سر کار گذاشتی ؟ خوب اون دکمه ی وسط ولوم رو فشار بده داخل .نقل قول:
Printable View
سر کار گذاشتی ؟ خوب اون دکمه ی وسط ولوم رو فشار بده داخل .نقل قول:
سلام.برای کسب اطلاعات بیشتر لینک زیر رو بخونید:نقل قول:
کد:http://www.parskhodro.ir/pdf/models90.pdf
نه با با سر کار چیه؟ اینقدر فشار دادم که خسته شدم.حتی چند ثانیه هم نگه میدارم ولی هیچ فایده ا ی نداره.نقل قول:
:33:يه نكته خيلي جالب:33:
تا حالا دقت كردين چرا اينقدر اكثر ال 90ها گلگلير عقباشون به قول معروف ماليده شده.
اگه تا حالا توجه نكردين از اين به بعد بيشتر رو گلگير عقب ال90هايي كه تو طول روز ميبينيد زوم كنيد تا به حرف من برسيد.
من كه هرچي فكر كردم به يه نتيجه بيشتر نرسيدم و اونم ..........:13:
نه بهتره خودتون حدث بزنيد بعد من بگم بهتره............:21:
(قابل ذكر اينه كه من خودم هم اين دسته گل رو به اب دادم:41: ولي قبلش متوجه اين موضوع تو ماشيناي ديگه شده بودم.كه نصيب خودم هم شد انشاا... نصيب شما دوستان نشه.:11:
نقل قول:
يه نكته خيلي جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا دقت كردين چرا اينقدر اكثر ال 90ها گلگلير عقباشون به قول معروف ماليده شده.
اگه تا حالا توجه نكردين از اين به بعد بيشتر رو گلگير عقب ال90هايي كه تو طول روز ميبينيد زوم كنيد تا به حرف من برسيد.
من كه هرچي فكر كردم به يه نتيجه بيشتر نرسيدم و اونم .......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بهتره خودتون حدث بزنيد بعد من بگم بهتره............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(قابل ذكر اينه كه من خودم هم اين دسته گل رو به اب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي قبلش متوجه اين موضوع تو ماشيناي ديگه شده بودم.كه نصيب خودم هم شد انشاا... نصيب شما دوستان نشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لازم نبود یه تاپیک جدید هم باز کنید همین جا مطرح می کردین کافی بود.....
ایران خودرو امسال 40 هزار تندر 90 تولید می کند
امسال 40 هزار دستگاه تندر 90 در ایران خودرو تولید می شود که نسبت به سال گذشته 120 درصد رشد نشان می دهد.
به گزارش ایکو پرس مهندس محمد رضا معتمد معاون تولید تندر ایران خودرو با بیان این مطلب، گفت: سال گذشته 18 هزار و 292 دستگاه تندر در ایران خودرو تولید شد که نسبت به تولید سال پیش از آن 11 درصد رشد کرد.
وی خودکفایی 60 درصدی در تولید قطعات تندر 90 را از عوامل افزایش تولید این محصول ذکر کرد و گفت: 40 درصد باقی مانده نیز، طبق برنامه زمان بندی داخلی سازی خواهد شد.
مدیر تولید تندر 90 ایران خودرو از افزایش تیراژ تولید این محصول از روزانه 90 دستگاه به 120 دستگاه در این شرکت تا پایان خرداد خبر داد و گفت: طبق برنامه، امسال شش هزار دستگاه تندر 90 به بازار خارجی صادر می شود.
معتمد افزود: 15 درصد از تولیدات تندر 90 به صورت دو گانه سوز است که با توجه به تقویت اکسل عقب و گیربکس، افت توان ناشی از دوگانه سوز جبران می شود.
وی از صدور 250 دستگاه تندر 90 از ابتدای سال تاکنون توسط این شرکت خبر داد و گفت: ایران تنها سایت تولید رنو در منطقه است و به دلیل نزدیک بودن به بازار منطقه به ویژه عراق، می تواند نقش مکملی برای شرکت رنو در صدور تندر 90 ایفا کند.
دوستان اگه کسی میخواد از پارسخودرو تندر ثبت نام کنه عجله کنه که از 5شنبه دارن واسه شهریور ومهر پیش فروش می کنن
واسه شهریور 9تومن و واسه مهر 8تومن پیش پرداخت لازمه.
سلام دوستان.
ما ال 90 گرفتیم (از پارس خودرو) ولی ضبط . چراغ سقف. چراغ صندوق و چراغ داخل داشبورد روشن نمیشن.علت چی میتونه باشه؟ آیا غیرفعالن و باید فعالشون کنیم؟چگونه؟
با سپاس.
باید با دکمه قرمز روشنش کنیدنقل قول:
ضبط
باید با دو دکمه روی سقف وضعیتش را فعال کنینقل قول:
چراغ سقف
نیازی به فعال کردن نداره اگر روشن نمیشه یعنی ایراد دارهنقل قول:
چراغ صندوق
فقط وقتی که چراغ خودرو روشن است این چراغ روشن میشهنقل قول:
چراغ داخل داشبورد
[QUOTE=ess_1362;6124623]باید با دکمه قرمز روشنش کنید
باید با دو دکمه روی سقف وضعیتش را فعال کنی
نیازی به فعال کردن نداره اگر روشن نمیشه یعنی ایراد داره
فقط وقتی که چراغ خودرو روشن است این چراغ روشن میشه[/QUOT
تمام این کار ها رو انجام دادم ولی نشد . آخه مگه میشه همه این موارد ار کار افتاده باشن؟