نقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان و کاربران
بنده یه ایفون 3gs خریدم کارکرده و مال دوستم بوده اونم به دلیل نیاز مالی فروخته
الان من میخوام روش برنامه بریزم و ورژنش هم اگه نیازه یا نیاز بود ببرم بالا این مشخصات گوشی هست
ورژن
5.1.1(9b206)
خدمات دهنده
carrier 12.0
مدل
mc141dn
imei:
فکر کنم کافی باشه تو یه سایت دیدم این پارت نامبر لاک هست ولی من سیمکارت ایرانسل رو وصل کردم راحت جواب داد و کلی برنامه و .. داره
الان من اگه به ورژن بالاتر نصبش کنم مشکل بیاره فرضا لاک بشه درست میشه؟
دوم چطوری برنامه رو نصب کنم یه جا گفتن اگه با ایتونز هماهنگسازی کنم کل برنامه هام حذف میشه چیکار کنم برنامه ها حذف نشه و راحت برنامه نصب کنم
شرمنده ولی بخدا گیج کننده هست مخصوصا تو سایت ها که هرکی یه روش میزاره
میخوام ببینم بهترین روش برای نصب چی هست و ...
با سپاس
راستش در مورد سوال اولی نمی دونم چی بگم ولی اگه لاک بوده و بعد به طور قانونی با خود شرکت انلاک شده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!
در مورد سوال دوم هم شما دو روش رو میتونید در پیش بگیرید ! 1- برنامه اصل ! 2-جیلبریک !
1- برنامه اصل : شما با این روش با خرید برنامه های اورجینال از ایتونز روی گوشیتون نصب میکنید و لذت میبرید !
2- جیلبریک : این روش کاملا برعکس اورجینال هست و شما نیازی به پرداخت پول ندارید ! شما دیوایستون رو جیلبریک میکنین و برنامه کرک شده نصب می کنید ! ( به نظر من این راه بهتره )
برای اینکه برنامه هاتون نپره میتونید از برنامه های ITOOLS یا Ifun box استفاده کنید البته اینا فقط در روش 2 جواب میده ! اگه برنامه های روی گوشی اصل هست میتونید اونا رو به ایتونز منتقل کنید !
خرید از جای مطمئن تضمین اصل بودنشه !
موفق و پیروز باشید ! سوالی بود بپرسید !:n12: