اگه شرایطت خاص باشه شاید بزارن دانشگاه کاربردی جوریه که نمیخواد دانشجو(پول:31: ) از دست بده برای همین سخت انتقالی میدن بهتره بری با مسئول آموزش یا مشاور دانشگات حرف بزنی بپرسی ازش؟نقل قول:
Printable View
اگه شرایطت خاص باشه شاید بزارن دانشگاه کاربردی جوریه که نمیخواد دانشجو(پول:31: ) از دست بده برای همین سخت انتقالی میدن بهتره بری با مسئول آموزش یا مشاور دانشگات حرف بزنی بپرسی ازش؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستام امروز دفترچه گرفته بود داد به من خوندم متوجه نشدم
دیپلم داره ولی تمامی رشته ها رو زده کارشناسی ناپیوسته یعنی باید فوق دیپلم داشته باشی خالا این بنده خدا چیکار کنه
نقل قول:
ظاهرا کارشناسی ناپیوسته ها فقط برای فوق دیپلمه هاست
من لیسانس دارم فکر نکنم بتونم شرکت کنم:41:
الام داستان برای سال بعد چی هست که پیش دانشگاهی وجود نداره ؟
فرقی نمیکنه چه سر به کلا چه ته به کلا:31: باید 12 سال بخونی .فقط اسمش عوض شدهنقل قول:
الان بجای پیش دانشگاهی میگن ششم....؟
سلام دوستان،من دفترچه کارشناسی پیوسته و ناپیوسته علمی کاربردی رو خوندم ولی متوجه نمیشدم!
سلام
تو دفترچه مشخص نشده این ظرفیت های فقط برای مهر ماه هست یا شامل ورودی نیمسال دوم(بهمن) هم میشه
اگه فقط برای مهر هست برای بهمن کنکور جداگانه برگذار میکنن؟!!
از اونجایی که من تا تابستان امسال فارق التحصیل نمیشم نمیدونم ثبت نام کمک یا نه؟
خواهش میکنیم جواب بدین
سلام تو دفترچه کارشناسی نوشته با هر فوق دیپملی میشه در هر رشته شرکت کرد. در دفترچه مربی پیش دیستانی که مد نظر منه نوشته فوق دیپلمهای مرتیط. من لیسانس صنایع دارم. می تونم تو این رشته شرکت کنم؟
سلام تو دفترچه کارشناسی نوشته با هر فوق دیپملی میشه در هر رشته شرکت کرد. در دفترچه مربی پیش دیستانی که مد نظر منه نوشته فوق دیپلمهای مرتیط. من لیسانس صنایع دارم. می تونم تو این رشته شرکت کنم؟
سلام
من الان رفتم سایت سنجش که ببینم ازمون کارشناسی نا پیوسسته جامع چه رشته هایی رو داره ولی دفترچه رو واسه دانلود نزاشته بودن؟؟؟؟؟
از کجا میتونم دفترچه رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟
ثبت نام بعد قسمت منو سمت راست دانلود دفترچهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]