Ace 2 از همشون بهتره. به خاطره قضیه مموری .و رم بیشتر
Printable View
Ace 2 از همشون بهتره. به خاطره قضیه مموری .و رم بیشتر
DHD و Desire S هستند. هر چند برند اچ تی سی کلا ارزش خرید ندارهنقل قول:
دقیقا چرا شما این رو میگید؟نقل قول:
cool! اچ تی سی بعد از سامسونگ دومین Leader اندرویدی هست و به نظر من در مدل های top و flagship بهترینه چون بر خلاف سامسونگ پشتیبانی خوبی داره و آپدیت ها رو سریعاً میده بیرون. عجیبه..... البته در گوشی های رنج قیمت متوسط کمی گرونه و سامسونگ بیشتر توصیه میشه.نقل قول:
HTC One V گزینه خوبیه فقط یک ضعف بزرگ و اون هم اینه که دوربین جلو نداره....نقل قول:
سلام من حداکثر 700-800 میتونم بذارم واسه گوشی
گوشی قبلیم 5800 بود که 4 سالی هست که دارمش
----
بیشتر نظر خودم رو گوشیهای سامسونگه چون حالت مستطیلی داره که من بیشتر خوشم میاد تا بیضی شکل htc
اغلب استفادم موزیک و مسیج و اینترنت و کمتر هم تماس تلفنیه
(beats audio رو لپتاپم خیلی موثره در مورد گوشی ها هم همینطوره؟ مثل Desire V )
-----
چند تا سوال ساده هم داشتم
نسخه های مختلف آندروید رو میشه آپدیت کرد ؟
مثلا من اگه Samsung Galaxy Ace Plus S7500 رو بخرم میتونم ورِژن 4 رو نصب کنم؟
اصلا مهم ترین فرق این ورژنها چیه؟
-----
لطفا یه توضیح هم درباره تفاوتهای نوع صفحه نمایش و مدل پردازنده و اینکه کدوم مدلها بهتر هستند بدید
شرمنده اگه طولانی شد
ممنون
-----
ویرایش:
ظاهر GALAXY R I9103 رو پسندیدم و کارایی S2
هر 2 به 4 آپدیت میشن؟
فرق اساسی s با s advance چیه؟
قیمتا چنده؟
توی های اند هم عملکرد خوبی تا الان نداشته ، سری وان امسال ایراد های کمی نداشتن و سنسیشن های اند پارسال هم که یک فاجعه به تمام معنا بود.نقل قول:
در رابطه با آپدیت هم من تا حالا برتری واضحی نسبت به سایر برند ها ازش ندیدم!
آپدیت ICS ــی هم که واسه سنسیشن اومد در حدی بود که تقریبا غیر قابل استفاده بود.
ایشون با 600 تومن میتونن Galaxy S Advance و Xperia P بگیرن ، گزینه های بهتری نیستن؟!نقل قول:
Galaxy R انتخاب مناسبی نیست تحت هیچ شرایطی.نقل قول:
به Galaxy Nexus هم فکر کنید ، Galaxy Nexus و S II بهترین انتخاب ها توی این رنج هستن.
سخت افزار S Advance قوی تره.نقل قول:
Yakh!:دینقل قول:
آپدیت برای گوشی ها و از کار افتادن وایفای؟ باز دم سامسونگ گرم که اینجوری عمل نکرده . دیر داده ولی خوب بوده!
کلا در رنج ضعیف متوسط و بالا الکی گرونه .
حکایت One S ه!
بله، اما ایشون گفتن HTC و من پاسخشون رو دادم، معلومه که S Advance بهتره، حقیقتاً خود بنده هم که میخام اسمارت فون / تبلت تازه بگیرم بین Galaxy S Advance و Galaxy Tab 7.0 Plus موندم که هر دوشون سامسونگه! من fan boy نیستم که عزیز.... هیچ کدوم از این شرکتا مال پدرم نیستند که....نقل قول: