Model name :Ua46d6960wm
Model code : ua46d6960wmshd
Printable View
Model name :Ua46d6960wm
Model code : ua46d6960wmshd
NAME: UA46D6960WMنقل قول:
CODE: UA46D6960WMSHD
دوست عزیز اینم سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. خسته نباشید
من دیروز رفتم توی سرویس منوی LCD D585 نمیدونم کجاش رو دستکاری کردم. جلوش نوشت wait... اما چند ثانیه گذشت فرقی نکرد؛ دکمه های کنترل رو زدم، دیدم کار نمی کنه هیچکدومش، دکمه های روی خود پنل ال سی دی رو هم زدم کار نمی کرد ولی tv صدا و تصویر داشت، منم دیدم هیچ کاری نمیشه کرد از برق درش اوردمو دوباره زدم به برق، دیگه روشن نشد و نمیشه! :(( حالا چیکارش کنم اینو؟ :n03: :n28:
پیشاپیش ممنونم ازتون
چه قد بگن منو مخفی رو انگولک نکنید؟:n25:
احنمالا باید بردش عوض بشه:n27:
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما باید آی سی eeprom آن فلش بشود . اگر گارانتی دارد که هیچ وگرنه به آدرس زیر بروید
ساختمان آلومینیم – طبقه چهارم – سمت راست تعمیرگاه مرکزی نوری تا آی سی ثثحقخئ را فلش یا تعویض کند واگر فنی هستی از روش زی خودت فلش کن
آی سی eepromدر نزدیک آی سی جنگل یا cpu قرار دارد و مشخصه آن پنج سوراخ کنار آن است . برای این کار، شما (اتصال بدهید) GND یا VCC به خط SDA با سیم کوچک به مدت کوتاه و تلویزیون را روشن کنید... که تمام است. از آنجا که این خطوط بالا (v3.3) در IDLE، خود را بهتر و بیشتر به آن را نگه دارید از طریق VCC. شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND نگه دارید بیش از حد. اما سعی نکنید اتصال به دهید GND با VCC. با هم این اتصال کوتاه خواهد بود و احتمالا به سیستم خود آسیب می رسانید.
و یا نگهدارید با سیم کوتاه VCC و SDA با هم، دکمه پاور را روی تلویزیون و نگه دارید به مدت 20 ثانیه بطور پیگیر. فقط سعی کنید به خواندن (اشتباه) تنظیمات از EEPROM، از آن می توانید هر چیزی را نمی خواند (اشاره به پیام اخطار زیر)، فقط با پیش فرض شروع می شود. این چیزی است که ما می خواهیم. از آزاد کردن خط SDA و خاموش TV تنظیمات بر روی EEPROM با ارزش های پوچ به روز رسانی، که تلویزیون می تواند با آن بوت کنید. پس از همه، شما می توانید منوی سرویس وارد کنید و تغییرات مورد نیاز را تغییر دهید. که مین بوردها با هم متفاوت هستند ولی آی سی ها تقریبا یک جور هستند
نقل قول:
دوست عزیز شاید یکم تیک ها کمتر شد ولی عوضش تصاویر هم سایه داره و هم اعصاب خوردیش سر اینه که توپ چندتا میشه و آدم گیج میشه
راستی میشه رو دستگاه آفلاین هم برنامه نصب کرد؟
دوست عزیز من از عرب ست هم بینم بازم تیک ریز ولی خیلی کمتر دارم.البته تو آکادمی گوگوش هم خ خ خ خ خ کم گاهی پیش میاد.و از گیرنده دیگه هم استفاده کردم که خ تفاوتی نکرد.نمیدونم والا ولی این مشکلو اصلا تو الجی ندیدمنقل قول:
الجی اصلا تیک نمیندازه.گند بزنه این سامسونگ
مدل تلوزیون من 5560 ادرس سایت برای دانلود فریمور؟
الان هم میزنم به اینترنت صبر میکنه در حال بروز رسانی و کاری نمیکنه
فکر میکنید با این تلوزیون 3بعدی دید؟در راهنماش نوشته مدل 5590 رو یکی دوم مدل دیگه 3بعدی ساپورت نمیکنه اما این مدل در داخلش نیست که قابلیت سه بعدی نداشته باشه
فایل سه بعدی رو باز میکنه اما دوتا تصویر پهلو به پهلو تو یکی از سایتها هم دیدم انگار بعضی مدلها رو میشه با تغییرات تنظیم سه بعدی کرد
دوست عزیزنقل قول:
اول همیشه مدل تلویزیونتان را کامل بنویسید تا بشود رهنمایی تان کنیم برفرض اینکه مدل شما همان بالای باشد. این آدرس سایت.
مدل 5560 نام گذاری ایران مدل اصلی
UA40EH5300W
اینم سایت آفریقای جنوبی به زبان فرانسه که می توانید فریمور تلویزیونتان را دانلود کنید
اینم سایت فارسی
و اینکه مدل های 3D یا همان سه بعدی از سری 6 به بعد هستند.واینکه بعضی از مدلها را میشود باهم ست کرد این کار ریسک زیادی دارد . چون هم مین بورد و هم پاور سوپلای مدلها باید مشخصات فنی آنها با هم نزدیک باشد.و یا منطبق