یعنی پیدا کردین؟؟؟میشه یه لینکی بدی شاید کار کرد:دینقل قول:
گشتم بود ولی کار نمیکرد، پس نگرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی پیدا کردین؟؟؟میشه یه لینکی بدی شاید کار کرد:دینقل قول:
گشتم بود ولی کار نمیکرد، پس نگرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه خبر بد.....:دی کوکی چینی، خیلی هم بهش شبیهه فقط نوشته LC و تو اسپیکرش یه تفاوت کوچیک هست.....قیمت هم 90 تومان! :دی البته پشتش شبیه نیست اصلا....به خاطر دوربینش....
جاوا بود:31: ولی کار نمیکرد حتی رو 5800 هم نصب کردم ارور داد. پاکشون کردمنقل قول:
او این که چیزی نیست دوست من رفته n79خریده بعد تو یک مغازه دیدیم گفتم برو قیمت کن رفت یارو گفت 90 تومن:18: بعد گفت چینیه. پشت و رو و بالا و پایین و چپ و راستش همش با اصلش یکی بود:31: تازه سوکت 3.5 هم میخورد:27:نقل قول:
راستی بچه ها یک چیزی گرفتم خیلی باحاله یک شکل کوچیکه بعد میچسبونی پشت گوشی قسمتی که آنتن گوشی هست بعد شب که گوشیت زنگ میخوره چراغاش روشن و خاموش میشه.
موندم این چینی ها چه چیزا که نمیسازن. تازه زنگ موبایل رو هم عوض میکنی اونم طریقه چشمک زدنش فرق میکنه:18:باطری هم فک کنم نداره:31:هنوز تو کفشم:27:
دوست عزیز مجید جان در عجبم که چطور تا حالا این وسیلرو ندیده بودید آخه عزیز من، من حداقل 2 سال پیش از اینا دیدم و استفاده کردم !!! ولی راست میگی خیلی توپن :31:نقل قول:
راستش رو بخوای من سه شنبه که از دانشگاه میومدم یکی گوشیش زنگ خورد دیدم: دینقل قول:
بعد امروز که تو مغازه دیدم فهمیدم از اوناس سریع خریدم.:31: تازه دوتا قلبه وستشم تیر خورده:21:500 تومن خریدم
میگم باطری داره؟ تموم نشه سریع:41:
من دوستم از اینا که میگی روی 1100 خودش داره....:دی البته میگفت واسه کمتر شدن ضرر امواج موبایل هم هست....:14::14::14:نقل قول:
راستی بچه ها یک چیزی گرفتم خیلی باحاله یک شکل کوچیکه بعد میچسبونی پشت گوشی قسمتی که آنتن گوشی هست بعد شب که گوشیت زنگ میخوره چراغاش روشن و خاموش میشه.
راستش تا جایی که من میدونم باطری نداره و چراغاش در اثر امواج گوشی روشن میشن !!نقل قول:
salam.
hosein jan man ke hamchenan keypad daram be iiiiiiiiiiiin gondegi ; ) .
ببخشید، الان درستش کردم (لینک ها ویرایش شد):
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4517330&postcount=1730
نقل قول:دقیقا همینطوره....:46:نقل قول:
راستش تا جایی که من میدونم باطری نداره و چراغاش در اثر امواج گوشی روشن میشن !!