منم مش غضنفرم !نقل قول:
بابا بیشتر درباره سوئیچ پرینتر توضیح بده من گاگولم حالیم نی ! :دی
Printable View
منم مش غضنفرم !نقل قول:
بابا بیشتر درباره سوئیچ پرینتر توضیح بده من گاگولم حالیم نی ! :دی
شماها جونيد و مال نسل فعلي ! فقط با اين پرينتر هاي جديد ليزري و رنگي حال مي كنيد !! يادمه اون قديما از اين چيزها نداشتيم !! يه پرينتر سوزني اپسون بود كه اگر مي خواستي يه صفحه گزارش يا ليست پرينت كني كلي بايد جير جير ميشنفتي !نقل قول:
عكس هم واسه دوستان عزيزي كه اين مدل پرينتر رو نديدن گذاشته بودم ! دقت كنيد جلوي پرينتر قسمت وسط يه درب كوچولو هست اون رو كه باز كيند توش يه سري( فكر كنم 12 تا) سوئيچ ريز هست كه on ,off ميشه ! فهميدي مش جعفر!!!!
اگر باز هم نفهميدي شكل زير رو نيگاه كن مي فهمي شايد بعدا" بدردت خورد!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکر داش رامبد ، دلمون واسه تاپیک تنگیده بود :10:نقل قول:
یاد ایام بخیر :46:
.
این تاپیکم به جمع تاپیک هایی که چند تا صفحه اضافی دارند پیوست !
یعنی چی الان چی شد؟ من نمیدونم پیوست یعنی چی؟نقل قول:
سوتی بدید دیگه بابا .
رامبد جون...تاپیکت فوق العادس...کلی دارم می خندم...بچه ها دمتون گرم...!
منم الان یه چیز یادم اومد میگم واستون...
یکی از دوستان،تعریف می کرد که: استادشون تو دانشگاه،داشته درباره پروفسور کیروشحوف دانشمند و ریاضیدان معروف صحبت می کرده...می دونسته که چند تا دختر شیطون تو کلاس هستن که اگه تیکه اولشو بگه کلی ضایس...این بابا هم میاد میگه،بله جناب پروفسور شحوف ...
یکی از دخترا میگه آقا سرشو خوردی؟!
بیچاره سرخ و سفید و آبی میشه از کلاس میره بیرون!
========================
ادامه بدین بچه ها!
خیلی خنده دار بود کورش جان!
اگه باز هم داری بزار (البته با کمی سانسور!)
من امروز امتحان آزمایشگاه مدار منطقی داشتم. هیچی بلد نبودم چون یه جلسه هم سر کلاسش نرفته بودم. خلاصه ای سی ها رو روی برد بستم و وصلش کردم به آداپتور... ولتاژ رو 4.5 بود و من باید 5 میکردمش. اما بجای اینکه ولوم fine رو که یک دهم یک دهم بالا میبره رو بچرخونیم ولوم اصلی رو چرخوندم و ولتاژ رفت رو 25 ولت و یه صدای دزززززززززز از تو آداپتور اومد و بوووووووم ای سی ها دود کردن و ترکیدن. 3 4 تا دختره تو آزمایشگاه بودن که جیغ کشیدن و فرار کردن . منم پشت سرشون فرار کردم. بعد نیم ساعت برگشتم تو آزمایشگاه استاد ( خانم مهدی نژاد ) گفت : از جلوی چشام دور شو... هیچی دیگه موند واسه ترم بعد!!!
سوتی دادی: منظورت از امروز ، دیروز بود؟!نقل قول:
نوشته شده توسط M.etallic.A
(به تاریخ پستت نگاه کن!)