فکر کنم باشه یه بار تو علا الدین دیدم 47000 تومن میگفت
فکر کنم باشه یه بار تو علا الدین دیدم 47000 تومن میگفت
امکان داره کاملا خیالمو راحت کنید ببینین واقا داره اگه شماره داره برام پیغام بگذارین یا اگه ادرس داره کدوم مغازه چون من تهران نیستم....:10::11:نقل قول:
این قضیه ای که میگم مال 3 -4 ماه پیشه
چشم بازم میرم براتون پیگیری میکنم دوست عزیز
خیلی خیلی ممنونتون میشم انشا الله جبران کنیم :10:نقل قول:
الان زنگ زدم به يكي از رفيقام كه گوشي فروشي داشتن ازش پرسيدم كه قاب اصلي P1 چنده اونم گفت 35تومن هستش بهش هم گفتم كه قيمت تو هر شهري فرق ميكنه گفت آره فرق ميكنه تو شهر ما كه اينقدر دوست عزيز:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
خیلی ممنون دوست عزیز اگه اسم شهرتو می گفتی بهتر بود:31: اما بازم مرسی . فکر نکنم به این ارزونی باشه چون من قبلا قاب اصلی p990 گرفته بودم 3 ماه پیش 50 تومان البته خوب فرق دارن! باز خدارو شکر موجود هست توی بازار:19:نقل قول:
salam man ozve jadide site hastam man ye p1 daram mikhastam bedoonam aya moshkelesh b update hal mishe ya na
سلام
من يه گوشي مي خوام كه بتونم باهاش آهنگ گوش كنم ، محدوديت براي نصب برنامه نداشته باشه دوربين داشته باشه حداقل 1.2 و بلوتوث هم داشته باشه و ساير امكانات كه بقيه گوشي ها داشته باشن. هر چه قدر هم ارزون تر باشه بهتره.
بچه ها بهم k550 رو معرفي كردن. من توي كلوپ k550 رفتم ولي بچه ها از باطري ناراضي بودن و مشكل تايپ sms و پاك شدن دكمه وسط و......
من هم منصرف شدم. ميشه يه مدل ديگه معرفي كنيد.
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضويتت رو تبريك ميگم ! اينجور گوشي ها كلوپ دارن تو كلوپ خودش لطفا :11:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159430
گوشي مد نظر من به شما K750i هست همه چي هم داره :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
راستش از اين گوشي خوشم نمياد.اگر ميشه چند مدل ديگه هم معرفي كنيد. قيمتشون هم بگيد ممنون ميشم.نقل قول:
گوشي مد نظر من به شما K750i هست همه چي هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!
ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]