نقل قول:
سلام دوستان ،
من یه متن کوتاه باید برای یه موسسه بین المللی بفرستم که جواب این نامه برنامه دو سال زندگی اینده من رو تعیین می کنه ، از دوستان عزیزی که به فن نامه نگاری تسلط دارند ، خواهش می کنم به بهترین نحو زحمت این نامه رو بکشن.
ممنونم از شما و رو کمکتون حساب می کنم
امید وارم همیشه شاد باشید
"
موسسه بین المللی اقیانوسی (ioi international ocean institue)
من یک دانشمند ایرانی هستم که در پایان نامه دکترا قصد دارم در مورد خلیج فارس و اقیانوس هند تحقیق کنم و در این رابطه نیاز به دادهای آلتیمیتری ماهواره ای و کشند سنج های ساحلی (tide gauge) در جنوب خلیج فارس و اقیانوس هند دارم .
حال آیا سازمان شما این داده ها را دارد ، اگر موجود است ، برای چند سال داده وجود دارد و چه تعداد کشند سنج در هر منطقه موجود است و آیا این اطلاعات را برای ادامه کار تحقیق در اختیار من قرار می دهید ؟
منتظر جواب شما هستم
با احترام
دکتر حامد توانا"
c
International Ocean Institute (IOI),c
To whom it may concern,
I am an Iranian scientist and I intend to research on Persian Gulf and Indian Ocean in my PhD thesis. Hence, I need data obtained from satellite altimetry and tide gauges installed on the south beaches of Persian Gulf and Indian Ocean.
Are these data available at IOI? If so, for how many years have you gathered these data and how many tide gauges have you installed in each region? Moreover, are these data accessible for me? Are there any access restrictions?
I am looking forward to hearing from you.
Sincerely yours,
Dr. Hamed Tavana