برای من قطع نشده ولی اختلال داره پکت لاست + باز نشدن فلشها و خیلی از سایتها(فیلتر نیست:دی فقط باز نمیشه !)
Printable View
برای من قطع نشده ولی اختلال داره پکت لاست + باز نشدن فلشها و خیلی از سایتها(فیلتر نیست:دی فقط باز نمیشه !)
من الان حدود 7 8 روزی هست نمی تونم با مسنجر یاهو آنلاین بشم به ناچار با فیلترشکن و دادن پورت به مسنجر می تونم انلاین شم
واس رفقا همینطوره؟؟
دست مخابرات سپاه صحابه درد نکنه 56 تا بهت تحفیف داده.نقل قول:
خب وقتی 256 میدن مگه نباید 256 واقعی باشه ؟ یعنی زنگ بزنیم مخابرات تغییرش نمیدن ؟ :13:
نه. من همچین مشکلی ندارم. فقط بعضی وقت ها وصل نمیشه که اون هم با چند بار امتحان کردن وصل میشه.نقل قول:
آره. لطف دارن.نقل قول:
البته این عددی که گفتم از SpeedTest.ir به دست میاد. در مورد SpeedTest.net معمولاً حدود 221 دارم و سرعت BW Monitor هم اکثراً حدود 227 هست.
نه. نه.نقل قول:
خط شما رو روی 256 می بندن ولی خودشون رو ملزم به این نمی دونن که سرعت 256 رو به شما ارائه بدن. البته عوامل مختلفی از جمله فاصله تا مرکز مخابراتی و... توی این افت سرعت دخیل هستن ولی خوب اگر بخوان می تونن سرعت خط رو مثل سرویس 128 کمی بالاتر ببندن که با در نظر گرفتن افت سرعت هم سرعت 256 قابل دست یافتن باشه.
نه بابا همش همین طوری زنگ بزنی سرعتش کمتر میشه:27:نقل قول:
خب الان تست سرعتم اینه ، خوبه ؟ :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بد نيستنقل قول:
از اينترنت ايران بيشتر از اين نبايد انتظار داشت.
سلام دوستان؛ ؛من الان همراه اول و ايرانسل دارم؛هر دو بورت هاي v.p.n رو بستن؛الان دارم ميرم از مخابرات بخرم؛ميخواستم ببينم مخابرات الان تو تهران كدوم ها رو بسته و كدوم ها باز هستند؟
پورت ها اگه بسته بشه برای تمام ISP ها بسته میشه این طور نیست که یه ISP باز باشه یکی دیگه بستهنقل قول:
:5: