خدا رو شکر دعوا تموم شد سر اون سایته :31:
البته همونطوری که توی توضیحاتتون هست بایستی 5-6 ساعت اینترنت مطمئن داشت و وقت و .. و فکر کنم دانلود کردن رام 2.2.2 رسمی که تازگی اومده یکم معقول تر باشه. من دیشب این 2.2.2 رو ریختم عالیه ها :8:
system version: version .34.177.3.MB525.retail.en.GB
android version: 2.2.2
Baseband: EPU93_U_00.59.01
Build number: JOREM_U3_3.42_177-3
+اس ام اس فارسی میگیره
+فلش پلیر 10.3 هم ساپورت میکنه همونطوری که دوستان گفتن و وب گردی باهاش جذاب تر خواهد بود
+سرور اپرا رو دوباره شیلپر شده و نتونستن اینستال کنم (اگر اساتید میتونن کمک کنن: واسه اولین بار که بخواد صفحه بروزر باز بشه میره وصل میشه به سرورش دیگه مگه نه؟ الان 1 ساعت هم بذاری وصل نمیشه و توی همون حالت اینستال میمونه) ولی بروزر خودش و فایر فاکس میتونه پیج های فارسی رو بازر کنه (و ل ی ک ل م ا ت ا ی ن ج و ر ی ه س ت)
+قطعا میتونم بگم باگ نداره و هیچ جاش به مشکل بر نخوردم (توی این 7 ساعتی که یه پشت باهاش ور رفتم) :11: اساتید خنده نکنن لطفا! همه که نمیدونن رام اصلی باگ نداره :11:
+باطریش هم میشه گفت بهتر شده (واسه من که اینجوریه) گفتم 7 ساعت باهاش ور رفتم و باطریش اومد روی 70% به جرات توی این 7 ساعت یک لحظه هم صفحه خاموش نشد :21:
+گرچه هنوز نتونستم با وایر لس لپتاپ بهش اینترنت adsl تزریق کنم ولی با هم pair میشن (اینجا هم اساتید کمک کنن لطفا: وایرلس رو که روشن میکنم روی لپتاپ، میتونم روی یک لپتاپ دیگه که وایرلس داره اینتر نت رو pair کنم ولی الان با گوشیم نمیتونم این کار رو بکنم. وایرلس گوشی رو که روشن میکنم scannig wi-fi... میاد و وایلس لپتاپ رو پیدا میکنه و میزنه pair to pair ولی بعدش میگه آپی ها مچ نمیشه! چه آی پی دستی بدم چه روی اتوماتیک باشه!!! )
-ظاهرش همونه مثل 2.1 و چیز عجیب غریب نداره و اگه دنبال تفاوت باشین بهتری از این رام صرفه نظر کنین
-یکسری نرم افزار هایی که اضافه شده که تقریبا به درد نمیخورن چون هم اینترنت خوب میخواد هم شیلپرینگ نمیذاره
+لوگوی موتورولا توی بالا اومدن خوشکل تر از قبلیه
+دوربینش 5ایکس زوم میکنه (گرچه یادم نیست 2.1 چندتا زوم میکرد)
و اینطوری بود که از شر cm7 نجات پیدا کردم :19: آقا اینو چطوری تحمل میکنین؟ وای فای که کلا نداره. آنتنش هم که با دنگ و فنگ و کلی انگولک فیکس میشه و نمیپره. رادیو اف ام هم نداره (واسه اونایی که اهلش باشن، ما که نیستیم) ضبط ویدیوشم که همون کیفیت قبلیه و 720 نشده تازه اگه دایم نپره بیرون. اپرا مینی 6 هم که روش نصب نمیشه و بدین ترتیب به صورت دایمی توی شیلپرینگ غرق خواهی بود!!!! آخه چی داره این؟(بجز قیافه ش) به هر حال کلا نظرات شخصی بود. ممکنه واسه من اینجوری بوده[COLOR="Silver"]