به نظر من محصولات فیلیپس بهتره.نقل قول:
نمی دونم.
نه.
نه.
بله.
فیلیپس
Printable View
به نظر من محصولات فیلیپس بهتره.نقل قول:
نمی دونم.
نه.
نه.
بله.
فیلیپس
دکمه تشکر برای من غیر فعال است .از شما متشکرم
چند وقتیه که تاپیک یه مقدار از حال و شور افتاده بچه ها هم زیاد سیستم های جدید رو ریویو (بررسی) نمی کنند و همون مدل هایی که تقریباً از اول بحثش بود همچنان در حال بحثه فقط دوستمون مستر رایان بعضاً زحمت همه رو به دوش می کشه و تجربیات و تست هاش رو اینجا مطرح می کنه.
به هر حال دیروز منزل یکی از دوستان بودم که برادرش یه سیستم سینما خانگی یاماها براش آورده بود و از من خواست که با هم نصبش کنیم.
کل چیزی که برای این دوستمون آورده بودن شامل 3 تیکه بود
1- ساب ووفر یاماها مدل SW315
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بلوری پلیر یاماها مدل 1065
3- تیکه سوم و به عبارتی یه سیستم کاملاً جدید بود از یاماها که فکر کنم خودش هم برای اولین بار این سیستم رو عرضه کرده و یه چیزی بود به نام Digital Sound Projector که اول خیال کردم همون Sound Bar است ولی بعداً فهمیدم که کاملاً از یه تکنولوژی متفاوت استفاده می کنه هر چند که یه مقدار شباهت ظاهری داره این رو بگم که یاماها ساند بارهاش رو با نام Air Surround Sound عرضه می کنه.
دیگه زیاد توضیح دادم برم سر اصل مطلب قطعه سوم Digital Sound Projector یاماها مدل YSP-5100 بود.
بعد از اینکه قطعات رو باز کردیم داشتم به خودم می گفتم که کاش جای این یه سینمای خانگی کامل 7.1 یا حتی 9.1 یاماها بود و میتونستم یاماها رو با تکنولوژی معروف DSP آزمایش کنم چون یاماها به تفکیک کاملاً حساب شده روی کانال های مختلف شناخته شدست.
خروجی دستگاه هم فقط 120 وات بود البته ساب خیلی قوی به نظر می رسید و 270 وات توان داشت.
به هر حال کار رو شروع کردیم و رفتیم تو کار نصب و وصل کردن سیمها و ست آپ دستگاه راستش ست آپ اولیش یه مقدار زمان بر هم بود و باید چیز های مختلفی رو براش تعریف می کردیم.
ولی وقتی کار تموم شد و یه بلوری فیلم Die Hard 4 رو برای تست تو دستگاه گذاشتیم و صداش رو بلند کردم باید بگم دود داشت از سرم بلند می شد!!! :18:
اصلاً باورم نمی شد این صداها داره از اون چیزی که می دیدم در میاد. داشتم از شدت هیجان کف می کردم صدا از همه طرف بهم می رسید بهتر بگم صداها از همون طرفی که باید، شنیده میشد از پشت، پهلو ها، جلو و حتی از بالای سرم!!
باور کنید حتی همچین تجربه ای رو با سیستم های 5.1 کامل هم نداشتم شاید بتونم بگم توی فیلم اگه از سیستم خودم بهتر نبود بدتر هم نبود ((این رو هم بگم پلیر هم توی پخش فیلم ها کاملاً تأثیر گذار بود و یه مقدار از این حس به خاطر این پلیر حرفه ای بود که خوب من ندارم)) همه چیز خوب بود تفکیک، عمق، شدت و ضرب صدا و همه چیز دیگه البته ساب هم خیلی خوب جواب میداد و کاملاً هماهنگ بود.
در مورد موزیک هم صدا خیلی خوب بود ولی سیستم خودم رو خیلی بیشتر می پسندم رو موزیک تفکیک جامو های خودم خیلی بهتره و عمق صدا بیشتره یه مقدار هم به خاطر اینه که اسپیکرهای خودم خیلی بزرگتره و بالطبع Distortion صدا کمتر.
ولی اگه بخوام یه جمع بندی کلی کنم باید بگم کسایی که با سیم کشی مشکل دارند و خیلی روی دکور منزلشون حساسند و همچنین نمی خوان کلی فضا برای سینما خانگی در نظر بگیرند بهتر از این پیدا نمی کنند. شما برای ساب هم احتیاج به سیم کشی ندارید چون فرستنده و گیرنده وایرلس ساب هم روی دستگاه موجوده.
آخرش وقتی قیمت سیستم رو پرسیدم دوستم گفت جمعاً حدود 3000 دلار!!! اونجا بود که قضیه پول و آش خوردن برام کاملاً جا افتاد.
یه چیزی هم اضافه کنم الان داشتم تو اینترنت سرچ می کردم دیدم که یاماها توی پیانو های دیجیتالش هم از این مدل اسپیکرها استفاده میکنه.
اولا بابت اطلاعات کاملتون از شما سپاسگذارمنقل قول:
من میخوام پلاسمای پاناسونیک بخرم.درمورد سینما شیراز پایونیر گیر نمیاد.آدرس و شماره یه جای مطمین بهم معرفی میکنی؟ممنون
سوال آخر:من چهارماه پیش یه فیلیپس 3378 برای یکی از آشنایان خریدم(با راهنمایی شما)از نظر دیزاین و صدا برای من عالی بود.میشه یه چندتا مدل معرفی کنی(که موجود باشه) که از نظر دیزاین و صدا از این بهتر باشند(آخه باندهای پایونیر تو عکس خیلی بزرگ هستند)
اگه یه مدل(از هر برند که باشه اشکال نداره)که از نظر دیزاین و صدا از این بهتر باشندزیر 650 به من معرفی کنی واقعا ازتون ممنونم.(اگه میشه اولویت بندی کنید)میخوام مثل بار قبل با راهنمایی شما انتخاب درستی بکنم.از اساتید دیگر هم کمک میخواهم.ممنون:11:
نظر دوستان در مورد سینمای جدید فیلیپس مدل 5550 که به تازگی نمایندگی فیلیپس وارد کرده چیه ؟
مشخصات :
http://www.mea.philips.com/c/home-theater-systems/immersive-sound-3d-angled-speakers-hdmi-1080p-hts5550_98/prd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت : 570000 تومان
مدل جالبیه.به نظرم همه آپشن هاش با مدل های سال قبل یکیه فقط به جز سه بعدی مجازی که روی این مدل اضافه شده.نقل قول:
باید صداش رو شنید تا نظر داد.
تو کدوم نمایندگی دیدید؟
با تشکر از دوستان و به خصوص مستر رایان عزیز که با راهنمایی های خوب ایشون من پایونیر RS30 رو خریدم با پلیر 420 و یه کابل کواکسیال و یه کابل HDMI ...
رایان جان ممنونم از شما ! فوق العاده هستش.
چه سابی داره ! باید از نزدیک ببینید تا به عظمتش پی ببرید.
من نمی دونم ریویو چیه ! اصلا کار من هست؟ اگر منم می تونم ریویو بدم ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
بعضی از دوستان می گفتن که ظاهرش خوب نیست.منم توی عکسا که می دیدم مردد بودم که بگم خوبه یا نه ! ولی حالا که بهش نگاه می کنم به نظر من خیلی وحشی به نظر میاد ! یه عکس گرفتم برای شما دوستان:
خوشگله ؟! من عاشق سابشم
باز هم از رایان عزیز بابت راهنمایی های خوبشون تشکر می کنم
موفق باشید
خواهش می کنم احسان جان.نقل قول:
مبارک باشه.ست صوتی و تصویری خونت خیلی قشنگ شده.
احسان جان ریویو هم یعنی اینکه از دید خودت نقاط قوت و ضعف دستگاه رو بگی.حتما نیاز نیست که اشخاص حرفه ای باشند تا ریویو بنویسند بلکه هر کس از دید خودش می تونه نقاطی که به نظرش ضعف میان و همینطور نقاط مثبت دستگاه رو بنویس تا بقیه دوستان از خوندنش کمی تو تجربه شما شریک بشوند.
مثل سبک صدا یا تصویر و آپشن های دستگاه و کیفیت ساخت و کمبودها و ....
خواهش می کنم.نقل قول:
شما اگه عجله ندارید می تونید تا دو ماه دیگه صبر کنید تا همه مدل های جدید وارد بازار بشه و اونوقت با خیالت راحت تر خرید کنید.در غیر اینصورت:
محصولات پایونیر رو می تونید از سایتی مثل چاره خریداری کنید.
اگر قصد خریدی به غیر از پایونیر دارید پیشنهادم اینه که مدل 3569 فیلیپس را پیدا کنید و با قیمت مناسب خرید کنید بعنی حدود 560(اگر بگردید حتما پیدا می کنید)
و مدل D7 جی وی سی هم تو این قیمت جزو بهترین هاست،به این گزینه هم می تونید فکر کنید.
ممنونم.نقل قول:
فعلا که باهاش زیاد ور نرفتم...ولی تو نمایندگی پایونیر که بودم داشتن واسه یه نفر تست می کردن که منم همون موقع رسیدم و صدا رو برده بود بالا...برای اولین بار بود که داشتم با بیس بالا حال می کردم(بیشتر وقت ها قلبم دچار مشکل میشه،نمی دونم مشکل از چیه !) خلاصه که چون دیدم با این بیس اذیت نمی شم اونم با این وولوم ازش خوشم اومدو...
امروز چند تا آهنگ گوش دادم و یه فیلم با صدای دالبی.
برای آهنگ نمی تونم بگم چطور بود چون ظهر بودو خونه ما هم آپارتمانی و ممکن بود همسایه ها شاکی شن و با وولوم کم گوش دادم.ولی بازم بیسشو دوست داشتم.
فیلمی رو که دیدم خیلی خوب بود و صدای ساب رو وسط گذاشتم چون بیشتر خونه می ترکید.
تجربه خوبی بود !
یه سوال دارم در مورد ساب؟ یه تنظیم داره که نوشته 50 هرتز برای مینیمم و 200 برای ماکسیمم.این چیه؟ الان روی 200 هستش.کدوم بهتره؟
راستی کابل کواکسیال رو 29 تومن خریدم فقطم 1 متره ! همینه قیمتش یا گرون خریدم؟ کابل HDMI رو هم که 1.2 متریه 24 تومن.قیمتش مناسبه؟
از خود نمایندگی خریدم.
راستی کلی مکافات کشیدم تا سیم ها رو وصل کردمو توی میز جا دادم.واقعا سخت بود.بیشتر از یه ساعت طول کشید.
ممنونم
موفق باشید دوستان:10: