سرعت دانلود شب 512 حجمی الان چقده؟
Printable View
سرعت دانلود شب 512 حجمی الان چقده؟
هیچ فرقی نمیکنه شب همه یکی میشه.نقل قول:
الان سرعت نامحدود 128 شما چنده؟
با تشکر.
هادی
سلام ببین من یه مشترک دیگه بردم اندیشه واسه معرفی که یکی دیگه هم به مشترکایی که معرفی کردم اضاف شد شماره تلفنشم مرکز 4 بوده تا حالا چیزی بهم نگفنه خودمم نگران بودم چون شنیده بودم مرکز 4 قبلا اندیشه مشکل داشت ولی همون زمانی که من تا 100 کیلو بالا می رم اون میگه تا 110 کیلو بالا می ره و مشکلی سر تایم اوتم نداره می ترسیدم بد باشه عذاب وجدان بگیرم مطمینی از اینی که می گی یه بار دیگه تست کن خبرشو بده :5:نقل قول:
پس چه فرقی بین 128 حجمی و 512 حجمی هس؟! (روز هم که یکی اند، تازه واسه حجمی اصل شبه :19:)نقل قول:
128 نامحدود / خط 723 / سرعت متغیره از 20 تا 24
با احتمال زیاد خط نویز داره.نقل قول:
چیکار باس بکنم ینی؟:13:نقل قول:
(تو تلفنمون صدای رادیو میاد:31: نویزو تایید میکنه؟:41:)
سرعت تورنت 22
دانلود منجر 26
یک خروجی از تلفنت بگیر وصل کن به تلویزیونت که صدا و تصویر رو با هم داشته باشی( فقط رادیو حال نمیده) :31:نقل قول:
یعنی چی تو تلفنت صدای رادیو میاد؟ :5:
یک سیم بانی چیزی پیدا کن بیاد ببینه مشکلت از سیم کشی داخلی خونتو یا از بیرون
:27:نقل قول:
آخه یه بار بررسی کردن مثلا:13:
سیمبانان پس از مرمت سیم
راه تکرار بر خطر بستند
یعنی آن کاج سنگ دل را نیز
با تبر ، تکه تکه ، بشکستند
:31:
اگه صدای خش میاد باید یه اسپلیتر یا میکرو فیلتر نصب کنی که میتونی از خود اندیشه بگیری قیمتشم زیاد نیست بین 2500 تا 4000 تومننقل قول:
اسپلیتر دارمنقل قول:
از نویز نیس گمانم
128 نامحدود / خط 723
میانگین سرعت تورنت 22 (25-20)
میانگین دانلود منجر 26 (25-29)
مطمئنی اسپلیتر رو درست وصل کردی؟کجا اسپلیتر رو زدی؟نقل قول:
نقل قول:
اگر کاج سنگ دل را ، تکه تکه بشکستند
چرا همی آید ، نوای آن عاشق ، میان آن سیم و کند مودم حیران؟
آره، هیچکدوم مستقیم به خط وصل نیستننقل قول:
مودم و تلفن هردو به خروجی اسپلیتر وصلن
قبلا افتضاح بود. صدای رادیو DTS بود :31: صدای طرف مکالمه زیرنویسنقل قول:
یه تیکه سیمو عوض کردن
الان گاهی اونم یه نمورست فقط (شاید تو بارون)
مثلا الان هیژ خشی نداره
[/QUOTE]نقل قول:
از تجارب بگویمت ای دوست
یحتمل مشکل از تلفن اوست
تلفن اگر قدیمی بود
نویزها خوراک هرشب اوست
من دو دستگاه تلفن دارم
این یکی تازه آن یکی کم سوست(قدیمی است)
این که تازه کار و جوان و امسالیست
خوشمزه چو آب آلبالوست (سالمه)
وان دگر که پیر و فرسودست
دائما اسیر نویز و بادگلوست(سر صدا میکنه)
نقل قول:
ای نویز همه بهانه از توست
وین شب شعر شادمانه از توست
ت بده :31:
(ساری بابت اسپم، حیف بود:27:)
سلام
آیا وقتی کابل های مودم و هر چی که مربوط به اینترنت میشه نزدیک کابل های کامپیوتر باشه میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟
بسی تفریح کردیم دم همگی گرمنقل قول:
فکر کنم سوءتفاوت شده واسه دوستان!نقل قول:
تایم اوتی که من میگم اندیشه داره باعث دیسکانکت شدن اینترنت نمیشه ! و شاید اصلا شما متوجه اون نشید مگه اینکه خیلی طول بکشه :31:این تایم اوت باعث میشه اگه وسط بازی آنلاین هستی یا ارتباطت با سرور قطع بشه یا اینکه باعث خراب شدن بازی دیگر کسایی که دارن آنلاین بازی می کنن بشی که ادمین سرور یه پیغام kick:27: نا قابل میفرسته و میندازت بیرون:41: که تو اندیشه تا قبل تابستون من حتی یکبارم اینجوری نشده بود و بعد از حل شدن مشکلات خط 4 بجز 2-3 روز که پینک داغون شده بود باز الان خوب شده ولی هیچ تضمینی هم نیست که همینطور بمونه (به قول mailer چون شرکت زیرساخت خط ها رو واسه اینترنت کشور تنظیم میکنه شانسیه!که البته تو شاتل مثل اینکه دوستان تو این مورد کمتر مشکل دارن) البته همین طور که تو تست پایین می بینید پینک عالیه ولی نمیدونم چکار کنم سرور اکراینی هم پینکش مثل بقیه بشه!
در کل الان تو خط 4 همه چی آرومه و الان میخوام برم یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتلفیلد بزنم :21:
اینم گزارش پینک روزانه خط 4اندیشه 128 محمود!(کاش همه این آمارشون رو هر روز میزاشتن همه استفاده کنن):
روی نوار بالای عکس کللک کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در ماه 265000 ريال
دوستان لطفا اگه کسی در این سایت از سرویس اندیشه که در بالا نوشتم استفاده میکنه سرعت دانلودش رو برای ما بنویسه . با تشکر
اول اینکه ممنون بابته توضیحاتت دوسته عزیزنقل قول:
این تایم اوت باعث میشه اگه وسط بازی آنلاین هستی یا ارتباطت با سرور قطع بشه یا اینکه باعث خراب شدن بازی دیگر کسایی که دارن آنلاین بازی می کنن بشی که ادمین سرور یه پیغام kick [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نا قابل میفرسته و میندازت بیرون
دقیقا مشکله منم همینه با اندیشه، دقیقا اون زمانی که من از اندیشه زدم بیرون سرعتش برای من همچنان رویه 100 به بالا بودش...اما همین تایم اوت که منو از بازی مینداخت بیرون و dc های چند ساعته خستم کرد...اما خدارو شکر با توضیحاته شما مشخصه که دیگه dc در کار نیست...ایشالله اون تایم اوت هم حل بشه.
اما دوسته عزیز این امکان وجود داره که مشکل از سروی که بازی میکنید باشه؟ مطمئن هستی که dc شدن از بازی به خاطره اندیشه هست؟
همینطور که از شاتی که گذاشتم مشخصه پینک فقط تو سرور بازی خرابه!ولی مال شاتل همین سرور تایم اوت کمتر و پینک بهتر نسبت اندیست(اغلب!)نقل قول:
باز راضی هستیم به رضای خدا!
سلام بر شما!نقل قول:
آقای... مهدی + حامد::10: چطوری؟
هر کی میخواد اسپیلتر بخره بهتره بره پاساژ بزرگمهر! قیمتش هم فکر کنم 2000 تومنه!:27:
آره پاساژ اگه گیر بیارین ارزون تره منتها من راه راحتترش رو گفتم چون isp ها حتماً دارن ولی کلاً همه چی رو از بیرون بگیرین ارزون تر از خود isp در میادنقل قول:
جواب سوالت هم داستان داره خواستی پ خ بده برات بگم
از همه راحت تر بزار من بگم:
پاساژ بزرگمهر:درب دوم از طرف شهرداری(سبزمیدان).درب اول از طرف بلوار معلم.
داخل شدید یه cdفروشی دست چپ است اسپلیتر 2000 .
دوستانی هم که پاساژ خوب بلدن روبه روی فرشاد قدیم.
با تشکر.
هادی
سلام
آیا وقتی کابل های مودم و هر چی که مربوط به اینترنت میشه نزدیک کابل های کامپیوتر باشه میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟
فکر نکنمنقل قول:
چون اطلاعات از تو سیم رد میشه اصلاً به هم ربطی نداره یکی دیتا هست اون یکی برق
سلام مهندس mailerنقل قول:
یه سوال پرسیدم فکر کنم ندیدی
یکی از دوستام3-4 نفرو معرفی کرده اما هیچ تخفیفی براش منظور نشده
ممکنه این سیستم تو لنگرود فعال نباشه؟؟ یه سوالی از دوستت می پرسی؟ ممنون،شرمنده مزاحم می شم
پارس آنلاين همچنان سرعتش افتضاح... شبا كه داريم ياد دايل آپ رو زنده مي كنيم..!
تائید میشه، پشتیبانی هم که همچون خیار هیچ کاری واسه آدم نمیکنه نه دلیلی میاره نه هیچی.نقل قول:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
برای ثابت کردن حرفم اینم از تسته سرعتم. فقط پینگ رو نگاه:2:.
اینا که اسرار یا خبرهای داخل شرکتی نیست که سوال بخوادنقل قول:
من خودم دارم از تخفیف استفاده میکنم
اگه موقع ثبت نام اکانت دوستت شناسه شما بعنوان معرف اعلام شده باشه سیستم تخفیف خودش فعال میشه. اگه برای شما تخفیف لحاظ نشده یعنی حتما شناسه شما بعنوان معرف اعلام نشده
سلام دوستان
من پس از مدت ها اومدم یه آماری بدم. من تو آستانه هستم سرعت اینجا نصف شده یعنی قبلا دوروبر 120 می چرخید ولی الان روی 60 هست، هیتلرینگ که اوضاع رو بدتر کرده بعلاوه ی پینگ بالا که نمیشه درست و حسابی بازی کرد و حالا نمیدونم چرا بعضی سایتا وا نمیشن. شب ها هم بد نیست حدود 700 - 800 مگ میشه دانلود کرد
با تشکر
منظورم این نبود که جزو اسراره، ممکنه بعضی چیزا برای user های رشت فعال باشه اما برای شهرهای دیگه نهنقل قول:
مثل 512-2G با همین که اکانت شما تموم شه کانکت می شین اما اینجا کانکت نمی شه. خواستم بگم شاید این
سیستم تخفیفم مثل این دو موردی که گفتم فقط تو رشته.ضمنا شناسه به عنوان معرف داده شده.
خب اگه شناسه داده شده شما باید میرفتی شرکت اعتراض میکردی دیگه :5:نقل قول:
اینم سرعت DIAL UP پارس انلاین
به به.نقل قول:
جالبه که شما از Down Time های مخابراتی آگاهی دارین , دقیقا می گین شرکت زیر ساخت مشغول چه کاری بوده که Down Time داده باشن ؟
البته خوبه شخصی باشه تو این انجمن که در این موارد اطلاعات داشته باشه، اما باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که در سه ماه گذشته به هیچ وجه Down Time مخابراتی نداشتیم.
نکته ی بعدی که باید عرض کنم و البته می تونه کلی گویی برای دوستان باشه اینه که دوستان توجه کنن که تمام قطی ها از سمت Provider نیست و همون طور که دوست خوبمون Mailer اشاره کردن شما در هنگام بروز مشکل می تونین مسیر رو Tracert کنین. به این معنا که مثلا دی ان اس Sun رو مرجع قرار می دین و برای اون این دستور رو اجرا می کنین:
Tracert -d 4.2.2.4
و از این طریق تست مسیر انجام می شه :
اگر تا لاین 4 یا 5 که روترهای اندیشه هستن، اون آی پی Reply شد،این به این معناست که مشکل از اندیشه نیست و اگه از لاین 217.219.184.1 به بعد دیده نشد، این به این معناست که از Iran, Islamic Republic Of Tehran Data Communication Affairs(gilan) به بعد قطع شده که به روتهای استان یا بعد از اون خارج از استان و همچنین در مراحل بالاتر، بین الملل مربوط می شه.
اندر احوال اینترزرت، ببخشید اینترنت ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنین همش اینطوزریه ها. الان جو گرفتتش، اومد پایین خبرشو میدم.
یه mailer کم بود یکی دیگه هم اضافه شد:31:نقل قول:
خاک بر سر پارس آنلاین کنم. الان دو تا سه هفته س سرعت افتضاحهه. از 130 کیلوبایت رسیده به...
من 20 گیگ 128 پارس آنلاین دارم اما تو این 10 روز تونستم نهایتا 5 گیگ و اندی دانلود کنم.
حالا خواهشا یکی جوابم رو بده...
اگه بخوام برم رو اندیشه، یعنی پارس آنلاین رو کنسل کنم، پارس آنلاین باقی پولم رو بابت پهنای باند استفاده نشده و روزهای باقی مونده به من بر می گردونه؟
ضمنا، الان اوضای اندیشه چه جوریاست؟ مثلا اگه بخوام سرویس های زیر رو بگیرم سرعتش میانگین تا چند میرسه؟
دریافت تا 512 کیلوبیت ارسال تا 256 کیلوبیت ترافیک: 10 گیگ
دریافت تا 256 کیلوبیت ارسال تا 256 کیلوبیت ترافیک: 20 گیگ
ممنون میشم که یکی پاسخ بده.
دوستان اگه بخوایم از طریق نظام مهندسی سرورس های اندیشه رو بگیریم نصف قیمت میشه؟
این میلر دومیه خیلی وقته تو سایت بود قبلاً بود ولی زیاد پست نمیزنه هر از چند گاهی میاد و میرهنقل قول:
من که فکر نکنم چنین کاری بکنه اگه اینطوری بود حجم اضافه به ماه بعدی منتقل میشد که نمیشه.نقل قول:
اگه بخوام برم رو اندیشه، یعنی پارس آنلاین رو کنسل کنم، پارس آنلاین باقی پولم رو بابت پهنای باند استفاده نشده و روزهای باقی مونده به من بر می گردونه؟