7.36 gig >>>نقل قول:
Printable View
7.36 gig >>>نقل قول:
سلام
سیوی که همه پوستر ها رو باز کنه میخواستم
چنین سیوی خلاف قوانین موجود در بند 431 قانون اساسی ایران هستش! در این بند آمده: کلیه سیوهای بازی مافیاII که در اونها پوسترهای خانم بدون پوشش موجود باشد شرعاً و قانونن باید نابود شوند:41:
اگه تو سایتای خارجی سرچ کنی حتماً پیدا میشه ،خودم هم علاقه مند شدم بگردم، حتماً هست ،وای عجب کیفیتی داشتن، میذارم واسه والپیپر ، کیفیتشون در حد HD هستش، اگه پیدا کردم واست پیغام میکنم
چنین سیوی خلاف قوانین موجود در بند 431 قانون اساسی ایران هستش! در این بند آمده: کلیه سیوهای بازی مافیاII که در اونها پوسترهای خانم بدون پوشش موجود باشد شرعاً و قانونن باید نابود شوند:41:
اگه تو سایتای خارجی سرچ کنی حتماً پیدا میشه ،خودم هم علاقه مند شدم بگردم، حتماً هست ،وای عجب کیفیتی داشتن، میذارم واسه والپیپر ، کیفیتشون در حد HD هستش، اگه پیدا کردم واست پیغام میکنم
دوستانی که مشکل چپتر 7 رو دارن از کزک CFB استفاده کنن نه Skidrow !
فقط ورژن 4 این کرک باید بریزن :
کد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm
دوست عزیز ، من و چند نفر دیگه مشکل چپتر 7 رو داشتیم که با کرک اسکیدرو حل شد . پس بهتره پستتون رو ویرایشنقل قول:
کنید تا دوستان گیج نشن!!! . البته شاید کرک CFB هم این مشکل رو حل کنه
در ضمن با کرک اسکیدرو میشه به راحتی همه dlc ها رو هم اجرا کرد .
موفق باشید
دوستان تو چپتر 14 وقتی 55000 تا ول جمع میکنم برای برونو و میرم دم خونش هیچی نمیشه. نه میتونم در رو باز کنم نه دمو میاد نه هیچی.
چیکار باید بکنم؟
جای دیگه باید برم؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم وقتی میرید در خونه برونو باید زنگ بزنید !! با کلید E فکر کنم در میزد یا زنگ رو میزد و اونوقت در رو براش باز می کردننقل قول:
دومو نداره میری دم خونه چند بار زنگ میزنی در رو مباز نمی کنه بعدش یه نوشته میاد که نوشته " 6 ساعت بعد " و نقطه قرمز دیگه میاد رو نقشه میری اونجا بعد دوباره میری یه جا دیگه و بعدش هم میگیرنت و ادمه بازی :5:نقل قول:
دوستان آخر بازی جریانش چیه ؟ من بازی رو تمام کردم ولی نهمیدم چی به چی شد ، او وقت که ویتو با جوی از اون ساختمون اومدن بیرون ویتو رفت تو ماشین پیره مرده و جو رفت تو یه ماشین دیگه بعد چی شد وسط راه که از هم جدا شدن ؟ جو رو کجا بردن ؟ ویتو رو کجا بردن ؟ پیره مرده کی بود ؟
در کل بازی از همه نظر عالی بود فقط چند تا عیب داشت که یکم زد تو حالمون !
اول اینکه بازی خیلی کوتاه بود برعکس GTA که یه 800 تا مرحله ای داره میشه گفت 75% از مافیا برابره با 10% از GTA :18:
دوم اینکه خیلی آسون بود یعنی با اینکه رو هارد رفتم ولی 6 بار تو کل بازی مردم .
سوم اینکه زیاد فکری نبود جوری که زیاد آدم رو مشغول خودش نمیکنه ولی با این حال جذاب بود .
چهارم مراحل بازی بود که خیلی کوتاه و سبک بودن یعنی در مقایسه با GTA سنگین ترین مرحله مافیا برابر بود با معمولی ترین مرحله از بازی GTA جوری که اگر یه سرقت و فرار از بانک تو GTA نیم ساعت وقت میگرفت سنگین ترین مرحله مافیا بیشتر از 10 دقیقه وقت نمی خواست .
سلام دوستان
چند تا سوال دارم:
پولی که داریم رو چطوری بفهمیم چقدره منظورم هر وقت خواستیمه اخه خودش بعضی وقتها میاد با چه دکمه ای نشون میده
این dlc ها رو که دوستمون sunries7 گذاشتن من ریختم تو بازی ب همون کرک خودش اما نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم اخه موقع تعویض لباس بازم همون یک دست لباسه؟
این تار شدن صفحه راهی نداره؟با کرک اسکایدر حل میشه؟این کرک من cfb هستش؟