نه نمیتونه تاریخ 1 سال بعد از عقد براش تعیین شده اگه نگیرین دیگه نمیتونیننقل قول:
دوستان من هر چی گشتم این تاپیک یارانه رو پیدا نکردم
این 85 تومنی که ریختن همش عیدی بود یا 40 تومنش عیدی بود و بقیش یارنه اسفند ماه؟
Printable View
نه نمیتونه تاریخ 1 سال بعد از عقد براش تعیین شده اگه نگیرین دیگه نمیتونیننقل قول:
دوستان من هر چی گشتم این تاپیک یارانه رو پیدا نکردم
این 85 تومنی که ریختن همش عیدی بود یا 40 تومنش عیدی بود و بقیش یارنه اسفند ماه؟
همش عیدی بوده . یارانه آخر اسفند واریز میکنننقل قول:
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم....من میخوام تو یکی از این بانک ها حساب باز کنم: پاسارگاد...سامان...پارسیان به نظر شما کدوم یک از این بانک از همه نظر مخصوصا کارهای اینترنتی و همراه بانک حرف اول رو میزنه؟ نظر خودم روی پاسارگاد هست ولی دوستان میگن بعضی سایت های اینترنتی کارت پاسارگاد رو قبول نمیکنن نظز شما چیه؟
فقط پاسارگادنقل قول:
دوست عزیز کاشکی یه کم وقت میزاشتی میگفتی چرا پاسارگاد واسه من کارهای اینترنتی و همراه بانک خیلی مهمهنقل قول:
بانکداری مجازی پاسارگاد خیلی خوبه، رابط کاربری زیبا با کارآیی بالانقل قول:
همراه بانک پاسارگاد بهترین و زیباترین و کاربردی ترین همراه بانکی است که کار کردم
در ضمن اگه شما سیم کارت ایرانسل داشته باشین می تونین با استفاده از کد #720* از خدماتی همچون دزیافت مانده حساب، خرید کارت شارژ، پرداخت قبوض و انتقال وجه بهره مند گردید:n05:
با سلام
کسی از دوستان خبر داره کدوم بانک روزشمار 17 تا 18 درصد میده و کارت عابر بانکی میده که عضو شتاب باشه و شعب زیادی سراسر کشور داشته باشه؟
بانک دی روز شمار رو 19 درصد میده عضو شتاب هم هست اما درباره شعبهای زیادش اطلاعی ندارمنقل قول:
بانک رفاه هم 9 ماهه 22 درصد سود میده.ولی فکر نکنم روزشمار باشه
فک کنم این 1 یا 2 درص اختلاف سود در سپردهای بالای 10 میلیون تاثیر داشته باشه نه زیر 10 میلیلون درسته؟نقل قول: