منم قبلآ گفتم که رقابت بین این دوتا به نفع ماست... و نخواستم دعوایی راه بندازم!!نقل قول:
نوشته شده توسط 4039 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این همه سر و صدا به خاطر موارده:
- بهینه سازی بخش آنلاین
- پیشرفت حیرت انگیز بخش گرافیک
-استارت اصلاح بخش انیمیشن و اضافه کردن موشن کپچر به بازی
-اصلاح و بهبود بخش صدا گذاری ( چنت ها )
- اضافه شدن بخش سیستم ها و تاکتیکهای جدید ( سیستم کارت و گیم پلن )
- پیشرفت در بخش نورپردازی اون هم از نوع داینامیک
- طراحی بسیار عالیه ورزشگاهها
- تغییر و تحول بنیادی در مستر لیگ
- لیسانسهای جدید که قراره به زودی اخبار جدیدی ازشون منتشر بشه
- اضافه کردن حرکت و کنترل 360 درجه
- توجه به مسائل ریز بازی و برطرف کردن ایرادات و باگهای نسخه قبلی بازی...
-طراحی تحسین برانگیز چهره بازیکنان
-و موارد ریزو درشت دیگه
ما باید به آهنگ رشد توجه کنیم و بضاعتی که یک شرکت داره مطمئنا متوجه منظورم میشی. من فقط از همه خواهش میکنم این بازیو با فیفا مقایسه نکنید چون بدون شک دوباره بحث و جنجال به پا میشه ما باید PES 2010 رو با 2009 مقایسه کنیم .من فقط اینو توی پرانتز بگم توی بخش انیمیشن کاملا حق با شماست اگه به فیفا نمره 100 بدیم PES به زور 40 میگیره .کونامی به نظر میرسه عزم خودشو برای اصلاح این بخش هم جزم کرده .
اما تو بقیه بخش ها بجز لایسنسها امسال شاهد رقابت تنگاتنگی بین این دو شرکت بزرگ خواهیم بود که واقعا جای خوشحالی داره چون زورآزمایی اینا نهایتا به نفع من وشما میشه .
وقتی اکثر کارشناسای بزرگ دنیای بازی متفق القول دارن میگن کونامی با PES2010 داره به دوران اوجش برمیگیره دیگه این وسط فکر نمیکنم حرفهای ما محلی از اعراب داشته باشه .
اگه این صحبتهای من باعث رنجش شما یا بقیه دوستان خوبم توی بخش فیفا شد من از همشون معذرت خواهی میکنم حقیقتا فقط میخواستم واقعیتهای مرتبط با این بازیو بیان کنم .