تهرانی؟نقل قول:
اگه تهرانی از 1101 تا 1122 بزن
Printable View
تهرانی؟نقل قول:
اگه تهرانی از 1101 تا 1122 بزن
این سایته که دان شده بالا نمی یاد!
سلام ! خوبین همه ؟
من امشب آن شدم که فردا آن نشم ! :دی
الان که اینجام میبینم هیچیز خاصی به نظرم نمیرسه که بگم ! نمیدونم چرا آن شدم ! :دی
شاید فقط این : یه نفر تو تابستون بم گفت که طوفانی شروع نکن و با ماکسیمم توانت نخون که آذر و دی نبری ! من به این دوستمون خیلی مدیونم ! :دی چون من بر اساس حرف ایشون برنامه ریزی کردم که تا آذر بیشتر از روزی 10 ساعت نخونم که به وقت نبرم . الان اکثر دوستام دارن از خستگی میمیرن من تازه این هفته ساعت مطالعمو رسوندم به 67 ! (این ماکسش نیست . ماکسش برا اسفند به بعد) . خلاصه اینکه یادم نیست کی بود ایشون ولی برادر هرکی بودی دمت گرم . باعث شدی کلی اعتماد به نفسم بالا بره چون اصلا خسته نشدم .
سجاد جان یه سوال داشتم ازت ! من تابستون پیش 1 رو خوندم . به نظرت توی عید باید بشینم پایه بخونم یا پیش رو دوره کنم ؟ یا اصلا یه جوری برنامه ریزی کنم که پیش 2 تموم شه تا اونموقع ؟ به نظرم نمیشه هم پیش خوند هم پایه . وقت نمیکنم تمومش کنم .
و یه سوال دیگه ! واکنش های شیمیایی پیش رو هم باید حفظ باشیم ؟ من تا اونجا که دیدم مبتکران فقط سال 3 رو لیست کرده
اره کد منطقه 2 چیه ؟؟نقل قول:
کد منطقه رو واسه سوابق تحصیلی از اینجا بگیرید
کد:http://www1.sanjesh.org/regsearch/sar89/mantaghe.php
من ماکسم 4 ساعت بود :39::16:نقل قول:
من میخواستم بدونم به نظر دوستان من الان تازه شروع کردم به نظر شما من الان پایه رو کامل بخونم !
به نظر شما من چه جیزهایی از پیش 1 رو بخونم تا از برنامه عقب نمونم !
از پیش 1 عمومی بخونم یا اختصاصی !
چه درسهایی از این عمومی و اختصاصی مهم تره !؟
باید توجه همو رو چه درسایی بزارم !
که نمیتونم تویه ترم دوم اونارو بخونم یا ترم دوم به به ترم اولش ربط داره ؟
منظورم پیشه !
ممنون میشم اگه جواب بدید !
نقل قول:
پس چرا مدرسه ی ما چیزی نمیگه ؟ تا کی وقت داره ؟:41:
من همین سوال رو از آقای مرعشی ( که فکر کنم نویسنده شیمی خیلی سبز هست ) رسیدم ایشون گفت که باید واکنش های دوم و سوم و پیش رو کامل حفظ باشین :20:نقل قول:
مگه ندیدی سوال میدن که نسبت سرعت تولید فلان ماده به سرعت مرف فلان ماده ؛ مثلا در واکنش تجزیه پتاسیم نیترات چقدر است ؟
برای جواب دادن باید واکنش ها رو طوری حفظ باشی که رو هوا فرمولش رو بنویسی مثل مهندس بازرگان
حرکتی نوسانی و موج 1 به موج 2 و صوت ربط داره! 3-4 تا هم ازش تست می یاد تو کنکور! اگه حرکت شناسی ( با بردار 4 تست )رو بخونی خوبه چون از دینامیک (2 تست ) و حرکت دایره ای ( اومدن در تجربی 50-50 ) ساده تر و ملموس ترe! تکانه رو هم بخون چون از همه ساده تره! 2-3 فرمول داره و تو تجربی احتمالا سوال امدن ازش 50-50 e! فقط می مونه دینامیک و حرکت دایره ای! که به نظر می رسه فعلا وقت نکی بخونی!نقل قول:
پس نتیجه می گیرم که حرکت نوسانی و موج1 در اولویت هست و اگه با معلم پیش بری محشره! بعد حرکت شانسی و تکانه
این موارد در مورد ریاضی هم صدق می کنه!
شیمی هم ترم 1 به 2 ربط نداره!
فصل 1 : یک سوال از محاسبه سرعت متوسط و یک سوال از انرژی فعال سازی و دلتاH و یک سوال از مابقی مباحث
فصل 2 : یک سوال از محاسبه ثابت تعادل و یک سوال از اصل لوشاتلیه می یاد و یک سوال از مابقی مباحث
E و دلتا H که ساده است همین طور اصل لوشاتلیه! سوالات محاسباتی رو نباید از دست داد به خصوص سرعت متوسط که فقط یک تناسب سادست
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
باید بیشتر درس بخونی! تا به رقبات برسی! من ماکزیممم 6 ساعته:Dنقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
[HTML]http://www.dipcode.medu.ir/studentlogin.aspx[/HTML]
این سایت برام بالا نمیاد ! برای شما چطوره؟
نقل قول:
ممننون از توضیح کاملوتون !
میشه راجب عربی و انگلیسی به صورت کلی یه توضیح بدید !
ممنون میشم ازتون !