هم همونیه که قبلا نصب کرده بودم !
ممنون دوست مننقل قول:
ولی مشکل ظاهرا از جای دیگه است. چون من context رو گذاشتم و جدول هم همونطور که گفتی ساختم و همه جدول رو هم انتخاب کردم یه فونت Arial بهش دادم اما مشکل حل نشد.
همونطور که گفتم فقط تو یه خونه می تونم انگلیسی تایپ کنم و وقتی میرم تو خونه دیگه باز هم فارسی میشه و علی رغم اینکه کیبورد ویندوز رو انگلیسی می کنم اما تو وورد فارسی می زنه.
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط nelahe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بله تا چند بار که پرینت می فرستم می ماند
مگه اینکه سیستم را ریست کنم که کلاً از بین برود
2- دنبال فیلمش هستم
سلام . شما از کنترل پنل و از قسمت پرینتر ها ، روی پرینترت کلیک راست کن و گزینه printing preference رو بزن . حالا تب basics رو انتخاب کن ، حالا تعداد کپی و عمودی و افقی کاغذت رو تعیین کن و apply تا خودش خودکار ذخیره شه . حالا دوباره از تب paper/quality نوع کاغذت هم A4 کن و حالا OK .
روی چاپگرت هم کلیک راست کن و گزینه set as default رو هم بزن .
پشینهاد میکنم درایور چاپرت رو پاک کن و با توجه به نوعش رو از سایتش راه انداز آپدیت شده اش اونجا هست ، رو بگیر
مثلا اگه از شرکت HP هست بیا این لینک و نوعش رو بگو و دانلود کن ، معمولا زیر 6 مگ هستن .
کد:
http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
والا فیلمی سراغ ندارم .
نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هر چند وقت یک بار تو وورد به یه مشکل عجیب و غریب بر می خورم که نمی دون ممشکل از منه یا برنامه.
ببینید.
من تو وورد 2010 یه صفحه باز کردم و توش یه جدول درست کردم.
(البته قبلش بگم که زبان نوشتاری من تو وورد به صورت پیش فرض فارسیه و لی خود وورد و منو ها و ... انگلیسی)
این جدول رو من وقتی می خوام توی خون هاش تایپ کنم فارسیه. وقتی کیبورد رو تغییر می دم و زبان ویندوز انگلیسی میشه می تونم تو یه خونه انگلیسی تایپ کنم اما وقتی میرم تو خو نه های دیگه فارسی میشه. هر چی کیبورد ویندوز رو تغییر میدم ، مال ویندوز تغییر می کنه اما زبان خود وورد رو فارسی می مونه.
تنها راه چاره اش اینه که فایل رو ببندم و دوباره باز کنم و دوباره روز از نوع و روزی از نو !!!!!!
یعنی دوباره تو یه خونه انگلیسی و خونه های دیگه فارسی..
چه کار کنم ؟
سلام . شما از قسمت word option سپس advanced سپس از قسمت show document content ،
numeral رو بر روی context گذاشتی ؟
جدولتو با استفاده از تب insert و گزینه table و گزینه insert table طراحی کن به این صورت که columns یعنی تعداد ستون هات و rows یعنی تعداد ردیف هات .
حالا بعد از طراحی هموشونو به حالت انتخاب کن و نوع فونت و اندازشو تعیین کن .
نکته رو یادآوری می کنم ....
1- اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .
نقل قول:
نوشته شده توسط nelahe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور تمام پاورقی های یک فایل ورد را پاک کنیم
چه شماره های موجود در پایین ورد
هر چی پاورقی هست
پاورقی ها در ورد 2010 بصورت عدد 1 که ریز هست معمولا در بالا پا پایین صفحه می شه پیداش کرد که اگه این عدد 1 رو پاک کنید . همه آن پاورقی هم پاک میشه .
منظورتون رو از چه شماره های موجود در پایین ورد
رو متوجه نشدم .
سلام
از کجا باید روی چاپگر کلیک راست کنم
2- راستش این عدد 1 که در بالا و پایین صفحه است را متوجه نشدم کجاست و چیه
وقتی پاورقی ایجاد می کنیم
جلوی اون کلمه و البته بالای اون یک عدد می نویسد
و بعد پایین صفحه هم یک خط می کشد و زیر اون خط همان عدد را می گذارد و می توان توضیح جلویش نوشت
خب حالا من می خوام هم شماره هایی که در درون متن آن بالا نوشته را پاک کنم
و هم شماره هایی را که این پایین نوشته
2- اگه بخوام به صورت جدا جدا پاک کنم باید چکار کرد
مثلاً فقط شماره های آن بالا
یا فقط شماره های آن پایین (البته شماره همراه متن هاشون)
با سلام به بچه های گل p30
من برای تایپ پایان نامه ام یه مشگلی دارم ممنون میشم کسی اگه بلده کمکم کنه
برای تایپ کلمه هایی مثل لحظه ایی اگه بخوام (( ایی )) بچسبه به لحظه باید چیکار کنم؟
ممنون میشم ازتون
از shift+space استفاده کن:نقل قول:
لحظهای
سلام...نقل قول:
در محیط ورد، کنترل (ctrl) و خط تیره را با هم بگیرین یک نیم فاصله میفته و "ایی" به "لحظه" میچسبه
برای فهرست نویسی پایان نامم می خوام فهرست بر اساس ترتیب حروف الفبا باشه ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری می تونم سورت بندی کنم؟چون یه گزینه هست توی ورد که نوشته A-z که سورت بندی می کنه اونو که میزنم ترتیب بهم می خوره و اصلآ سورت بندی نمیشه ممنون میشم بگید چطوری می تونم این کارو انجام بدم
نقل قول:
سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=484681
کد:http://www.iran-eng.com/showthread.php/177845-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-Word-2007
موفق باشید
ممنونم از راهنماییت ولی من فهرست منابع آخر پایان نامه منظورم بود که می خواستم بر اساس حروف الفبا سورت بندی بشه دارم اون فایل فیلم رو دانلود می کنم ببینم از اون می تونم کمکی بگیرم
word 2007 دارم، در منوی proofing ، گزینه ی Check spelling as you type تیک خورده، اما عمل چک کردن اسپل رو انجام نمیده. کلا نه غلط املایی میگیره (خط قرمز بکشه زیر کلمه) و نه غلط ویرایشی (خط سبز) چیکار کنم فعال شه؟
دوستان من میخوام یه متن فارسی رو که بعضی جاهاش انگلیسی رو تایپ کنم بعد فارسی رو که تایپ می کنم میخوام کلمات انگلیسی رو بریزم خط بهم میریزه و میاد اول خط چه کنم؟ آفیسم 2007 است.
ممنون میشم راهنماییم کنید..:11:
شما ببین این میتونه کمک کنه:نقل قول:
کد:http://www.fgcu.edu/support/office2007/Word/proofing.asp
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
مهرداد تو هم ببین این میتونه کمک کنه؟:31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6586705&postcount=6846
نه احمد این کارم کردم درست نشدنقل قول:
مهرداد تو هم ببین این میتونه کمک کنه؟
چه کنم بدجوری موندم از کلید home هم استفاده میکنم باز بهم میخوره
چه کنم؟:19:
متن انگلیسی رو تایپ میکنی یا از جایی کپی پیست میکنی؟نقل قول:
چون نوشتی کلمات انگلیسی رو میریزی
دوستان منم همین مشکلو دارم نمی دونم چرا وقتی فایلی رو از جایی مثل صفحه وب یا فایل pdf کپی و پست می کنم به هم می ریزه.قبلا خوب بود ولی وقتی ویندوزو عوض کردم به این بلا گرفتار شدم.:41:نقل قول:
نه تایپ می کنم احمد جاننقل قول:
راه حلی هست؟
نقل قول:راستش نمیدونم. حالا اگه بگی کپی پیسته شاید بخاطر این باشه که فرمت نوشتاری (چپ چین بودن و ... ) هم کپی میشه و به نظرم بهتره قبلش یه بار اون متن تو notepad پیست بشه و از اونجا دوباره کپی پیست بشه.نقل قول:
اما برای تایپ کردن من که اینی که گفتم رو انجام میدم و مشکلی هم نیست :
کلیک بر روی آیکون Right to left
فارسی کردن کیبرد
تایپ فارسی
زدن کلید space
انگلیسی کردن کیبرد
تایپ انگلیسی
فارسی کردن کیبرد
زدن کلید space
تایپ فارسی
نمیدونم این کار رو درست میکنه یا نه.
ولی یه صفحه کلید فارسیه که تو همه ویندوزها هم کار میکنه بهمراه تقویم خورشیدی.
این رو خواستین نصب کنین شاید درست بشه.
ahmadp30.persiangig.com/software/Windows%20Vista%20%2B%20Fonts.exe
این تاپیک هم هست:
نتیجه رو بگین. اگه درست نشد بقیه کمک کنن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526981
سلام دوستان من راحلشو کشفیدم:
************جابه جا شدن کلمات فارسی و انگلیسی در ورد ************
مثلا وقتی جمله ی زیر را می نویسم:من با word مشکل دارمبه این شکل در میاد:مشکل دارم word من باجای کلمات خط قبل و بعد کلمه انگلیسی جابجا میشه.
این مورد را هم در 2003 و هم 07 دارم ؟
پاسخ:از دكمههاي تركيبي Crtl+Shift سمت راست استفاده كنيد.با اين عمل طريقه نوشتن شما از راست به چپ كه براي ما فارسي زبانان مهم هست تغيير ميكنه.
اگه نوشته هاتون توش عکس نیست و فقط نوشته است ، بهترین کار اینه :نقل قول:
متن رو انتخاب کنید و در Notepad اون رو Paste کنید و مجددا از Notepad اون رو انتخاب ، کپی و در وورد Paste کنید.
این کار امتحان شده است.
اگه هم عکس داره ، بعدا می تونید عکسها رو تک تک کپی و در وورد پیست کنید.
سلام . اگه از وین 7 استفاده می کنید بیاید کنترل پنل سپس به device and printers بیاین . اگه از وین ایکس پی استفاده می کنید بیاید کنترل پنل سپس به printers .نقل قول:
2 و 3 - در واقع درستش همینه . به خاطر اینکه خواننده این مطلب متوجه بشه که این مطلب در پاورقی مثلا شماه 1 توضیح داده شده .
خلاصه این شماره باید باشه . برای راهنمایی کردن خواننده هست .
:20: