مرکز خواجه ربیع چطور؟:n33:نقل قول:
Printable View
مرکز خواجه ربیع چطور؟:n33:نقل قول:
سلام
این سرویس های حجمی چقدر سرعت دانلودش هست. مثلا ۵۱۲ رو همون ۶۴کیلو هست یا بیشتره؟
مثلا سرویس یک مگ ماهی شش گیگ چقدر سرعت دانلودش هست؟ سرویس های شبانه به چه صورته.
مرسی:n16:
با سلامنقل قول:
به طور معمول فناوا سرعت سرویسهای حجمی رو روی ۴ برابر میبنده. مثلا من خودم سرویس ۱ مگ رو دارم روی ۴ مگ بسته شده و سرعت با دانلود منیجر تا چهارصد هم میره، تک کانکشن هم بسته به روز و ساعت و سایت و ... داره من از ۲۰-۱۰ کیلو تا ۱۵۰ کیلو دیده ام.
شبانه اش هم اگر مرکزتون خلوت و عادی باشه روی ۱ مگ نهایت تا ۱۸۰ کیلو رو میده و معمولا هم ثابته اگر هم که مرکز شلوغ باشه بسته به شانس شماست و سایتی که دانلود مبکنید.
نکته مهم اینه که وضعیت قندشکنها توی فناوا بدتر از سایر سرویس دهنده هاست. اینو مد نظرتون باشه اگر که براتون مهمه.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
سلام
فن آوا سرعت 256 محدود و 512 محدود رو چقدر ميزاره؟
سرعت شبانه رايگانشون چقدره؟
بعد هزينه ارسال رايگان حساب ميشه يا از حجممون كم ميشه؟
اگر حجمي كه خريديم باقي بمونه به دوره بعد هم منتقل ميشه؟
روی 2 مگ میبندهنقل قول:
تقریبا 120
هزینه ارسال رایگان هست
منتقل نمی شه :n01:
حداقل ۳ ماه آیندهنقل قول:
سلام
ببخشید میخواستم بپرسم کسی اینا هست که اهوازی باشه و از فن آوا اشتراک گرفته باشه؟
سرعتش خوبه یا نه؟
چه از نظر سرعت دانلود و چه از نظر پینگ
مرسی
سلام ببخشید میخواستم بپرسم از بچه های اینجا کسی هست که اهوازی باشه و از شرکت فن آوا اشتراک adsl گرفته باشه؟
سرعت دانلود و پینگش خوبه یا نه؟
مرسی
با سلامنقل قول:
برای سرعت که پست قبلی من رو ببینید.
حجم هم اگر که اضافه بر حجم دوره، حجم اضافه خریداری کرده باشید اون منتقل میشه ولی حجم باقیمانده خود دوره خیر.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دانلودش خوبه. البته هر سرویسی بگیری شبانه بیشتر از 230KB سرعت دانلود نمیده. پینگش ولی خیلی رو مخه. چند وقت خوبه . چند وقت مثل الان روی 300-400 عه.نقل قول:
درود
قبلش بگم این سه صفحه اخر تاپیک رو خوندم ولی باز سوال دارم.
بچه ها سرویس تونل-پلاس توی فن اوا کار میکنه ؟
یک سوال دیگم اینکه بطور میانگین توی یکماه تو شبانه رایگان چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ (اگه کل 5 ساعت رو دانلود کرد)
دومین سوال همین الان به ذهن اومد : اگر سرویس روزانه 1280 باشه یا 512 تو سرویس شبانه هم تاثیر میگذاره یا نه ؟
مرسی
من از سرویس سیسکو استفاده می کنم کار میکند (تو فن آوا فیلتر شکن محدود تر عمل میکند)نقل قول:
برای سرویس 1024 میتوانی شبی 3 گیگ دانلود کنی تو ماه میشود 90 گیگ برای 512 سرعت شب 120 هست
اقا مرسی
راستی سرویسهای نامحدودش اجازه دانلود یکسره رو میده (بجز ساعت مثلا 19 تا 23) یا نه مثل شاتل از یک حجمی بالاتر بره سرعت رو میبنده ؟
فعلا که نامحدود هست و هیچ محدودیت حجمی یا حجم منصفانه ای مثل مخابرات و شرکت های دیگر نداره ! :n01:نقل قول:
خوش خبر باشی برادر:n16:نقل قول:
فعلا که نامحدود هست و هیچ محدودیت حجمی یا حجم منصفانه ای مثل مخابرات و شرکت های دیگر نداره !
سلام.نقل قول:
قیمت سرویس 512 که گفتید، ماهانه چقدر هست؟
اقا راستی 512 نامحدودش دو مدل داره ، این دو مدل اگر هر جفتش اجازه بده حجم کامل یک ماه رو دانلود کنی که قیمتش انقدر متفاوت نمیشد.فرقشون توی چیه ؟ یکی 105 تومانه اون یکی 38 تومان پس حتما دومی قانون منصفانه که هیچی محدودیت حجم به اون اندازه که نوشته تضمین شده میده!کد:http://dp.fanava.ir/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%86/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%86/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%87%D8%A7.html
512 bu عین 512 معمولی 64 سرعت میده ولی اون یکی سرعتش دقیقه مثل 1024 معمولی 120 سرعت میده هممیننقل قول:
حجم فلان هم واقعیــــت نداره :n01:
هر کدوم که جلوش نوشته شده "NF" یعنی شبانه دارهنقل قول:
512 شبانه دار هم 22500 هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شما و همه دوستان گرامینقل قول:
من خودم الان مخابرات هستم میخواستم بیام فن آوا یادم نیست چند وثت پیش بود شاید بیشتر از یه سال پیش
اون موقع طلایی وبرنزی بود ولی این میزان حجم رو در مورد سرویس های نامحدود ننوشته بود...
یهو اینطوری کرد پشیمون شدم
کلا همه ISPها شب میخوابن صبح پا میشن و مثلا قیمت رو فلان قدر اضافه میکنن یایه بلای دیگه ای سر یوزر بدبخت در میارن
512 پایه وایمکس ایرانسل حجمش 3 گیگ بود در ماه یهو کردن 2 مگ،یه سرویس دیگه اضافی کردن به اسم پایه 5 گیگ ترافیک
در ماه بود 27 تومن خلاصه یه وضعی:n04:
یه چند روزی فیلتر شکنا اکی بود . باز دوباره. از دیروز چیزی کار نمیده .
جالب اینکه واحد بقلیمون ما از یه شرکت دیگه اینترنت گرفتیم کوچکترین مشکلی نداشته :|
تمام قیلترشکن ها کار نمیکنه ؟نقل قول:
یه چند روزی فیلتر شکنا اکی بود . باز دوباره. از دیروز چیزی کار نمیده .
جالب اینکه واحد بقلیمون ما از یه شرکت دیگه اینترنت گرفتیم کوچکترین مشکلی نداشته :|
ای بابا دوباره قیمتا نامحدودشو زیاد کرده......
حتما به مشامش خورده که کاربرای مخابرات تهران به دنبال جایگزین هستند :دی.نقل قول:
اقا برای سرویس شبانه اش باید مودم رو خاموش روشن کرد ؟
خیر ، عصر تکنولوژیه :n02: دیگه اونقدرر ها خراب نیســـتنقل قول:
اتفاقا من میخواستم بگم اینا اینجا رو وفروم های همسایه رو مانیتور میکنن حواستون باشه:n02:نقل قول:
با 256 محدود شبانه چند گیگ میده
1 گیگ و 1 و نیم گیگ شایدم کمتر:n01:نقل قول:
اقا دمت گرم هر سوالی ما داشتیم شما دست ما رو گرفتی.:n16:نقل قول:
خیر ، عصر تکنولوژیه :n02: دیگه اونقدرر ها خراب نیســـت
فکر نکنم .طبیعتا با شرایط مخابرات کلی از این ریزشی ها به شرکتهای دیگه میرن.تازه من فکر میکنم تمام شرکتهایی که مشتری های سابق مخابرات رو دریافت میکنند احتمالا با افت کیفیت و حجم و .... مواجه میشن.خلاصه شرایط برای ماهایی که بیشتر از دیگران به حجم نت وابسته هستیم خیلی سخت تر شده.نقل قول:
اتفاقا من میخواستم بگم اینا اینجا رو وفروم های همسایه رو مانیتور میکنن حواستون باشه:n02:
سلام دوستان
شما با 1 مگ محدود شبانه رایگان، شبی چند گیگ می تونید دانلود کنید؟
دوستان دیشب حجم خوری براتون اتفاق نیفتاده؟:n13:
سلام عزیزنقل قول:
حدود 3 گیگ تقریبا
چرا اتفاقا امروز صبح دیدم تقریبا 1.2 گیگ از حجمم کم شده بود.نقل قول:
لطفا بقیه دوستان هم بررسی کنن خبر بدن
لطفا همه یه چک بکنن،1 گیگ دزدیده از من،لطفا پیگیری کنین همه، که یه وقت خیال برشون نداره که بازم میتونن :n18:نقل قول:
چرا اتفاقا 1 گیگ و خورده ای از من هم کم شده:n03:
سلام
از من هم 1300 مگابایت کم کرده. فکر کنم مشکل نرم افزاری بوده، چون توی ساعت رایگان اتفاق افتاده.
لطفاً همه دوستان به پشتیبانی زنگ بزنید و پیگیری کنید.
ممنون
آقای قلی زاده به خانوم ناصری هم گفتم..
لطفا رسیدگی کنید.
ممنون
من الان زنگ زدم پشتیبانی، می گه خودتون استفاده کردید و زیر بار نمی ره. همه زنگ بزنید تا بفهمن که مشکل همه است.
ممنون
2 مگ، چقدر میشه گرفت؟نقل قول: