ذخیره بیش از یک میلیارد فایل در اسکای درایو مایکروسافت
سرویس ذخیره اسکای درایو مایکروسافت، هماکنون بیش از یک میلیارد فایل آفیس را در خود ذخیره دارد.
به گزارش سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این در حالی است که سرویس ذخیره دراپ باکس، بیش از یک میلیون کاربر دارد که روزانه یک میلیارد فایل در این فضای مجازی ذخیره میکنند.
شرکت مایکروسافت اعلام کرده که ویژگیهای جدیدی به اسکای درایو افزوده که به اشتراکگذاری فایلهای ذخیرهشده و ویرایش آنها را بدون ورود به حساب کاربری را برای کاربران ممکن میسازد.
این شرکت چندی پیش نیز سری جدید برنامههای آفیس خود را عرضه کرد که با اسکای درایو هماهنگی ویژهای دارد.
به گزارش پی.سی ورلد، کاربران میتوانند به اشتراکگذاری فایلهای خود را به افراد خاصی که از طریق ایمیلشان انتخاب کردهاند، محدود کنند.
من بیل گیتس، اینجا ردیت، هر چه می خواهید بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیل گیتس، مؤسس و مدیر عامل اسبق مایکروسافت، رئیس هیئت مدیره کنونی این شرکت، و رئیس مشترک بنیاد بیل و ملیندا گیتس، دیشب در سایت مشهور
حضور یافت و در قالب مراسم "هر چه می خواهید از من بپرسید" (Ask me anything) به سؤالات کاربران پاسخ گفت.
در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا گوشه هایی جالب از این پرسش و پاسخ را با هم مرور کنیم.
پرسش ها و پاسخ ها
نظرتان درباره تلاش های اخیر برای محدود کردن اینترنت باز و رایگان (مثل طرح سوپا و ...) چیست؟
در اینجا می شود به دو مورد اشاره کرد. یکی دو قطبی "نرم افزار آزاد و پولی" است. اینترنت از بسیاری چیزهای رایگان سود برده و همینطور از بسیاری نرم افزارهای پولی. خیلی جالب است که چطور مردم در هر دو مدل سرمایه گذاری کرده اند. حتی چیزهای پولی هم معمولاً یک نسخه رایگان برای برخی مخاطبین دارند و [در مقابل] حتی بازترین خدمات هم معمولاً یک بخش پولی ارائه می کنند.
مورد دوم هم بر می گردد به تنشی که بین ناشناس بودن کاربران و شناسایی هویت آنها وجود دارد. در اینجا هم مواقعی هست که مردم می خواهند ناشنانس باقی بمانند و در کنارش، مواقع دیگری که نیاز به ارائه مشخصات کامل هست. من خیلی تعجب می کنم که چقدر کار کمی در بخش هویت کاربران انجام شده ولی به نظرم در آینده بهبود خواهد یافت.
برای تولدتان چه هدیه هایی می گیرید، به خصوص که خودتان قادر هستید هر چه می خواهید بخرید؟
نرم افزار رایگان. شوخی کردم، در اصل کتاب هدیه می گیرم.
چه کتاب هایی می خوانید؟
بهترین کتابی که در این یک دهه خوانده ام، "نیکوترین فرشته ها از جنس طبیعت ما" از استیون پینکر است که یک نگاه بلند ولی ژرف به کاهش خشونت و تبعیض در طول زمان دارد. من خیلی از کتاب هایی را که می خوانم در سایت gatesnotes.com نقد هم می کنم. (این که زیاد خودنمایانه نیست؟)
از وقتی ثروتمند شدید، ارزان ترین چیزی که بیشترین رضایت را به شما داده، چیست؟
بچه ها. چیزبرگر ارزان. دوره های آموزشی رایگان
این بچه های ارزان را از کجا به دست آوردید؟
عمو لک لک(!)
چطور آدم های فوق ثروتمند به فعالیت های بشردوستانه و بی نهایت سخاوتمندانه شما واکنش نشان می دهند؟
من از ملاقات با سایر خیرین لذت می برم و درباره پروژه های آنها حرف می زنیم. به نظرم جنبشی برای انجام هوشمندانه کارهای بیشتر و شروع زودتر آنها به راه افتاده. کارهای خیر بیشتر شامل بخشیدن دارایی از طرف تعداد زیادی از مردم است ولی اگر آدم های ثروتمند یک الگوی قوی ارائه کنند، کمک بزرگی است.
من بیل گیتس نیستم ولی او اثرات مثبت بزرگی گذاشته. خیلی از ثروتمندانی که می شناسم بیل گیتس را الگوی خودشان معرفی می کنند. نه به خاطر روزهایی که در مایکروسافت داشته بلکه به خاطر کارهای خیرش. او همزمان با این خوبی ها، باعث شده خیلی از دوستان من میلیون ها دلار اندوخته والدین شان [ارث] را از دست بدهند چون والدین آنها پی برده اند که بیل گیتس فقط 10 میلیون دلار برای فرزندانش کنار گذاشته [و رویه مشابهی در پیش گرفته اند].
نظر قطعی من این است که به ارث گذاشتن پول زیاد برای بچه ها، هیچ لطفی به آنها نیست. بخشی از یکی از مقاله های فورچون در سال 1986 به وارن بافِت اختصاص داشت و مربوط به قبل از ملاقات ما با هم می شد. مرا خیلی به فکر فرو برد ولی بالاخره فهمیدم که حق با او بوده. برخی افراد با این روش مخالفند ولی من و ملیندا احساس خوبی داریم.
شما هنوز هم کد نویسی می کنید؟ اگر بله، با کدام زبان؟
نه آنقدری که دلم می خواهد. کمی C و C# و Basic می نویسم. از این متعجبم که زبان های جدید، پیشرفت زیادی در ساده سازی برنامه نویسی نکرده اند. خیلی خوب می شد اگر اکثریت بچه های دبیرستانی در معرض یادگیری برنامه نویسی قرار می گرفتند...
الآن با چه کامپیوتری دارید به سوالات جواب می دهید؟
همین یک هفته پیش بود که سرفیس پروی خودم را دریافت کردم و خیلی عالی است.
الآن دارم از یک
(تصویر زیر) استفاده می کنم. یک تخته سفید بزرگ مبتنی بر ویندوز 8. قیمت این محصول به مرور زمان و با فراگیر شدن پایین خواهد آمد {دلداری خوبی بود بیل.م}
جداً شما [مایکروسافتی] ها از بینگ استفاده می کنید؟ رو راست باشید...
رو راست می گویم که بینگ در حال حاضر محصول بهتری شده. به چالش بکشیدش. من رویش تعصب دارم ولی کاری که برای بهبودش صورت گرفته عالی است.
فکر می کنید امروزه کدام تکنولوژی در حال ظهور می تواند باعث جهش بزرگ بعدی برای مصرف کننده عادی شود، شبیه کاری که کامپیوترهای خانگی در سال های قبل انجام دادند؟
ربات ها، نمایشگرهای فراگیر و ارتباطات کلامی با دستگاه ها همگی نوع نگاه ما به کامپیوترها را تغییر خواهند داد. وقتی دیدن، شنیدن و خواندن (شامل دست نوشته ها) به خوبی کار کنند، شما به روش های جدیدی با وسایل ارتباط برقرار خواهید کرد.
رابطه شما با استیو جابز چطور بود؟
من و او برای هم احترام قائل بودیم. بزرگترین پروژه مشترک مان مکینتاش بود که در آن تعداد افراد مایکروسافت، بیشتر از افراد اپل بودند چون ما داشتیم خیلی از برنامه ها را می نوشتیم. من در این سال ها به طور منظم استیو را می دیدم از جمله آن بعد از ظهری که چند ماه پیش از مرگ غم انگیزش با هم گذراندیم...
آقای گیتس، اگر مایکروسافت موفق نمی شد و به اینجا نمی رسید، به جایش چه کار می کردید؟ شما در بین ابر ثروتمندان خیّر یک رهبر به شمار می روید، ولی به نظرتان مردمی که درآمد کمی دارند چطور می توانند بهترین کمک را به بهبود دنیا بکنند؟
اگر ریزپردازنده ها در طول این مسیر همراه ما پیشرفت نمی کردند، نمی دانم چه می کردم. شاید داروسازی یا ریاضیات نظری، ولی گفتنش سخت است. [در مورد سؤال دوم] بیشتر کارهای خیر توسط قشر متوسط جامعه انجام می شود بنابراین ستون فقرات کارهای خیریه در ایالات متحده، آنها هستند. کار کلیدی دیگر، پشتیبانی از کمک های حمایتی دولت است که فقط 1% بودجه را شامل می شود ولی به کشورهای فقیر کمک های فوق العاده ای می کند.
موفقیت های بنیاد خیریه خودتان را چطور ارزیابی می کنید؟ فرق آن با سازمان های مشابه در چیست؟
اهداف ما تمرکز بر روی کمک به فقیرترین افراد "در سرتاسر دنیا" و نیز بهبود وضع آموزش "در امریکا" هستند. ما نیمی از پولمان را خرج بهداشت جهانی می کنیم. یکی از معیارهای مان برای بررسی پیشرفت، کاهش مرگ و میر کودکان زیر 5 سال است. اظهارنامه سالیانه من هم درباره پیشرفت عالی در این زمینه بود.
بزرگترین دستاورد بنیاد بیل و ملیندا گیتس از نظر شخص شما چه بوده و چطور تصمیم می گیرید که از کدام حرکت های بشردوستانه حمایت کنید؟
تا اینجا بزرگترین دستاوردها رسیدن به واکسن برای اسهال و ذات الریه بوده که جان میلیون ها نفر را نجات داده اند. رسیدن به واکسن فلج افطال می تواند پیشرفت بزرگ بعدی باشد که با شرکای کلیدی مان به دنبالش هستیم.
هنوز Weezer گروه موسیقی مورد علاقه تان است؟
Weezer ... در واقع U2 گروه محبوب من است... منتظرم Spinal Tap هم دوباره تورهایش را شروع کند.
برای خوشگذرانی چکار می کنید؟ برای من واقعاً سخت است که بفهمم چطور یک نفر مثل شما می تواند خودش را از ایمیل ها، تماس های تلفنی و رسانه ها ببُرد! تعریف یک روز خوب و باحال از نظر شما چیست؟
من عاشق تنیس هستم. از بازی avid bridge هم خوشم می آید (یک بازی کارتی است که قدیم ها محبوب تر بود!) دوست دارم با بچه هایم برویم به بازدید از جاهایی مثل نیروگاه های تولید برق، محل دفن زباله، شتابدهنده بزرگ ذرات (LHC)، قطب جنوب، سیلوهای پرتاب موشک در آریزونا، و ... تماشای دوره های آموزشی را هم دوست دارم.
بزرگترین ترس شما برای آینده دنیا چیست؟
امیدوارم شاهد استفاده تروریست ها از سلاح های هسته ای یا شیمیایی نباشیم. باید مطمئن شویم که چنین کارهایی بسیار سخت باقی خواهند ماند. همچنین از اینکه می شنوم کار زیادی برای کاهش گازهای کربنی انجام نمی شود ناراحتم. دولت ها باید سرمایه گذاری بیشتری در بخش تحقیق و توسعه انجام دهند تا بتوانیم زودتر منابع ارزان برای جایگزینی منابع تولید کننده CO2 را فراهم کنیم. ولی در کل خوشبینم، اوضاع نسبت به 200 سال قبل خیلی بهتر است.
سلام بیل، می خواستم بدانم نظرت درباره ویندوز 8 چیست؟ فکر می کنی در کل شکست خورده؟ نظرم این نیست که شکست خورده ها، ولی بعضی ها می گویند وضعش خوب نیست، می خواستم بدانم نظر تو چیست؟
[ویندوز 8] یک پیشرفت بزرگ برای ویندوز است و مردم شاهد خواهند بود که نرم افزارها و دستگاه های عالی بیشتری برای اش بیرون خواهد آمد.
چیزی در فهرست آرزوهایت تیک نخورده باقی مانده؟
اینکه نمیرم...
هیچ وقت صاحب یک مکینتاش بوده اید؟
مایکروسافت نرم افزارهای زیادی برای مک دارد. من در کل از دستگاه های ویندوزی استفاده می کنم ولی از قدیم تمام محصولات اپل را تست کرده ام.
کدام را ترجیح می دهی: ویندوز 7 یا 8؟ روراست باش بیل.
بالاترین بهترین ست.
narenji.ir
بزرگترین تاسف بیل گیتس در مورد WINFS
نرم افزار -بیل گیتس در پاسخ به این سوال که در مورد کدامیک از محصولات مایکروسافت اظهار تاسف می کند اعلام کرد WINFS مهمترین است.
بیل گیتس دریک پرسش و پاسخ آنلاین بنام Ask Me Anything/AMA روی reddit به سوالات مخاطبان پاسخ داد که یکی از سوالات در مورد این بود که وی در مورد کدامیک از محصولات نرم افزاری مایکروسافت اظهار تاسف می کند که وی در پاسخ گفت:
Windows future storage یا همان WinFS است که پروژه مدیریت بر ذخیره سازی اطلاعات و ساخت فایل سیستم جدید بود که لغو گردید. اولین شوی این محصول در سال 2003 بود که روی دیتای ساخت یافته مبتنی شده بود. نوعی پایگاه داده رابطه ای بود که اجازه ذخیره هر نوع دیتا داخل آن داده شده بود.
از بیل گیتس سوال شد که کدامیک از محصولات مایکروسافت بود که ساخته شد ولی تجاری نشد که وی WinFS را نام برد.
(بیل گیتس در حال حاضر اغلب اوقات خود را روی سازمان خیریه ای که همسرش ایجاد کرده صرف می کند و کمتر به مایکروسافت می رسد.)
به گفته بیل گیتس این پروژه قرار بود بعنوان بخشی از ویندوز راهی بازار شود تا هم تحولی در ویندوز ایجاد شده باشد و هم تحولی در دنیای کلود ایجاد کرده باشد که این طور نشد. فایل سیستم موجود در ویندوز قرار بود درWinFS ادغام شود (با نام تجاری Cairo) تا محیط جدیدی برای ذخیره سازی بوجود آورد. اگر این آرزو برآورده می شد ذخیره فایل مبتنی بر
(برنامه نویسی شی گرا) روی پایگاه داده رابطه ای خلق می شد.
یکی از شعارهای ورود لانگهورن WinFS بود که با لغو پروژه و تبدیل آن با ویستا ، WinFS نیز از این مجموعه نرم افزاری کنار گذاشته شد و بعدا بخشهایی از آن در زیر مجموعه اس کیو ال سرور و
قرار داده شد. برایان ولکر که از تولد تا مرگ با WinFS بوده است می گوید سال 1999 پروژه شروع شده و در سال 2006 بعد از اتلاف هزاران ساعت از وقت مهندسان مرد و تقریبا کسی نتوانست مرگ آنرا توضیح دهد؛ فقط استیو بالمر گفت در حال توسعه پروژه هستیم اما توضیح بیشتری نداد!
khabaronline.ir
رفع 57 حفره امنیتی در محصولات مایکروسافت
مایکروسافت وصلههای به روزرسان را برای برطرف کردن 57 آسیب پذیری امنیتی جدید در یک ماه اخیر عرضه کرده است.
به گزارش فارس به نقل از ای ویک، وصلههای یاد شده در قالب 12 بولتن امنیتی متفاوت عرضه شده اند و 5 بولتن از این مجموعه دارای درجه بندی بسیار مهم هستند.
این وصله ها برای طیف گسترده ای از محصولات مایکروسافت شامل ویندوز، آفیس، IE، Exchange Server و .NET عرضه شده اند.
کارشناسان می گویند از میان این بولتن ها سه بولتن MS13-009، MS13-010 و MS13-020 نسبت به بقیه اولویت دارند. بولتن های یاد شده مشکلات Internet Explorer، زبان Vector Markup Language و ویندوز را برطرف می کنند.
برخی مشکلات مربوط به IE در این مجموعه آنقدر خطرناک هستند که اجرای کدهای مخرب بر روی رایانه و کنترل آن را از راه دور برای هکرها ممکن می کنند. یکی از این مشکلات مربوط به ActiveX Dynamic-Link Library یا (DLL) است که کارشناسان به شدت نگران سوءاستفاده از آن می باشند.
مایکروسافت از کاربران محصولاتش خواسته با مراجعه به وب سایت این شرکت وصلههای عرضه شده را بارگذاری و دانلود کنند.
مایکروسافت آفیس روی لینوکس؟
نرم افزار - هر وقت گوسفند پرواز کرد، مایکروسافت نیز آفیس را روی لینوکس خواهد برد.
ظاهرا شایعه شده که مایکروسافت قصد دارد آفیس خود را روی لینوکس ببرد و پورت آفیس روی اوپن سورس را باز کند.
این داستان مانند ان می ماند که من به شما بگویم پل لروکلین را به قیمت یک میلیون دلار به شما می فروشم!
از این حرفها گذشته آیا از نظر فنی این موضوع امکان پذیر است؟ قطعا بله. چرا که نه!
چرا که در حال حاضر بوسیله برنامه WINE می توانید آفیس را روی لینوکس داشته باشید و یا با crossover می توانید این کار را انجام دهید.
روی ای دوبرنامه شبیه ساز می توانید سایر برنامه های ویندوز را نیز داشته باشید و با توسعه برنامه windows APIیا application programming interface روی لینوکس می توانید خیلی از برنامه های ویندوز را نصب و اجرا کنید.
آنچه امکانش وجود ندارد و مردم به آن علاقمندند، اجرای مستقیم و بدون واسطه محصولاتی مانند آفیس روی لینوکس است. این امکان غیز از امکان فنی است و مثل این می ماند که آفیس زیر آب خودش را بزند.
در حال حاضر در محیط کلود Azure یا رایانش ابری مایکروسافت و همچنین Hyper-V virtualization از پلتفورم لینوکسی پشتیبانی می کند.
در بحث پشتیبانی end user در محیط لینوکس مایکروسافت این کار را انجام نمی دهد.
یکی از کارشناسان می گوید آفیس روی مایکروسافت امکان دارد چرا که از مدتها قبل یحث آن بوده و در حال پشتیبانی نیز هستند چرا که کرابران آی پد بسیار بیشتر از لینوکس هستند.
ظاهرا در میتینگ هفته پیش برنامه نویسان اوپن سورس اروپایی FOSDEM این بحث انجام شده و شایعات نیز از همان جا بیرون آمده است ولی اعتماد به یک منبع خیلی معقولانه به نظر نمی رسد.
khabaronline.ir
ساخت تبلت کوچکتر در دستور کار مایکروسافت
موبنا- به تازگی شایعاتی مبنی بر اینکه مایکروسافت قصد دارد نسخه کوچکتری از تبلتهای ویندوز هشت راهی بازار کند، منتشر شده است.
به گزارش اخبار خارجی موبنا، پس از عرضه تبلتهای نکسوس هفت توسط گوگل و آیپد مینی توسط اپل، ظاهرا مایکروسافت قصد دارد نسخه دیگری از تبلت سرفیس را با صفحه نمایش کوچکتر راهی بازار کند.
بر این اساس انتظار میرود که نسخه هفت اینچی تبلت سرفیس مایکروسافت به زودی راهی بازار شود.
مایکروسافت و شریک تجاری وی تاکنون فقط نسخه 10 اینچی تبلت Surface را به بازار عرضه کردهاند.
البته مایکروسافت هنوز ساخت چنین دستگاهی را تایید نکرده، اما برای به دست آوردن سهم بازار انتظار میرود این تبلت تولید و به بازار عرضه شود.
سرفیس دستگاه تبلتی است که توسط مایکروسافت طراحی و معرفی شده است که با سیستمعاملهای «ویندوز آر.تی» و همچنین «ویندوز ۸» کار کرده و بهزودی در دو مدل به بازار عرضه خواهد شد. عنوان مدل نخست سرفیس و مدل دوم آن سرفیس حرفهای (Pro) است.
مدل نخست این دستگاه با معماری پردازنده آرم (ARM) با سیستم عامل «ویندوز آر.تی»، و مدل حرفهای آن با پردازنده اینتل و سیستم عامل ویندوز ۸ عرضه شد. صفحه نمایش دستگاه ۱۰٫۶ اینچ با نسبت تصویر ۱۶:۹ و کیفیت وضوح بالا (HD) در مدل آر.تی و کیفیت وضوح بالای کامل (Full HD) در نسخه حرفهای است. مدل نخست با دو ظرفیت ۳۲ و ۶۴ گیگابایت، با پورت microSD و USB 2.0 به وزن ۶۷۶ گرم، و دستگاه مدل حرفهای (Pro) در دو ظرفیت ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت دارای پورتmicroSDXC و USB 3.0 به وزن ۹۰۳ گرم به بازار عرضه شده است.
فروش بیش از 76 میلیون کنسول بازی مایکروسافت
شرکت مایکروسافت آمار فروش موفقترین کنسول بازی خود را بیش از 76 میلیون دستگاه اعلام کرد.
اعلام کرد که از زمان عرضه ایکس باکس 360 در سال 2005، بالغ بر 76 میلیون دستگاه در سراسر جان فروخته است.
مایکروسافت آمار فروش دستگاههای حسگر کینکت را نیز از زمان عرضه در سال 2010، 24 میلیون دستگاه اعلام کرد.
تعداد کاربران ایکس باکس Live Communty هم از سال گذشته 15درصد رشد داشته و به 46 میلیون نفر رسیده است. این افراد ماهیانه به طور متوسط 87 ساعت از وقت خود صرف بازی با این کنسول میکنند.
به گزارش وب سایت فنآوری اسلش گیر ایکس باکس 360 پرفروشترین کنسول بازی در طول تاریخ است.
ictna.ir
اولین نسخه ویندوز ۷ بازنشسته میشود
همکاران سیستم- شرکت مایکروسافت به مشتریان خود یادآوری کرده است که از نهم آوریل سال جاری به پشتیبانی خود از اولین نسخه ویندوز ۷ که به آر تی ام (RTM) مشهور است، پایان خواهد داد.
نسخه آر تی ام اولین نسخه از ویندوز ۷ بود که سه سال قبل وارد بازار شد و حالا مایکروسافت تصمیم گرفته است پشتیبانی خود از آن را از نهم ماه آوریل سال جاری متوقف کند.
بنا بر اعلام مایکروسافت، از ماه آوریل امسال به بعد نسخه سرویس پک ۱ ویندوز ۷ تنها نسخه رسمی این سیستم عامل خواهد بود که از آن پشتبانی خواهد کرد.
سیاست رسمی شرکت مایکروسافت این است که ۲۴ ماه بعد از عرضه اولین سرویس پک هر ویندوز به پشتیبانی از اولین نسخه این سیستم عامل خاتمه میدهد.
سرویس پک ۱ ویندوز ۷ نیز در اواخر فوریه سال ۲۰۱۱ وارد بازار شد و حالا که ۲۴ ماه از آن زمان گذشته است، مایکروسافت قصد دارد اولین نسخه ویندوز ۷ را بازنشسته کند.
بر اساس این گزارش، اگر چه مایکروسافت قصد دارد از اوایل ماه آوریل امسال به پشتبانی خود از نسخه اول سیستم عامل ویندوز ۷ پایان دهد، اما پشتیبانیهای خود از خود سیستم عامل ویندوز را تا ۱۳ ژانویه سال ۲۰۱۵ ادامه خواهد داد.
عدم پشتیانی از نسخه آر تی ام ویندوز ۷ بدین معنا است که این نسخه از دهم آوریل هیچ بسته به روز رسانی شده امنیتی و غیرامنیتی دریافت نخواهد کرد.
گفتنی است ویندوز ۷ یکی از موفقترین نسخههای سیستم عامل ویندوز مایکروسافت است که بنا بر برخی برآوردها هم اکنون بر روی 5. 48 درصد از رایانههای شخصی تحت ویندوز نصب شده است.
انصراف مایکروسافت از پروژه تولید آفیس مخصوص تبلت های شرکت اپل
به گزارش روابط عمومی پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از tabletpcreview، شرکت مایکروسافت قبلاً تمایل خود برای تولید آفیس برای آیپد را اعلام کرده بود و همین مسئله برخی کارشناسان را برآن داشت تا سود احتمالی این شرکت از فروش آفیس مخصوص آیپد را تخمین بزنند.
از آنجایی که آفیس با قیمت ۶۰ دلار عرضه می شود و در صورت ارائه آفیس مخصوص آی پد همه کاربران آیپد آن را خریداری خواهند کرد سود حاصله معادل ۲٫۵ میلیارد دلار خواهد بود. اما در کمال تعجب شرکت مایکروسافت اعلام کرد که آفیس مخصوص آیپد را تولید نخواهد کرد.
تعداد کاربران آیپد در سال ۲۰۱۴ به ۲۰۰ میلیون نفر خواهد رسید و از این رو تصمیم مایکروسافت برای عدم تولید آفیس مخصوص تبلت های اپل منطقی به نظر نمی رسد. در حال حاضر مایکروسافت در حال اتمام پروژه ای است که به کاربران تبلت های اپل اجازه می دهد فایل های ورد، اکسل و پاورپوینت را در دستگاه خود ببینند اما قادر به ادیت آن نیستند. هنوز علت دقیق انصراف مایکروسافت و گذشتن از سود ۲٫۵ میلیارد دلاری مشخص نشده است.
iritn.com