درست میگید ! ولی چطور رسیدید به این جواب ؟نقل قول:
نقل قول:
مهندسی معکوس چیه ؟ یعنی شما جواب ها رو تک تک جاگذاری کردید تا جواب درست رو بدست اوردید ؟
کسی بلد نیست با استدلال اینو حل کنه ؟
Printable View
درست میگید ! ولی چطور رسیدید به این جواب ؟نقل قول:
نقل قول:
مهندسی معکوس چیه ؟ یعنی شما جواب ها رو تک تک جاگذاری کردید تا جواب درست رو بدست اوردید ؟
کسی بلد نیست با استدلال اینو حل کنه ؟
منم ميگم 2 برابر ميشه.نقل قول:
با توجه به اينكه در مقاومت هاي موازي نسبت شدت جريان ها عكس نسبت مقاومت هاست و اختلاف پتانسيل دو سر مقاومت هاي موازي با هم يكي است و جمع شدت جريان دو مقاومت موازي برابر شدت جريان مقاومت R است و با توجه به داده هاي صورت مسئله ، به صورت تشريحي قابل حل است.
سلام اول اینکه جریان کل با جریان R برابره بنابراین برای توان از فرمول P=RI 2 بریم.حالا باید نسبت جریان کل به جریانی که از x میگذره رو بدست بیاریم. که اونم با جایگزین کردن جریان 2R وX با جریان کل بدست میاریم.اخرش جریان x و ۲R برابر میشود بنابراین جریان کل ۲ برابر جریان x میشه : ۴R=۲X
2R=X
سلام دوست عزیز شما که روش های مهندسی معکوس رو بلدید لطف می کنید که به دوستان هم آموزش بدید؟نقل قول:
جزوه ها وcd های این روش که توی اینترنت هست. لطف می کنید بگید که از کدوم سایت می تونم بخرم؟
در کل خواستم بپرسم جزوات کامل و سی دی های آموزشی رو از کجا میشه خرید؟
خب تو همون سینا نیستی؟ این سوالو پریروز ازم پرسیدنقل قول:
امکانش هست یکی به سوال 10 جواب بده ؟ ( این سوال مربوط به ازمون گزینه ی 2 هست که البته جواب داره ولی چیزی از جوابش نفهمیدم ! )
کد:http://-----.com/images/thx3dxjz1boh8n7muf.gif
اگر جریان ایکس i1 و جریان2r هم i2 باشه حالا چون ولت ها برابره پس
2r i2=xi1
یه رابطه هم از صورت مساله هست که ما جمع i1 و i2 رو که از R میگذره I میگذاریم طبق صورت میشه
p = ri^2
2 X i1^2=rI^2
(این ایکسه نه ضربدر )
حالا جای I میزاریم i1+i2
و با استفاده از رابطه اولی بزن بزن میکنیم تا جواب میرسه به i1=i2
پس x=2r
مولف فیزیک پیش رمزینه "محمدرضا ونکاله" بود!نقل قول:
فیزیک پیش: ميلاد خوشخو از رمزینه
دیفرانسیل و حسابان: کتاب کلاس دیفرانسيل و حسابان و رياضي پايه دکتر مهربان از رمزینه و دیفرانسیل خوشخوان
آقای مهربان هم قبلا مهندس بود، الان دکتر شدند به سلامتی؟! :دی
سلام
پست اخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز در مورد نکات مهم این تاپیک به دومین پست منتقل شد.
موفق باشید
ممنوننقل قول:
پس بچه های کنکوری حتما یک نگاهی به این پست دو:
عنوان:
خلاصه 1700 پست اول این تاپیک در 40 نکته مهم و کاربردی + پستهای مهم + کتب توصیه شده + نکات اساسی
بندازند و نظرشون رو هم بگن؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3908995&postcount=2
خوبه یا بده؟ اصلا به درد میخوره؟ سال قبل بچه های 88 خلاصه تاپیکشون رو داشتند که الان استفاده کنیم؟
اگه قبل از تابستون میدونستم همچین تاپیکی هم تو پی سی ورلد است حتما دل و روده اون رو هم در می آوردم بیرون!
سلام.
من بعد 2 هفته برگشتم.دلم برای اینجا واقعا تنگ شده بود.
به اعضای جدید هم خوش اومد میگم.
راستی من که واسه آزمون جمعه هییییییچی نخوندم.شما چطور؟
والا مهندسی معکوس یعنی چپکی کار کردن.یعنی از جواب شروع کنیم و به فرضیات مسئله برسیم.همین.در بسیاری از سوالات این روش سریعتر کار می کنه.مثل همین سوال.گزینه هایی هم که انتخاب می کنید باید راهتترین رو اول انتخاب کنید تا به سختترین برسید.الان به نظر خودم تو این مسئله مهندسی معکوس بهتر جواب می ده.
سی دی و جزوش رو هم می تونید تو گوگل سرچ کنید و پیدا می شه.