این هم آمار بچه ها هر کی چقدر زر زده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم آمار بچه ها هر کی چقدر زر زده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام روی یک مپ جدید کار کنم که خیلی جالب و طولانی و پیچیده هستش و مثل مپ های قبلی یکنواخت نیست و خیلی از مپ های قبلی بهتره و ظاهر کلی مپ هم شبیه مپ های Koule هستش و تا آماده شدن مپ هم تو سرور نمیام.
راستی یک سوال مپ P30WORLD DDRACE 4 رو که شهاب ساخت یکی هم که سجاد ساخت.اونی که سجاد ساخت اسم مپش چیه؟یعنی P30WORLD DDRACE 5 هست؟
ولی مپ بعدی چه مپی بشه.
راستی ترجیح میدید که Background مپ چه رنگی باشه؟
سلام امروز براي اولين بار رفتم تو سرور ايراني و اولين جمله اي كه شنيدم حتي قبل از سلام اين بود كه حسين خودتي ؟من موندم و دوباره سوال تكرار حسين خودتي yuri هستي و ناگهان همه با هم گفتند حسين خودتي كه من يه دفعه قاطي كردم و گفتم yuri كيه بابا من تازه واردم اينو كه گفتم همه ساكت شدند ديگه حتي ببخشيد محل سگ هم نزاشتن به من يه سوال اين خسين كيه چي كار كرده ازش چك داريد اي بابا راستي بعد اين حرفا فقط يه جمله ي ديگه به من گفته شد و اون اين بود بيا تو كلن ما حسين !!!! اونم از طرف الكساندر بود همين واقعا يه استقبال خيلي گرم داشتم ممنون :41: :2:
آبیه تههههههههههههههه:20:
voteخرابه!
امروز اولين دوستمو تو بازي پيدا كردم اسمش NAROTU تا الان هم داشتيم بازي مي كرديم ماجراي حسين قبلي رو شنيدم ناراحت شدم و الان خوش حالم كه اسمه منم حسين ه :37:
دوستان از اونجایی که یک الاخی (شوخی) گفته بود حسین تصادف کرده و تو کماست و از این چرت و پرتا
من هر روز میرفتم پروفایلش رو چک میکردم
تا امروز که اومدم چک کنم دیدم دیشب یعنی بعد اون غذیه تصادف اومده ان شده
من نمیدونم ادم با این چیزا هم شوخی میکنه
بعضیها خوششون میاد یه عده رو ناراحت کنن ؟
__________________________________________________ _______________________________
سرور هم مپهای جدید نداره فعلا چند روز سرور رو روی سیستمم راه میندازم با اینکه پینگ نسبت به مجیکال بدتره اما از هیچی بهتره هر کی خواست خوشش اومد بیاد
اسم سرور
OLAKH HA
ما که جزء اون یه عده نیستیم :whistle:نقل قول:
سلام دوستان.نقل قول:
نه عزيز ، مپ من اسمش Persian DDrace 1 هست :46:!
فقط ووت مپ هاي زير خراب هستن :نقل قول:
P30WORLD DDRACE 1
P30WORLD DDRACE 2
P30WORLD DDRACE 3
BlockWar By AlexGB
DDrace Shahab
براي ساخت سرور هم بهد تبريك ميگم narotu جان:11:.نقل قول:
به به به ... شهاب عجب زر زني هستي ها ...:31:!!!!نقل قول:
احمد تو هم كه دوم شدي :31::27:!!!!
ما آخرش نفهميديم كه User شما توي بازي چيه :31:!!!نقل قول:
ولي به احتمال 70 % شما .:GOOB:. هستي :31::27:!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
نه این موضوع رو اناهید اومد گفتنقل قول:
ایشون همون cake&sandis قبلی یا eror جدید هستننقل قول:
گوب که اونبار ادرس اینجا رو از من گرفت خواست عضو شه اومد گفت با اسم goob قبلا یکی عضو شده
خلاصه گوب الان یه ماهه عضو شده
(قربونت داداش اما مثل اینکه دیروز حسابی جوش اوردی بودی اون فایله افتاد دسته منا میخواستی انحصاری نگهش داری :دی )