نقل قول:
دوست گرامی ضمن عرض ادب و تشکر، لحن شما بسی لاکردار(!) می باشد.
اول از همه، اگه قرار بود برم پیش روان شناس و روانپزشک و ... مستقیماً بیان کنم این چیزها رو و به عبارتی " درد و دل " کنم، به نظر خود شما، اینجا بودم ؟!
دوست عزیز منظور من این است که به نظرات من و امثال من در حوزه روانشناسی اکتفا نکن.یک سماور برقی که روشن نمیشه می تونه علت های مختلفی رو داشته باشه و تعمیرکار باید همه شرایط رو بررسی کنه.در حوزه روانشناسی هم وقتی صحبت از یک مشکل میشه و تشخیص بیماری گفتن علت بیماری به عنوان دلایل حتمی کار خیلی علمی نیستش.باید ریشه موضوع بررسی بشه(اون هم توسط روانشناس)و اتفاقا به نظر من شما کار اشتباهی رو میکنید که توسط افراد غیرمتخصص دنبال ریشه سوالاتتون(و همون طور که خودتون عرض کردید شخصی هستش)به دنبال جواب و دوا هستید.من به کاربران خدای ناکرده جسارت نمی کنم اما خیلی از من و کاربران در جایی نیستیم که به صورت قطعی پاسخ مسائل شخصی و در حوزه روانشناسی شما رو بدهیم(این نظر شخصیمه)
نقل قول:
اخوی اینجانب ناسیونالیسم افراطی نیستم!
اینا رو از کجا میبافی و مغلطه میکنی؟ والا مـا که نفهمیدیم شمـا از چی دَم میزنی. همش یاد گرفتیم که بگیم آره نمیشه ... اینطوریه. که چی؟ واقعاً که چی؟ چیرو میخوای با این استدلال سخیف مشخص کنی؟ پس بذار برات یه چیز رو روشن کنم. از دید اصول و برهان عقل فرد دنبال استعدادش میره. از لحاظ فطری هم کسی که میبینه تو چیزی استعداد داره یعنی توش از دیگران بهتره و حتی اگه درس آمادگی دفاعی هم باشه براش به صورت علاقه در میاد و این علاقه در طبعش موکد میشه. و بهترین مشاور هر فردی بلاشک خودش هست و خودش و وقتی علاقه و استعدادش رو بشناسه. بلاشک بهش میپردازه. پس این بلند نظری شمـا از بیخ و بُن غلطه و شمـا اگه داری این استدلال رو میکنی. مال این هسـت که راحت فکر میکنی و راحت همه چی رو قبول میکنی و دوست داری راحت زندگی کنی.
چرا ؟ چون راحتی !
پـ.نـ) فقط میخواین خوش باشین .
شما یکبار پست مرا بخوان.من دارم میگم که این قدر راحت تا یک مشکلی برات پیش میاد توی فضای مجازی ننویس که ایا این مشکل مربوط به این حوزه روانشناسیه و یا نه؟!!اینها رو باید از واقعا متخصصش بپرسی.البته من نظری رو به صورت شخصی به شما ارائه دادم که کاملا باعث سوء تفاهم شما شده.اون نقل قول هایی که شما در پاسخ به پست بنده گذاشتید زمین تا اسمون با محتوای پستی که دادم فرق می کنه.در ضمن من وقتی به شما میگم که نظر روانشناس بر نظر اکثریت کاربرهای این انجمن ارجهیت داره.چگونه شما من رو متهم به غالب کردن نظراتم می کنید.من هیچ حکمی رو در مورد شما ندادم که شما از ان به عنوان حکم کلی یاد می کنید.نظر شخصی من این بود:تعادل در همه چیز.
در ضمن من به هیچ عنوان نخواستم به شما توهین کنم.این شما هستید که دارید به خودتون این قدر راحت توهین می کنید.در ضمن وقتی در مورد روانشناسی صحبت میشه کلماتی نظیر بیمار به طور طبیعی میاد که شما به نظر جور دیگه ای تفسیر کردی.
نقل قول:
اخوی اینجانب ناسیونالیسم افراطی نیستم!
اینا رو از کجا میبافی و مغلطه میکنی؟ والا مـا که نفهمیدیم شمـا از چی دَم میزنی. همش یاد گرفتیم که بگیم آره نمیشه ... اینطوریه. که چی؟ واقعاً که چی؟ چیرو میخوای با این استدلال سخیف مشخص کنی؟
من از حرف شما دم می زنم.توجه کنید:
نقل قول:
سلام.
من 2قطبی ـم.
( مثلاً؛ یه روز خوشحالم، فرداش اعصاب ندارم ... با یکی خوب حرف میزنم ، با یکی اصن تمایل ندارم حرف بزنم . سوار تاکسی میشم به یکی کرایه زیاد میدم ، به یکی اصن دلم نمیخواد کرایه بدم! یه روز بلک متال و دث متال گوش میدم، یه روز رپ و هیپ هاپ..
به طور کلی، یه روز یه شخصیت خیلی ثابت و محکم دارم ... فرداش فکر میکنم اصن شخصیت ندارم!
گاهی روز ها هم، کلاً هرچیزی که فکر میکنم بَـده ، احساس میکنم خوبه! درباره همه چیز این احساس رو دارم یعنی. )
من گفتم که متعادل فکر کن .متعادل رفتار کن.و به نظر شما مفهوم اوردن کلمه متعادل رو جور دیگه ای تفسیر کردید(و باز میگم که نظر متخصص این امور بر نظر من ارجهیت داره).شما خیلی راحت بدون هیچ بررسی علمی و روانشناسی که باید به اهلش بسپری داری میگی من یک دوقطبی ام.ایا به نظر بقیه دوستان من توهین به ایشون کرده ام؟؟؟اگر خدای ناکرده بدون هیچ منظوری برخی کلماتم باعث ناراحتی شما شد پوزش می طلبم.
نقل قول:
داداش! شما که دستتون تو کاره؛
حدیثـی هم داریـم که بگـه کسی که بیش از اندازه به یه چیزی شاخ و پرده بده. اشتباهاً داره چیزی رو بیان میکنه ؟
من هی میگم که نظر متخصصش و شما داری میگی اگه دستت تو کاره.در ضمن این حدیث نه برای شما بلکه برای من و افراد دیگه هم صدق می کنه.در ضمن من نظری رو به عنوان نسخه نپیچیدم که بخوام شاخ و برگ بدم بلکه می گویم نظر متخصص بر این دنیای مجازی و انجمن ارجهیت داره.