ممنون عزیز مشکل اولم حل شد.نقل قول:
Printable View
ممنون عزیز مشکل اولم حل شد.نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم:
چطور میشه یه کار کرد که همه پوشه ها به یه صورت ایکوناش نمایش پیدا کنه؟
مثلا همشون medium icon نمایش پیدا کنن
ممنون
سلامنقل قول:
می توانید روش زیر را امتحان کنید :
یک پنجره ویندوز اکسپلورر را به نحوی که مورد نظرتان است تنظیم کنید ( مثلا از نظر اندازه آیکونها ) و دکمه Alt را روی
کیبورد فشار دهید تا نوار منوی قدیمی ویندوز در آن پنجره ظاهر شود , حالا گزینه Folder Option را از قسمت Tools انتخاب
کنید و در پنجره Folder Option به قسمت View بروید و در قسمت Folder Views گزینه Apply to Folders را انتخاب کرده
و پس از تایید تغییرات داده شده از پنجره مربوطه خارج شوید و سیستم را ریستارت کنید.
سلام مجدد !
چقدر خوب میشد اگه مسئولین محترم این تایپیک مطالب رو دسته بندی میکردند و فهرست براش میذاشتن . آخه این تایپیک خیلی مورد نیازه و خیلیا مثل من اشکالاتی در ویستا دارن اما بخاطر عدم تفکیک مطالب و انباشته شدن اونها حوصله ی گشتن توی اینهمه مطالب پراکنده رو ندارن .
ممنون میشم اگه مطالب این تایپیک رو به صورت موضوعی دسته بندی کنید .
یا علی
ممنون عزیزنقل قول:
این مشکلم هم حل شد
شرمنده ولی دو سوال دیگه هم داشتم
چطوری میشه Recent items از استارت منو حذف کرد .هر چی میگردم مثل xp چیزی برای این کار نمیبینم
من وقتی میرم Control Panel گزینه Default Programs رو انتخاب میکنم بعد Set your default ... انتخاب میکنم
صفحه که باز میشه مثلا نرم افزار windows media رو انتخاب میکنم در کنار هر پسوند یه تیک وجود داره.وقتی که بخوام تیک بزنم میشه ولی امکان برداشتن تیک نیست چرا؟
دوست عزیز این لینک خراب شده . این پیغام رو میده : Download Seasson Invalidنقل قول:
اگه لطف کنی یه لینک مستقیم بزاری ممنونت میشم .
دوست عزيز اينم لينك مستقيمنقل قول:
کد:http://down.9down.com//Retail/Alcohol120_1.9.6.5429_Retail_Incl_Loader.rar
ممنون عزیز ....
سلام
چه جوري در vista فارسي تايپ کنم.
ببخشید دوستان من یه مشکلی داشتم :
چرا Adobe PhotShop CS 2 روی Vista نصب نمیشه ؟!
ای خدا این ویستا هم عجب دردسری شده ها !
کسی نمیدونه باید چیکارش کنم ؟
دوست عزیز شما اگه زبان فارسی رو نصب کرده باشید ، با زدن دکمه های ترکیبی Alt + Shift در همه جا میتونید از زبان فارسی استفاده کنید .نقل قول:
سلام
چه جوري در vista فارسي تايپ کنم.
راستی اگه نمیتونید الآن چطوری فارسی نوشتید ؟!!!