من توي ساعت رايگان اگه يكبار ديس بشم سرعت مياد رو 60-70 ، ولي اگه از قبل ساعت 1 وصل باشم و خودش بره توي ساغت فري ، سرعت پايين نمياد و همون 200 اينا دانلود ميده ، امشب زنگ ميزنم ببينم قضيه چيه
Printable View
من توي ساعت رايگان اگه يكبار ديس بشم سرعت مياد رو 60-70 ، ولي اگه از قبل ساعت 1 وصل باشم و خودش بره توي ساغت فري ، سرعت پايين نمياد و همون 200 اينا دانلود ميده ، امشب زنگ ميزنم ببينم قضيه چيه
من که مشکل نداشتم خداروشکر - کلا من چه درساعات رایگان چه ساعات معمولی نه قطی دارم نه افت سرعت :n02:نقل قول:
خوش بحالت.من آخرین ماهی هست که از نوین نت سرویس میگیرم.....:n05:نقل قول:
ویرایش......
سلام دوستان
می خواستم وضعیت نوین نت به چه صورته
سرعت شبانه خوب هستش
سرعت 512 محدود چند هستش
کلا راضی هستید ؟
سلام!نقل قول:
وضعیت نوین در حال حاضر اصلا خوب نیست!(بیشتر در مورد بازه ی رایگان میگم)
منظورتون از شبانه بازه ی رایگانه؟! اگه همینه که باید بگم افتضاست!
512 محدود 1 ماهه 5 گیگ 1 بامداد تا 6 صبح رایگان 120,000 ریال
512 محدود 1 ماهه 10 گیگ 6 صبح تا 11 رایگان 180,000 ریال
Novinnet.Ir
داداش یه سوال شما مودمتون در حالت ppoee وصله به اینترنت یعنی خودش اوتوماتیک وصل میشه یا با کانکشن وارد میشین؟نقل قول:
اعطا 75000 ریال اعتبار به مشترکین کرمانشاه
به اطلاع کلیه مشترکین نوین نت می رسانیم این شرکت در راستای حفظ حقوق مشترکین و پایبندی به تعهدات خود مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) به دلیل عدم ارایه سرویس مطلوب به مشترکین خود در استان کرمانشاه در بازه زمانی 8 آبان لغایت 19 آذر ، که ناشی از کمبود پهنای باند مخابراتی بوده است و عملا این شرکت تقصیری در این رابطه نداشته است ، ضمن تشکر از مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه به دلیل همکاری در رفع این مشکل و همچنین پوزش و تشکر از صبوری مشترکین محترم در رفع این مشکل ، به تعداد 1280 نفر از مشترکین خود که در این بازه از سرویس های این شرکت استفاده نموده اند به هریک مبلغ 75000 ریال اعتبار جهت خرید حجم یا سرویس اعطا گردیده است.
fb.com/novinnet.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه شورشو در آوردن
واقعا مسخرست نمیزاره سرویس 512/2 مگ رو تمدید کنم فقط 128/512 داره!!!!!!!!:n03:
خوب شد جای دیگه اقدام کردم وگرنه .........
این آخرین باریه که شارژ کردم تو منطقه ما دیگه کلا پر شده
کاملا تایید میشه!!نقل قول: