چیزی که در برنامه اتفاق افتاد رو نوشتم ( البته بدون تحریف ، نه مثل اون چیزی که گل (فارسی) انجام میده ؛ دروغ ) .نقل قول:
برداشت آزاد .
Printable View
چیزی که در برنامه اتفاق افتاد رو نوشتم ( البته بدون تحریف ، نه مثل اون چیزی که گل (فارسی) انجام میده ؛ دروغ ) .نقل قول:
برداشت آزاد .
هفته بیست و ششم لیگ؛ذوب آهن نگران خطر سپاهان
سایت گل- پیکارهای هفته بیست وششم لیگ برتر از فردا آغاز می شود وتا روز یکشنبه به طول می انجامد.براساس برنامه تنظیمی راه آهن باید در خانه از صدرنشین بازی ها پذیرایی کند.شاگردان تارتار که به دلیل مشکلات مالی دست به اعتصاب زده بودند حریف سرسختی را پیش رو دارند.
مظلومی واستقلال در جدال با یک مربی پرسپولیسی به پیروزی می اندیشند. مایلی کهن پس از شکست پرحرف وحدیث سایپا در بوشهر،به جبران می اندیشد.فارغ از تقابل این دو سرخابی، جنگ دو پرسپولیسی هم جالب توجه است.
درخشان ودایی در قالب شهرداری تبریز وپرسپولیس یکی برای بقا می جنگد ودیگری برای ارتقا.امیر قلعه نوعی که بیش از همیشه به صدر نزدیک شده در اصفهان هماوردی به نام نفت تهران رادر مقابل می بیند.امیر منتظر لغزش ذوبی هاست.
جدال نفت آبادان واستیل آذین هم از بسیاری جهات جالب خواهد بود.رویارویی شاغلام وسلطان اصلی ترین نکته این بازی است.
برنامه بازی های روز پنجشنبه وجمعه به شرح زیر است:
پنجشنبه - 19/12/89
راه آهن شهرري - ذوب آهن اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه راه آهن اکباتان
داور: خداداد افشاريان، کمکها: سعيدعلي نژاديان و غلام آموزگار
سايپاي البرز - استقلال تهران، ساعت 17:30، ورزشگاه آزادي تهران
داور: محمود رفيعي، کمکها: رضا سخندان و محسن فريماني
جمعه - 20/12/89
سپاهان اصفهان - نفت تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر
داور: البرز حاجيپور، کمکها: رسول فروغي و عليرضا کناري،
* صنعت نفت آبادان - استيل آذين تهران، ساعت 16:15، ورزشگاه تختي آبادان
داور: محسن ترکي، کمکها: بابک داوري و حسين طالقاني
*پرسپوليس تهران - شهرداري تبريز، ساعت 17:30، ورزشگاه آزادي تهران
داور: محسن قهرماني، کمکها: مرتضي کريمي و محمدرضا ابوالفضلي
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/09/2386176/%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%B4%D8%B4%D9%85-%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A2%D9%87%D9%86-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%B1-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86[/PHP]
خيلي خوب شد بيشتر بازي هاي پرسپولبس افتاده روز بعد استقلال
توقف استقلال مقابل سايپا در هفته بيستوششم ليگ برتر فوتبال
تيمهاي سايپا و استقلال در پايان 90 دقيقه به تساوي بدون گل رضايت دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدار تيم هاي سايپا و استقلال از ساعت 17:30 با حضور 5 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي برگزار شد.
درحالي که بازي در دقايق ابتدايي با ارزيابي دو حريف پيگيري مي شد رفته رفته دو تيم حملاتي را آغاز کردند، اما اين موقعيت ها خطرناک نبودند و دروازه مردان مظلومي و مايلي کهن در نيمه اول بسته باقي ماند.
نيمه دوم دو تيم تلاش هايي براي تغيير نتيجه داشتند اما حملات به اندازه کافي تاثير گذار نبود. بازي هر چه به وقت هاي پاياني نزديک مي شد، فشار حملات استقلال نيز افزايش پيدا کرد اما تيم جوان سايپا مقابل اين حملات ايستادگي کرد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي به سعيد يوسف زاده و رضا محمودي و مجيد غلام نژاد از سايپا و سيد مهدي سيد صالحي از استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال با اين تساوي در شرايطي که ذوب آهن هم امروز 2 امتياز از دست داد و فرصت خوبي براي رسيدن به اين تيم داشت، 46 امتيازي شد و با تفاضل کمتر از سپاهان در همان رده سوم باقي ماند. استقلال براي سومين هفته پياپي است که به تساوي رسيد. پيش از اين استقلال سه بار به پيروزي رسيده بود اما در هفته هاي اخير فقط سه امتياز کسب کرده است.
تيم سايپا نيز با اين يک امتياز 29 امتيازي شد.
*بازيکنان سايپا:
حبيب دهقاني، مصطفي صدري، مجيد ايوبي، رضا محمودي، مجيد غلام نژاد، مهدي خيري(86- علي حقدوست)، سعيد يوسف زاده، ابراهيم صادقي، امين منوچهري، ميلاد غريبي(89- جابر انصاري)، عباس محمدرضايي(79- رضا خالقي فر)
سرمربي: محمد مايلي کهن
*بازيکنان استقلال:
وحيد طالب لو، پژمان منتظري، هادي شکوري، مهدي اميرآبادي( 61- فرهاد مجيدي)، فرزاد آشوبي، ايمان مبعلي، سيد مهدي سيد صالحي، حنيف عمران زاده، آرش برهاني، اسماعيل شريفات، محسن يوسفي(76- جواد شيرزاد)
سرمربي: پرويز مظلومي
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=39558
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
تساوي شاگردان تارتار و ابراهيمزاده در جدال مردان آهنين
در نخستين ديدار هفته بيست و ششم رقابتهاي ليگ برتر، تيمهاي فوتبال راهآهن و ذوبآهن به تساوي رضايت دادند.
هفته بيست و ششم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال از ساعت 15:30 امروز با برگزاري يک ديدار بين تيمهاي راهآهن و ذوبآهن اصفهان آغاز شد که در نهايت با تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت.
در اين ديدار که در حضور 1000 تماشاگر در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار شد، تيم فوتبال ذوبآهن با تک گل محمد قاضي که در دقيقه دوم بازي به ثمر رسيد يک بر صفر کار را به سود خود در نيمه اول خاتمه داد، اما در نيمه دوم ايمان رزاقيراد در دقيقه 68 يک بار ديگر ناجي تيمش شد و کار را براي راهآهن به تساوي رساند. اين پايان کار نبود و ميثم آقايي در دقيقه 82 گل دوم شاگردان تارتار را به ثمر رساند.
در ادامه کار سيد محمد حسيني در دقيقه 90+2 کار را براي ذوبآهن به تساوي کشاند تا اين تيم يک بار ديگر در دقايق پاياني از شکست فرار کند.
خداداد افشاريان قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به سيد محمد حسيني، حسين ماهيني و پيام صادقيان از ذوبآهن کارت زرد نشان داد.
ذوبآهن با اين تساوي 50 امتيازي شد و در صدر باقي ماند و راهآهن نيز با 29 امتياز موقتاً به رده يازدهم صعود کرد.
آرسن ونگر هم مثل من به داور اعتراض ميكند/ قلعهنويي: عادل پسر خوبي است اما با من مشكل دارد
من شخصا عادل فردوسيپور را دوست دارم او پسر صادق و خوبي است اما گاهي كارهايي انجام ميدهد كه جاي تعجب دارد.
سايت گل ـ با كاهش فاصله سپاهان با صدرجدول ليگ برتر مشخص بود كه امير قلعهنويي با روي بشاشتر وارد كنفرانس مطبوعاتي بشود. به گزارش سايت گل امير قلعهنويي حرفهايش در نشست خبري بعد از بازي سپاهان ـ نفت را با تبريك برد الهلال به مردم اصفهان آغاز كرد و سپس چنين گفت:
*با مدافعان تيم جلسه گذاشتم و آنها را توجيه كردم كه اشتباهات داوري الهلال را انجام ندهند و ما ديگر به آن شكل گل نخوريم.
*نفت در اين بازي خيلي خوب شروع كرد و ما را به شدت تحت فشار گذاشت اما ما موفق شديم كار خودمان را به بهترين شكل انجام بدهيم و سه امتياز اين بازي را بگيريم و من خوشحالم كه سپاهان به جايگاه واقعياش نزديك ميشود.
جا دارد از مسئولان و مديران باشگاه اصفهان تشكر كنم كه با تهيه بليت، زمينهاي را فراهم كردند كه احسان حاج صفي زودتر از ساير مليپوشان به ايران برسد و ما بتوانيم از وي در اين مسابقه استفاده كنيم. اين موضوع به ثبات مديريتي و چارت سازماني باشگاه برميگردد، اما همه جمع شدهاند كه به سپاهان لطمه بزنند.
*ابراهيم توره در اين بازي نمايش خيلي خوبي داشت و من خوشحالم كه اين بازيكن به روند سابق خودش بازگشته و اين به خاطر عملكرد مسئولان باشگاه است كه اين بازيكن را توجيه كردهاند و او كار خودش را درست انجام ميدهد.
*خدا را شكر ميكنم كه چنين اتفاقي افتاد. اين كار خدا بود كه عادل در برنامه خودش اينچنين خود را نشان دهد.اين هفته در برنامه نود حقانيت سپاهان رونمايي شد. من قبلا هم گفته بودم كه متأسفانه خبرنگاران برنامه نود در سپاهان قصد دارند ما را به حاشيه ببرند كه اين مسأله از طرف مديران كلان اصفهان پيگيري ميشود.
*سوال من از دوستان اين است كه آيا گناه است يك تيم شهرستاني در رأس فوتبال ايران قرار بگيرد؟ در بازيهاي آسيايي گوآنجلو بيشتر مدالها متعلق به سپاهان بود. بايد قدر دو باشگاه سپاهان و ذوب آهن را دانست كه اينطور در ورزش سرمايهگذاري ميكنند.
*من شخصا عادل فردوسيپور را دوست دارم او پسر صادق و خوبي است اما گاهي كارهايي انجام ميدهد كه جاي تعجب دارد. من فكر ميكنم كه مشكل او نه سپاهان كه شخص اميرقلعهنويي است و اگر من اينجا نباشم كمتر به سپاهان بند ميكند.
*در مورد اينكه آقاي عسگري به اعتراض بنده عكسالعمل نشان داده است بايد عرض كنم كه ايشان تازه رئيس كميته داوران شدهاند در حالي كه من سكاندار هر تيمي كه باشم از حقانيت تيمام دفاع ميكنم. از آقاي عسگري سوال ميكنم مگر اعتراض خود به خود كار بدي است اگر اينطور است پس چرا مربياني مثل آرسن ونگر اعتراض ميكنند. بالاخره فوتبال است و اشتباه داوري پيش ميآيد اما نبايد سرمربيان را از اعتراض كردن منع كرد چون ما وظيفه داريم از حق تيم خود دفاع كنيم.
اگر در فصل گذشته هم قضاوت به نفع ما صورت ميگرفت، اما هيچ كدام از آنها در نتايج تاثيرگذار نبود. به عنوان مثال در مسابقهاي كه ما 4 بر يك جلو بوديم در صحنهاي داور هم به نفع ما قضاوت ميكرد كه در نتيجه نهايي تاثيرگذار نبود، اما امسال حداقل 10 امتياز به خاطر قضاوت اشتباه داوران از ما كم شده است.
سعید واعظکد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/11/2389906/%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%AB%D9%84-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D9%85%D9%8A%D9%83%D9%86%D8%AF-%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87%D9%86%D9%88%D9%8A%D9%8A-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%BE%D8%B3%D8%B1
2011/3/11
تساوي پرسپوليس برابر شهرداري در آزادي
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري خانگي مقابل شهرداري تبريز متوقف شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدار تيمهاي پرسپوليس و شهرداري تبريز از ساعت 17:30 در حضور حدود هفت هزار نفر در ورزشگاه آزادي آغاز شد و با تساوي بدون گل به پايان رسيد.
در اين ديدار شاگردان علي دايي برتري نسبي نسبت به حريف داشتند اما شاگردان درخشان نيز روي ضد حملات در چند صحنه خطرناک ظاهر شدند.
پرسپوليس با اين نتيجه 44 امتيازي شد و در همان مکان چهارم جدول باقي ماند. شهرداري تبريز نيز با اين تساوي 25 امتيازي شد.
قضاوت اين ديدار بر عهده محسن قهرماني بود. وي به محمد رضا طهماسبي ادواردو سوارس و شهرام گودرزي از شهرداري و ابراهيم شکوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
اسامي بازيکنان پرسپوليس:
رحمان احمدي، سپهر حيدري، ابراهيم شکوري، عليرضا نورمحمدي، سامان آقازماني، تياگو فراگا(58 مهدي شيري) مازيار زارع، حسين بادامکي، اميرحسين فشنگچي(89 سعيد حلافي)، مجتبي زارع(72 روح الله سيف الهي) و هادي نوروزي.
سرمربي: علي دايي
اسامي بازيکنان شهرداري تبريز:
مسعود همامي، علي انصاريان، مارسيو رودريگز، محمد ايرانپوريان(62 مهدي محمدپور)، بهنام داداشوند، رسول پيرزاده، شهرام گودرزي(88 علي کريمي)، محمدرضا طهماسبي، کارلوس ادواردو سوآرس، ميثم بائو و سعيد دقيقي.
سرمربي: حميد درخشان
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=39638
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
بائو: گل دوم ما آفسايد نبود
مهاجم تيم شهرداري تبريز گفت: متاسفانه داور به اشتباه گل دوم ما را آفسايد اعلام کرد.
ميثم بائو پس از پايان ديدار مقابل پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين بازي بد بازي نکرديم. قبول دارم پرسپوليس بهتر بود اما شيوه آنها با توجه به ميزباني هجومي بود.
وي ادامه داد: متاسفانه داور گل دومي را که سعيد دقيقي به ثمر رساند به اشتباه آفسايد اعلام کرد درحالي که اصلا آفسايد نبود. نميدانم چرا ايشان چنين تصميمي گرفت. قبول دارم گل اولي که خودم زدم آفسايد بود اما روي گل دوم همچنان به صحيح بودن آن اطمينان دارم.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=39647
عجب حرکتی زده این ورزشگاه آزادی ! از این دوربین متحرک ها زده بود !:31:
کلویوم!!:27:
به امید برد ترختور!:40:
عادل فردوسي پور سكوت را شكست:ميزان دستمزد ما خيلي خنده دار است /مزدك يك رقيب حرفه اي و بسيار جدي است«ممنون دارش» هستم! / كاملا از عملكردم راضي نيستم
سايت گل – عادل فردوسي پور پس از نزديك به دو دهه كار حرفه اي در تلويزيون حالا به جايي رسيده است كه شايد روياي هر مجري يا گزارشگري باشد. او به اتفاق برنامه نود همچنان بزرگترين اتفاق دستگاه عريض و طويل صدا و سيما به حساب مي آيند و از اين بابت او ستاره اي بي رقيب در عرصه فرهنگي است. چهره اي كه حالا مرزها را چنان درنورديده كه روزهاي قبل از شهرت اين چنين به خاطر ما نمي آيد. او در يكي از معدود گفت و گوهاي رسانه اي اين چند سال با نشريه سروش نوروزي مصاحبه كرده و در زمينه كار خودش جملاتي را به زبان آورده است.
انتشار اين مصاحبه در سايت گل به اين دليل است كه عادل كمتر تن به مصاحبه داده و حرفهايي كه از او منتشر مي شود غالبا در گفت و گوهاي عادي روزانه به زبان آمده است. خواندن اين مصاحبه در شرايطي كه وي مشغول ادامه چالش با ديگراني است كه مشي او را نمي پسندند، جذاب خواهد بود.
پيش از اينكه در مورد برترين هاي صدا و سيما حرف بزنيم، بگوييد چرا مدت زيادي است كه از گفت و گو و مصاحبه و حضور در رسانه ها گريزان هستيد؟
من در اين سال ها بنا به دلايل متعددي خيلي دوست ندارم با رسانه اي مصاحبه كنم و سعي ام بر اين است تا حد امكان ديدگاه ها و نظراتم را در خلال برنامه «نود» در اختيار طرفدارانم قرار دهم. همانطوري هم كه شما مستحضر هستيد من حتي با رسانه هاي مكتوب سازمان يعني هفته نامه «سروش» و روزنامه «جام جم » هم مدت هاست مصاحبه نكرده ام، اصلا بحث اين نيست كه ممكن است مصاحبه اي بكنم و تنظيم آن مصاحبه دچار اشكال باشد. نه، گفت و گو نكرده ام براي اينكه صلاح نمي دانم كه حرف هايم اين طرف و آن طرف پخش بشود. فكر مي كنم اگر صحبت هايم را كنترل و مديريت كنم به نفع خودم خواهد بود. بارها راجع به برنامه «نود» و حواشي آن صحبت ها، نقدها و يادداشت هايي نوشته شده و فكر مي كنم با گذشت سال ها از برنامه «نود»، ديگر خيلي براي مخاطب و خواننده شما هم جذابيت نداشته باشد كه بخواهيد در مورد مسائل برنامه «نود» گفت و گويي چالشي انجام دهيد در ضمن در گذشته بارها اين اتفاق افتاده كه من ديدگاهم را به رسانه اي گفته ام اما يا همان خبرنگار و يا سايرين هزاران برداشت سوء از حرف هايم كرده اند كه در واقع هيچ سنخيتي با اصل ديدگاهم نداشته است. از اين رو فكر مي كنم در بسياري از مواقع پرهيز از مسائل حاشيه اي هم بهتر است، هم باعث سلب آرامشم نمي شود.
در نظرسنجي برترين هاي صدا و سيما در سال 89 كه هفته نامه «سروش» انجام داده، شما به عنوان برترين گزارشگر ورزشي سيما از سوي هنرمندان و منتقد ان انتخاب شده ايد ، علاوه بر آن در همين نظرسنجي عنوان ستاره سال 89 را هم از آن خود كرده ايد. براي عادل فردوسي كه تاكنون كم مود تمجيد و ستايش قرارنگرفته اين برگزيد شدن هنوز مي تواند جذاب باشد؟ واقعا حس شما چيست؟
انتخاب من به عنوان بهترين گزارشگر ورزشي سيما در سال 89 از سوي هنرمندان و منتقدان باعث مباهات و خوشحالي بسيار زياد است. وقتي مردم لطف مي كنند و من را به عنوان گزارشگر خوب خود مورد لطف قرار مي دهند ارزشمند است، حالا گذشته از لطف مردم، برخي افراد هنرمند، منتقد و در واقع نخبگان به من اين راي را مي دهند، خب بسيار ارزشمندتر است و اين انتخاب واقعا باعث دلگرمي و تشويق بسياري برايم مي شود.
با وجود اين شهرتي كه داريد بازهم-[ انگیزه ای برای ادامه ی کار دارید ؟ ]
ببينيد اين يك حس طبيعي است، من وقتي كه مي بينم از سوي برخي افراد خاص جامعه عنوان برتر را گرفته ام از اين به بعد با انگيزه و اشتياق بيشتري به كارم ادامه مي دهم، نه تنها از كارم خسته نمي شوم بلكه با افتخار و خوشحالي مضاعف آن را پي مي گيرم. چرا كه به قول شما، ما كه سال هاست به شهرت رسيده ايم ديگر برايمان خيلي چيزها شايد تازگي نداشته باشد اما انتخاب ها و قرار گرفتن در فهرست بهترين ها از سوي افراد جامعه، هنرمندان، روزنامه نگاران و – من را سرافراز و خرسند مي كند چرا كه شغل ما درآمد چندان زيادي ندارد و همين تشويق ها و انتخاب هاست كه ما را به كارمان علاقمندتر و انگيزه ما را بيشتر مي كند.
اما بسياري از مخاطبان بر اين باور هستند كه شما چون تهيه كننده و مجري برنامه «نود» هستيد، به طور حتم حقوق و مزاياي بالايي دريافت مي كنيد.
نه اصلا، ما واقعا به اندازه كار و زحمتي كه داريم حقوق و مزايا دريافت نمي كنيم و دستمزد ما خيلي خنده دار است؛ نه تنها من ساير همكارانم هم همين طور. به همين خاطر عرض كردم كه اين اظهار لطف ها مي تواند باعث دلگرمي و انگيزه ما در ادامه كارمان و ارتقاي سطح كيفي برنامه «نود» و گزارشگري ام شود.
ما در همين ويژه نامه نوروزي با دوست و همكار چند ساله شما، مزدك ميرزايي هم گفت و گو كرديم. از او پرسيديم چرا همواره در نظرسنجي ها و به خصوص همين نظرسنجي «سروش» بعد از عادل فردوسي پور در مقام دوم قرار مي گيرد، البته او در پاسخ به سوال ما جوابي داشت ، جواب شما چيست؟
خب در ابتدا حرف شما را تاييد كنم كه من و مزدك سال هاست كه با هم دوست صميمي و نزديك هستيم. در عين حال ما هر دو گزارشگريم، بنابراين به نوعي رقيب كاري يكديگر هم هستيم. البته بايستي بگويم كه مزدك ميرازيي گزارشگري بسيار كاربلد و حرفه اي است كه من هم كارش را دوست دارم و هم نوع گزارشش را تاييد مي كنم. البته معتقدم اين رقابت دوستانه و سالم هم به من و هم به مزدك كمك مي كند كه ما همواره به فكر ارتقا و رشد در كارمان باشيم؛ چه بسا اگر من و يا مزدك احساس كنيم كه از يكديگر فاصله زيادي داريم مطمئن باشيد به سرعت عقبگرد مي كنيم و در مورد عملكردمان تجديد نظر خواهيم كرد. من در اين سال ها مزدك را به عنوان يك دوست و در كنارم داشته ام هم او را يك رقيب حرفه اي و بسيار جدي در كنارم حس كرده ام و اگر شما و ساير همكارانتان معتقديد كه عادل فردوسي پور برترين گزارشگر سال 89 سيماست، بدون شك اين رقابت سالم بين من و مزدك بي تاثير نبوده است.
با وجود اينكه اين دوست شما هميشه از شما و برنامه تان تعريف مي كند فكر نمي كنيد اگر در سال هاي آغازين برنامه «نود» از مردك ميرزايي و صدايش سه دقيقه بهره مي برديد، حالا شايد برايش افت داشته باشد كه در يك برنامه سه ساعته سه دقيقه از خودش هم نه. از صدايش استفاده شود؟ به هر حال او هم حالا يك گزارشگر بزرگ است.
والله من هميشه به خود مزدك هم گفته ام و الان به شما هم مي گويم كه در بزرگ بودن مزدك ميرزايي هم به لحاظ شخصيتي و هم كاري شكي نيست، اما او همواره به من لطف داشته و بدون تعارف عرض مي كنم كه حضور مزدك در برنامه «نود» و صرف كردن وقتش براي گزارش ها در برنامه واقعا باعث افتخار من است؛ ضمن اينكه او همكاري اش را در اين سال ها بدون كوچك ترين چشم داشتي حفظ كرده و كمك هاي شاياني به من كرده است و به قول اميرقلعه نوعي، سرمربي تيم سپاهان اصفهان «ممنون دارش» هستم! هميشه از او تشكر كرده و مي كنم و تلاش مي كنم تا قدر اين دوست و همكار گرامي را بدانم.
اين دوستي در كار گزارشگري چقدر پرسود بوده ؟ مثل دو رفيق اشكالات و بهتر است بگويم گاف هاي يكديگر را به هم گوشزد مي كنيد؟
بله ما حتما با هم صحبت مي كنيم، حتي اگر همديگر را نبينيم از طريق پيام كوتاه در مورد اشتباه و يا گافي كه داده ايم به هم تذكر مي دهيم. به هر حال ممكن است گاهي اوقات من اشتباه كنم و گاهي اوقات هم او، اما تذكرهايمان به همديگر هيچ كد اممان را ناراحت يا دلخور نمي كند؛ چون هر دوي ما همديگر را به خوبي مي شناسيم و مي دانيم كه نقد مغرضانه نيست. و خيلي هم به كارمان كمك مي كند.
در پايان سال 89هستيم و برنامه «نود» وارد سال دوازدهم مي شود. امسال اگر بخواهيد از يك بخش از برنامه تعريف كنيد و بگوييد اين بخش را بيش از بقيه بخش ها دوست دارم كدام بخش را نام مي بريد؟
خيلي نمي توانم بگويم كه اين بخش يا آن بخش. چون اين برنامه از خودم تهيه مي كنم همه بخش هايش را بنا به دلايلي دوست دارم. اما اگر بخواهيم يك بخش را به طور خاص دوست داشته باشم بخش «نود درجه» است كه خب فكر مي كنم علاوه بر من مخاطبان بسياري هم دارد.
گويا متن هاي بخش «نود درجه» را خودتان مي نويسيد.
بله، خودم و دو، سه نفر ديگر از عوامل گروه براي نوشتن اين بخش با هم چند ساعتي همفكري مي كنيم و بعد آن را مي نويسيم.
عادل فردوسي پور طي سال هايي كه در تلويزيون كار كرده، حالا از اجرا و كارشناسي گرفته تا گزارشگري آيا از عملكردش راضي هست؟ آيا مي تواند با قاطعيت از خودش دفاع كند؟
من خودم كاملا از عملكردم راضي نيستم در عين حال خيلي هم ناراضي نيستم.
شما با اين همه طرفدار و مخاطب كاملا راضي نيستيد، پس بقيه چه بگويند؟
چون هميشه جا براي بهتر شدن و پيشرفت كردن هست و معتقدم هر گاه فردي فكر كند كه در جايگاه بهترين فرد در هر رشته و صنفي قرار گرفته آن نقطه، نقطه نابودي اش خواهد بود. من هم الان فقط مي توانم هشتاد درصد از كارم دفاع كنم و اميدوارم بتوانم با تلاش بيشتر اين درصد را بالاتر ببرم.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/12/2390915/%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B3%D9%8A-%D9%BE%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D9%83%D9%88%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA%D9%85%D9%8A%D8%B2%D8%A7%D 9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF-%D9%85%D8%A7-%D8%AE%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D8%AE%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1[/PHP]
دقیقا شاید اصلا سر همین قضیه دیدید پرسپولیس قهرمان هم شد!!:31:نقل قول:
این در صورتی هست که عزیز محمدی گفته بود نیم فصل دوم اول بازیهای پرسپولیس انجام میشه بعد بازیهای استقلال چون دقیقا نیم فصل اول به نفع پرسپولیس اول استقلال بازی میکرد ولی بازم تو نیم فصل دوم استقلال
داره اول بازی میکنه
حالا یه وقت فکر نکنید این تبیعض هست یا جانبداری از پرسپولیس یا خدای نکرده فدراسیون بیشتر سرخکی هستا
نه اصلا این حرفا نیست !!!!!