بله تهران هستمنقل قول:
بله تهران هستمنقل قول:
نقل قول:
بله دوست عزیز موجود هست شما یه سر برو سیستم فروشی های اطرافتون این سوکت رو تهیه کن.
اگر خواستین بهتون نحوه ی وصل کردنشو میگم اگرم حالو حوصلشو نداشتین بده به ی نصاب یه ربع برات درست میکنه کار زیاد سختی نیست:10:
سلام دوستان
باند خوب برای تو درهای جلوی 206 چی پیشنهاد میکنید؟
کیفیت خوبی میخوام داشته باشه... قیمتش رو هم لطفا بگید..!
سلام این کامپ باید بدردتون بخوره JBL 6508نقل قول:
قیمتشو دقیق نمیدونم بذار حمید بیاد ایشون قیمتا رو داره
سلامنقل قول:
خیابون شهید اندرزگو تو شمیران رو بلدی؟اگر از سمت پارک قیطریه بیائید بالا می افتی تو خ شهید اندرزگو. حدود 100 متر که بری جلو سمت راست باطری سازی فرزین.صاحب مغازه آقای مظظفری هست و پسرش فرزین هر دو از دوستان بنده هستند.به فرزین بگو منون حمید جان از بچه های TT معرفی کرده همون که پراید اطلسی داره از بچه های قسمت سیستم صوتی هستش.
بگو مثل ماشین حمید برام این سه کالر رو انجام بده:
1-از مثبت باطری به مثبت دینام
2- از منفی باطری به بدنه
3- از منفی دینام به بدنه
بگو برات سه رشته کابل بکشه البته کابلش رو خودتون باید تهیه کنید.4 گیج باشه کافیه.
به این کار BIG 3 میگن.اگر باطریتون هم ضعیفه باید اون رو هم تعویض کنی
با این پایداری سیستم برقی تو پیکهای لحظه ای و افت ولتاژ بسیار کاهش پیدا میکنه. برای اینکه کاملا با این پدیده مقالبه کنی باید دینام رو هو تعویض کنی. البته قبلا گفتم خود کابل مثبت و منفی اصلی نیز باید صفر باشه.:46::8:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون چند تا سوال داشتم :
برای این که فقط زمانی که سوییچ رو زدیم دستگاه کار بکنه هردو سیم زرد و قرمز باید وصل باشه؟
تو راهنما ی ضبط هشدار داده:سیم های برق بلندگو را به باطری اتومبیل وصل نکنید وگرنه دستگاه به شدت آسیب می بیند .
از کجا باید بفهمم که وصله یا نه ؟
نقل قول:
کلا عزیز موقع نصب هر نوع قطعه ای که با برق ماشین سروکار داره مخصوصا سیستم صوتی باید سوئیچ بسته باشه چون با باز کردن سوئیچ برق به مدار راه پیدا میکنه و باعث خراب کاری و
بله باید وصل بشن کلا پخش های پایونر یه سیم بک آپ و سیم مثبت و سیم اصلی منفی داره که این سیم ها باید درست نصب بشن تا پخش روشن بشه
اصلا هم تا قبل روشن شدن پخش اسپیکر هاتونو نصب نکنید دلیل اون هشدار هم اینه که برق ماشین برای اسپیکر بیش از حد قوی هست و میتونه به تیوتر و همچنین سیم پیچ اسپیکر ها آسیب جدی بزنه :41:
منظورتون از کجا باید بهمیم نصبه یا نه چی هست دقیقا؟
برای تشخیص رنگ سیم شما 1 کار کنید اونم دیدن رنگ سیم های اسپیکر هاست و اون موقع راحت میفهمید که چه رنگی برای اسپیکر هست در ضمن شما چون پخش شما فابریکی بوده کاملا معلومه سوکت اسپیکر و سوکت منبع تغذیه جداس
سلامنقل قول:
ضبطم JVC یه .اسپیکر هاش مال خود ماشینه (روی در های ماشین)
فیوز های ماشین رو هم در آوردم تا دستگاه صدمه نبینه
منظورم از سیم های زرد و سیاه اینه که هر دو تاسیم باید وصل باشه یا فقط زرده وصل باشه برای اینکه سوییچ رو می چرخونیم دستگاه روشن بشه
باید وصل باشن هر دو شما یه عکس میتونید بذاریدنقل قول:
من وصلشون کردمنقل قول:
دستگاه رو روشن کردم اما رادیوش کار نمی کنه
شما اون کابل یحتمل مشکی که سرش فیش هست رو به جای آنتنی پشت پخش وصل کنید و رادیو کار میکنه:46:نقل قول:
بله تبدیل وجود داره فابریک 7000 و معمولی 6000نقل قول:
اون دو سیم برای تلفن هست که کاری انجام نمیدن
من رفتم همون جایی که قبلا سیستم بسته بودم گفت یک آمپلی Pioneer GM-3500T با توان 400 وات ببند روش کامل جواب میده! و همین کارو کردم و الان داره حداکثر صدا را تولید میکنه:27: حتی ولوم صداشو نمیشه بیشتر از 30 بالا برد!!!:8:نقل قول:
پس اینجور که معلومه به این RMS آمپلی که روی باند نوشته حتما باید 150 باشه زیاد نباید توجه کرد و در عمل همان آمپلی معمولی جواب میده.:46:
نقل قول:
پس اینجور که معلومه به این RMS آمپلی که روی باند نوشته حتما باید 150 باشه زیاد نباید توجه کرد و در عمل همان آمپلی معمولی جواب میده:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
سلام دوستان
من چون مشکل مالی دارم قصدم این هست که یک سیستم صوتی و تصویری چینی برای ماشینم (سمند بگیرم)
انتظارت من هم..
1- تو جاده تلویزیون بگیره..
2- آهنگ های صوتی رو از روی فلش اجرا کنه..
3- توی دست انداز و سرعت گیر قاطی نکنه..
4- صفحه نمایش بزرگ و تقریبا با کیفیتی داشته باشه
5- قیمتش هم از 250 بیشتر نشه..
خلاصه اگر چیزی تو این شرایط هست ممنون میشم کمک کنید..
دوستان با دستگاه پخش زیر آشنایی دارید؟ مارک AEG هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو یا دست دوم از زابل آوردن ... یا چینی هست!نقل قول:
(بیشتر احتمال میدم چینی باشه :دی )
ویرایش! : 100 چینی هست :) با توجه به ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چه مشکلی باهاش داری عزیز؟
سلامنقل قول:
فقط ميتونم بهتون بگم داريد اشتباه ميكنيد.:46:
راستي 3500 رو چند خريدي؟ميدوني Xover HPF نداره و ممكنه به اسپيكرتون اسيب برسونه؟اين آمپ تو بهترين شرايط يعني اگر برق خودروتون14.4 ولت باشه و افت ولتاژ نداشته باشيد،كه حتما داري و شك نكن،دو تا 60 وات خروجي ميده.شما تصور ميكني كه اسپيكرتون درايو شده بلكه اون زماني كه فكر ميكني ديگه نميتوني ولوم را بالاتر ببري ،سيستم دچار ديستورت و احتمالا كليپينگ شده:46:
به هر حال مباركتون باشه.
مرســی:11:نقل قول:
یکی از آشناها از آلمان آورده، از رو ماشینش باز کرده، میخواستم ببینم به درد بخور هست یا نه، مفت میده البته ها (!)، جدا از قانون مفت باشه کوفت باشه میخواستم ببینم چجور پخشیه. ندیدم کسی AEG بسته باشه آخه. مدلش cs fmp 550 ir هست. قدیمیه احتمالا که تو سایت AEG نیست
جدا؟ ؟ ؟ ؟ پس اصله!نقل قول:
اگر خواستی پیغام خصوصی بزن... خریدارم :20::5:
آره فکر کنم حق با شماست:41:نقل قول:
اینو خریدم 110 تومان . شما آمپلی خاصی در نظر داری که واقعا جواب باند 7100 kenwood رو بده؟؟ آخه هر کسی یه چیزی معرفی میکنه! الان این باند حداکثر توان 600W و RMS 150 روی 3 اهم است و 83 db
حالا چه نوع آمپلی با این جور در میاد؟!!:19:
اگه نمیخوای ساب ببندی آمپ 2 کانال کنوود هست 7204 که رو هر کانال 170 تا میده میترکونه بانداتو.
لینکه زیرم مشخصاتشه :8:
الان تو بازار هست ؟ من شیراز هستم . راستی قیمتش چنده ؟نقل قول:
دوسته من برو به تایپیک زیر آدرس و تلفن نمایندگیهاست ببین تو شیراز نمایندگی کنوود داره 1 زنگ بزن آمار در بیار من الان از بازار خبر ندارم فقظ میدونم قیمتا همینطوری داره میره بالا :41:نقل قول:
سلامنقل قول:
آرش عزيزآمپ خوبي رو معرفي كرده. آمپ راكفورد سري پانچ P4004 هم هست جزو امپهائي هست كه بريج استريو و مونو ميشه بهش بست. دو تا 200 وات خروجي ميده. البته خيلي بيشتر خروجي ميده با توجه به استانداد CEA كه داره البته قيمتش كمي بالاس ولي ميتونم براتون تخفيف بگيرم.اصل آمريكا هستش.
سلام
روی ضبط پایونیر 9600 دستگاه ub 100 نصب کردم ولی هر اگه آهنگ 50 هم در حال پخش باشه بعد از خاموش شدن ماشین و روشن شدن مجدد ماشین دوباره از آهنگ 1 شروع به خوندن میکنه میخواستم ببینم این همین جوری هست یا تنظیماتی داره که این مشکل رفع بشه
حمید خان نمیشه به جای hpf روی امپ از hpf روی هدیونیت استفاده کرد؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوست من این جدا؟؟؟ رو که نوشتی خیلی به اواتارت میاد...اول که دیدم فکر کردم این عکس رو گذاشتی که یعنی این شکلی شدی وقتی فهمیدی اصله:20:نقل قول:
درود.
دوستان ما یه پراید مال ساله 83 داریم از اونایی توشون ضبط هست!:31:
حالا میخواستم بدونم اگه بخوام یه سیستم واسش بگیرم که کاراییش خوب باشه چقدر هزینم میشه؟
نمیخوام صداش بلند باشه فقط میخوام که کیفیت داشته باشه و بتونه تراک هامو بصورت راندوم (shuffle) پخش کنه.
(هرچی کمتر بهتر! آخه اصلا نمیصرفه واسه این ماشینه زیاد خرج کرد)
با تشکر:11:
بستگی داره شما از چه میزان کیفیت صحبت کنید...نقل قول:
shuffle یه امکان معمولی هر پخش داره.
بودجه چقدره؟(شما باید مشخص کنی دوسته عزیز):11:
گفتم که دوست عزیز هرچی کمتر بهترنقل قول:
مثلا با 50-60 میشه چیزی گیر اورد؟(اصلا نمیخوام بیشتر از این خرجش کنم) میخوام بدونم اگه تا این میشه که خوبه اگه هم نمیشه یه fm transmitter بگیرم واسش)
نه داداش فکر کردم منظورتون یه سیستمه کامله با این هزینه بهترین گزینه همون اف ام پلیر هست:8:نقل قول:
:31:نقل قول:
قیمت ها از چند شروع میشن مثلا؟(دستگاه معمولی نه حرفه ای!:27:)
من قیمته برندهای اینجوریو ندارم ولی باید بری سراغ بی نامو نشونا که غولشونم جی وی سی و مدل های پایینه پایونیر هست ، مارشال و ... هم از همین قماشن:31:نقل قول:
سلام نيما جان.نقل قول:
چرا اگر پخش HPF داشته باشه بايد از روي آمپ فول رنج كني و از روي پخش بزاري روي 80 هرتز.ولي خب كراس اوورهاي آمپليفاير بهتر از كراسهاي پخش هستند.
سلا خدمت دوستان عزيز
يه سوال : چرا وقتي ولووم رو زياد ميكنم صفحه ي هديونيتم برقش قطع و وصل ميشه؟
براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم
هديونيت: مارشال ME-3672 باندام هم فعلا از اين چيني به درد نخورهاي الكي هستش از اين گرد ها
انشاالله ميخوام بزودي عوضشون كنم
با سلام خدمت شمانقل قول:
به احتمال زیاد سیم کشی مشکل داره
یا اینکه باتری ماشین ضعیف هست
سلام رفقا...پراید دارم و میخوام یه سیستم ساده روش بذارم...نمیخوام بترکونه...همین که صداش کیفیت داشته باشه و از ضبط فابریک ماشین بیشتر باشه واسم کافیه.....حالا اگر یک pioneer DEH-2450UB بگیرم و دو تا باند نسبتا قوی بدون ساب و امپلی کافیه؟؟...
سلام
میخوام طاقچه پشت ماشین رو بردارم و ام دی اف بزارم
ماشین سمند هست... آیا اون چراغ ترمز که وسطه باید برداشته شه یا میتونیم بزاریم سر جاش؟؟؟
سلام 2 تا بلند گو های رو در پژو رو باز کردم یکی از بلند گو هاش خرابه مارکش douran (ایرانیه)نمی دونم میشه تعمیرش کرد یا نه
روش نوشته
maximum power input 70watt
normal input power 35 watt
impedance 4 ohm
بلند گو ای که می خواهم بخرم باید همین مشخصات رو داشته باشه یا اگه فرق کنه مشکلی پیش نمی یاد؟
خیلی ممنون
نقل قول:
سلام بر شما
شما لطف کنید بودجه را خدمت ما عرض کنید تا مشاوره ی مناسبی بهتون بدیم:11: