نقل قول:
سلام. شما دقیق بگو می خوای چه کار کنی؟ برای فرکانس بالای 3600 ، مجبوری ولتاژ cpu رو روی 1.4 باری و بهتره که ولتاژ vvt , northbridge رو روی 1.22 بزاری ، در ضمن من تو اورکلاک مشکل ندارم ، تا 4.2 (فرکانس مسیر 525 ) اورکلاک کردم و با پرایم 1 ساعت تست گرفت!! عکس هت هم تو این قروم موجودن ، من فقط می گم که برای مصرف طولانی مدت ، بهتره فرکانس حدود همون 3400 باشه و ولتاژ بیش از 1.35 نباشه ، ولی برای ثبت رکورد ، می تونید فرکانس رو تا مقادیر خیلی بالاتر و ولتاژ رو تا 1.45 زیاد کنید !! البته این ولتاژ و فرکانس حدود 4000 ، فشار بالایی رو به سیستم می اره ، ولی باعث سئختنش نمی شه!
نه دیگه نشد!کی گفته باید اینقدر ولتاژ بدی!؟
نقل قول:
من منظورم این بود که ایشون چه جوری تونستن با ولتاژ 1.2 سی پی یو رو تا 3.6 اورکنن شما هم میگفتی با ولتاژ بالا دمای سی پی یو میره بالا ی70
من با ولتاژ 1.36 سی پی یو رو تا 3500 اور کنم و دماشم از 55 درجه بالاتر نرفت گفتم شاید مادربردشون استاندارد ولتاژش فرق داره و مثلا 1.35 ما با 1.2 اون یکی مادربرد برابر باشه خودشونم گفتن دمای سی پی یوشون بعضی وقتا از 86 هم رد میکنه ولی من با ولتاژ 1.36 بعد از یک ساعت بازی کرایسیس دمای هسته های cpu م شد 65 دمای کلی cpu هم از 55 بالاتر نرفت
من گفتم دمام 86 رو رد می کنه!؟به ندرت به 70 برسه عز یز!