1- گوشیهای جاوا منشی تلفنی ندارند و برنامه ای هم به عنوان منشی تلفنی وجود نداره.نقل قول:
2- مگه اینکه فایل منیجر داشته باشی و پسوند فایل رو عوض کنی و برای گوشی دیگه بفرستی. در گوشی مقصد هم با فایل منیجر پسوند فایل رو به حالت اول برگردونده.
Printable View
1- گوشیهای جاوا منشی تلفنی ندارند و برنامه ای هم به عنوان منشی تلفنی وجود نداره.نقل قول:
2- مگه اینکه فایل منیجر داشته باشی و پسوند فایل رو عوض کنی و برای گوشی دیگه بفرستی. در گوشی مقصد هم با فایل منیجر پسوند فایل رو به حالت اول برگردونده.
مورد 1 رو 100% اشتباه میکنی حتما برنامه ای هست .. چون خودم روی یه گوشی K750 یه منشی دیدم دوما همین الان یه منشی تبفنی برای نوکیا دانلود کردم خوب نوکیا هم سیمبین هست پس چطور یه منشی براش نوشتن !؟نقل قول:
آقا من k 750 دارم . ولی هدفونش رو با w810 عوض کردم . خوب هم بود اما امروز یه دفعه یکی از گوشیهاش صداش خیلی ضعیف شد. حالا هیچ نشونه ای هم از قطعی نیست . کاملا سالم به نظر میاد . با گوشیهای دیگه هم امتحان کردم اما همون مشکل رو داره . میخوام بدونم نمیشه کاری واسش کرد ؟؟؟؟
یا باید عوض کنم ؟؟؟
قیمت هدفون اورجینال k750 چنده ؟؟
به نظرتون میشه از هدفونای دیگه ( با توجه به پورت استریو) استفاده کرد ؟؟ قیمتشون چنده ؟؟
چون زیاد mp3 گوش میدم یه چیز خوب میخوام . ممنون میشم . دمتون گرم .
سلام دوست من اول اینکه شما نباید از یک هندزفری دیگه استفاده میکردین !! چون وات خروجی گوشیها با همدیگر متفاوت هست و وقتی شما یک هندزفری را به جای دیگری به کار ببری موجب خرابی اون میشه!!نقل قول:
قیمت هندزفری یا بقول شما همون هدفون اصل ، الان چیزی در حدود 5 یا 6 یا 7 هزار تومن هست و بیشتر هم نیست
اما یه نکته یادتان باشد هیچ وقت از نوعی نخرید که بسته بندی شده باشد و فروشنده بخواد به عنوان جنس آکبند به شما بفروشه ...
تمام هندزفری های اصلی K750i به صورت باز و بدون بسته بندی هستند .!! دقیقا مثل همون موقعی که شما
بار اول از درون جعبه گوشیتون در اورددین...( این نکته بسار مهم هست)
امیدوارم که تونسته باشید پاسخ خودتون رو بگیرید موفق باشید.
دوست عزیز سیستم K750i سیمبیان نیست و جاوا هست . به همین دلیل قادر به فرمان پذیری نیست یعنی شما به هیچ وجه نمیتونین یک برنامه بسازین که با سیستم جاوا کار کنه و به گوشی دستور بده !!نقل قول:
( یعنی منشی تلفنی برای K750i وجود نداره )
اما در مورد دومی همون طور که دوست عزیزمون اشاره کرد شما تنها با فایل منیجر میتونید این کار رو بکنید
یا اینکه فایل بقول شما Jar رو به صورت نصب نشده بر روی گوشی داشته باشید که بتونین اون رو با
بلوثوت برای دیگری ارسال کنید
موفق باشید
جواب رو Alfa323 داد. حالا شما مطمئنی که روی K750 منشی تلفنی دیدی؟؟؟؟نقل قول:
مورد 1 رو 100% اشتباه میکنی حتما برنامه ای هست .. چون خودم روی یه گوشی K750 یه منشی دیدم دوما همین الان یه منشی تبفنی برای نوکیا دانلود کردم خوب نوکیا هم سیمبین هست پس چطور یه منشی براش نوشتن !؟
اگه دیدی بیار من 100 هزار تومن میخرم.
نقل قول:
باسلام:
دوست عزيز به اين قطعه پايه جك ياجك stick ميگن...
كه رم sony يا stick داخل اون ميره وبه رم ريدروسل مشه...
شوما احتياجي به اين وسيله نداريدچون اكسررم ريدرهابدون اون هم جواب ميدن... :46:
ياعلي
با سلام
نحوه ارسال نرم افزار بوسيله بلوتوث تو گوشي k750 به چه صورت است؟
چون تو قسمت (كاربردها و بازي ها) گزينه "ارسال" وجود ندارد
ممنون دوست عزیز . یعنی هندز فری k750 رو حتی اگه تو پلاستیک هم بود نخرم ؟؟؟ فکر کنم آکبندش تو پلاستیک بود .نقل قول:
چطوری فرق بین اصل و غیر اصل رو تشخیص بدم ؟؟؟
پس شما میگی فقط مال خود k750 رو بخرم ؟؟؟
سلام دوست عزیز من نگفتم داخل پلاستیک بود نخرید !! گفتم اگر داخل بسته بندی بود اونها مارک های تقلبی هستند و به هیچ وجه محصول شرکت سونی نیستند..نقل قول:
دقیقا هندزفری های اصل داخل یک پلاستیک هستند مثل همون موقعی که شما از درون جعبه گوشی در اوردین .
حالا چه جوری اصل بودنش رو تشخیص بدین!!
اولا هندزفری های بسته بندی نشده بیشترشون یا بهتر بگم همشون اصل هستند...
حالا جهت اطمینان : اکولایزر مدیا پلیر گوشیتون رو روی حالت Mega Bass تنظیم کنید ، هندزفری رو وصل کنید
وصدای گوشی رو تا جایی که امکان داره بلند کنید . حالا به دقت گوش کنید هیچ صدای خس خسی نباید شنیده بشه
اگر شنیده شد دیافراگم هندزفری مشکل داره ... خوب این نشونه خوبی هست چون شرکت سونی هیچ وقت بدون تست اونا رو عرضه نمیکنه...
دوم اینکه هندزفری های تقلبی رنگ بسیار تابلویی دارند یعنی نقره ای خیلی روشن هستند ( دقت کن گفتم خیلی روشن) که اگر کمی دستت خیس باشه رنگشون میره ...
خلاصه در اخر بهت بگم که جنس اصلی رو وقتی خودت تو دستت میگیری متوجه میشی به خصوص که قبلاً هم یکیشون رو داشتی...
امیدوارم که استفاده کرده باشید ..
موفق باشی..