یعنی قیمت آسیا تک کمتره؟منم تهرانپارس خیابون فرجامم.میخوام از شاتل بگیرم.الان شاتل 128 و با ترافیک 2.5 گیگ داره میده 9800.به نظرت بهتر نیست؟نقل قول:
Printable View
یعنی قیمت آسیا تک کمتره؟منم تهرانپارس خیابون فرجامم.میخوام از شاتل بگیرم.الان شاتل 128 و با ترافیک 2.5 گیگ داره میده 9800.به نظرت بهتر نیست؟نقل قول:
در مورد مودم یک چیزی بگم الام یک سال نیم است که پاراداین دارم خود شاتل داده حالا نمیدونم میده یا نه ولی خدائی خر کار است تو سرش هم بزنی صداش در نمیاد
با سلام
من چقدر بدبختم :41: توی منطقه ما ADSL پشتیبانی نمیشه :2:
محدوده مخابراطی شهیدیزدانپناه - پیش شماره 4480
هیچ شرکتی محدوده ما رو ساپورت نمیکنه حالا به نظر شما برای داشتن adsl من باید چه کار کنم؟ مردم از دست این دیال آپ :2:
sms11 عزیز به نظر من ترافیک 2.5 در ماه خیلی کمه
یا نامحدود بگیر یا حداقل ترافیک 10 باید باشه
البته باز هم به کاری که می خوایی انجام بدی بستگی داره چون ترافیک شامل همه چیز می شه حتی page نگاه کردن هم دانلود محسوب میشه:5:
ifu عزیز باید اینترنت WIRELESS یا همون اینترنت بیسیم بگیری
کد:http://www.efeh.com/products/3132.htm
آخه من برای دانلود آهنگ استفاده میکنم.مگه تو یک ماه چند تا آلبوم توپ میاد که بخوام ترافیک بیشتر بگیرم؟مگه اوردن یه صفحه چند کیلو بایت میشه؟بدم اگه بیشتر از 2.5 بشه بابت هر گیگ 3000 تومن میدم.پس از این لحاظ فرقی نمیکنه.اون مودمی که گفتم خوبه؟نقل قول:
بچه هایه سوال مهم.بعضی از شرکتا که adsl رو با ترافیک محدود توی ماه میدن زمانی که به اینترنت هر دفعه وصل میشی ،میشه فهمید تا حالا چقدر از ترافیکت استفاده کردی؟اگه میشه چطوری؟
sms11 عزیز من خودم الان 64 آسیا تک دارم بد نیست محدودیت دانلود هم نداره و قیمت اون هم 10 تومنه وعوارض - مالیات و... نداره ماه اول هم مجانیه
مودمت هم فکر کنم asus باشه که خوبه هر کی داره راضیه
در مورد ترافیک هم معمولا "سایت خود شرکتی که میگیری نشون میده یا برنامه هایی مثل du meter هم سرعت وهم ترافیک رو نشون میده
کد:http://www.efeh.com/products/3132.htm
اينجا كسي سرويس 256-256 يا بالاتر از داتك گرفته ؟
256 صبا انلاین بهترینه
بچه ها اگه میشه این سوالای منو جواب بدید.لطفا همون چیزیو که میپرسم جواب بدید
1-من میخوام با adsl آهنگ(نه هر آهنگیا) و بعضی وقتا اگر یه برنامه خوب واسه کامپیوتر اومد دانلود کنم.میخوام adsl 128 بگیرم.به نظر شما کدومو بگیرم
الف)128 شاتل با ترافیک 2.5 گیگ.3000 آبونمان و 6% مالیات .قیمت :9800.در ضمن به ازای هر گیگ ترافیک اضافه 3000 تومن گرفته میشود
ب)128 آسیا تک ترافیک نامحدود و3000 آبونمان و 6% مالیات.قیمت:حدود 16000
لطفا با توجه به چیزی که گفتم نظر بدید.خواهش میکنم.نظرتونو بگید
2-من میخوام مودممو از شاتل بگیرم.اگه مودم از شاتل بگیرم و بعدا بخوام از آسیا تک اشتراک بگیرم .اشکالی از لحاظ مودمی ایجاد نمیشه؟یعنی اینکه مثلا برای آسیا تک بخوام مودمو عوض کنم.از این لحاظ میگم
3-بیشترین سرعت دانلود 128 و 64 چنده؟
4-شرکت هایی مثل شاتل ممکنه که فقط مودم بفروشن .یعنی من از این شرکت فقط مودمشو بخرم و اشتراک adsl نگیرم؟
5-من کامیوترم قدیمیه(پنتیوم 2) میخواستم بدونم واسه سیستم مشکلی پیش نمیاد؟مثلا را به را هنگ کنه و از این جور کارا.
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدید