چرا کسی جوابگو نیست یکی پاسخ بده
Printable View
چرا کسی جوابگو نیست یکی پاسخ بده
سلام.
من چرا هرچی جلوی دروازه حریف هد میزنم عوض اینکه به سمت دروازه بزنند، شاخ میزنند روبه آسمون؟؟؟
روش هد زدن صحیح جلوی دروازه حریف چطوریه؟
برای راهنمایی، پیشاپیش ممنون از شما... .
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببینید سوال شما به ویرایش بازی مرتبط هست همه بچه های اینجا توی کار ویرایش نیستند اگه کسی بدونه جواب سوال شما رو حتماً پاسخ میده... ای کاش من می دونستم و می تونستم که راهنمایی کنم. به هر حال سوال پرسیدن در فروم به معنی گرفتن جواب نیست یکی از راه ها وتلاشهایی هست که برای رسیدن به جواب توسط کابر صورت می پذیره... صادقانه بگم من خودم تا این لحظه فقط 2 درصد از نیازهام رو از طریق این انجمن حل کردم معمولاً وقتی چیزی می پرسم یا راهنمایی می خوام توی یک تاپیک کلاً اون تاپیک می خوابه و می ره کما و دیگه هیچ کس اون تاپیک رو حتی ادامه نمیده... بنابراین مجبور میشم سراغ جاهای تخصصی تری برم و بگردم تا به جواب برسم...
موفق باشید... ایشالا که هرچه سریعتر مشکلتون حل بشه
سلامنقل قول:
دلیلش اینه که تقریبا اکثر مواقع توسط مدافع حریف بازیکن هد زن شما به اصطلاح کامپت میشه... این قضیه در مواقع شوت زمینی هم هست شما اگه توسط مدافع تحت فشار باشید و شوت بزنید شوت شما با اختلاف زیادی به بیرون میذه... اگه هد زن در لحظه هد آزاد باشه هد در چهارچوب خواهد بود
موفق و پیروز باشید
دوستان توی مستر لیگ چجوری میشه درصد انتقال بازیکنان رو زیاد کرد؟مثلا رونالدو 2% هست نمیشه یه کاری کنم بالا بره هی؟
با سلام
میخاستم بدونم تو این بازی نمیشه بین 3 یا 4 نفر 3جانبه یا 4 جانبه بصورت لیگ برگزار کرد ؟
در ضمن واسه ایتالیا کدوم ترکیب و تنظیمات خوبه دنبال یه ترکیب هستم با 5 دفاع و هافبک طوری باشه که بشه پاسکاری کرد تا عمق دفاع حریف باز شه؟
نقل قول:ممنون بابت راهنمایینقل قول:
آیا باید دکمه های خاصی را برای هد زدن، روی دسته بزنیم؟
نه دوست عزیز فقط یک لحظه شوت رو کافیه بزنی دقیق و قدرتی بودن هم به پارامتر هدزن وابسته هست اگر توی پارامترهاش Heading Accuracy برای اون بازیکن زیاد باشه خواهی دید حتی در شرایط کامپت شده هم هد های دقیق و موثرتری میزنهنقل قول:
این گزارش فارسی مزدک واسهpes 2013 گرفتم ته خندس :n08:
خیلی بهتر از خارجی هست اقلا وسط بازی یه چند تا جمله میگه خندت میگیره
یه کارشناس هم هست اسمش حسامه انگار برای کودکان تفسیر میکنه :دی
آپش کن ما هم فیضی ببریم :n02:نقل قول:
لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نصب:
- از فایل قبلیتون کپی بگیرید. dt00_e.img
- فایل با نام dt00_e. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg رو در فولدر img بازی کپی و جایگزین فایل همنام قبلی نمایید.
:دی
رمز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]