خسته شدم دیگه همش تکراری و پیشبینی شده!!!!!نقل قول:
بابا مثل آدم یک بازیه غیر پیشبینی شده بزارن!!
بزارن یکم تیکر نشون بده که قوی هست! :دی همیشه هست :31:
Printable View
خسته شدم دیگه همش تکراری و پیشبینی شده!!!!!نقل قول:
بابا مثل آدم یک بازیه غیر پیشبینی شده بزارن!!
بزارن یکم تیکر نشون بده که قوی هست! :دی همیشه هست :31:
کجای این wwe تکراریه همش شده سورپرایز دیگه انقدر سورپرایز شدیم حالمون بهم
اونم اج و گرفتن کمربند wwe
اون از جف و مت
بازم اج اینبار گرفتن whc
و....
تیکر درسته که قهرمانی کم داره ولی خب عشق است 16-0
من که ندارم ولی سعی می کنم گیرش بیارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 20م فبیری سال 2009
محل برگزاری : پورتلند
عكس های این هفته ی اسمک دان :: لینک دانلود | حجم: MB 3.21
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:http://www.4shared.com/file/88810992/50de9d90/BrockWWE_Smackdown_022009_Photos_By_IAL.html?dirPwdVerified=889642e9
هایلایت هایی از نو وی اوت رو شاهد هستیم .
جاستین رابرتس ، اج رو معرفی میکنه و موزیک ورودی او پخش میشه . اج میاد و اینبار ویکی گررو همراهش نیست . اج در حالی که کمربند سنگین وزن رو روی شونه اش داره ، میره داخل رینگ و میگه : " هیچ کس دوست نداشت که من به عنوان قهرمان دابلیو دابلیو ای به اسمکدان برگردم ، حالا میتونید خوشحال باشید . من با دیگران خیلی فرق میکنم چون یه برنده هستم ، نه یه بازنده . من وقتی یه موقعیت خوب برام پیش میاد ، اون رو ارزیابی میکنم . وقتی دیدم کوفی کینگستن نمیتونه در چیمبر حضور پیدا کنه ، خودم جای او رو گرفتم . حالا من تنها کسی هستم که تو یه شب در دو الیمینیشن چیمبر حضور پیدا کردم . همچنین من دارای هشت بار قهرمانی جهان هستم . " موزیک ورودی جف هاردی پخش میشه و هاردی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . جف میره داخل رینگ و میگه : " آره ، تو تونستی . تو به عنوان قهرمان به نو وی اوت رفتی و به عنوان قهرمان هم نو وی اوت رو ترک کردی . بخاطر همین هست که بهت میگند اولتیمیت آپرچونست . " اج میگه : " تو هم مثل سینا هستی . " جف ادامه میده : " من امشب اینجام تا تو رو برای کمربند قهرمانی سنگین وزن چلنج کنم . " اج در جواب میگه : " صبر کن . تو روز یکشنبه شکست خوردی و دلیلی نداره که سر کمربند مسابقه بدی . " جف میگه : " دلیل اینکه تو امشب دابلیو دابلیو ای چمپین نیستی اینه که من یکشنبه تو رو در کمتر از سه دقیقه شکست دادم . " اج میگه : " [خطاب به تماشاگرا] کی میخواد ببینه که من امشب برابر جف هاردی قرار میگیرم ؟ " تماشاگرا همه دوست دارن این اتفاق بیفته ولی اج میگه : " اما این اتفاق نخواهد افتاد . اگه میخوای با من مسابقه بدی میتونی رئیست ویکی گررو رو ببینی . " جف به اج میگه : " تو عروسک ویکی هستی . " اج میخواد به جف مشت بزنه اما جف جاخالی میده و توئیست آو فیت میزنه . موزیک ورودی جف پخش میشه .
جیم راس میگه که در ادامه ی شوء با تریپل ایچ مصاحبه خواهند کرد .
کامرشال .
در اتاق جنرال منجر ، کیزارنی کنار ویکی گررو هست . اج وارد میشه و از کیزارنی میخواد اتاق رو ترک کنه . اج و ویکی صحبت میکنن و قرار میشه که اج امشب برابر جف هاردی در یه نان تایتل مچ [مسابقه ای که سر کمربند نیست] قرار بگیرن .
مسابقه اول :: ایو و ماریا برابر میشل مک کول و قهرمان دیواز ، ماریس
هر چهار دیوا وارد میشن . مسابقه رو مک کول و ماریا آغاز میکنن . مک کول بهتر کار میکنه و بعد از همر لاک و چند مشت ، ماریا رو به رینگ میکوبه . کیک و یوروپین آپرکات از مک کول . ماریا با یه کلوزلاین به بازی برمیگرده اما ماریس در بازی دخالت میکنه و ماریا رو میزنه . مک کول ، ماریا رو به بیرون رینگ پرت میکنه و ماریس دور از چشمان داور ماریا رو میزنه . مک کول کیک میزنه و ماریا به رینگ برمیگرده . دومیا یوروپین آپرکات از مک کول . دراپ کیک از مک کول . کاور میکنه ، یک..دو.. . راشن لگ سوییپ از مک کول . کاور میکنه ، یک..دو.. . مک کول جای خودش رو به ماریس میده . ماریس میاد و سر ماریا رو به رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ماریا به بازی برمیگرده و با ایو تگ میشه . ایو میاد و چند دراپ کیک ، سوپلکس و فلوت اوور میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ میکشه و ایو از طناب ها بالا میره و چند ضربه به بالای سر ماریس میزنه . داور حواسش پرت میشه و مک کول یه کیک به ایو میزنه . ماریس ، ایو رو از بالای طناب ها به پایین پرت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، میشل مک کول و ماریس
کامرشال .
اسمک آو د نایت رو شاهد هستیم .
ویدئویی از روز ولنتاین بین میز و مورسن به همراه خواهران بلا رو شاهد هستیم که اون ها تو یه رستوران نشستن . میز از نوع سرویس دهی عصبانی میشه و سر گارسون ها فریاد میزنه . خواهران بلا سعی دارن میز رو آروم کنن . خوب ، این دو تا گارسون کارلیتو و پریمو کولون هستن ! اون ها میخوان دو تا کیک رو تو سر میز و مورسن بزنن اما این دو جاخالی میدن و کیک به صورت نیکی و بری بلا برخورد میکنه .
ویدئویی از درگیری های ام وی پی و شلتن بنجامین پخش میشه .
مسابقه دوم :: ام وی پی و آر تروث برابر چاوو گررو و قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین
چاوو گررو وارد میشه . سپس شاهد ورود آر تروث هستیم . چاوو و آر تروث با هم درگیر میشن و در همین لحظه شلتن بنجامین هم به چاوو میپیونده . حالا ام وی پی وارد میشه تا به همتیمیش کمک کنه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . ام وی پی بر بازی مسلط شده . او میره تا به بنجامین البوئ بزنه اما موفق نیست و در یه رفت و برگشت کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین به بازی برمیگرده و با چاوو تگ میشه . چاوو چند مشت میزنه اما بک بادی دراپ دریافت میکنه . فیس باستر از ام وی پی . او بالین البوء رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما بنجامین دخالت میکنه . ام وی پی ، بنجامین رو از رینگ به بیرون پرت میکنه و میره تا در گوشه ی رینگ به چاوو رانینگ بوت بزنه اما بنجامین باز هم دخالت میکنه و چاوو رو نجات میده . چاوو جای خودش رو به بنجامین میده . بنجامین میاد و چند مشت و سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو جای شلتن رو میگیره . چاوو یوروپین آپرکات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تری آمیگوز از چاوو . او میره بالای طناب ها برای فراگ اسپلش اما بنجامین بدون هماهنگی با چاوو تگ میشه و میره داخل رینگ . چاوو عصبانی میشه و به همیتمیش که بنجامین هست حمله میکنه . او میره بالای طناب ها و به بنجامین فراگ اسپلش میزنه . چاوو رینگ رو ترک میکنه . ام وی پی به بنجامین درایو بای کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، ام وی پی و آر تروث
بعد از مسابقه ، چاوو گررو به بنجامین میگه که میخواد کمربند رو ازش بگیره .
کامرشال .
جیم راس با تریپل ایچ مصاحبه ای ترتیب میده و از تریپل ایچ درباره ی راء و اتفاقات اون میپرسه . تریپل ایچ میگه : " رندی اورتن چند ماهی رو روی روالی که دوست داشت پیش رفت . اما اون ... . شاید خیلی ها پدر زن من رو دوست نداشته باشن . اما اون روی پدر زن من دست گذاشت و با او جنگید . همچنین روی شین . و در پایان هم روی استفنی . رندی ، تو از خطی گذشتی که دیگه نمیتونی برگردی . استفنی مادر بچه های من هست . "
کامرشال .
مسابقه سوم :: اوماگا برابر اسکاتی گلدمن
گلدمن داخل رینگ هست و رابرتس او رو معرفی میکنه . حالا موزیک ورودی اوماگا پخش میشه و اوماگا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میره داخل رینگ و قبل از اینکه زنگ شروع مسابقه بصدا در بیاد یه گلدمن چند مشت میزنه . مسابقه بطور رسمی آغاز میشه . اورنیج از اوماگا . اوماگا میره برای یه حمله اما گلدمن جاخالی میده اما اوماگا در برگشت سوپرکیک میزنه . اوماگا ، گلدمن رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و رانینگ بات اسپلش میزنه . در پایان اوماگا سموئن اسپایک رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، اوماگا
ویدئویی از رسلمینیا 14 پخش میشه .
ویکی گررو دیده میشه که داره در بک استیج راه میره .
کامرشال .
راء ریباند پخش میشه .
ویکی گررو وارد میشه و قصد داره مطلب مهمی رو بگه . تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . ویکی چندین بار جمله ی معروف ' اکسکیوز می ' اش رو تکرار میکنه و سپس میگه : " چیز مهمی رو میخوام بگم . من نمیدونم این شان مایکلز و جان بردشاء لیفیلد فکر میکنن کی هستن ؟! هر دو فکر میکنن میتونن رکورد آندرتیکر رو بشکنن اما هیچ کدوم لیاقتش رو ندارن . فراموش نکنید که آندرتیکر در شوء من هست . اگه یه نفر لایق مسابقه دادن با آندرتیکر باشه ، اون کسی هست که در مسابقه ی تک به تک شکست نخورده . " ولادیمیر کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . ویکی میگه : " کازلاو قبل از اینکه آندرتیکر رو در رسلمینیا شکست بده ، او رو در اسمکدان شکست خواهد داد . " سپس کازلاو میکروفون رو از ویکی میگیره و به زبان روسی چند جمله خطاب به مایکلز و بردشاء میگه . کازلاو میگه : " من شکست ناپذیر هستن . من مایکلز و جی بی ال رو داغون خواهم کرد و آندرتیکر رو هم در رسلمینیا شکست خواهم داد . "
کامرشال .
ویدئویی از گیل کیم پخش میشه .
جیم راس میگه که تریپل ایچ از این به بعد در راء خواهد بود .
مسابقه چهارم :: قهرمان سنگین وزن جهان ، اج برابر جف هاردی
جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود اج هستیم که تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . مسابقه آغاز میشه . هاردی چند آرم درگ میکنه و اج عصبانی میشه . اج چند مشت میزنه و میره برای آیریش ویپ اما هاردی آرم بار میکنه . یک آرم بار دیگه از جف . اج مشت میزنه . بیسبال اسلاید از جف . کار به بیرون رینگ کشیده و جف موفق میشه اج رو با قدرت به سکیوریتی وال بکوبونه . به رینگ برمیگردن و اج کیک و نک بریکر میزنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و اج بر بازی مسلط هست و اسلپش میزنه . جف چند مشت میزنه و میدوئه طرف طناب ها اما اج موهای جف رو میکشه و او رو به رینگ میکوبه . نک بریکر از اج . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج یه سابمیشن هولد رو اجراء میکنه . جف به بازی برمیگرده و میره برای کراس بادی اما اج جاخالی میده و جف به بیرون پرت میشه . جف به رینگ برمیگرده و اج البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج میره بالای طناب ها اما جف او رو پرت میکنه پایین و پرسکیدو میزنه . سانست فلیپ میکنه ، یک..دو.. . هر دو استار بطور همزمان کلوزلاین میزنن . داور شروع به کونت میکنه اما اج بلند میشه . او با داور صحبت میکنه و در همین لحظه جف رول آپ میکنه ، یک..دو.. . وسپر اینده ویند از جف . کاور میکنه ، یک..دو.. . اتامیک دراپ و دابل لگ دراپ از جف . کاور میکنه ، یک..دو.. . بوت از اج اما پشت سرش اج از جف اسلینگشات لگ دراپ دریافت میکنه . جف کاور میکنه ، یک..دو.. . جف میره برای توئیست آو فیت اما اج بریک داون میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اج میره برای اسپیر اما جف کونر میکنه ، یک..دو.. . جف بطور ناگهانی توئیست آو فیت میزنه . حالا او میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو اجراء میکنه . قبل از اینکه جف کاور کنه ، مت هاردی وارد رینگ میشه و به جف توئیست آو فیت میزنه . داور دی کیو اعلام میکنه .
برنده ی مسابقه با دی کیو ، جف هاردی
بعد از مسابقه ، مت به رینگ برمیگرده و میکروفون میگیره و میگه : " تو نمیتونی ابر های سیاه بالای سرت رو برداری . اما یه شانس دیگه داری ، من و تو هفته ی بعد برابر هم قرار میگیریم . " مت رینگ رو ترک میکنه و جف آروم بلند میشه و به مت نگاه میکنه . جف برمیگرده و اج بهش اسپیر میزنه .
دلیل شکست خوردن آندرتیکر و جان سینا در نو وی اوت :
دو روز پیش توسط یک سایت خبری معتبر ، دلیل شکست خوردن آندرتیکر و جان سینا در الیمینیشن چیمبر های اسمکدان و راء مشخص شد که میتونه دونستنش براتون جالب باشه .
- دلیل شکست جان سینا در نو وی اوت ، خودش بود ! قرار بود که طی استوری لاینی کار اج و سینا به رسلمینیا کشیده بشه و سینا در رسلمینیا برابر اج قرار بگیره و کمربندش رو ببازه [سپس چند ماه دیگه پس بگیره] . اما از اونجایی که سینا دوست نداشت در رسلمینیا شکست بخوره از سران کمپانی خواست تا داستان رو عوض کنن و کاری کنن او در نو وی اوت ببازه و کمربندش رو در رسلمینیا پس بگیره ! استوری لاینی جدید نوشته شد و قرار شد تا سینا کمربندش رو در نو وی اوت به اج بده و در رسلمینیا پس بگیره . البته قسمت اول داستانی که لو رفته درست از آب در اومده ، حالا باید ببینیم قسمت دومش [رسلمینیا] چی میشه .
- اما میرسیم به آندرتیکر و شکست جنجالی او در نو وی اوت که سر و صدای زیادی به همراه داشت . کمپانی دابلیو دابلیو ای میخواست که کمربند دابلیو دابلیو ای به راء منتقل بشه و حتما باید این کمربند از اج گرفته میشد و به یکی دیگه از استار های حاضر در چیمبر میرسید . کمپانی علاقه ای به چمپ کردن کازلاو ، بیگ شو و جف هاردی نداشت پس دو گزینه باقی میموند که اون هم تریپل ایچ و آندرتیکر بودن . اکثر تماشاگرا آندرتیکر رو پیروز اون جدال پایانی میدونستن اما کمپانی تصمیم نداشت تیکر رو چمپ کنه . چون به هر حال باید کمربند به راء میرفت و در رسلمینیا به رندی اورتن میرسید ، پس تیکر باید به این ترتیب به راء منتقل میشد [که اصلا دوست نداشت درفت بشه] و همچنین در رسلمینیا شکست بخوره و علاوه بر از دست دادن کمربند ، رکوردش هم شکسته بشه . پس راهی نبود جزء قهرمان کردن تریپل ایچ ، درفت او به راء ، اضافه کردنش به داستان مک منز و لگسی و قرار دادن او برابر برنده ی احتمالی مین ایونت رسلمینیا 25 ، رندی اورتن !
خوب ، این تمام چیزی بود که منتشر شده بود [با جزئیات کامل] و حالا دلیل شکست خوردن این دو استار که اکثرا این دو رو برنده ی چیمر میدونستن مشخص شد . همچنین گفته میشه که آندرتیکر برای مدتی از تایتل مچ ها دور خواهد بود.
-----------------------------------
استوری لاین کریس جریکو برای رسلمینیا :
همونطور که میبینید ، یکی از بیکار ترین استار های فعلی کمپانی کریس جریکو هست و دلیلش هم استوری لاینی هست که برای او نوشتن . قرار هست که در این داستان هر دفعه جریکو به یه لجند توهین کنه و با اون درگیر بشه اما در پایان جریکو یه مسابقه ی بسیار جنجالی و مهم خواهد داشت .
گزینه های زیادی برای طرف مقابل جریکو در رسلمینیا درنظر گرفته شدن که یکی از مهم ترین اون ها میکی رورک [بازیگر فیلم رسلر] هست . در ابتدای کار رورک گفت که میخواد در رسلمینیا حضور داشته باشه اما درخواست او با مخالفت کمپانی دابلیو دابلیو ای همراه شد . اما چیزی نگذشت که دابلیو دابلیو ای تصمیم گرفت تا داستانی برای جریکو بسازه و او رو برابر رورک قرار بده . جالب این هست که اینبار رورک مخالفت کرد و گفت که امکان داره حضورش در رسلمینیا و پخش شدن این خبر موجب بشه او نتونه جایزه ی اسکار رو بگیره . دیشب مراسم اسکار انجام شد و رورک نفر دوم شد و به این ترتیب امکان حضور رورک در رسلمینیا به عنوان حریف جریکو زیاد هست . اما کمپانی ریسک نکرده و برای رورک در رسلمینیا چند جایگزین هم انتخاب کرده تا در صورت مخالفتش یه نفر دیگه رو داشته باشه . در حال حاضر مسابقاتی که برای جریکو در نظر گرفته شده چنین هست :
Chris Jericho vs. Mickey Rourke | Wrestlemania 25 (Possible Match)l
Chris Jericho vs. Hulk Hogan | Wrestlemania 25 (Possible Match)l
هوگن هم چند روز پیش طی مصاحبه ای که انجام داد گفت با وینس مک من صحبت کرده ولی هنوز به توافق نرسیدن و مشکل اصلی سر استوری لاین بوده . حالا باید منتظر بمونیم و ببینیم چه اتفاقی میفته ، اصلا شاید نه رورک حضور پیدا کرد و نه هوگن . شاید همه ی حدس های قبلی اشتباه از آب در بیاد و حریف جریکو در رسلمینیا ، تگزاس ردل اسنیک [استون کلد] باشه ! باید ببینیم تا رسلمینیا چه اتفاقاتی میفته و کمپانی چه تصمیمی گرفته .
پیش بینی مسابقات پی پی وی بعدی تی ان ای :
با اینکه هنوز خیلی تا Destination X مونده ولی سایت ها از الان اکثر مسابقات این پی پی وی رو حدس زدن . در این چند هفته ی اخیر ایمپکت اتفاقات زیادی افتاده که با در نظر گرفتن اون ها میشه مسابقات زیر رو حدس زد :
:: TNA Championship Match
Sting © vs. " The Olympic Gold Medalist " Kurt Angle
:: TNA Legends Championship Match
Booker T w/ Qeen Sharmell © vs. " The Phenomenal " AJ Styles
:: One on One Standard Match
Scott Steiner vs. " The Samoan Submission Machine " Samoa Joe
:: TNA World Tag Team Title Match
Beer Money , inc. © vs. " Team 3D " Brother Devon & Bubba Ray Dudley
همچنین برای مسابقه ی اولتیمیت اکس نفراتی همچون کریس سیبن ، کانسکوئنسز کرید و جی لیتال میتونن حضور داشته باشن .
اخبار کوتاه از کمپانی های کشتی حرفه ای :
- رابرت رود پیشنهاد کمپانی دابلیو دابلیو ای رو رد کرد و قرار دادش رو با کمپانی تی ان ای به مدت پنج دیگه سال تمدید کرد.
- قرار داد سوپراستار هندی تی ان ای ، سانجی دات با این کمپانی به اتمام رسید و او با کمپانی دابلیو دابلیو ای وارد مذاکره شد.
- حضور جیمی ریو ، استار سابق کمپانی تی ان ای به دابلیو دابلیو ای منتفی شد و او برای یک سال دیگه با کمپانی تی ان ای قرار داد بست.
- کمپانی دابلیو دابلیو ای با برت دیبیاسی که برادر تد دیبیاسی [عضور گروه لگسی] هست قرار داد بست و او کارش رو بزودی در راء و تیم لگسی آغاز خواهد کرد.
- طبق اعلام کمپانی دابلیو دابلیو ای ، ولادیمیر کازلاو امشب در راء حضور خواهد داشت.
- امکان تغییر نقش ری میستریو در آینده از فیس [محبوب/مثبت] به هیل [منفور/منفی] .
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 23م فبیری سال 2009
محل برگزاری : نشویل ، تنسی
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از درگیری لگسی و مک منز که در هفته ی قبل رخ داد رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و لیلیان گارسیا ، جنرال منجر اسمکدان ؛ ویکی گررو رو معرفی میکنه . تماشاگرا ویکی رو بشدت هو [بو] میکنن . ویکی میکروفون رو میگیره و بعد از اینکه چندین بار جمله ی معروف ' اکسکیوز می ' اش رو تکرار کرد شروع به صحبت میکنه و میگه : " بعد از اتفاقی که برای مک منز در هفته ی قبل افتاد ، سران دابلیو دابلیو ای من رو به عنوان جنرال منجر جاگزین راء انتخاب کردن . " تماشاگرا بشدت ویکی رو هو [بو] میکنن . ویکی ادامه میده : " ممنونم ! من راء رو همونطور اداره میکنم که اسمکدان رو تا الان اداره کردم . " در همین لحظه موزیک ورودی جان سینا پخش میشه و تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن . سینا میگه : " نه ، صبر کن ، این درست نیست . من باور نمیکنم که سران دابلیو دابلیو ای تو رو به عنوان جنرال منجر انتخاب کرده باشن در حالی که خیلی ها الان دنبال کار میگردن . خوب مایک ادملی رو برگردونید یا مایکل کول رو از جاش بلند کنید و منجرش کنید ! " سینا تکه کلام ویکی گررو که ' اکسکیوز می ' هست رو مسخره میکنه . تماشاگرا سینا رو تشویق میکنن و سینا میگه : " بیاین دروغ نگیم . همه میدونید که تو [ویکی] اصلا به ما و مک منز اهمیت نمیدی و تنها چیزی که برات مهمه اینه که شوهرت قهرمان جهان هست . یادت باشه که من هنوز یه ریمچ دارم و میخوام امشب ازش استفاده کنم . " در همین لحظه موزیک اج پخش میشه و او به همراه بیگ شو وارد میشه . اج در حالی که کمربند قهرمانی سنگین وزن رو روی شونه اش داره و میکروفون هم دستش هست میگه : " صبر کن . تو فکر میکنی کی هستی ؟ با اذیت کردن ویکی قصد داری به اون چیزی که میخوای برسی ؟ " سینا میگه : " من امشب از ریمچم استفاده میکنم و تو هیچ دلیلی نداری که این مسابقه رو لغو کنی . " اج میگه : " البته که دارم . هنوز بهت هیچ جوابی ندادم . تو میخوای مثل نسل هالک هوگن ، راک یا استون کلد باشی ؟ نمی تونی ، این اتفاق نخواهد افتاد چون من نمیذارم . من باهات مسابقه میدم اما نه الان ، نه امشب . وقتی من تو رو شکست دادم ، تمام این مردم به همراه تو دست خالی اینجا رو ترک میکنن . " سینا میگه : " خیلی خوب و مسلط حرف میزنی ، چون یه آدم 200 کیلویی و وحشی رو همراه خودت آوردی که هوای تو رو داره . " سینا ویکی گررو رو مسخره میکنه و تماشاگرا تشویقش میکنن . سینا میگه : " ویکی گررو باید به عنوان جنرال منجر راء کار درست رو انجام بده و قول بده که امشب این مسابقه انجام میشه . " بیگ شو میکروفون رو میگیره و میگه : " تو باید به نظر جنرال منجرت احترام بذاری . " سینا میگه : " من اصلا نمیدونم تو اینجا چی کار میکنی ؟ تو رو استخدام کردن که هوای ویکی گررو رو داشته باشی ؟ " سینا بیگ شو و ویکی رو مورد تمسخر قرار میده و ویکی وارد ماجرا میشه و به سینا میگه : " تو داری به خانواده ی من توهین میکنی . اج جزو خانواده ی من هست و بیگ شو هم دوست من ، اما تو هیچی نیستی . تو امشب یا برابر یکی از اعضای خانواده ی من کشتی میگیری یا برابر دوستم ، هنوز تصمیم نگرفتم کدوم . " سینا میگه : " من امشب یا این غول رو شکست میدم ، یا به عنوان قهرمان جهان رینگ رو ترک میکنم . " موزیک سینا نواخته میشه و او رینگ رو ترک میکنه .
جری لالر و مایکل کول درباره ی مسابقات امشب صحبت میکنن .
در بک استیج ، ماشینی وارد میشه که در اون تد دیبیاسی و کودی رودس نشستن . در پشتی رو باز میکنن و رندی از ماشین بیرون میاد .
کامرشال .
مسابقه اول :: مانی اینده بنک کوالیفایینگ مچ :: سی ام پانک برابر جان مورسن برابر میز
برنده ی این مسابقه به مانی اینده بنک رسلمینیای امسال راه پیدا خواهد کرد . قهرمان بین قاره ای ، سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس جان مورسن و میز بطور جداگانه وارد میشن و مسابقه آغاز میشه . در ابتدا استار ها همدیگه رو محک میزنن . پانک ، مورسن و میز رو میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا مورسن و میز دو نفری روی پانک کار میکنن . پاک به بازی برمیگرده و میره تا به میز جی تی اس بزنه اما موفق نیست . کیک از پانک به صورت میز . میز به بیرون میفته . مورسن از پشت به پانک کلوزلاین میزنه و پانک هم میفته بیرون . مورسن هم میره بیرون و در حالی که هر سه بیرون رینگ هستن ، میریم برای کامرشال . برمیگردیم و مورسن در داخل رینگ با پانک درگیر هست . پانک به چند کیک به بازی برمیگرده و کار رو به گوشه ی رینگ میکشونه . رانینگ نی از پانک . او میره برای بولداگ اما میز برونکو باستر میزنه . جان مورسن به بیرون رینگ پرت میشه و میز به پانک سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک به بازی برمیگرده ، هدلاک و تیک داون میکنه . پانک در گوشه ی رینگ به میز رانینگ نی میزنه . سپس بولداگ به میز و کلوزلاین به مورسن در یک زمان از پانک . اسکوپ اسلم از پانک به مورسن . کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا میز میره پانک رو کاور کنه ، یک..دو.. اما مورسن دخالت میکنه . میز و مورسن [همتیمی ها] با هم درگیر میشن و میز بهتر کار میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن با چند کیک به بازی برمیگرده . میز میره به مورسن سوپلکس بزنه اما پانک از راه میرسه و میز رو به بیرون رینگ پرت میکنه . پانک به مورسن جی تی اس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و راه یافته به مانی اینده بنک ، سی ام پانک
مصاحبه ی تریپل ایچ و جیم راس که در هفته ی قبل اسمکدان اون رو شاهد بودیم پخش میشه .
در بک استیج ، تاد گریشم میره طرف اتاق تیم لگسی و در میزنه . تد دیبیاسی و کودی در رو باز میکنن و تاد گریشم میگه : " آیا رندی میتونه چند کلمه صحبت کنه [مصاحبه کنه] ؟ " کودی و تد میگن : " نه ، رندی هر وقت که احساس کرد وقتشه میاد و با تماشاگرا صحبت میکنه . تریپل ایچ هم اگه دنبال ما میگرده ، باید بدونه که ما آماده ایم . "
در بک استیج ، بث فینکس ، روزا مندز و سنتینو مارلا دارن راه میرن که به دالف زیگلر میرسن و زیگلر خودش رو به اون ها معرفی میکنه . سنتینو با لحنی خنده دار با زیگلر صحبت میکنه . زیگلر به اون ها میپیونده .
جری لالر درباره ی میکسد تگ تیم مچ امشب صحبت میکنه .
مسابقه دوم :: قهرمان زنان ، ملینا و کرایم تایم برابر بث فینکس ، سنتینو مارلا و دالف زیگلر
ملینا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . شاهد ورود کرایم تایم هستیم که تماشاگرا این دو [جی تی جی و شد] رو هم تشویق میکنن . موزیک بث فینکس نواخته میشه و او به همراه روزا مندز و سنتینو وارد میشه . دالف زیگلر هم میاد و مسابقه آغاز میشه . بث و ملینا کار رو شروع میکنن . ملینا بهتر کار میکنه و چند مشت و کیک میزنه اما بث با استفاده از قدرتش به بازی برمیگرده و حریف رو به گوشه ی رینگ میفرسته . شودر تراست از بث . به وسط رینگ برمیگردن و حالا دو تگ همزمان شکل میگیره و جی تی جی و دالف زیگلر میاد داخل رینگ . کار به گوشه ی رینگ میکشه و جی تی جی ماگ شات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسلم و البوء از زیگلر . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی تی جی به بازی برمیگرده و یه مشت قوی میزنه . جی تی جی جای خودش رو به شد میده . شد میاد و مثل همیشه عالی کار میکنه و به دالف زیگلر اسلم میزنه . سپس او رو با دو دست بالا میبره و به رینگ میکوبه . سنتینو با زیگلر تگ میشه . سنتینو به طرف شد میره و شد به او اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، ملینا و کرایم تایم
در بک استیج ، شان داره خودش رو آماده میکنه .
کامرشال .
در بک استیج ، سینا هم داره برای مسابقه ی امشبش آماده میشه .
تبلیغی از فیلم 12 راند پخش میشه .
مسابقه سوم :: شان مایکلز برابر جی بی ال
مایکل کول اعلام میکنه برنده ی این مسابقه ، هفته ی بعد با ولادیمیر کازلاو مسابقه خواهد داد و برنده ی اون مسابقه هست که میتونه تیکر رو چلنج کنه . جی بی ال وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سپس موزیک ورودی شان مایکلز نواخته میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شان میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . شان بهتر کار میکنه اما جی بی ال کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به گوشه ی رینگ میکشه و جی بی ال چندین مشت میزنه . شان کونر میکنه و چند چاپ میزنه . کار به گوشه ی دیگر رینگ میکشه و جی بی ال کونر میکنه و البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی بی ال مشتی قوی میزنه و شان به بیرون پرت میشه . جی بی ال هم میره بیرون اما اونجا شان سر جی بی ال رو به میله ها میکوبه . هر دو استار افتادن و داور کونت میکنه . حالا شان و جی بی ال به رینگ برمیگردن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و چندین رفت و برگشت از شان و جی بی ال . جی بی ال ، شان رو میفرسته بالای طناب ها تا بهش سوپرپلکس بزنه اما موفق نیست . جی بی ال با یه بیگ بوت ، شان رو به بیرون رینگ پرت میکنه . داور کونت میکنه اما شان سر شماره ی 7 به رینگ برمیگرده . کلوزلاین از جی بی ال . کاور میکنه ، یک..دو.. . سابمیشنی از جی بی ال اجراء میشه . شان به چند چاپ به بازی برمیگرده . فلایینگ فورآرم از شان . شان دو اتامیک دراپ و اسلم میزنه . او میره بالای طناب ها و البوء دراپ میزنه . شان میره برای سوییت چین میوزیک اما موفق نیست . شان به بیرون میفته و در برگشت [در داخل رینگ] از جی بی ال بیگ بوت دریافت میکنه . جی بی ال میره برای کلوزلاین فرام هل اما شان بطور ناگهانی سوییت چین میوزیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، شان مایکلز
بعد از مسابقه ، موزیک شان نواخته میشه . شان باید هفته ی بعد در راء برابر کازلاو قرار بگیره و برنده ی اون مسابقه جواز بازی برابر آندرتیکر در رسلمینیا رو کسب میکنه . چند لحظه بعد از اتمام مسابقه ، موزیک کازلاو پخش میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . کازلاو میره داخل رینگ ولی شان بهش چند مشت میزنه . حالا کازلاو به مبارزه برمیگرده و مادیفاید چوکسلم میزنه . کازلاو به شان با عصبانیت نگاه میکنه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن .
در بک استیج ، تیم لگسی دیده میشه .
کامرشال .
مسابقه چهارم :: جیمی نابل برابر مایک ناکس
نابل داخل رینگ هست و میکروفون در دست داره . او درباره ی باخت هفته ی پیشش صحبت میکنه و سپس میگه : " در صورتی که امشب من حریفم رو شکست بدم میتونم روحیه ی از دست رفته ام رو برگردونم . " موزیک مایک ناکس پخش میشه و او وارد میشه . یه تایمر در قسمت مانیتور ورزشگاه دیده میشه که داره نشون میده این مسابقه در عرض چند ثانیه [یا دقیقه] به پایان میرسه . مسابقه آغاز میشه و تایمر هم شروع به کونت میکنه . جیمی نابل به حریف حمله میکنه اما ناکس بیگ بوت میزنه . ناکس فینیشرش رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، مایک ناکس
بعد از مسابقه ، تایمر نشون میده که این مسابقه 29 ثانیه به طول انجامید .
ویدئویی از هال آو فیم امسال پخش میشه و اعلام میشه نفر بعدی ای که به هال آو فیم میپیونده ، ریکی ' د درگن ' استیمبوت خواهد بود .
کامرشال .
مایکل کول در قسمت ورودی ورزشگاه وایساده و او ریکی استیمبوت رو معرفی میکنه و موزیک استیمبوت نواخته میشه . ریکی وارد میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . او میگه : " این بهترین هایلایت کل عمرم هست . ممنون طرفدارا . " در همین لحظه موزیک جریکو پخش میشه و جریکو وارد میشه . استیمبوت به مایکل کول میگه که دور بشه . جریکو میگه : " ممنونم ، واقعا ممنونم بخاطر اون هنری و درسی که به میکی روئک دادین تا در اسکار امسال نتونه برنده بشه . روئک هم یه بازندست ، مثل پایپر ، مثل فلیر ، مثل تو . تو یه بازنده ای . تو و فلیر هر دو در ان دابلیو ای حضور داشتین و اونجا هیچی نبودین اما وقتی که اومدی دابلیو دابلیو ای بهت گفتن درگن [اژدها] . " جریکو همچنان به مسخره کردن استیمبوت و خانوادش ادامه میده و به او میگه : " تو یه آدم مزخرف هستی ، حالا میتونی اینجا بمونی و با این طرفدارای دو رو حال کنی . " استیمبوت میکروفون رو میگیره و میگه : " تو بیست سال پیش به این رشته ی ورزشی اومدی و با طرفدارات خیلی خوب بودی و به اون ها جریکوهولیکس میگفتی . اما حالا به اون ها پشت کردی ، پس تو دو رو هستی . اما من تا الان یه بار هم در طول کریرم عوض نشدم و به کسی پشت نکردم . من خیلی ها رو به این بیزینس معرفی کردم و باهاشون کار کردم ، چون این بیزینس رو دوست دارم ، نه بخاطر پولی که میگیرم . جریکو ، تو هیچ کاری نکردی و فکر نمیکنم تو هیچ وقت هال آو فیم بشی . " در همین لحظه جریکو یه ضربه ی قوی به استیمبوت میزنه . استیمبوت روی زمین افتاده و جریکو به او نگاه میکنه و لبخند میزنه .
کامرشال .
در بک استیج ، تاد گریشم همچنان منتظر هست تا ببینه تریپل ایچ کی وارد ورزشگاه میشه .
مسابقه پنجم :: جان سینا برابر چاوو گررو
موزیک جان سینا نواخته میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سینا میره داخل رینگ و منتظر حریفش هست . در این لحظه ویکی گررو میاد و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . ویکی میگه : " تو امشب ریمچ نخواهی داشت . " جان سینا یه میکروفون میگیره و میگه : " خوب ، من سعی کردم با شما با احترام رفتار کنم . میخوای تستم کنی ؟ باشه . " ویکی گررو حریف سینا رو معرفی میکنه و موزیک چاوو گررو پخش میشه . چاوو وارد میشه و میره داخل رینگ . مسابقه آغاز میشه و سینا ، چاوو رو میزنه . شولدربلاک و اسلم از سینا . سینا فایو ناکل شفل میزنه . سینا به ویکی نگاه میکنه و به چاوو اتیتود اجاسمنت [اف یو] میزنه . سینا قفل اس تی اف رو اجراء میکنه . چاوو تپ اوت میکنه .
برنده ی مسابقه ، جان سینا
در بک استیج ، لگسی دیده میشه که داره خودش رو آماده میکنه تا به رینگ بیاد . جالبه که رندی اورتن ، پتک [اسلجهمر] در دست داره .
کامرشال .
موزیک رندی اورتن نواخته میشه و رندی به همراه کودی رودس و تد دیبیاسی وارد میشه . این سه میرن داخل رینگ و رندی پتک رو روی شونه اش گذاشته . رندی اورتن میگه : " من تمام امشب رو منتظر تریپل ایچ بودم . حالا تو رینگ منتظرشم ، اگه میخواد میتونه خودش رو نشون بده . اگه تریپل ایچ امشب بیاد یعنی نشون میده که مثل مک منز یه احمقه . اگه اون بیاد ، باید بدونه که استفنی قربانی لگسی نبوده ، بلکه او [تریپل ایچ] قربانی هست . من از مک منز میخواستم که وسط راه من قرار نگیرن و بذارن من کریر خودم رو بسازم اما اون ها کنار نرفتن . من به وینس پانت کیک زدم چون آی ای دی دارم . شین رو هم در نو وی اوت و هم در راء هفته ی قبل زدم و باهاش مبارزه کردم . استفنی هم فکر میکرد که میتونه هر کاری بکنه چون فامیلیش مک من هست اما من بهش نشون دادم . شما هم فقط نشستید و قضاوت میکنید ، در حالی که نمیدونید اگه جای من بودید باید چی کار میکردید . وقتی که بهترین و حرفه ای ترین و معروف باشید . امیدوارم که هفته ی قبل بچه های تریپل ایچ شوء رو دیده باشن تا از اشتباه مادرشون درس بگیرن . " در همین لحظه چهره ی تریپل ایچ از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او در حالی که پتک در دستش داره خودش رو به تونل ورودی میرسونه . تریپل ایچ وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . رندی اورتن به تریپل ایچ میگه : " صبر کن . اون پتکت رو بنداز و آروم باش چون بدون این وسط یکی بشدت آسیب میبینه . " رندی پتکی که در دست خودش داره رو به بیرون رینگ میندازه و تریپل ایچ هم همینکارو میکنه . دگیم وارد رینگ میشه . حالا او کاپشنش رو در میاره و در پشت بلوزش یه پتک دیگه داره . او میخواد به پتک به لگسی ضربه بزنه اما رندی و تد رینگ رو به سمت بک استیج ترک میکنن . تریپل ایچ دنبال اون ها میره و کار به لاکر روم میکشه . تمام در ها بسته هست . به طرف پارکینگ میرن . تریپل ایچ با پتک ضربه ای به پشت تد دیبیاسی میزنه . کودی در داخل ماشین هست و تد و رندی هم در میرن و میرن داخل ماشین میشینن . ماشین به سمت خروجی پارکینگ حرکت میکنه و تریپل ایچ با عصبانیت پتک رو به طرف ماشین پرت میکنه [بی فایده هست] .
دوست عزیز ما منتظر توضیحات جذاب شما برای مسابقات این هفته اسمک دان هستیم
هفته جالبی بود ؛ شکست جاس سینا برابر بیگ شو و شکست آندر تیکر مقابل کوزلاو و برخورد مجدد برادران هاردی
تیکر که تا قبل از رستل منیا بیشتر مسابقه ها میبازه تا ملت فکر کنم تو رستل منیا هم میبازه!!!!!!!نقل قول:
سینا هم که چون قراره برنده رستل منیا باشه پس اونم باختش عجیب نیست
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 24م فبیری سال 2009
محل برگزاری : نشویل ، تنسی
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 39 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2,21
کد:http://www.4shared.com/file/89570337/4265e989/BrockWWEinfo_ECW_Feb_24__2009_Photos.html
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
پرومویی از مسابقه ی کریسچن برابر جک سوئگر در مین ایونت امشب رو شاهد هستیم .
اینتروی ای سی دابلیو رو میبینیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشم و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و مین ایونت امشب رو یاد آوری میکنن .
مسابقه اول :: دی جی گبریل به همراه الایژا فاکس برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس
گبریل و فاکس داخل رینگ هستن . موزیک مارک هنری پخش میشه و او به همراه منجرش ، تونی اطلس وارد میشه که تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکن . مسابقه آغاز میشه و مارک هنری بهتر کار میکنه . هنری با استفاده از قدرتش بر بازی مسلط میشه و در گوشه ی رینگ حریف رو میزنه و سپس بازی رو به وسط رینگ برمیگردونه . در یه صحنه فاکس میاد بالای رینگ و حواس داور و هنری رو پرت میکنه که همین باعث میشه دی جی گبریل برای لحظاتی بر بازی مسلط بشه . تماشاگرا فاکس رو تشویق میکنن . گبریل میره بالای طناب ها برای یوروپین آپرکات اما هنری او رو تو هوا میگیره و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:05)
برنده ی مسابقه ، مارک هنری
کامرشال .
ویدئویی از بازگشت اون بورن پخش میشه .
مسابقه دوم :: مت بویس برابر تایسن کید به همراه ناتالیا
بویس داخل رینگ هست و حالا تایسن کید و ناتالیا در میان تشویق اندک تماشاگرا وارد میشن . تایسن میره داخل رینگ و ناتالیا مسابقه رو از بیرون تماشا میکنه . مسابقه آغاز میشه . تایسن مسابقه رو در دست میگیره و خوب کار میکنه . چندین مشت و کیک از او . بازی به وسط رینگ برمیگرده و کید اسلم میزنه . بویس سعی داره به بازی برگرده اما اسپینینگ هیل کیک دریافت میکنه . تایسن میره اون طرف طناب ها و با یه پرش ، اسپرینگبورد البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:25)
برنده ی مسابقه ، تایسن کید
مین ایونت امشب بار دیگه تبلیغ میشه .
کامرشال .
راء ریباند پخش میشه [درگیری تریپل ایچ و لگسی] .
مسابقه سوم :: تامی دریمر برابر پال برچل به همراه کیتی لی
دریمر داخل رینگ هست و تامی کیمل او رو معرفی میکنه . موزیک ورودی پال برچل پخش میشه و او به همراه خواهرش ، کیتی لی وارد میشه . برچل میره داخل رینگ و کیتی مسابقه رو از بیرون تماشا میکنه . مسابقه آغاز میشه و برچل بر بازی مسلط میشه . او خوب کار میکنه و نمیذاره تامی عکس العمل خاصی نشون بده . جلوتر میریم و تامی از فرصت استفاده میکنه و به بازی برمیگرده . تری آو ووء از تامی . او میره برای اسلاید کیک اما کیتی لی از بیرون رینگ به پال برچل کمک میکنه و او رو کنار میکشه [تا ضربه بهش برخورد نکنه] . در همین لحظه موزیک بوگی من پخش میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . بوگی من زیر رینگ هست و سعی میکنه کیتی لی رو هم به زیر رینگ بکشونه . برچل حواسش پرت میشه . در همین لحظه تامی دریمر به برچل دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:40)
برنده ی مسابقه ، تامی دریمر
در بک استیج ، کریسچن دیده میشه که داره خودش رو آماده میکنه .
کامرشال .
مسابقه چهارم :: ای سی دابلیو چمپینشیپ مچ :: جک سوئگر © برابر کریسچن
جک سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . موزیک ورودی کریسچن نواخته میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . کریسچن میره داخل رینگ و تامی کیمل هر دو استار رو معرفی میکنه . مین ایونت این هفته که بر سر کمربند ای سی دابلیو هست آغاز میشه . چندین رفت و برگشت بی اثر از دو استار . سوئگر به کریسچن حمله میکنه و او رو چارج میکنه اما کریسچن با یه حرکت باعث میشه سوئگر بیفته بیرون رینگ . سوئگر میخواد به رینگ برگرده اما قبل از اینکه وارد رینگ بشه [پشت طناب ها هست] ، کریسچن اسپرینگبورد میزنه و باعث میشه سوئگر دوباره بیفته بیرون رینگ . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . کریسچن بعد از یه اسلم میره بالای طناب ها برای فلایینگ هدبات اما جک سوئگر جاخالی میده . کریسچن بلند میشه و لگ سوییپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . حالا سوئگر روی بازوی کریسچن که قبلا آسیب دیده بود کار میکنه . سوئگر به کریسچن بلی تو بلی سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر میره برای سکند روپ اسپلش اما کریسچن زانو های خودش رو بالا میگیره و بلاک میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریسچن میره بالای طناب ها ، سوئگر میدوئه به طرف کریسچن و او رو به سبک کرت انگل در بالای طناب ها میگیره [کمرش رو برای سوپلکس قفل میکنه] اما کریسچن با چند مشت موجب میشه سوئگر بیفته پائین [روی رینگ] . حالا کریسچن میپره و فلایینگ هدبات میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تماشاگرا باورشون نمیشه . جلوتر میریم و کریسچن میخواد آنپرتیر [فینیشرش] بزنه اما سوئگر یه ضربه به بازوی آسیب دیده ی کریسچن میزنه و سپس گاترنچ پاور بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (20:40)
برنده و همچنان قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر
بعد از مسابقه ، داور کمربند سوئگر رو به او میده و دستش رو به عنوان پیروز بالا میبره . تماشاگرا سوئگر رو بشدت هو [بو] میکنن . کریسچن هم افتاده و داره درد میکشه . سوئگر با لبخند رینگ رو ترک میکنه .
* بررسی استوری لاین ویکی گررو و اج :
شاید یکی از خسته کننده ترین استوری لاین های تاریخ دابلیو دابلیو ای باشه ! هنوز هم کسی نمیدونه هدف اصلی اینکه کمپانی این داستان رو بوجود آورد چی بوده ؟
داستان از بازگشت اج در سروایور سریس 2007 شروع شد که او در مسابقه ی هل اینه سل بین آندرتیکر و باتیستا دخالت کرد و موجب شد باتیستا پیروز مسابقه بشه . بعد از اون در اسمکدان ویکی گررو از بازگشت اج استقبال کرد و با او صمیمی شد تا جایی که اون ها با هم ازدواج کردند [در این داستان] .
بیشترین نفع رو در این استوری لاین و رابطه ی بین ویکی و اج ، خود اج برده ! اج موفق شده با کمک لا فامیلیا از سروایور سریس 2007 تا الان 5 قهرمانی جهان بدست بیاره که در نوع خودش یه رکورد هست .
Edge def. Batista © & The Undertaker | World Heavyweight Championship Match (Armageddon 2007)l
Edge def. The Undertaker | TLC - World Heavyweight Championship Match (One Night Stand 2008)l
Edge def. Triple H © & Vladimir Kozlov | WWE Championship Match (Survivor Series 2008)l
Edge def. Jeff Hardy © | WWE Championship Match (Royal Rumble 2009)l
Edge wins RAW 's Elimination Chamber | World Heavyweight Championship Match (No Way Out 2009)l
شاید کمپانی میخواسته از این رابطه استفاده کنه تا تعداد قهرمانی های جهان اج رو بالاتر ببره [آخه چقدر؟] . شاید هم هدف دیگه ای رو دنبال میکنه که کسی نمیدونه . مثلا :
- خیانت اج به ویکی و تبدیل شدن اج به یه استار فیس [و یا بالعکس] و جدایی این دو از هم .
- اخراج ویکی گررو در پایان استوری لاین و انتخاب منجری جدید برای اسمکدان .
- ... .
قطعا کمپانی برای این داستان خسته کننده برنامه ای داره . داستانی که خیلی ها رو اذیت و ناراحت کرده و بنظر میرسه که بعد از رسلمینیا روز های پایانی اش رو طی کنه [امیدواریم] .
البته باید قبول کرد که این استوری لاین به کمپانی کمک بسیاری زیادی کرده . مثلا بزرگ کردن سوپراستاری مثل اج و بالا بردن قهرمانی های جهان او تا 8 بار که این میتونه نشون بده اج از این به بعد در اکثر اوقات یه طرف مین ایونت ها خواهد بود . یا مطرح کردن ویکی گررو که او هم میتونه در آینده به درد کمپانی بخوره [البته به نظر نمیرسه بعد از پایان کار دیگه از او استفاده بشه] .
ولی میشد که این رابطه رو زود تر از این ها به هم بزنن . میشد بعد از بازگشت اج در سروایور سریس 2008 دیگه او رو به ویکی نزدیک نکنن ، اما چاره ای نبود چون کمپانی شخصیت اج رو طوری مطرح کرده که او باید در اکثر اوقات قهرمانی های خودش رو با کمک بدست بیاره .
چندین نفر هستن که میتونن به این داستان پایان بدن و رابطه ی اج و ویکی رو به هم بزنن :
- جان سینا : جدیدا او با اج و ویکی مشکل پیدا کرده و از اونجایی که سینا خواهان ریمچ اش برابر اج هست و ویکی اجازه ی انجام شدن این مسابقه رو نمیده ، جان سینا بالاجبار با او [ویکی] هم دچار مشکل شده . سینا به تازگی استوری لاین خودش و اج [به همراه ویکی] رو آغاز کرده و سینا میتونه کسی باشه که به این رابطه پایان میده .
- آندرتیکر : کاملا از داستان اج و ویکی جدا شده اما نباید فراموش کرد که آندرتیکر اولین حریف لا فامیلیا بوده . تیکر از اج و ویکی ضربه ی زیادی خورده و بیش از یه سال با ویکی گررو و افرادی که او براش انتخاب میکرده درگیر بوده . تیکر میتونه بعد از رسلمینیا ، با یه درگیری کوتاه مدت به رابطه ی اج و ویکی پایان بده و همونطور که او داستان رو شروع کرد ، خودش هم تمومش کنه .
- اج : یک بار به ویکی خیانت کرده اما باز هم با او صمیمی شده و داره از وجودش استفاده میکنه . اج هم میتونه از کسانی باشه که با خیانت به ویکی گررو ، او رو از کار بر کنار کنه و یا شخصیت خودش رو بعد از سال ها به فیس تغییر بده [شاید هم شخصیت ویکی رو] . شخصا دوست دارم کسی که این استوری لاین رو خاتمه میده اج باشه .
قطعا افراد دیگه ای هم هستن که میتونن در آینده به این داستان اضافه بشن اما سه کاندید اصلی برای پایان دادن به این استوری لاین [تا اونجا که ما میدونیم] جان سینا ، آندرتیکر و اج هستن .
باید منتظر بمونیم و ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد . چون گفته میشه که اج کمربندش رو در رسلمینیا از دست میده و او دوباره مجبور هست از ویکی گررو برای قهرمانی استفاده کنه . باید ببینیم تلاش برای 9مین قهرمانی اش به کجا ختم میشه [؟] ، آیا اج موفق میشه ؟ یا اینکه رابطه ی اج و ویکی بعد از رسلمینیا به هم میخوره ؟