من تو قسمت دوم بازی جایی که یه هلیکوپتر میاد و چند آدم به شکل نارنجی روو صفحه ظاهر میشن من چند تا از اونا روو اصلا نمیتونم بکشم یعنی هرچی میزنم نمیمیرن چیکار باید بکنم....؟
Printable View
من تو قسمت دوم بازی جایی که یه هلیکوپتر میاد و چند آدم به شکل نارنجی روو صفحه ظاهر میشن من چند تا از اونا روو اصلا نمیتونم بکشم یعنی هرچی میزنم نمیمیرن چیکار باید بکنم....؟
امروز تا مرحله گیوتین ( حمله به تهران ) پیش رفتم ، به غیر از قسمت Hunting ــش بقیه اش خیلی جالب نبود ، انتظار دیگه ای داشتم ازش کـه خب براورده نشد ... امیدوارم MW3 بهتر از این باشه.
یعنی چند نفره بازی کردن حالا این چند نفره میتونه این باشه که دو نفره تو خونه با دوستت بازی کنی یا از طریق اینترنت و شبکه های بازی با چندین نفر تو سرتاسر دنیا بازی کنینقل قول:
محمد تو هم زدی تو کارPC:دی
----------------------------------------------------------
با اجازت اونا دوستاتن نباید بکشی باید پشتیبانی بکنیشون تا ماموریت رو انجام بدننقل قول:
داداش مرحله و تکرار کن از این مشکلات زیاد داره بازینقل قول:
دوستان من که نمیخوام آنلاین بازی کنم اگه نسخه blackbox رو دانلود کنم مشکلی که نداره ؟؟؟
نسبت به نسخه 14 gb ؟؟؟
از اینجا :
کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-battlefield-3-9376.html
بالاخره بازی را روی 360 تمام کردم .
فکر کنم 6 ساعت طول نکشید تا بازی تموم بشه و بدون در نظر گرفتن تمام حاشیه هایی که وجود داشت بازی یه سری نکات جالب مثل گرافیک خوب و صدا گزاری خوب داشت ولی اصلا اون چیزی که فکر میکردم تبود .
به جرات میتونم بگم حتی Bad company 2 با اون تخریب پذیری فوق العاده اش از این بازی بهتر بود .
به نظرم تنها چیزی که تو این بازی وجود نداشت روح بود . بازی اصلا روی گیمر تاثیر خاصی نمیزاره و قطعا خیلی زود از یاد ها میره ،
هنوز خیلی از مراحل بازی BC2 تو ذهنم مونده ولی این بازی به جز یکی دو مرحله به یاد ماندنی هیچ صحنه خاص یا موندگاری نداره .
مرحله آخر هم که خیلی سینمایی بود و تعقیب و گریز زیبایی داشت و میشد گفت از مراحل زیبای این بازی بود .
ولی در کل به قول یکی از مسئولین Activision تو بهترین حالت Battelfield 3 تلاش کرده که یه MW دیگه باشه .
کمک
من تو مرحله هواپیما بعد اینکه هلکوپتر رو میزنم دگ نمیدونم باید چیکار کرد لطفا کمکم کنید.
اینم عکس اون مرحله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مگه اونجایی که شما هستی بتلفیلد رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
تعجب داره؟! این بازی به ندرت گیر میاد میدونی اگه برادران عزیزمون کسی که این بازی را میفروشه بگیرنش چیکارش میکنن؟ بخشنامشو خوندی؟ حالا قسمتیش را بخون:نقل قول:
به ازای هر بازی که یه فروشنده بفروشه 700 هزار تومان ج-ریمه و 1 تا هفت سال زندان داره!!! اینو میدونستی؟
اگه خوب دقت کرده باشید ،بازی حرف خودشو تو مرحله ی تهران زد ،ایران نوک داره!