edit pes حجمش چقدره بعد dlc رو داره ؟
Printable View
edit pes حجمش چقدره بعد dlc رو داره ؟
دوستانی که به قول خودشون این کاره هستن!:n02: اگه تا الان فهمیدی چه جوری میشه یار عوض کرد و چه جوری میشه توو جهتی که میخوای پس توو عمق بفرستی بگوو مام در جریان باشــیم!
:n10:
سلام به همگی ؛ به شدت خورد تو ذوقم ! یعنی هیچی به این بازی نمی شد گفت ! روی pes 12 رو سفید کرده کونامی با این بازیش !
من از pes 04 طرفدار pes بودم و از بازی کردنش لذت می بردم ؛ ولی این نسخه 2014 اش ، مزخرفترین (دیدگاه شخصی ) نسخه ایه که وجود داره
لطفا نقد کنید صحبت منو
امتیازایی که من بهش میدم
کیفیت زمین چمن : 0 ( موکته انگار )
کنترل توپ : 0
کنترل بازیکنان : منفی 5
هوش مصنوعی : منفی بی نهایت //// تنها با هوشی تو دروازه بان خودته ! دروازه بان حریف مثل چغندر می مونه
منو ها : منفی 5
مستر لیگ : به شدت ضعیف طراحی شده
چیدمان بازیکنا : خیلی بد
استفاده از افکت های بصری : منفی بی نهایت //// تنها دلخوشیمون معرفی مربی و اتاق مربی و ... اینا بود ، که دمشون گرم هیچی نیست
سرعت بازی : 0
قیافه بازیکنا : خیلی بد
لطفا هر کی بازی میکنه بیاد نقد کنه بازی رو ( البته نقد واقعی ! نه از روی تعصب )
یعنی اگه بیل گیتس و رئیس سونی بیان ایران ببینن ما با چه اوضاعی بازی گیر میاریم قطعا کنسول های نسل جدید رو کپی خور شده ی کارخونه ای میدن بیرون :n02:
:دی بذار فردا نصب کنم بازی رو یادت میدم :n02:نقل قول:
نقل قول:
همه چی داره
پس dlc رو دانلود نکنیم چون با پیس ادیت میاد دیگه ؟
در مورد موارد گرافیکی و منو که مهم نیستند حالا چه خوب باشند و چه بد.نقل قول:
ولی شما با طبیعی بودن بازی مشکل دارید فکر کنم از اون دسته بازیکنهایی هستید که رونالدو یا مسی رو میگرفتید و یاعلی 12 نفر رو دریبل میکردید و آخرش میزدید توی دروازه!
تو تنظیمات دسته پاس عمق دو صورت هست basic و advanced بیسیک بذارید شبیه قبل میشه
نه دیگه pes edit خودش همه رو داره کرک هم دارهنقل قول:
نقل قول:
داره خودش
چرا شما هر سوالت رو تو دو تاپیک میپرسی ؟ :دی
نه اصلا ؛ من نوع بازیم ، بازیه گروهیه , اصلا نمی تونم تکروی کنم !
یه کنترل داریم یه از هم گسیخته گی ! افشین جان شما با چه درجه سختی بازی میکنی ؟ بذار رو super fine درک میکنی چی میگم
بعدشم بازماین نسخه مثل 2012 ، بی نهایت رفته تو فاز تکنیک های مالیخولیایی ! یه بازیکن حریف شونصدتا دفاع رو نابود میکنه ! مگه میشه ؟؟؟